Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bütün transferleri iho kullandı 2 yılda.
    TEKKEBALL

Yorum

• Allah'ına Kurban senin...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla haminin kısa sürelik hocalık deneyiminden şahsen oldukça keyif almıştım. takımın önde oynaması, rakip alanda baskı yapması çok hoşuma gidiyordu. eldeki oyuncularla bunu yapabilir mi bilemem ama bence bir şansı daha hakediyor.
        Aynı nedenlerden dolayı Hami Mandirali.

Yorum

• Kurban reisinde sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş. Lucescu olmazsa kesinlikle Kurban reis düşünülmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim İspanyol kondisyoner Miguel gibi bir kondisyonere ihtiyacımız var. O takımın 4. olmasında emeği büyük bana kalırsa.
            Kondisyoner önemli kesinlikle fakat o sezon ligin ilk yarısında 8 galibiyet, ikinci yarısında 6 galibiyet alabilmiştik. Hami Hoca'nın döneminde farklı galip geldiğimiz Sivas ve Erciyes maçları biraz gözleri boyadı. Yoksa öyle ahım şahım top oynadığımız falan yoktu. Dördüncü olmamız hem üstteki takımların sürekli puan kaybı, hem Sivas'a karşı ikili averajı ele geçirmemiz hem de iddiasız Karabük'ün son maçta Sivas'ı yenmesiyle gerçekleşti...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hami hocayla ilgili aklımda kalan şahin aygüneşi kurtarıcı diye soktugu dakıkalar
              61

Yorum

• Geçici hoca fatih hami fark etmez ama ben direkt yeni uzun vadeli hoca ile başlama taraftarıyım.luceyi beklemek güzel plan ama beklemeden yabancı bi hocaya da hayır demem. Yerli hocaya karşıyım çünkü yerli hocalarda değişmeyen bi algı var. Yumlu ya şans verim yerli oynasın bakayım nasıl vs. Fatih gelip direkt Yumlu gibilerin kellesini alamaz. Yabancı gelmeli ki yerli merli tanımasın futbolcu olmayana şans daha vermeden yollasın. Futbolcu olmayana şans verme aşkı yerli hocaları bitiriyor. Not: Yumlu örnek olarak verilmiştir futbolcu olmayan yerli çok var bizde

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2018 de bitiyor. 6 milyon avroya almışlar.tahminim 50 milyon avroya satacaklar bu sezon sonu. 1350 dakikada 22 gol 3 asistle oynamış.ligin ilk yarısında.

Alex Teixeira, 35, aus Brasilien ➤ Vasco da Gama Rio de Janeiro, seit 2024 ➤ Hängende Spitze ➤ Marktwert: 200 Tsd. € ➤ * 06.01.1990 in Duque de Caxias, Brasilien

borçlar olmasaydı 6-7 milyona transferler çok rahat yapılırdı 2-3 adet
                  Bu hastalık beni fena yamulttu kardeşim kusura bakmayın bir süre futboldan uzak dursak iyi olacak
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kondisyoner önemli kesinlikle fakat o sezon ligin ilk yarısında 8 galibiyet, ikinci yarısında 6 galibiyet alabilmiştik. Hami Hoca'nın döneminde farklı galip geldiğimiz Sivas ve Erciyes maçları biraz gözleri boyadı. Yoksa öyle ahım şahım top oynadığımız falan yoktu. Dördüncü olmamız hem üstteki takımların sürekli puan kaybı, hem Sivas'a karşı ikili averajı ele geçirmemiz hem de iddiasız Karabük'ün son maçta Sivas'ı yenmesiyle gerçekleşti...
                    O konuda haklısın abi Hami büyük oranda taraftarın aklındaki kadroyu çıkarıyordu. İyi hatırlanması biraz da bu yüzden oldu. 6 aylık bir görev için çok üst düzey bir isim gelmeyeceğini biliyorum. Hami mi Tekke mi deseler ikisi de olabilir o yüzden. Ama kondisyon noktasında Vahid Halilhodzic ve Miguel döneminde önemli gelişmeler bize güzel katkılar sağlamıştı abi.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• hoca olayı vizyonu belli eder
                      lucescu gelirse fitim gelmezse ersun yanal tercihim
                      adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TRABZONSPOR SK ‏@Trabzonsporuz 2 dk.2 dakika önce
                        Fatih Tekke: Trabzonsporlu yöneticiler arkamdan “Para için gitti” dedi. Doğru olmadığını bile bile yerel gazetelerde böyle haber çıkardılar.

TRABZONSPOR SK ‏@Trabzonsporuz 3 dk.3 dakika önce
                        Fatih Tekke: Zenit'te UEFA Kupası, Süper Kupa ve şampiyonluklar kazandım ama Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamayı tercih ederdim.
                        bjk ye de çok sevdiği için gitmiştir heralde...
                        Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu hastalık beni fena yamulttu kardeşim kusura bakmayın bir süre futboldan uzak dursak iyi olacak
                          anlıyorum anlıyorum )
                          TEKKEBALL

Yorum

• asıl önemlisi futbolun patronu kim olacak ? kim teknik adam tercihinde bulunacak.avrupada genelde bu işi sportif direktörler yapar.

ustanın futbol konusundaki akıl hocası önemli
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hoca olayı vizyonu belli eder
                              lucescu gelirse fitim gelmezse ersun yanal tercihim
                              Sahsen lucescu gelmeyecekse ersun yanali bende isterim, ve en önemlisi muharrem usta ile kimyasinin cok iyi tutacagina inaniyorum
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Birde su konu cok önemli benim icin, baskanin istikrar istediginden ve bunu hayata gecirebileceginden adim gibi eminim, peki bizim taraftar bu isi becerebilecekmi ? Yani her yanlis oyuncu degisikliginde tribünden istifa seslerini nasil önleyecegiz.
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X