bu kadar alevlendirmeye gerek yok bu konuyu , yarım sezon için gelecek hoca , bunu çözmekte ne var ki , çıkan haberler yönetimi plansız hareket ediyomuş gibi göstermeye çalışıyo , gerilmeyelim lütfen , aynı site 1461in başına engin kara geçecek demiş , ilk günden nası oluyo da en fazla bilgiyi altuğ atalay topluyo ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 Eylül'de Brüksel'de ziyaret ettim kendisini. Artık Breams Dede olmuş. Koca koca torunları var. Biri evli dört torun. Bizimle kırk yıllık dost gibi ilgilenmişti. Bu arada Trabzon'u yakından takip ediyor. Yaşına ve göbeğine göre kıpır kıpır...
Off bir tuhaf oldum şimdi ya...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHislerim Tekelioğlu ile devam etmenin en mantıklı seçim olduğunu söylüyor.
Yarım sezon için gerçekten para harcamaya da birilerini umutlandırmaya yada yerinden etmeye de gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bir arkadaş şunu yazmış geçen gün
Bu kongrenin kaybedeni coolank ve Kulaçoglu demiş .insaf diyorum ama canı sagolsun
Bu arada kongreyi Hekimoglu kaybetmedi yani kaybetti ama kaybetmedi
ve benim gibi düşünen insanların Trabzonsporlugu o başka bu başkan oldu diye değişmez
en fanatik Usta taraftarları dahi acaba Hekimoglu bu kadar oy alır diye bekledi mi ? Mümkün değil
Sorun yok biz bu andan itibaren elimizden ne gelirse bize bir şey soran olursa sonuna kadar Sayın Başkanın
yanında arkasındayız ,
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstadım yakışmaz sana .....
Usta nın geçen kongre de ekibi yani düşündüğü ekip
Can Çobanoglu -- Ertugrul Saglam ikilisi idi
Hekimoglu Başkan olsaydı Ertugrul veya Saglam gelecekti
Giray Bulak büyük bir algı operasyonu idi ve açıkcası iyi de tuttu
Şahsi düşüncem Ukraynadaki buraya gelmez çok zayıf hatta aşırı zayıf bir ihtimal
Ama kongre de çok işe yaradı tebrik etmek lazım
Mesela diyorum ; Hikmet Karaman olur mu yoksa Ertugrul mu olur
Yorum
-
Şimdi anlayamadığım konu şu.. Başkan önümüzdeki sene için Lucescu diyor. ( Ben Lucescu'nun gelmeyeceğini sanıyorum) Peki şuan için gelecek hoca yarım sezon için mi gelecek? Ertuğrul flan deniyor. Yarım sezon için bu tarz hocalar sizce gelirler mi..? Gelselerde az para almayacakları kesin.. Yönetim böyle birşeyin altına girmez diyorum ve kesin Trabzonlu bir hocayine emaneten takımın başına geçer. Ben Haminin gelmesini arzu ederim. Hata Yönetim şu durumdaTekellioğlu ile bie devam edebilir gibi geliyor. ..Fatih Tekke seslerinin ise taraftarın sevdiği bir ism olmasından solayı bence sadece uydurma gibi geliyor bana..En son Doğan BULAT tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 13:46.Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaksama bir hoca olurmu acaba.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bulak hocaya neden hepimiz karsi cikiyoruz ?? hocalik yaptigi dönemde istatigi nasildi bilen varmi"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Bu büyük yarışta olacaksanız; hocanız, yönetiminiz, futbolcularınız ve camianız bütünleşecek. Bunun için aradaki çimento hocadır. Onun için hocada hata yaptınız mı her şeyiniz bozuluyor. Biz diyoruz ki istikrarlı başarıya imza atmış kalıcı başarılara gidecek bir hoca ile bizim yönetimimizin başarı yakalamaması biraz zor olur. Biz güveniyoruz." MUHARREM USTA
Adam daha gelmeden teşhisini koymuş nede olsa doktor adam.
İHO nun yapamadıklarından biri buydu hocayı tutturamadı. yoksa transfer konusunda eleştiremiyorum hangi zaman böyle bir yabancı kadromuz oldu tek tek ele alsan hepisini hepimizde onayladık. hepiside diger büyüklerde oynayacak adamlar. Cordozo Mbia Cavanda Daglos Ndoye Marin giden Bosinwa ve Medjani... USTA mız dogru hoca ile bu işi başaracak inşallah2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum