Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berdyev taraftarlari çogaliyor
    Yakinda Lucescu - Berdyev kapismasi olur
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kaç maç kazanıp kaç maç kaybettiklerini karşılaştırıyorsunuz da bi de hangi şartlarda hangi takımlarda yaptıklarını karşılaştırın? Hami her ne koşulda olursa olsun ligin üzerinde bir takım ve kadroyla sadece 16 maçın 6sını kazanabildi ve PTT nin iyi takımlarından birinin başına gelip kovuldu ki ondan sonra gelen Yusuf Şimşek Antalyayı Süper Lige çıkardı. Fatih Tekke ise küme düşmesine kesin gözle bakılan Erciyesin başına geldi. Sadece yüzdeleri göstermek haksızlık olur.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Berdyev taraftarlari çogaliyor
        Yakinda Lucescu - Berdyev kapismasi olur
        Bana sorarsan Kurban gelsin. Hemen şimdi gelsin. Ama zor. Allah'ına Kurban ulan....

Yorum

• Fatih Tekke ile ilgili tek korkum sonunun Şota gibi olması. Tekke bizim canımız , olası kötü hocalığında yerin dibine sokulacaktır.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaç maç kazanıp kaç maç kaybettiklerini karşılaştırıyorsunuz da bi de hangi şartlarda hangi takımlarda yaptıklarını karşılaştırın? Hami her ne koşulda olursa olsun ligin üzerinde bir takım ve kadroyla sadece 16 maçın 6sını kazanabildi ve PTT nin iyi takımlarından birinin başına gelip kovuldu ki ondan sonra gelen Yusuf Şimşek Antalyayı Süper Lige çıkardı. Fatih Tekke ise küme düşmesine kesin gözle bakılan Erciyesin başına geldi. Sadece yüzdeleri göstermek haksızlık olur.
            Yahu bu ne sacma bir karsilastirmadir biraz mantikli olun.

Mustafa denizli kocaelispor u iyi transferler yapmasina ragmen sampiyon yapamadi iyi bir hoca degil bu mu yani?

Mourinho bize gelse sampiyonmu yapacak saniyorsun?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hami'nin Antalyaspor performansı ile sınıfta kaldı, bana kimse başarılı olduğunu anlatamaz. Antalyaspor takımı Süper Lig'den düştüğü ama Ptt Liginin çok üstünde bir kadroyla başladığı Antalyaspor serüveninde başarısız olmuştur. O kadronun üstüne bir de şartları zorlayarak transferler yaptırdı yönetime ama aldığı saha sonuçları ile Antalyaspor'dan kovulmak zorunda kaldı. Bence kesinlikle başarılı olamaz. Zeki Yavru ve Bourceanu yu oynatmak ile Marin ve Mbia'yı oynatmak aynı şey değil. Öyle kolay değil bu işler.

Yorum

• Tekke Kazan da oynarken hocası Berdiyev miydi acaba? Eğer oysa beraber çalışabileceklerini sanmam çünkü rubin de hocayla problem yaşamıştı

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Tekke ile ilgili tek korkum sonunun Şota gibi olması. Tekke bizim canımız , olası kötü hocalığında yerin dibine sokulacaktır.
                  Ben çok sorun olacağını sanmıyorum ya. Reis baksana Gençler ve Eskişehir maçları mesela, takım rezil top oynadı ama altı puan aldı bana göre. Bu takımın ölüsü ilk dörde, beşe öyle yada giriyor. Birbirimizi falan kandırmayalım hiç, şampiyonluk ve şampiyonluk yarışı tam anlamıyla hayal. Tekke sene sonu gelecek hocanın yardımcılığını yapma şartıyla buyursun gelsin.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekke Kazan da oynarken hocası Berdiyev miydi acaba? Eğer oysa beraber çalışabileceklerini sanmam çünkü rubin de hocayla problem yaşamıştı
                    Fatih orda hic oynamadi. Gokdeniz oynadi
                    En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 18:49.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Tekke..Çocukluk kahramanım.Mahallede top oynarken Tekke Tekke diye gezerdik.Trabzonsporluluğu,hırsı,yetenegi tamam.Hoca dedin mide biraz egosu olacak oda var
                      Adam Uefa kupasi,super kupa oynadi.Tecrubesi de var aslında ama.. Şuan icin hangi gorev verilmeli?
                      Ayni şekilde bombaci da efsanelerimizden.Başarili bir dönem de geçirdi.90lı yıllarda Avrupaya giden 2 3 Türk topçudan biridir.
                      Hüseyin Çimşir,kaptanimiz Türkiyede şampiyonluk yasamış bir isim
                      Bu isimlerin hepsi bu yapı içinde görev almalı ama görevleri ne olmalı o nokta kritik
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• TRABZONSPOR SK ‏@Trabzonsporuz 2 dk.2 dakika önce
                        Fatih Tekke: Trabzonsporlu yöneticiler arkamdan “Para için gitti” dedi. Doğru olmadığını bile bile yerel gazetelerde böyle haber çıkardılar.

TRABZONSPOR SK ‏@Trabzonsporuz 3 dk.3 dakika önce
                        Fatih Tekke: Zenit'te UEFA Kupası, Süper Kupa ve şampiyonluklar kazandım ama Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamayı tercih ederdim.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu bu ne sacma bir karsilastirmadir biraz mantikli olun.

Mustafa denizli kocaelispor u iyi transferler yapmasina ragmen sampiyon yapamadi iyi bir hoca degil bu mu yani?

Mourinho bize gelse sampiyonmu yapacak saniyorsun?
                          Fatih Tekke küme düştü gözüyle bakılan Erciyeste sadece 7 maça çıktı. Yani bu sonuçlarla Fatih Tekke kötü hoca mı? Yoksa Hami Mandıralı Trabzonsporda 3-5 maç iyi oynattı diye iyi hoca mı?
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben çok sorun olacağını sanmıyorum ya. Reis baksana Gençler ve Eskişehir maçları mesela, takım rezil top oynadı ama altı puan aldı bana göre. Bu takımın ölüsü ilk dörde, beşe öyle yada giriyor. Birbirimizi falan kandırmayalım hiç, şampiyonluk ve şampiyonluk yarışı tam anlamıyla hayal. Tekke sene sonu gelecek hocanın yardımcılığını yapma şartıyla buyursun gelsin.
                            Aynen bende gelmesini istiyorum kralın.Gelecek sene Lucenin yanında iyice pişerse ondan sonra takımı tamamen krala emanet ederiz.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hami'nin Antalyaspor performansı ile sınıfta kaldı, bana kimse başarılı olduğunu anlatamaz. Antalyaspor takımı Süper Lig'den düştüğü ama Ptt Liginin çok üstünde bir kadroyla başladığı Antalyaspor serüveninde başarısız olmuştur. O kadronun üstüne bir de şartları zorlayarak transferler yaptırdı yönetime ama aldığı saha sonuçları ile Antalyaspor'dan kovulmak zorunda kaldı. Bence kesinlikle başarılı olamaz. Zeki Yavru ve Bourceanu yu oynatmak ile Marin ve Mbia'yı oynatmak aynı şey değil. Öyle kolay değil bu işler.
                              Hami bourceanu ve zeki li kadroyla 4.cu olamasaydi Trabzonspor u 4.cu bile yapamadi diyecektiniz.

Hami agziyla kus tutsa sizin gibilere yaranamaz size vahid hoca gibi kariyerli hocalar lazim.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih orda hic oynamadi. Gokdeniz oynadi
                                Oynadı ama 2-3 maç galiba.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X