Ersun olmamalı mesela.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kasımpaşa maçında bize ait misafir tribününe yaklaşık 900 kişilik koltuk ayırdılar biletlerin yarısı tükendi,Muhtemelen bir kaç saate hepsi tükenir bilet alacak olanlar elini çabuk tutsun.Bilet fiyatı 40 tl.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 14:21.
Yorum
-
İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer mayıs 2010'da Viyana'da bir Türk restoranında yan masamda krallar gibi rakısını yudumluyordu. O dönem Rapid'de oynayan Jelavic'i izlemek için Viyana'daydı.. muhabbet ettik biraz da..
Çok da güzel içiyor bu arada, içmez diyenler için söylemiş olayım..
Yurt dışında özellikle yıllanmış özel markaları ister!
Sümer'i kravatı gevşek görürseniz sarhoştur. Yanına gidip kırk yıllık ahbap gibi muhabbet edebilirsiniz. Yok değilse selam verseniz de almaz. Suratınıza dik dik bakıp döner gider.
Bunlar magazin. Bize ne ya!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu anda şenol güneş bile değil ersun yanal'a ihtiyacımız var.çünkü iskelet oluşturulacak, ve fazla transfer yapılabilir..ilk geldiğinde tolga, serkan, hüseyin, umut, yattara klüpteydi. selçuk, colman, cale, egemen, song ve gökhan'ı ekleyerek onbiri oluşturdu. yedeğe aldığı giray ve onur da daha sonra şampiyonluk kadrosuna girdi. bu kadar isabetli transfer yapmak çok büyük bir başarı.elimizde bu duruma benzer hatta daha iyi durumda bir kadro var ve temizlik gerekiyor. bence gereken hoca belli.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence antremanı bırakıp bodruma yat partilerine gitmişlermi,ayda kaç kez sevgili değiştirmişler bunlar hep araştırılmalı.
Alıntı yaptığın ikinci mesajda yazdıklarımı okuduktan sonra bunu yazdığına göre bir derdin ya da kuyruk acın var herhalde? Nasırına falan mı bastım?
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kandilinizde mubarak olsun bu arada...
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe futbolcu izlemek için Trabzonspor'un parasıyla gitmişler. Sabaha kadar seks ve içki partisi verdikten sonra takip edecekleri futbolcuları sarhoş kafayla resepsiyon görevlisine sormuşlar. Bir de İstanbul'a yorum yapmaya gitmişler, uçak masrafını kulüpten karşılamak kaydıyla.
Alıntı yaptığın ikinci mesajda yazdıklarımı okuduktan sonra bunu yazdığına göre bir derdin ya da kuyruk acın var herhalde? Nasırına falan mı bastım?
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar tepkisinden çekinip teknik direktör alınmıyorsa hanı nerede vizyon ?
Böyle saçmalık mı olur taraftar yenersin destek olur yenilirsen eleştiri gelir ki Ersun Yanal'a kimsenin aşırı tepki göstereceğini düşünmüyorum.
ya gercekden hoca istememisdir, yada gercekden inanilmaz birini tavlamistirlar, yada herkes sindirsin diye millete zaman taniyordurlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun olmamalı mesela."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle bisey olacagini sanmiyorum
ya gercekden hoca istememisdir, yada gercekden inanilmaz birini tavlamistirlar, yada herkes sindirsin diye millete zaman taniyordurlar
Acele davranıp yanlış karar vermeyelim diye treni kaçırmayalım.
Rakiplerin transfer yapmaya başladı bile.Biz daha teknik direktör belirleyeceğiz.Kim olacaksa bir an önce belli olması lazım.En son Mesut tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 14:35.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu konu uzadıkça cılkı çıkacak.Morinho gelse bile memnun olunmayacak.Biran önce halledilmesi gerek teknik direktör konusu.Çok uzadı.
Acele davranıp yanlış karar vermeyelim diye treni kaçarmayalım.
Rakiplerin transfer yapmaya başladı bile.Biz daha teknik direktör belirleyeceğiz.Kim olacaksa bir an önce belli olması lazım.
hazirana kadar gecici bir hocaylan gitmek en dogrusu
tabiiki yeni hoca simdiden aciklanmali"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen içmez demedim, Rakı içmez dedim. Sümer yurt içinde gittiği her yerde şarap ister. Favori markası da Kalecik Karası'dır. Adına aldanmayın beyaz şarap. Kandırılmamak için de şişenin kendi masasında açılmasını şart koşar. Biraz demlenince daha ucuz markaları servis ediyorlar anlamıyor. Bir kuralı vardır: Ne yerse yesin, ne içerse içsin belli bir meblağın üstünü ödemez.
Yurt dışında özellikle yıllanmış özel markaları ister!
Sümer'i kravatı gevşek görürseniz sarhoştur. Yanına gidip kırk yıllık ahbap gibi muhabbet edebilirsiniz. Yok değilse selam verseniz de almaz. Suratınıza dik dik bakıp döner gider.
Bunlar magazin. Bize ne ya!mustafa akçaydan sonra altyapıda oynadığım gruba özkan sümer bakmaya başlamıştı. yanılmıyorsam 2. antrenmandan sonra altyapıda futbol oynamayı bırakmıştım. ağzı biraz bozuktu, çocuk halimle baya korkutmuştu beni. fatih tekkeden sonra izleyebileceğiniz en iyi forvetin önünü kesmiş oldu
hem de öz evlat
ah yıllar, çok mu abarttım ne
There is no spoon...
Yorum
-
Ben halen daha isim ve kişilere takılmama taraftarıyım..
Takımın antrenörlerini dünya çapında bilgileri görgülü tecrübeli ve kaliteli isimlerden oluşturun..
Takıma bir kimlik belirleyin.. (Barcelona, Bayern gibi) gerisini hami de halleder, şota da...
Ama morinhoyu getirip altına aynı doktor kondisyoner savunma konu hücum koçu pas şut istop antrenörü gibi şeylerle doldırırsanız hiçbir şey olmaz.
Milyon euroları hoca ve topçulara değil de antrenör ve Scout ekiplerine harcayalım.
Trabzonspor denince taktiği yöntemi belli mücadele eden, ısıran, koparan, hücum eden, vs vs bir takım olma yoluna gidelim.
Hatırlayın Mra dönemi devre arası bir kondisyoner gelmişti. Piero gibi bişeydi ismi, takımın kolu mesafesi ve mücadele gücü nasıl yükselmişti.
Ama bir çiçekle bahar olmaz.. Kaliteli antrenör ekibi ile, teknik direktörün sadece karizma ve disiplin olayını halletmesi kalır.
Çok para harcamayalım. Eldeki topçuları yeniden gönderip yerine 5-10 topçu daha almaya gücümüz yetmez. Yapmamalıyız bunu, ki gene de yaparsak o zaman bu yönetime de soğurum ve şüphelerim doğru.çıktı derim.
Akıllı ve eldeki diğerleri yükseltmenin yolları aranmalı bulunmalı...
Saygılar...
Not: tapatalkta anketlere nasıl katılıyoruz?
wakitsizBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum