Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon bir şekilde idare edeceğiz 10 Ocak'ta da önümüzdeki sezon ve sonrası için kararını verecek sanırım Lucescu.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Sadi Hoca eşofmanları yeniden giymiş hayırlı olsun...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadi Hoca eşofmanları yeniden giymiş hayırlı olsun...

booooşveeeerr renkdaşım.zaten yeni sezon için anlaşıcaklar yeni hocayla.

sadi hocada ömründeki son trabzonspor hocalığını yarım sezon daha yapsın.

sadi hocanın bir lafı var kramponu formayı asan ertesi gün hoca oluyor demişti.sadi hoca gibi yılların deneyimi yarım sezon daha hakediyor hocalığı.

Yorum

• madem juende ramos ile anlaşıldı lucescuyu beklemeye gerek yok önümüzdeki yarım sezon da takımın başında olur hem
          Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Sadi hoca güvendiğim tek konu genç oyuncular sezon sonuna kadar bakarsınız 2-3 oyuncuyu takıma kazandırır kalıcı olurlar

Yorum

• Arkadaşlar 10 gün bile sabredemiyorsanız artık bir ara verseniz iyi olur. Ne geldiyse başımıza hep bu sabırsızlıklardan, beğenmemezliklerden geldi. Trabzonspor'a zarar veriyor sizin bu yapınız.

Yorum

• [MENTION=36171]Erman Aydın[/MENTION]

ramos kimle anlaşmış

Yorum

• 10 gün sonra gelmiyorum derse ne olacak. ???

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    10 gün sonra gelmiyorum derse ne olacak. ???
                    Olur mu acele karar vermeye ne gerek var daha önümüzde 6 ay var buluruz illa ki birilerini
                    Bu sezon en azından Türkiye Kupasını hedef koyup ona yöneleceğimize daha teknik direktör konusunda Lucescu'nun keyfini bekliyoruz.Seneye avrupa kupalarına katılamazsak seçim vaatlerinden biri olan sponsorları nereden bulacak yönetim bilemiyorum.

Yorum

• Başkanın bana hak verircesine az önce RT'lediği tweet

@Trabzonsporuz vahid hocayı anlamamak Trabzonspor'a çok şey kaybettirdi sabırsızlık sistemsizlik profesyonelsizlik gelinen noktada görünüyor

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanın bana hak verircesine az önce RT'lediği tweet

@Trabzonsporuz vahid hocayı anlamamak Trabzonspor'a çok şey kaybettirdi sabırsızlık sistemsizlik profesyonelsizlik gelinen noktada görünüyor

Vahid hocayı biz anlamadık öyle mi? hani şu basının karşısına çıkıp telefon mesajlarını gösteren kişiden bahsediyoruz

Yorum

• Muharrem Usta: "Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak."

Arkadaş Anlamadım Luce Bırakıp takımı 1-2 hafta sonra bizim takımın başına mı geçecek
                          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta: "Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak."

Arkadaş Anlamadım Luce Bırakıp takımı 1-2 hafta sonra bizim takımın başına mı geçecek
                            Ben de bu düşünüyorumlu mesajları anlamıyorum.

Hadi seçimden önce ortada net birşey yokken diyordu '' Lucescu'ya ihtiyacımız olduğunda Luce gelecektir diye düşünüyorum ''.

Seçildi '' anlaşabileceğimizi düşünüyorum'' dedi.

25 gün geçti ''ayrılırsa geleceğini düşünüyorum'' diyor.

düşünme evresini geçmiş olmamız gerekirdi diye zannediyorum şu ana kadar.

Hala geçemediysek de bu ısrar ne kadar fayda sağlar merak ediyorum.
                            En son must61 tarafından düzenlendi; 01.01.2016, 15:46.
                            #Dik oyna

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 4 dk.4 dakika önce
                              Başkan Muharrem Usta, Mbia sorununun Pazartesi günü sonuçlanacağını, Lucescu ile en kısa zamanda bir görüşme yapacaklarını açıkladı.

Yorum

• Luce Shaktarı bırakıp bize şu an için gelir mi ? Başkanın bu kadar beklemesinin sebebi bu olmasın yoksa , önümüzdeki sene için verilecek karar

için bu kadar Beklemezlerdi.
                                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X