Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorumları okuyunca Hekimoğlu mu, Hacıosmanoğlu mu seçildi acaba dedim.
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Element uydurmayalım, değil mi?
      Bilemiyorum hocam. Espri diye söyledim ama ben pek ihtimal vermedim doğrusu, çünkü çok tecrübesiz.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hemşerim ne sapotesi ilk yarı biiti lig 2.sin özkan sümer denen BUNAK adamı gondertti m.yılmaza takım kamptayken .Sebepte şotayı yılmaz hoca göndermiş kıçını yırtıp ajax'a gidecem diyen şotayı.... insanlara iftira almayalım.Bu huyumuz yüzünden bula bula Fatihi bulup getiriyoruz.
        takim antrenmandayken bodrumdaki televole pozlarinida ben uyduruyorum
        bursa kalecisinlen sike yapilmis olabilecegini canli yayinda kim uydurdu?
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hikmet Karaman yaptığı şike 6222'den önce olduğu için şikeden yırtmış bir kişidir arkadaşlar. İsim önerirken daha Seçici olmakta fayda var.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Mourinho kovulacaksa sene sonuna kadar gelebilir. Seneye Luce ile devam ederiz😊

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hikmet Karaman yaptığı şike 6222'den önce olduğu için şikeden yırtmış bir kişidir arkadaşlar. İsim önerirken daha Seçici olmakta fayda var.
              Herhalde elene elene torbanın dibinde fatih kaldı yoksa hocalıl k kariyeri 9 maçla sınırlı olan birinin Trabzonspor hoca olması
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Fatih Tekke en begendigim adamdi zamaninda. Bu gozler bu takimda oyle klas golcu pek goremedi. Lakin teknik direktor olarak ne alaka? Tek referansi bu takimda oynamis olmasi olmamali.
                Boyle bi sey yapilacagina sadi tekelioglu kalsin daha iyi.
                Ustelik bu sezona direk çöp muamelesi yapilmasini da anlayamiyorum. Geride 60 puan var daha. En azindan 3. Veya 2.lik zorlanabilecek durumda henuz. Daha tecrubeli biriyle devam etmeyi yeglerim. Deneme tahtasina dondu kulup iyice.
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Tekke gelirse başımın üstünde yeri var. Beyler, bu takımın forması Gençler ve Eskişehir maçlarında rezil bir oyunla altı puan aldı çok büyük bir ihtimalle de ilk dörde de rahat girecek. Tekke gelirse sadece yarım dönem için gelecek ve müthiş bir tecrübe kazanacak. Bence denemekte fayda var.

Yorum

• hoca belli oldu mu ,?

Yorum

• sezon sonunda gelecek hoca kimse gizlice anlaşılmalı, onun önereceği sistem-program uygulanmalı ve hatta mümkünse antrenörler f.tekke'nin (ya da 6 aylık kim olacaksa onun) yanında çalışmalı.
                      tekke figür olarak önemli bence. karizma olarak da yeterli. lâkin hem taktisyenlik hem de antrenman sistemi noktasında destek almalı. bu destek sürecinde eğitim de almış olur.

bu kendini ispatlasın gelsin olayı da olmazsa olmaz değil. bu bir tercih. klopp dortmund'a gelirken hiçbir başarısı yoktu. hakeza guardiola'da da aynı durum söz konusu. bilgisine-yetkinliğine-yeteneğine güveniyorsanız görev verebilirsiniz.
                      bence sene sonunda gökdeniz de gelsin, yardımcı antrenörlerden birisi de o olsun. ya da altyapıda çalışsın.
                      En son OrkHun tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 16:19.

Yorum

• Büyük ihtimal hiç kimse yarım sezon hocalığı kabul etmedi bizede fatih kaldı yapacak bir şey yok bu sezondan hiçbirşey beklemeyez....

Yorum

• Vahid geldi Vahid.. Ersun geldi.. Ne verdiler? Tecrübeyse tecrübe, kariyerse kariyer.. Öyle tecrübeyle, kariyerle falan olmuyor bu işler.

Yorum

Büyük ihtimal hiç kimse yarım sezon hocalığı kabul etmedi bizede fatih kaldı yapacak bir şey yok bu sezondan hiçbirşey beklemeyez....
                            Aynen abi bende senin gibi düşünüyorum.Bence Hami dahil hiç kimse istemedi yarım sezon da olsa çalışmayı o yüzden Fatih Tekke ile çalışmak zorunda kalmış olabiliriz tabi haber doğruysa.

Yorum

• Fatihden kalacak ve gidecekler konusunda rapor istendi sene sonu icin.,bird hırslı oynatsın takımı ne diyeyim başka beklenti Yokkkk.

Yorum

Fatihden kalacak ve gidecekler konusunda rapor istendi sene sonu icin.,bird hırslı oynatsın takımı ne diyeyim başka beklenti Yokkkk.
                                Abi ne beklentimiz var sanki şu saatten sonra?
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X