Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lucescu bu takımla bile kafaya oynar okadar da kötü bir takım değiliz lig için kalbur üstüyüz. 2-3 transfer yeter bu takıma fazla fazla

Yorum

• Fanatik yapmış sallama bir haber

Sent from my iPhone using Tapatalk
      trabzonspor

Yorum

• Lucescu olmayacaksa bence Yılmaz Vural olsun. Adam şu ülkede hakettiği değeri göremeyen biri, sırf sempatik biraz da karikaturize diye hakettiği yere gelemiyor bir türlü. En büyük problemi de Türk Futbol Dünyasındaki yönetici profilinden dolayı uzun süre çalışamıyor bir takımla. Aslında doğru yöneticiler ve planlama ile neden 3 yıllık bir istikrar Yılmaz Vural ile yakalanmasın. Hepsinden iyi yapar diye düşünüyorum. Muhtemelen dalga geçilecek burada Yılmaz Vural ismiyle ama ben yine de fikrimi söyliyeyim kızmaz iseniz.
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Vural Yılmaz ismi çok sık gündeme gelmeye başladı...

Adam ülkedeki "ilk yurtdışı eğitimli ve diplomalı" teknik adam olarak bilindi, iyi işler de yaptı, özellikle 90'ların Bursaspor takımı ile, kümeden çıkardığı/düşürdüğü takımları ile hep gündemde olmayı başardı...

Ancak bana göre Vural'ın "ciddiyet ve espri arasındaki gidip gelen dengesizliği" en büyük eksikliği, dikkat edin son çalıştığı takımda futbolcular onu istememiş ki futbolcuların bu isteğini de garip bir şekilde klup başkanı da destek olmuş bunu da ntv de kendisi uzun uzun diye , yaklaşık 1 saati aşkın programda açıkladı.

Böyle bir teknik adam profili ile karşı karşıyayız....Yani bu adam bizim gibi ciddi ve sorunlu bir karadeniz takımında yapamaz...bence yapamadığı gibi takımın tamamen dağılmasına da sebep olabilir...
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yılmaz Vural'ı gerçekten Trabzonspor'un başında değerlendirip üşenmeyip bir de ciddi ciddi yorum mı yaptınız biz de yapar yapamaz diye. Ya çok derin bir ironi var bu yorumların içinde ya da Trabzonspor'lunun kafasında ki Trabzonspor vizyonu ve misyonu konusunda çok başka yerlerdeyiz gerçekten

Yorum

• Yılmaz Vural yahu güldürmeyin adamı...

Yorum

• Lucescu ve teknik ekibi gelsin başlasın.

Yorum

• Lucescu muhabbetinden Yılmaz Vural'a vay arkadaş bizim oraların dalga boyları nekadar da büyükmüş
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Lucescu'dan gerisi yalan..Başka hoca gelirse üzüleceğim açıkçası
                    anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Hami Mandıralı'nın birkaç maçlık performansına baktığımızda tatmin edici sonuçlar görüyorum/görüyoruz ama daha sonra da o sezon sonunda yaptığı transferler aklıma geldikçe de Hami ismini düşünmek bile istemiyorum. O transferleri referans alırsak Hami gelirse bol bol ikinci lig topçusu görebiliriz takımda..

Yorum

• Fanatikte sabah kalktiğimda "Lucescu geliyor" yaziyordu, şimdi yine baktim " kendisine 5 milyon, yardimcilarina 2 milyon istiyor" yaziyor

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• şu iş bi bitsede her siteden başka haber okuma işinden kurtulsak

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu olmayacaksa bence Yılmaz Vural olsun. Adam şu ülkede hakettiği değeri göremeyen biri, sırf sempatik biraz da karikaturize diye hakettiği yere gelemiyor bir türlü. En büyük problemi de Türk Futbol Dünyasındaki yönetici profilinden dolayı uzun süre çalışamıyor bir takımla. Aslında doğru yöneticiler ve planlama ile neden 3 yıllık bir istikrar Yılmaz Vural ile yakalanmasın. Hepsinden iyi yapar diye düşünüyorum. Muhtemelen dalga geçilecek burada Yılmaz Vural ismiyle ama ben yine de fikrimi söyliyeyim kızmaz iseniz.
                            İşte karikatürize olduğu için olmaz. Topçular saygı duymaz. Takımda disiplin olmaz. "Topçuların gönderdiği hoca" imajı da doğdu nurtopu gibi. Gb' de bile bu yaşandıysa bu adam bize gelip de takıma ağırlığını koyamaz.

Ama Luce öyle mi ? 3 yıllık imzayı attığı an takım kedi olur kedi. En ufak hatasında bir daha forma yüzü göremeyeceğini bilirler. Teknik, taktik, transfer, vizyon, tecrübe olaylarına girmiyorum bile. Arada çooooook fark var.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Şu yerel basının ve ulusal basının kıvranmalarını gördükçe daha çok istiyorum Lucescu'nun gelmesini..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Lucescu olmazsa Yılmaz vural olsun = Bugatti olmazsa Şahin olsun
                                8. Kuşatma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X