Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GÜRÜLTÜLÜ DAVULUN...İki takım oyuncuları bireysel olarak değerlendirildiğinde, tartışmasız Bordo-Mavili oyuncuların Ankaragücü’ne oranla, daha üstün olduklarını söylemek mümkün. Üstelik, rakibin en önemli kozlarından biri olan Ceyhun da üstün olan Trabzonspor kadrosuna dahil edilmiş.
    Birkaç oyuncusunun dışında, isimleri hafızalarda yer etmeyen, vasat oyunculardan kurulu A.Gücü, kolektif oyun anlayışını takım bütünlüğü ve disiplini içerisinde uygulamasının semeresini aldı. Hikmet KARAMAN, Ziya DOĞAN’a göre ambalajı kötü, ama lezzetli bir ürün ortaya çıkarmanın haklı gururunu yaşadı.
    Bireysel anlamda rakibinden daha klas ve yetenekli oyunculardan kurulu Trabzonspor’un, doksan dakika süresince örnek gösterilecek bir tane organize atağını görmezken, duran toplardan ve çok gariptir Ceyhun’un "uzun taç atışlarından" sonuç alma çabası; "ağlanacak hale, gülmek" bu olsa gerek..
    İlk yarı, hücum özelliği dört oyuncuyla tek pozisyon dahi bulamayan sevgili hocamız, ikinci yarı bu sayıyı 5, hatta 6 ya çıkarmasını; "ben, korkak futbol oynatmıyorum!" kompleksinin çılgınlığa dönüşünden başka bir biçimde izahı mümkün olamaz. Şayet rakip, üçlü savunmaya dönen Trabzonspor üzerine biraz daha cesaretle gidebilseydi, bu çılgınlığın neye mal olacağını hep birlikte görecektik.
    Öne oyuncu yığmakla hücum oynanacağını zanneden sevgili hocamız, bu aşamada şişirme top dışında hangi hücum aksiyonlarına başvurduğunu ve bunun sonucunda kaç pozisyon bulduğunu, "onlardan mı akıl alacağım dediği", futbol bilgisi kıt(!) basın mensuplarına bir açıklasın bakalım. O soğuk havada ceketini çıkartıp, gömleğiyle kalışının saha içindeki hangi uygulamanın işareti olduğunu bir izah etsin bizlere. Kulübeden avazı çıktığınca bağırmakla hangi maçın sonucunu değiştiğini teknik adam bilgisi dahilinde bir izah etsin bakalım. Ona kimse işini öğretmeye kalkmadı. Tüm medya, G.Saray maçında hata yaptığında hem fikir oldu. Ama hocamız alınganlık gösterdi. Sözde 10-12 puanın gasp edildiğini ve bu konuda gerekli tepkinin yerel basın tarafından verilmediğinden şikayet ederek, taraftar yalakalığı yaptı.
    Dün sahada gördüğüm; "albenisi yüksek içi boş bir takım" yaratan Ziya DOĞAN’ın, pazardaki bulunduğu yer ve düşük kalitede ambalajlanmış, albenisi olmayan ancak çok lezzetli bir ürünü sunmanın haklı gururunu yaşayan Hikmet KARAMAN…
    Bir teknik adam olarak aranızdaki farkı ve bulunduğunuz yerleri bir düşünün bakalım, nasıl bir sonuca varacaksınız.
    Kim, neyi, ne kadar hak ediyor?
    Özetle anlatmak istediğim şey; "En gürültülü davulun içinde, boş havadan başka bir şey yoktur!" İzlediğim tablonun kısaca metni budur.

ziya doğanı savunanlara sahip çıkanlara kapak olsun
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ziya kayseri erciyesi izliyormuş inönüde

Yorum

• 40 YILLIK EFSANE OLUMYOR SİZİNLETarihinin en sorunlu dönemini yaşayan Trabzonspor’da, bütün camia, yönetim, teknik kadro ve futbolculara güvenmiyorSon Ankaragücü maçını da kötü oynayarak taraftarı önünde kaybeden Trabzonspor, gerek yönetim içi gerekse de futbolcu kadrosunda önemli sorunlar yaşıyor. Herkesin ortak düşüncesi “KURTULUŞ MAYIS’TA”

BÖYLE ASLA GİTMEZ
        Ligin ikinci yarısıyla birlikte bir çok maçı kazanamasa da kaybetmeyerek gelecek vadeden Trabzonspor’da son olarak Ankaragücü karşısında alınan yenilgi ve ortaya konan futbol bardağı taşırdı. Futbolcuların son derece kötü oynamaları herkesi rahatsız etti. Gerek mevcut yönetim gerekse de eski yöneticiler kurtuluşun Mayıs’ta yapılacak kongrede olduğunu ifade ediyor. Ancak 33 puanlı Trabzonspor adının yeniden tehlikeli bölgede yorumlanması ve kupa iddiasının devam etmesi camiayı “BİRAZ DAHA SABIR” düşüncesine yöneltiyor.

YÖNETİM KAYNIYOR
        Yönetimde hiç bir zaman huzur sağlanamadı. Başkan Nuri Albayrak ortalıkta yok. Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayıtoğlu’nun arasında yaşanan anlaşmazlıklar hiç kuşku yok ki takıma bütünüyle olumsuz yansıyor. Kulübün tepesindeki bu kavgayı gören futbolcular ise “Balık baştan kokmuş” misali kafalarına göre hareket ediyor. Kazanılan maçlarda dahi kötü oynayan Bordo-Mavili takım gelecek adına hiçte olumlu sinyal vermiyor.

FUTBOL ŞUBESİ KALKTI
        Trabzonspor’da Futbol Şube Sorumluluğu da rafa kaldırıldı. Bu yönde menajer olarak göreve getirilen Necmi Perekli, Başkan Nuri Albayrak, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayıtoğlu’na bağlı çalışıyor. Ankaragücü maçından sonra yapılan toplantıda hiçbir futbolcunun yorum yapmaması gelinen noktayı da gözler önüne serdi. Son derece sessiz kalan futbolculara Çarşamba gününe kadar izin verildi. Mayıs faturasının kimlere kesileceği de kalan maçlarda netlik kazanacak.

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersunun nerisi hoca be adam bile değil ersun un sistemi 7 hafta galibiyet 17 hafta malubiyet

ziya hocamız ondan daha iyi iki takımnda durumu ortada en kötü halimizle bile onlardan daha iyiyiz
          bu takım sıradanlaştırılıyor derken tamda bunu kasdediyordum ...halimiz onlardan iyi ..kimden? vestel manisa dan
          Yazan arkadaşa değil sitemim .seneye bunu ben bile yazabilirim benzerini mesela lig a dan gelecek gb oftaş la kıyaslarım belkide ..yok yok 2 sene daha dayanırım ben nede olsa şampiyonluk gördüm ...

NE DİYORDUK İSTİKRAR
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ziya kayseri erciyesi izliyormuş inönüde
            Beşiktaş'i izliyordur .
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• PARA KRiZi Mi?Tarih: 18.03.2007, 19:12:42 (12 okuma)
              İddiaya göre Ankaragücü maçı öncesi futbolcular maç başı ve taksitlerini istemiş

Trabzonspor’da futbolcuların maç başı ve bazı taksitlerini alamadıkları gerekçesiyle yönetimle görüşdükleri ve ödeme yapılmasını istedikleri öğrenildi. Toplantıda Asbaşkan Haşim Sayıtoğlu’ndan ödeme planı isteyen futbolculara Nisan ayı için çek sözü verildiği öğrenildi. Dün bu konuyla ilgili görüşlerini aldığımız bir yönetici söz konusu ödemelerde hiçbir sorun yaşanmadığını ifade etti. Bir başka yönetici ise “İçeride 2-3 maç prim alacakları olabilir, bunun için mi Ankaragücü’ne yenildiler” diyerek büyük tepki gösterdi.

Yorum

• Gökdeniz’i durdurarak”Tarih: 18.03.2007, 19:11:46 (7 okuma)
                Ankaragücü’nün hocası Trabzonspor’u nasıl yendiğini TAKA’ya anlattı

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman Trabzonspor karşısında çok fazla şey yapmadıklarını ancak, kenarları kapatarak sonuca gittiklerini söyledi. Karaman, Trabzonspor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek “Gökdeniz bende olsa sonuç 3-0 olurdu. Ceyhun,oyun kurucu oynamaz, hucumda kullanırsan faydalı olur. Burada meslektaşım Ziya’yı suçlamıyorum,ancak benim böyle bir kadrom olsa şampiyon olurum” dedi.

Yorum

• bu takıma ersun yenal gelirse yazıklar olsun bu yönetime

Yorum

Gökdeniz’i durdurarak”Tarih: 18.03.2007, 19:11:46 (7 okuma)

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman Trabzonspor karşısında çok fazla şey yapmadıklarını ancak, kenarları kapatarak sonuca gittiklerini söyledi. Karaman, Trabzonspor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek “Gökdeniz bende olsa sonuç 3-0 olurdu. Ceyhun,oyun kurucu oynamaz, hucumda kullanırsan faydalı olur. Burada meslektaşım Ziya’yı suçlamıyorum,ancak benim böyle bir kadrom olsa şampiyon olurum” dedi.

Bu haber doğruysa tebrik ediyorum hikmet hocayı çok doğru bi tespit helal olsun...
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

hikmet hoca bize gel yav.
                      yada ziyaya biraz ders ver
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• bjk 1 erciyes 0 vallahi bu erciyes çok kapanıyor işimiz zor bu hocayla birde bizim maça asılırlar kesin almak için

Yorum

PARA KRiZi Mi?Tarih: 18.03.2007, 19:12:42 (12 okuma)
                          İddiaya göre Ankaragücü maçı öncesi futbolcular maç başı ve taksitlerini istemiş

Trabzonspor’da futbolcuların maç başı ve bazı taksitlerini alamadıkları gerekçesiyle yönetimle görüşdükleri ve ödeme yapılmasını istedikleri öğrenildi. Toplantıda Asbaşkan Haşim Sayıtoğlu’ndan ödeme planı isteyen futbolculara Nisan ayı için çek sözü verildiği öğrenildi. Dün bu konuyla ilgili görüşlerini aldığımız bir yönetici söz konusu ödemelerde hiçbir sorun yaşanmadığını ifade etti. Bir başka yönetici ise “İçeride 2-3 maç prim alacakları olabilir, bunun için mi Ankaragücü’ne yenildiler” diyerek büyük tepki gösterdi.
                          böyle bir şey olurmu eğer bu haber doğruysa ilk önce 7 maçlık periyodda ceza ödemeleri gerekirdi bu sene futbolcular taraftar için oynemalı

Yorum

• rezil futbol bisey demiyorum takimda Bir iKi topcu olmadimi niye takim ruhu yok oluyor anlamiyorummm yedigimiz gol bunun ornegiii
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

Eeeee ben dün ne dedim?

Hikmet Trabzonspor'un hocalığına oynuyor.

Ben bu tarz adamları daha çok seviyorum.

Yılmaz Vural, Hikmet Karaman gibi hocaları yani.

İsimlere takılmayın. Adamların maçı yaşaması benim hoşuma gidiyor.

Sanki O'nlarda sahadalarmış gibi. Bu futbolcuyu (Burada bahsedilen futbolcu Trabzonspor takımının futbolcularını kapsamamaktadır. O'nlara ne yapsan olmaz.) daha çok motive eder.
                              En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 18.03.2007, 21:11.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• hikmet bir yarım sezon gelsin bakalım ne yapacak 17 maçın 10 unu alsın ona 2 maglubiyette piyangodan veriom 5 de bebare kalabilir yapabilirse 2.yarı devam etsin ben lig sonu 70 puana rağzıyım bırak şampiyon yapma önemli değil
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X