Bu sezon bir şekilde idare edeceğiz 10 Ocak'ta da önümüzdeki sezon ve sonrası için kararını verecek sanırım Lucescu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi Hoca eşofmanları yeniden giymiş hayırlı olsun...
booooşveeeerr renkdaşım.zaten yeni sezon için anlaşıcaklar yeni hocayla.
sadi hocada ömründeki son trabzonspor hocalığını yarım sezon daha yapsın.
sadi hocanın bir lafı var kramponu formayı asan ertesi gün hoca oluyor demişti.sadi hoca gibi yılların deneyimi yarım sezon daha hakediyor hocalığı.
Yorum
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 gün sonra gelmiyorum derse ne olacak. ???
Bu sezon en azından Türkiye Kupasını hedef koyup ona yöneleceğimize daha teknik direktör konusunda Lucescu'nun keyfini bekliyoruz.Seneye avrupa kupalarına katılamazsak seçim vaatlerinden biri olan sponsorları nereden bulacak yönetim bilemiyorum.
Yorum
-
Başkanın bana hak verircesine az önce RT'lediği tweet
@Trabzonsporuz vahid hocayı anlamamak Trabzonspor'a çok şey kaybettirdi sabırsızlık sistemsizlik profesyonelsizlik gelinen noktada görünüyor
Yorum
-
İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın bana hak verircesine az önce RT'lediği tweet
@Trabzonsporuz vahid hocayı anlamamak Trabzonspor'a çok şey kaybettirdi sabırsızlık sistemsizlik profesyonelsizlik gelinen noktada görünüyor
Yorum
-
Muharrem Usta: "Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak."
Arkadaş Anlamadım Luce Bırakıp takımı 1-2 hafta sonra bizim takımın başına mı geçecekAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta: "Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak."
Arkadaş Anlamadım Luce Bırakıp takımı 1-2 hafta sonra bizim takımın başına mı geçecek
Hadi seçimden önce ortada net birşey yokken diyordu '' Lucescu'ya ihtiyacımız olduğunda Luce gelecektir diye düşünüyorum ''.
Seçildi '' anlaşabileceğimizi düşünüyorum'' dedi.
25 gün geçti ''ayrılırsa geleceğini düşünüyorum'' diyor.
düşünme evresini geçmiş olmamız gerekirdi diye zannediyorum şu ana kadar.
Hala geçemediysek de bu ısrar ne kadar fayda sağlar merak ediyorum.En son must61 tarafından düzenlendi; 01.01.2016, 15:46.#Dik oyna
Yorum
-
Yunus Emre Sel â€@yunusemresel 4 dk.4 dakika önce
Başkan Muharrem Usta, Mbia sorununun Pazartesi günü sonuçlanacağını, Lucescu ile en kısa zamanda bir görüşme yapacaklarını açıkladı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum