Yabancı teknik direktörün en önemli avantajı, devre arasında gelecek olması. Takımı tanıması için önünde şansı var. Sezon başı olasydı çok daha büyük riskti. Böyle bir şey olsun istemem ama velev ki işler çok kötü giderse sene sonunda yine bi hoca değiştirme şansımız olur. Şayet sezon başı olsaydı bi sezonu direk çöpe atacaktık. Hayırlısı olsun..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrak, Ersun Yanal'ın tekrar takımın başına gelmesini tasvip etmeyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benimle çalışmış bir teknik adam ama ben bugün başkan olsam Trabzonspor'un başına Ersun Yanal'ı getirmem. Trabzonspor'un teknik direktör değişimine ihtiyacı yok, Sadi hocayla devam edilmesi lazım. Şehrimizin çocuğu, bütün fedakarlığı yapar. Trabzonspor'un teknik direktörlük problemi yok, ekonomik problemi var. Gelirleri nasıl arttırabiliriz, giderleri nasıl azaltabiliriz. Onun hesabını yapalım. Altyapıyı bildiği için de Sadi Tekelioğlu bir şanstır. Trabzonspor, özüne dönmelidir. Trabzon ve yöredeki şehir takımları yeter. Önce 1461'de sonra da Trabzonspor'da forma giyecek oyuncular çıkar."
Bu kafaya inat Ersun Yanal.
tarihimizin en kötü 2 baskani"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı teknik direktörün en önemli avantajı, devre arasında gelecek olması. Takımı tanıması için önünde şansı var. Sezon başı olasydı çok daha büyük riskti. Böyle bir şey olsun istemem ama velev ki işler çok kötü giderse sene sonunda yine bi hoca değiştirme şansımız olur. Şayet sezon başı olsaydı bi sezonu direk çöpe atacaktık. Hayırlısı olsun..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrak, Ersun Yanal'ın tekrar takımın başına gelmesini tasvip etmeyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benimle çalışmış bir teknik adam ama ben bugün başkan olsam Trabzonspor'un başına Ersun Yanal'ı getirmem. Trabzonspor'un teknik direktör değişimine ihtiyacı yok, Sadi hocayla devam edilmesi lazım. Şehrimizin çocuğu, bütün fedakarlığı yapar. Trabzonspor'un teknik direktörlük problemi yok, ekonomik problemi var. Gelirleri nasıl arttırabiliriz, giderleri nasıl azaltabiliriz. Onun hesabını yapalım. Altyapıyı bildiği için de Sadi Tekelioğlu bir şanstır. Trabzonspor, özüne dönmelidir. Trabzon ve yöredeki şehir takımları yeter. Önce 1461'de sonra da Trabzonspor'da forma giyecek oyuncular çıkar."
Bu kafaya inat Ersun Yanal.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Evet beyler iddalar başlasın...
Kuymak ben elli tane yerim sorun yok, gerekirse de ısmarlarız o da ayrı...
Ersun Yanal diyorumSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
________________fatih___________________
___salih_____bosig_____akbaş_____ishak
_________atik(soner)_____medjani(ferhat)
____özer(sefa)_____ekici______yusuf(cam adam waris)
__________________cardo(yatabare)
Şu kadroya Vahid sonrası Bielsa, Favre, Schaaf vs.. gelecekti. Ersun hata etti. Şimdi uzak olsun diyenler bile yana yakıla onu istiyor olurdu.
Lucescu olmayacak o kesin. Ersun da olmadı diyelim... Merak ediyorum kimi getirecekler ? Ve gelen adam ilk basın toplantısında neler diyecek ? Devre arası dönem kapıda, yabancı antrenör neye göre transfer isteyecek, kimlerin satılmasını isteyecek ? Yada eldeki mevcut kadroyu ''sistemime uygun değil'' diyerek satmak mı isteyecek ? Tanımadığımız, ne olduğu belirsiz yabancıya Vahid e yaptığımız gibi ciddi bütçe mi ayıracağız, üstelik 400 milyon borç varken. Göreceğiz..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Türkiye'ye son dönemler de kimler gelmedi ki
Alman - Schuster
İtalya-Mancini+Prandelli
İspanyol-Del Bosque-Rahmetli Aragonez
Fransız-Tigana
Hollandalı Rijkaard
Boşnak Halilhodziç +Brezilyalı Lazaroni
Hepsi birbirinden başarılı teknik direktörler.Sonuç ?
Hiççç gerek yok yabancıya.Yerli olsun.Ersun olsun.
Ersun Yanal demek Ekici'yi kazanmak demek Onur'u kazanmak demek.Aytaç'ı kazanmak demek Yusuf'u kazanmak demek sıralayacağımız bir çok isim var.Gelecek olan yabancılar nerden bilecek Ekici'nin neler yapabileceğini ya da Yusuf'un yada Onur'u nereden tanıyacak bilecek.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet beyler iddalar başlasın...
Ersun Yanal diyorum
Yorum
-
İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlas ozdemir yabanci olacagini soyluyor. Ersun yanal basindan beri olmicakti gibi birsey diyor.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onun üstüne Ustanın seçim çalışmalarında çalışan eleman da yabancı olacak dedi.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
haber61 canli yayin yapmis dün aksam sadi hocada katilmis
sadi hoca dün resmen kalacaginin sinyalarini vermis ..bende izledim kalabilirim de gidebilirmde diyordu ..
yeterlilik konusuna cok kiziyorum dedi hertürlü basarisi varmis sadece süperlig sampionlugu yokmus hoca olarak ??
sadi tekelioglu hayirli olsun diyebiliriz ,muarrem Usta tek basina hoca sececek degil derin trabzon varken sadi tekelioglu devam eder ..
benim tahminim bügün antepi yenersek kasimpasayla berabere dahil kalirsak sadi tekelioglu devam edecektir veya bügün kazanirsak güzel futbol ile imzalar atilir ..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet beyler iddalar başlasın...
Ersun Yanal diyorum!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum