Hami, Fatih vb. illa gelecekse, en azından Lucescu ile önsözleşme imzalanmalıdır. Aksi takdirde bu belirsizlik ve Allah korusun sezon sonundaki bir son dakika aksiliği bizi krize sokar. Camiaya güven aşılanması lazım, "yeniden yapılanmaya başladık" mesajının net olarak verilmesi lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
söyledim ama yine söylemek istiyorum sezon sonuna kadar lucescu yu beklemek hata onun yerine düşündüğün hocayı hemen getir yada getirebiliyorsan lucescuyu hemen getir en azından yarım sezonda takımı tanır oynatmak istediği sistemi aşılar ve istediği yerlere transferlerini yapar bir daha ki senede verimini alırız. bu sene şunla geçircez bir dahaki sene başka hocayla başlıcaz demek kesinlikle büyük bir yanlışlıktır.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Trabzonspor'u 1461 ile karıştırdın herhalde?
Akıl tutulması yaşamadan yorum yap. Ya da benden alıntılayacaksan yorum yapmak için yorum yapma..."Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
Andrea Pirlo
Yorum
-
Bİr haberde gördüm Lucescu ya oğlu razvan la teklif götürülmüş t.d oğlu genel menager olarak da Lucescu ya teklif edilmiş böyle bir yapı mümkünmüdür.
Oğlu Yunanistanda takım çalıştırıyordu bildiğim kadarıylada pek başarılı değil..ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
maliyet çok önemli td seçimi için
zira uzun zamanlı planlama yapılacaksa ve başarı kovalanacaksa lucescu bir tercih olabilir
aldığında şota gibi gönderemezsin luce yi.
o kadar td tükettik ki uzun vadeli faydallı olabilir diyeceğim isim kalmadı yerli
yabancıların ise mutlaka arada gelmesi lazım.
en azında bu sezon sonuna kadar ülkeyi ve oyuıncuları tanır. kalacak ve gideceklere karar verir. eksikleri transfer ettirir. seneye daha iyi bir şekilde gireriz
mutlak surette önümüzdeki yılın td si gelmese bile belli olmalı ve bu planlama devre arasından başlanarak yapılmalı. herşey sezon sonuna kalırsa bomboş bir ikinci yarı izleriz.
bana kalsa clubbruge td si bile olur aslındaEn son serkanholep tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 12:08.
Yorum
-
İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır Ahmet yorum yaparken, fikir beyan ederken sana mı soracağım ? Aynı Trabzonspor'u mu izliyoruz. Geçen seneden beri kaç hoca değiştirdi bu takım ? Kaç oyuncu kazandırıldı takıma ? Kaç oyuncu çöp denilerek gönderildi ? Kaç tanesi yıldız diye getirildi ?Trabzonspor'un hoca öğüttüğü, borcunun üçe katladığı bir dönemde hangi iyi hoca Trabzonspor ile çalışır ? Hangi iyi hoca 6 aylığına gelir ?Geldi diyelim 6 ay çalıştıracağın birisine ne diye tazminat veresin ya da takıma alışmasını bekleyesin ?
Akıl tutulması yaşamadan yorum yap. Ya da benden alıntılayacaksan yorum yapmak için yorum yapma...8. Kuşatma
Yorum
-
Bu sezonu kayıp sezon olarak görmemeli yönetim. Şenol güneş 2010da takımın başına geldiğinde şu anki durum ile aynı durumdaydık. 20 lig maçımız, bir de Türkiye kupası yolculuğumuz var.. Bu kadar çok maç yapacağımız bir süreçte takım iskeleti kurulmalı ve bir sistem oturtulmalı.. Şenol hoca bunu yapmış ve sezonu kupayla taçlandırmıştı. Ertesi yıl da şampiyonluğa oynayarak takımı şampiyon yapmıştı.
Bu sezon ligde kalan maçlardaki süreç ve kupa serüveni, önümüzdeki 50. yıl şampiyonluğu için hazırlık süreci olacak. O yüzden teknik direktör seçimi çok önemli.. Lucescu geliyorsa şimdi gelsin,şimdi gelmiyorsa Hami ve Lucesu ile bütün detaylar konuşularak planlama yapılsın..Trabzonsporun kısa vadede başarı için atlayacak en ufak bir maçı yok. Şu anki kadro berbat bir kadro değil,sadece işlenmesi gerek o vasıflara sahip biri tarafındananlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum
-
Usta secildi anladikta Trabzonsporada Barcelona muamelesi yapmayalim, birakalim adamlar
rahat calissinlar, Hamiyi getirme, Tekkeyi, getrime,Tekelioglu olmaz, teknikdrektörlük heyecanini
kaybetmis Ersun Yanali sirf düzgün ve mantikli konusdugu icin mi isterler anlamadim. Trabzonsporla kan
uyusmazligi oldugun ortada olan birisini hala daha hoca olarak görmek isteyenlere sasiyorum.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, “Lucescu Trabzonspor için lüks bir teknik direktör. ''
bunlara kalsa şampiyonlar ligi falanda bize lüks arada sırada avrupaligine gider istanbul takımlarına oyuncu yetiştiririz tamam yeter.
USTA ile iyi bir sinerji yakalamışken bu nasıl bir yaklaşımdır anlamıyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor oyuncu yetiştirme takımı değil. Ne Muhammed ne Abdülkadir Trabzonspor'da şu an oynayacak futbolcular değil. Sadi Bey Trabzonspor'u yönetecek biri hiç değil. Daha takımın önünde yarım sezon lig artı Türkiye kupası var. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmamız şart. Kendimize büyük takım diyoruz ama ilk başta taraftar küçük düşünüyor. Sen Sadi'yle genç oyuncu yetiştiricem diyorsan, bu takımdan kupalar bekleme hakkın yok zaten.Liderle aranda 12 puan var, sen bu sezonu çöp bir hocayla antrenman havasında geçirelim, genç oyuncular şans bulsun diyorsun. Böyle mi büyük takım olunuyor? Trabzonsporlu olarak böyle yorumlar okudukça başarıya ne kadar uzak olduğumuzu görüp üzülüyorum.
Bizim büyük düsünmelerimiz yari sezonu öteye gecmiyor, iyice bir arastirinda bakin..insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor oyuncu yetiştirme takımı değil. Ne Muhammed ne Abdülkadir Trabzonspor'da şu an oynayacak futbolcular değil. Sadi Bey Trabzonspor'u yönetecek biri hiç değil. Daha takımın önünde yarım sezon lig artı Türkiye kupası var. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmamız şart. Kendimize büyük takım diyoruz ama ilk başta taraftar küçük düşünüyor. Sen Sadi'yle genç oyuncu yetiştiricem diyorsan, bu takımdan kupalar bekleme hakkın yok zaten.Liderle aranda 12 puan var, sen bu sezonu çöp bir hocayla antrenman havasında geçirelim, genç oyuncular şans bulsun diyorsun. Böyle mi büyük takım olunuyor? Trabzonsporlu olarak böyle yorumlar okudukça başarıya ne kadar uzak olduğumuzu görüp üzülüyorum.
Onun dışında bu sezon kesinlikle kayıp yıl olarak görülmemeli..yukarda da yazdım. Takım bir sonraki sezon için şampiyonluğa bu yıldan hazırlanmalı. Bir maç bile çok önemli..anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum