Şu yerel zihniyetten ve yerel düşmanlardan Trabzonspor'u kurtaramadığımız müddetçe maalesef Trabzonspor tarihe gömülür
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMagath olursa geçmiş olsun..Düşünmek bile istemiyorum..
adam 2 hafda önce japonyaya imza basti
sifir kontrati var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bence "kim şampiyon yapar" dan çok, "kim daha iyi futbol oynatır" üzerinden hoca seçmeliyiz. Bu kadar paramparçayken bile 16 puanımızı çalma cürreti gösterenler şampiyonluk yolunda neler yapar kestirmek zor değil. Yani 50. yılda şampiyon olacağımıza pek ihtimal vermiyorum. Şahsen tek istediğim güzel futbol oynayan takımımla gurur duymak ve Avrupada başarı.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMagath yok arkadaş....Olmaz
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni gelecek yabancı yeni bir bütçe yeni transferler yeni maliyetler demek yarın öbür gün kulübün borcu 600 milyon olunca ağlamayın burda
yarinki gün broos imzayi basmisdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bi' kere en büyük öncelik Luce'nin olmalı. Eğer bu adam sürekli başkanla görüşüyorsa demektir ki gelmeyi düşünüyor. Bana kalırsa ne şart koşuyorsa karşılanmalı. Yıllık 10 milyon euro maaş da istese, 100 milyon dolar transfer bütçesi de istese karşılanmalı. Zira bu adam hem taktik bilgisi olarak hem de kulüp yapılandırması olarak çok özel bir adam. UEFA kadrosunun yarısı gitmiş Galatasaray'la Real Madrid'i yendi, şampiyonlar liginde Avrupa'nın en güçlü takımlarıyla başabaş oynadı. 20 yıldır şampiyon olmamış Beşiktaş'ı ilk yılında şampiyon yaptı, 2. yılında da sorunlar çıkana kadar 10 puan öndeydi ilk devre sonunda. Shaktar diye bir kulüp yokken Shaktar'ı para ve futbolcu fabrikası, Ukrayna'nın en başarılı kulübü, şampiyonlar liginin demirbaşı haline getirdi. Bu adam aldığı ve harcadığı paraları futbolcu satışlarından, şampiyonlar ligi gelirlerinden misliyle çıkartır; Trabzonspor'u apayrı yerlere taşır.
Öyle ya da böyle Luce olmayacaksa bizim getireceğimiz her yabancı hoca risktir. Her şeyi geçtim gelen adamın, karısının, çocuğunun Trabzon'u sevip sevmeyeceği ne malum? Avrupa başkentlerinden gelen adamın 3 ay sonra Trabzon'a ısınamadım demesi bile bence ciddi bir olasılık. Kaldı ki Türkiye'yi ve Trabzonspor'u tanımıyor olmaları da cabası. Ersun Yanal bu takıma hep süper futbol oynattı. Çok iyi bir taktik bilgisi ve futbol anlayışı var. Geçen sene biz yeni kurulmuş yarım takımla her maç tek kale oynuyorduk. Daha iyi bir kadro ve Muharrem Usta gibi bir başkanla Ersun Yanal çok daha iyi kendini gösterebilir. Yok İstanbul'a gidiyormuş, yok icraya vermiş bunlar boş işler. İşini iyi yapsın da isterse Peru'dan yapsın.
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yerel basın kadar boş konuşan bir mecra yok. Bir şey bildikleri, araştırdıkları da yok. Serdar, Soner vs antremanlara başladı die haber çıktı, sonra hemen "İlk yarı bitmeden forma giymek için kendilerini göstermek istediklerini hocaya söylediler" diye haber yapıldı lisansı olmayan futbolculara. Bugün baktım hala kupa kadrosunda olurlar mı olmazlar mı onu tartışıyorlar.
Yorum
-
David Moyes
Brendan Rodgers
Walter Mazzarri
Nuno Espirito Santo
Juande Ramos
Bunlar boştaİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye böyle saçma sapan düşünülüyor.Özkan sümer denen adam bu kulübü vermedimi mahkemeye parası için keza yıllarca kendini kulübün sahibi sanıp içtiği rakının parasını bile kulüp adına fatura kestirip ödeten özevlatlara ne demeli.Acaba sizin kardeşinizde 1000 lira alacağınız olsa böyle konuşurmusunuz.Parasını verseydin adamın yapacak birşey yok.
Bir kere o rakı değil, şaraptı: Kalecik Karası, daha sonra Doluca. Sümer rakı içmez.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebielsa ss döneminde 15 milyon avro bonservis bütcesi istemisdi
yarinki gün broos imzayi basmisdiALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İHO bir şebeke gibi Trabzonspor'un bütün değerlerini gasp etmiş ve yok etmiştir.
Ersun Hoca'yı , transfer istediği için takımdan gönderip yerine Hurma çetesini alıp, Rekor sayıda transfer ile komisyon alarak ceplerini dolduracaksın, Üstüne üstlük takımın bir önceki dönem en başarılı oyuncuları Onur ve Mehmet gibi oyuncuları satılık listesine koyacaksın ondan sonra Esteban gibi ne olduğu belirsiz bir kaleciyi getirip Hakan arıkan'ı kamptan göndereceksin , Borç üstüne borç yükü ekleyip Hoca üstünme hoca harcayacaksın, sonra da yerel gazete patronu, Ersun Hoc'nın alacaklarını istemesini ahlaksızlık olarak haber yapacak ve bu adamlar da otorite olup kimin gelip kimin gelmeyeceğine onlar karar verecek öyle mi,
Muharrem Usta'nın yerinde olsam once Yerel gazetelerin Kulube girmesini yasaklarım, Ulusal basınla aramı düzeltirim. Ondan sonra görürüm o hasan Kurt denen tipleri kuzu olmuyorlar mı?Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO bir şebeke gibi Trabzonspor'un bütün değerlerini gasp etmiş ve yok etmiştir.
Ersun Hoca'yı , transfer istediği için takımdan gönderip yerine Hurma çetesini alıp, Rekor sayıda transfer ile komisyon alarak ceplerini dolduracaksın, Üstüne üstlük takımın bir önceki dönem en başarılı oyuncuları Onur ve Mehmet gibi oyuncuları satılık listesine koyacaksın ondan sonra Esteban gibi ne olduğu belirsiz bir kaleciyi getirip Hakan arıkan'ı kamptan göndereceksin , Borç üstüne borç yükü ekleyip Hoca üstünme hoca harcayacaksın, sonra da yerel gazete patronu, Ersun Hoc'nın alacaklarını istemesini ahlaksızlık olarak haber yapacak ve bu adamlar da otorite olup kimin gelip kimin gelmeyeceğine onlar karar verecek öyle mi,
Muharrem Usta'nın yerinde olsam once Yerel gazetelerin Kulube girmesini yasaklarım, Ulusal basınla aramı düzeltirim. Ondan sonra görürüm o hasan Kurt denen tipleri kuzu olmuyorlar mı?ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum