İlk olarak Napoli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkswagen skandalını ne yapacağız?
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöyle düşün birde öyle bir kurnazlığı düşünen adamlara helal olsun demek lazım
Şike de kurnazlık tanımına sığar buradan yürürsen.
Sahtekarlığı yumuşatmaya başladığınız anda tüm günahları eritiverirsiniz o potada.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 11:16.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle???
Şike de kurnazlık tanımına sığar buradan yürürsen.
Sahtekarlığı yumuşatmaya başladığınız anda tüm günahları eritiverirsimiz o potada.bahsettiğiniz gibi bir şey aklımın ucundan dahi geçmedi
Yorum
-
Lucescu olmaz ise benim adayım Juande Ramos. Sevilla ile kupalara ambargo koyduğu yılları hâla hafızamda. Son çalıştırdığı Dinpro'da da kötü bir performans sergilemedi, belirli bir sistemi de var başarıları da var, başkanın kafasındaki profile uygun bir isim.En son Tayfun tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 11:24..
Yorum
-
Eldeki kadro Şenol Guneslik bir kadro değil. Çünkü takımda bir kaç eksik var transfer gerekiyor. Tam Ersun Yanallık bir kadromuz var. 3-4 nokta transfer ile takımın çehresini bir anda değiştirir.
Lucescu ise tam bir sonuç adamı. Bu senenin fbsi gibi bir takım oluruz o gelirse. Taraftara sıkıcı gelecek bir futbol fakat sonucu almayı basarabilen bir taktik . Ersun Yanal'ın daha fazla isteniyor olmasının sebebi de taraftarın iyi futbol beklentisi. Ben Lucescu'nun geleceğini dusunmedigim icin Ersun Yanal diyorum fakat takımı 100. yılda şampiyonluk hedefine ulaştırma ihtimali daha yüksek olan teknik direktör ise Lucescu'dur. O'nun için Türkiye Liginde şampiyon olabilmek bebek oyuncağı.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocamız kim olursa olsunda eğer ligin ikinci yarısında şenol güneş burda yuğalanmazsa Trabzonspor yemin ediyorum benim için biter.
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEldeki kadro Şenol Guneslik bir kadro değil. Çünkü takımda bir kaç eksik var transfer gerekiyor. Tam Ersun Yanallık bir kadromuz var. 3-4 nokta transfer ile takımın çehresini bir anda değiştirir.
Lucescu ise tam bir sonuç adamı. Bu senenin fbsi gibi bir takım oluruz o gelirse. Taraftara sıkıcı gelecek bir futbol fakat sonucu almayı basarabilen bir taktik . Ersun Yanal'ın daha fazla isteniyor olmasının sebebi de taraftarın iyi futbol beklentisi. Ben Lucescu'nun geleceğini dusunmedigim icin Ersun Yanal diyorum fakat takımı 100. yılda şampiyonluk hedefine ulaştırma ihtimali daha yüksek olan teknik direktör ise Lucescu'dur. O'nun için Türkiye Liginde şampiyon olabilmek bebek oyuncağı.
bizim takıma topçuların saygı duyacağı ve en azından maçı okuyup maç içinde doğru hamle yapabilecek herhangi bir hoca lazım. İşini bilen her hangi bir yabancı hoca olabilirEn son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 11:30.
Yorum
-
adam 30 milyon euro bütçe istemiştir(ki bu bile şu süreçte bizim için yüksek) bizm medya bunu duyup önce TL cinsine çevirip 100 milyonu bulmuştur ve sonunuda dolar ile süsleyip haber yapmıştır.
Lucescu Türkiye ligini bilen eden adam bu kadar transfer bütçesi istemez.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Hem emekçi hem de futbol dünyasına hakim bir teknik direktör olmalı. Burnu havada, sadece hazır futbolcularla, sadece parayla ilgilenen bir isim olmamalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Maalesef görünen o ki Lucescu'nun eldeki malzemeye göre futbol oynatıyor olması, yani Lucescu'yu Lucescu yapan en önemli özellik bazılarınca adamın eksisi olarak görülüyor.
Adam gs ve bjk de eldeki kadrodan max verim aldı ki hele gs kadrosu faciaydı, perezler flerquinler sonradan rize de oynayan adını hatırlamadığım brezilyalı falan.
Şimdi bunu diyen arkadaşlar sanırım adamın ukrayna yıllarını yaşanmamış sayıyorlar ya da orada yaptıklarından ve oynattığı futboldan habersizler.
Bazen bir algıyı değiştirmek hakikaten atomu parçalamaktan daha zor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum