Sezon sonu için kesin anlaşma yoksa ikinci hocayı hemen şimdi getirmek lucescudan vazgeçmek lazım. Nedir ya Bayern bozulmuyor city bozulmuyor da saktar bozuluyor. Tamam çok istiyoruz ama napalım olmuyor ise sezon sonuna kadar meçhul beklemek olmaz. Getir hocayı onlar plan yapalım o zaman
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Korktuğum şey tam olarak buydu. Anlaşma yok, görüşme yok, somut girişimler yok. Sezon sonunu bekle, Shaktar başkanının keyfini bekle.
Kafalardaki soru işaretleri ortadan kaldırılmalıydı. Lucescu ile görüşüp evet yada hayır cevabını almak bu kadar zor olmamalı. Lucescu ile özel görüşme yapılır, adam evet derse ve bu duyulursa Shaktar ın morali mi bozulur diye düşündüler bilmiyorum ama aklıma gelen tek olumlu senaryo bu.
Yarım devre çok sıkıntılı geçecek. Yabancı biri gelecekse şimdi gelmeliydi. Sezon sonu gelecek hoca ligi ve takımı tanımıyorsa sıkıntılı bir yaz geçirme olasılığımız yüksek. Yani her anlamda kumar oynuyoruz, kumarbaz kulüp olduk İho sağolsun..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim sezon sonuna kadar Sadi ile devam edeceğini zatn açıklamıştı. Sabırsızlık yapan bizim taraftar.
Daha önc de demiştim; Bize gökten bir hoca inmeli ve ilahi bir güçle sistemini bir haftada oturtup ortaya Barcelona çıkarmalı ki bu taraftar tolerans göstersin.
Yorum
-
eğer lucescu sene sonu gelecek olsa bugünden sene sonu için anlaşma imzalanır herkeste beklerdi.ama öyle bir açıklama yok.sene sonu tekrardan görüşeceğiz deniyor.ne için takımın ahengi bozulmasın.Bayern bunu düşünemiyor de mi.ya da city.bu arada Trabzonsporun ahengini neden düşünmüyoruz.sene sonuna kadar gelecek baskı ve yıpratmalarla ne olacak bu takımın,taraftarın ahengi.bugün olumlu ya da olumsuz sona erdirilmeliydi ve Ersun Hocan getirilmeliydiÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Bu kadar sasirtici olan ne anlamadim.
Baskan ilk geldiginde aciklama yapmisti zaten, olursa ilk yari sonu, olmazsa sene sonu diye. Ve bu durumda sene sonuna kadar baska bir hocayla gecici olarak calisilacaginida söylemisti.
Simdide aciklamayla hangi duruma gecildiginin haberini verdi bize. Sikinti yok, rahat olalim.
Eski aliskanliklarimizdan kurtulmamiz gerekiyor. Artik ne yaptigini iyi bilen yönetimimiz var. En iyisini yapacaktirlar...
Yorum
-
İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kaya çilingiroğlu nasil bir mahlukat yahu. Sus be adam
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Manchester City, Guardiola'nın takımıyla olan ahengini mi bozdu? Anlaşacaksan anlaşırsın, önümüzdeki sezondan itibaren Trabzonspor'un başında olacak dersin, konuyu o zamana kadar öyle kapatırsın. Bugün anlaşamıyorsan konuyu sezon sonuna bırakmanın bir anlamı yok.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorktuğum şey tam olarak buydu. Anlaşma yok, görüşme yok, somut girişimler yok. Sezon sonunu bekle, Shaktar başkanının keyfini bekle.
Kafalardaki soru işaretleri ortadan kaldırılmalıydı. Lucescu ile görüşüp evet yada hayır cevabını almak bu kadar zor olmamalı. Lucescu ile özel görüşme yapılır, adam evet derse ve bu duyulursa Shaktar ın morali mi bozulur diye düşündüler bilmiyorum ama aklıma gelen tek olumlu senaryo bu.
Yarım devre çok sıkıntılı geçecek. Yabancı biri gelecekse şimdi gelmeliydi. Sezon sonu gelecek hoca ligi ve takımı tanımıyorsa sıkıntılı bir yaz geçirme olasılığımız yüksek. Yani her anlamda kumar oynuyoruz, kumarbaz kulüp olduk İho sağolsun...
Bir kulüp prensipte anlasmadigi bir hoca icin kulubunun cikari icin susuyoruz dermi?
Benim futboldan anlamayan hanim bile hayirli olsun sezon sonu icin dedi sizde bos bos konusuyorsunuz.."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Sevdigini alamiyorsan aldigini seveceksinzaten Sadi Hoca nin böyle kalantor bir yanida var
biran önce yavas yavas mavi sapkali sinirli ihtiyari sevmeye baslasak fena olmaz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum