Hami, Giray falan gelecekse Sadi Hoca kalsın. Gerek yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİletildi...
( Taleplerinizi yazılı ve sözlü iletiyorum. Forumdan gelen istek üzerine Serdar Taşçı'nın durumu da yazılı ve söziü iletilmiştir. Giray Bulak isminin tarihi hata olacağı da aynı şekilde... İleri geri konuşmasını beklediğim bazı tiplere gerektiği taktirde rulo yapıp hediye etmek üzere... Gelen yazılı cevapları da arşivliyorum )Mustafa Yumlu.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirek yönetimden birine mi iletiyorsunuz abi?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Hem de en "direk" haliyle...
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantıklı bir çözüm bence.Eğer Lucescu gelecekse Lucescu ile her an irtibat halinde olan,hatta gerekirse Lucescu'nun yardımcı antrenörlerinden bir tanesi de getirilebilir.
Sonuç olarak hiç bir kalburüstü bir teknik direktör '6 ay sonra başka bir hoca gelecek haberin olsun' tembihiyle imza atmak istemez diye düşünüyorum.Atarsa da yüksek meblağlı bir anlaşma olur..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abi yok mu Ersun Yanalla ilgili düşünceleri.
Yorum
-
Abi yarım sezon için kim gelir bilmiyorum ama hücum olarak takıma bir şeyler katacak ve 2 organize atak yapmayı öğretecek biri gelmeli. Belki de ligin açık ara en kötü hücum eden takımıyızdır. Çok göze çarpmamasının sebebi önemli isimlerin maç içerisinde kendini hissettirmesi. 2-3 tane kilit ismi çıkarsak belki maç başı gol ortalamamız birin altına bile düşebilirdi.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçenlerde Ali Rıza Egemenin sınıf arkadaşı olduğunu söylemiştin abi
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Hem de en "direk" haliyle...Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bunu uzun uzun konuştuk. Aslında kafalarında var Ersun hoca. Uzun hikaye... Bakacağız duruma dediler kısacası...TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bunu uzun uzun konuştuk. Aslında kafalarında var Ersun hoca. Uzun hikaye... Bakacağız duruma dediler kısacası...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Hem de en "direk" haliyle...Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum