bütün transferleri iho kullandı 2 yılda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla haminin kısa sürelik hocalık deneyiminden şahsen oldukça keyif almıştım. takımın önde oynaması, rakip alanda baskı yapması çok hoşuma gidiyordu. eldeki oyuncularla bunu yapabilir mi bilemem ama bence bir şansı daha hakediyor.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim İspanyol kondisyoner Miguel gibi bir kondisyonere ihtiyacımız var. O takımın 4. olmasında emeği büyük bana kalırsa.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Geçici hoca fatih hami fark etmez ama ben direkt yeni uzun vadeli hoca ile başlama taraftarıyım.luceyi beklemek güzel plan ama beklemeden yabancı bi hocaya da hayır demem. Yerli hocaya karşıyım çünkü yerli hocalarda değişmeyen bi algı var. Yumlu ya şans verim yerli oynasın bakayım nasıl vs. Fatih gelip direkt Yumlu gibilerin kellesini alamaz. Yabancı gelmeli ki yerli merli tanımasın futbolcu olmayana şans daha vermeden yollasın. Futbolcu olmayana şans verme aşkı yerli hocaları bitiriyor. Not: Yumlu örnek olarak verilmiştir futbolcu olmayan yerli çok var bizde
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2018 de bitiyor. 6 milyon avroya almışlar.tahminim 50 milyon avroya satacaklar bu sezon sonu. 1350 dakikada 22 gol 3 asistle oynamış.ligin ilk yarısında.
Alex Teixeira, 35, aus Brasilien ➤ Vasco da Gama Rio de Janeiro, seit 2024 ➤ Hängende Spitze ➤ Marktwert: 200 Tsd. € ➤ * 06.01.1990 in Duque de Caxias, Brasilien
borçlar olmasaydı 6-7 milyona transferler çok rahat yapılırdı 2-3 adet"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKondisyoner önemli kesinlikle fakat o sezon ligin ilk yarısında 8 galibiyet, ikinci yarısında 6 galibiyet alabilmiştik. Hami Hoca'nın döneminde farklı galip geldiğimiz Sivas ve Erciyes maçları biraz gözleri boyadı. Yoksa öyle ahım şahım top oynadığımız falan yoktu. Dördüncü olmamız hem üstteki takımların sürekli puan kaybı, hem Sivas'a karşı ikili averajı ele geçirmemiz hem de iddiasız Karabük'ün son maçta Sivas'ı yenmesiyle gerçekleşti..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR SK â€@Trabzonsporuz 2 dk.2 dakika önce
Fatih Tekke: Trabzonsporlu yöneticiler arkamdan “Para için gitti” dedi. Doğru olmadığını bile bile yerel gazetelerde böyle haber çıkardılar.
TRABZONSPOR SK â€@Trabzonsporuz 3 dk.3 dakika önce
Fatih Tekke: Zenit'te UEFA Kupası, Süper Kupa ve şampiyonluklar kazandım ama Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamayı tercih ederdim.Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hastalık beni fena yamulttu kardeşim kusura bakmayın bir süre futboldan uzak dursak iyi olacak)
TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca olayı vizyonu belli eder
lucescu gelirse fitim gelmezse ersun yanal tercihimkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Birde su konu cok önemli benim icin, baskanin istikrar istediginden ve bunu hayata gecirebileceginden adim gibi eminim, peki bizim taraftar bu isi becerebilecekmi ? Yani her yanlis oyuncu degisikliginde tribünden istifa seslerini nasil önleyecegiz.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum