Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökdeniz, hangi takımla el sıkıştı?
    .

İspanyollarla 2 yıldır temas halinde olduğu belirtilen bordo mavili futbolcunun transfer teklifine "evet" dediği öğrenildi

Gökdeniz yolcu

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, sezon sonunda Deportivo La Caruna yolcusu... Tam 2 senedir İspanyol kulübüyle temas halinde olduğu belirtilen bordo-mavililerin yıldız oyuncusunun, yapılan pazarlıklar sonucunda cazip teklifi kabul ettiği öğrenildi. 2009 yılında sözleşmesi bitecek olan Gökdeniz için Deportivo'nun, Trabzonspor yönetiminin iştahını kabartan bir rakam önerdiği belirtiliyor.

Avrupa'yı istiyordu
    Her fırsatta "Avrupa'da oynamak istiyorum" diyen Gökdeniz'in Trabzonspor ile sezon sonu vedalaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-mavili oyuncunun yakın çevresine "Avrupa'da isim yapmak istiyorum. İspanya Ligi gibi zorlu bir maratonda yer almak benim için çok önemli. Büyük başarılara imza atmak istiyorum" dediği öğrenildi.
    BÜLENT GÜRKAN

Artık inanmıyorum dün yattara bugün gökdeniz yarında umut gidiyo die yazarlar

Yorum

• Bu haberlerin hepsi kasıtlı gs maçından öncede takımın motivasyonunu bozmak için TRABZON kesin kazanacak gibi haberler yapıyorlardı... omurgasız medya noolcak..

Yorum

• bu isiin in hiç talibi çıkmıyomu adam yalanda olsa yazar.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• MUSAMPA İSYANI Takım arkadaşlarına dert yanan yıldız futbolcu “Çok iyi çalıştım ancak kendimi bu hocaya kabul ettiremedim.

Şaşkın ve üzgünüm. Karizmam yerle bir oldu. Maçlar bittiğinde bir gün burada durmam” dediği öğrenildi. Son yapılan çalışmalarda özellikle Yattara ile ile pas alış verişinde uyumu dikkat çeken Musampa Ankaragücü maçında Doğan dan ilk 11 de görev beklediğinide söyledi.

ARKADASLAR MUSAMPA SUANA KADAR BIR BURSASPOR MACINDA 90DAKIKA SAHADA KALDI VE BILMIYORUM KATILACAKMISINIZ GERCEKTEN BENCE IYI MÜCADELE ETTI AMA ZIYA HOCA TAKTIMI TAKIYOR BAKIN SIZE BIR ÖRNEK VERMEK ISTIYORUM BAYERN MÜNIH TEKNIK DIREKTÖRÜ OTTMAR HITZFELD HERZAMAN SU SÖZLERI SARFEDER YEDEK FUTBOLCULAR ILE BIR TEKNIK DIREKTÖR OLARAK DAIMA IYI ILETISIM ICERISINDE OLACAKSIN ONLARI KÜSTÜRMEYECEKSIN AMA HAYIR MALESEF ZIYA HOCA YEDEKLERINE BENIM KANATIMCE HIC DEGER VERMIYOR BUKADAR OLUR ANCAK BIR CEM DEMIR ÖRNEGI COCUK ORTALIKTA YOK STEPANOVU NEREDEYSE BITIRIYORDU ARTIK BUNLARI ZIYA HOCA GÖREMIYORSA BIZIMDE YAPACAK PEK BIRSEYIMIZ YOK
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ERKEN OPERASYON
            Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kurmaya erken başladı. Yönetimin İlk olarak F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’ın peşinde koştuğu Antalyaspor’un Araklılı futbolcusu Ali Bilgin ile anlaşma sağladığı belirtildi

TRANSFERİN GÖZDESİ
            Trabzonspor, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmaya erken başladı ve ilk olarak. Bordo-Mavili yöneticilerin, Antalyaspor’un sağ kanadında forma giyen ve bu sezon ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan genç futbolcu Ali Bilgin ile görüşüp her konuda anlaşma sağladığı belirtildi. Trabzon’un Araklı ilçesinden olan ve Almanya da gurbetçi bir ailenin çocuğu Ali Bilgin için F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş takımları kıyasıya bir savaş veriyor.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYDR
            Ali Bilgin’in 2009 yılına kadar Antalya ile sözleşmesi bulunduğu açıklanırken bu transferle ilgili yetkinin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu na verildiği belirtildi. Hacıosmanoğlu bilindiği gibi sezon başında transfer komitesinden ayrılmış devre arasında ise Risp, Ayman, Erdinç ve Ceyhun’un alınmasında baş rol oynamıştı. Hacıosmanoğlu, Türkiye de talep edilen her oyuncuyu alacak güce sahip olduklarını söyledi.

ne kadar doğru haber bilmiyorum gazete taka çünkü ama çok sevinirim ben de araklılıyım

Yorum

• 3 küçükler peşindeyse ne yapıp edip bize kaptırmazlar!!! Biz spekülasyonlara yorum yaparken adamlar transfer yapar

Yorum

• YATTARA KAPIŞMASI!
                F.BAHÇE TEMASTA
                Trabzonspor'un hep tartışılan yıldızı Yattara için devler kapıda. Bu sezon Trabzonspor'da sakatlıklar nedeniyle bir türlü istenileni veremen Gineli yıldız için, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın gizliden gizliye çalıştığı belirtildi. Daha öncede Yattara ile temasta olan F.Bahçe, yeniden yıldız oyuncuyu transfer etmek için harekete geçerken, Beşiktaş'ın da Gineli oyuncuyu kadrosuna katmakta kararlı olduğu belirtildi. F.Bahçe menajeri aracılığıyla Yattara'ya teklif yaptığı ve bu transfer için 5 milyon $'ı gözden çıkarttığı belirtildi.
                İ.AKIN+PARA
                Beşiktaş'ın da Yattara ile ciddi olarak ilgilendiği ancak Trabzonspor ile olan yakın ilişkileri nedeniyle öncelikle Trabzonspor'u ikna etme düşüncesinde olduğu ifade edildi. Beşiktaşlı bazı yöneticilerin, Trabzonlu idarecilerle görüştüğü, Siyah-Beyazlılar'ın Trabzonspor'un da istediği İbrahim Akın+paraya bu transferi

bitirmeyi planladığı ifade edildi. Trabzonspor ise Yattara konusunda sezon sonundaki gelişmelere göre hareket etme eğliminde olduğu, rakamın iyice yükselmesi durumunda satışa onay veribileceği ifade edildi

esas üzüldüğüm nokta bu haberin karadeniz gazetesinde yer alması gelde içeriden vurulduğumuza inanma

Yorum

• Erdinç'e nazar değdi...

Trabzonspor'da Erdinç şoku...Bordo Mavili futbolcu, sabah A Milli Takım beklentisi taşıdığını söyledi, öğleden sonra sakatlandı...

Erdinç'e nazar değdi
                  Sezon başında Sakaryaspor'a kiralanan, devre arasında Trabzonspor'a dönen Erdinç Yavuz, Yunanistan ve Norveç maçları için A Milli Takımı'na çağırılma beklentisinin olduğunu ifade etti. Sabah yapılan basın toplantısında bu açıklamayı yapan bordo - mavili oyuncu, bunun ardından çıktığı antrenmanda sakatlandı ve çalışmayı yarıda bıraktı.
                  Çift kale maçta Ceyhun ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına darbe alan oyuncunun bileğinin burkulduğu, Ankaragücü maçına yetişebileceği açıklandı.
                  Bordo - mavili ekiple çok başarılı maçlar çıkaran Erdinç, Galatasaray yenilgisini unuttuklarını, şimdi Ankaragücü karşılaşmasına baktıklarını belirtti. Trabzonsporlu oyuncu, "Yine bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Galatasaray maçı öncesi ligi ilk 2 takım arasında tamamlamayı hedefliyorduk. Sadece bir maç kaybettik. Önümüzde 10 maç var. Bunları kazanacak gücümüz var. Hedefler bitmiyor. Kupayı almak istiyoruz. Ligde de çıkabileceğimiz kadar yukarı çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• "Ben bildiğimi okurum"

Ziya Doğan'dan önemli açıklamalar. Trabzonspor teknik direktörü,bugüne kadar tek haram puan almadrıklarını ancak buna karşılık 10 - 12 puanlarının ellerinden alındığını söyledi ve eleştirilere cevap verdi.

GALATASARAY MAÇI BİZİM HAKKIMIZDI

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde bir basın toplantısı düzenleyen ve Galatasaray karşısında mağlubiyeti hak etmediklerini söyleyen Ziya Doğan, "Galibiyete yakın taraf bizdik. Pozisyon zenginliğine bakarsan, yediğimiz iki tane gol var kaçırdığımız dört tane gol var. Futbolda tabi bu var. Ortada bir oyundu, en az beraberlik maçın hakkıydı.

Galatasaray takımıda can havliyle oynadı. Bizde kazanıp yukalara çıkmak istemiştik. Fakat kısmet olmaı. Her zaman söylüyorum, futbolda hiç bir maçın favorisi yok. Ben bu maçın favorsiyim rahat oluyum diyemezsin. Oynamadan maç kazanılmıyor. Ben oyundan memnunum" şeklinde konuştu.

MUSA'NIN SAKATLANMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM

Musa'nın sakatlanmasına çok üzüldüğünü söyleyen Doğan, "Musa'nın sakatlanmasını mazeret olarak algılayanlar olabilir, biz mazeret üretmiyoruz, gerçekten çok üzüldük. Bazı arkadaşlarımız Ceyhun'un oyundan çıkışını eleştirdi. Ben bunları çok fazla önemsemiyorum. Ben bu takımın Teknik Direktörüyüm, takımın ne isteyeceğini en iyi ben bilirim.

Buradaki düşüncemde Yattara gibi bir oyuncuyu 1-1 berabere durumdayken, Galatasaray'ın üstümüze geleceğini bildiğim için Yattara direkt kaleye giden bir oyuncu, gol yollarında etkili olur diye düşündüm. Fakat bir dakika sonra gol yedik, futbolda bunlar var. Hesaplar tutmadı. Eleştirmek isteyen insan her zaman maç bittikten sonra eleştirir. Oynanmış maçın üzerine yorum yapmak Dünya'nın en kolay işi. Yattara'yı oynatmazsamda neden Yattara gibi bir oyuncu kulübede oturtuluyor diyenler var. Ben bunları ciddiye almıyorum gülüp geçiyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

BEN BİLDİĞİMİ OKURUM

Maçlarda çift santrafor oynatmadığı için eleştirildiğini ifade eden Doğan, "Sağda Yattara, Solda Gökdeniz, ortada Ceyhun, birde kaleci ile beraber 6 kişi 7 forvet oluyor, 4 defans. Birisi çok güzel yazmış 'Ziya Doğan bizim bildiğimizi değil, kendi bildiğini okur' diye. Doğrudur. Çok da etkilenmiyorum aslında. Bazı insanlar hiç düşünmeden konuşuyor bende bunlara bakıp geçiyorum. Dediğim gibi oynanmış maçtan sonra yorum yapmak çok kolay" dedi.

YATTARA OYNAYACAK DURUMDAYDI OYNADI

Yattara'nın sakatlığı ve maça nasıl yetiştiği konusunda da açıklama yapan Doğan, "Yattara'nın durumu gece 12'de netlik kazandı. Bizim kulüp doktorlarının asla ihmali yok. Biliyorsunuz film çektiği sırada Röntgen uzmanları karar verir. Uzmanların verdiği karar ilk etapta hafif bir çatlak olduğu yönündeydi. O arada da basına sızmış oldu.

Fakat gece 5-6 tane bu işin uzmanı profesör doktorlar bir araya geldiler. Hatta bir tanesini Otele kadar getirtebildik ve hocamızın söylediği şey, 4-5 tane hocanın verdiği karar; "Yattara'nın sakatlığın asla çatlak yok, ezilme var uyuşturucu iğne ile maça çıkarsa asla ağrı olmaz" Sakatlığının artma ihtimali de tekrar aynı yere darbe gelirse bile artmama ihtimali yüksek. Bu bizim ekibimizle alakalı bir durum değil, hastanede bir kişinin verdiği karardı. Basına sızmış diye oynatmamak olmaz. Neticede de çıktı oynadı" diye konuştu.

YATTARA'NIN GÜNAHI ALINDI

Yattara'nın oteldeki olayının hiç gerçekliği yansıtmadığını söyleyen Doğan, "Bende ordaydım. Resepsiyonun yanındaki odada Ömer, istiharat saatinden önce saçlarını yaptırmak istedi. İki tane bu işin uzmanı Gineli kuaför geldi ben de onlara gitmelerini istiharat saatinden sonra gelmelerini söyledim. Bu konuda Yattara'nın büyük günahı alındı" dedi.

GERETS'İN ELİNİ SIKTIM

Bazı gazeteler Gerets konusunda gerçeği yansıtmayan yazılar yazıldığını savunan Doğan şöyle konuştu; "Eric Gerets ile tokalaşmadığımı söylediler. Maçtan sonra Erdal Keser geldi ikisi ilede tokalaştım. Ancak bazı arkadaşlar bunları gözden kaçırmış. Yok o elini uzatmış ben uzatmamışım. Birisi rüya görmüş ona da yapacak birşey yok."

10 - 12 PUANIMIZ ÇALINDI

Oyunun genelini değerlendirdiklerinde gözden kaçan bir çok pozisyon olduğunu söyleyen Doğan, "Umut'un pozisyonu penaltılık bir pozisyondu ama maalesef Umut gibi bir futbolcudan yoksunuz. Rakibin penaltılık pozisyonunda Umut dengesini kaybetti ve eliyle topa temas etti penaltı kazanacağı yerde, sarı kart gördü ve bu hafa oynayamıyor. Hakemle ilgili maçtan sonra fazla birşey söyledim ancak, şöyle iyi incelenirse Trabzonspor'un şu anda bir tane haram puanı yok ancak elinden alınan 10 - 12 tane net puanı var. Ancak özellikle yerel medya bunları gündeme getireceğine ört bas etmeye çalışıyor. Mesela Galatasaray'ın attığı golde hakem ofsayt verse kimse sesini çıkarmaz. Ancak tercih hakkını Galatasaray'dan yana kullanıyor hakem. Maçta iki pozisyon var bunlar tüm yorumlarda penaltı olarak nitelendiriliyor. İki tane pozisyon iki tane gol. Ancak yinede Trabzonspor iyi bir yoldadır. 11 maç sonra yenilgi almıştır. O maçtada kazanan taraf olmalıydı. Futbolda bunlar var' şeklinde konuştu.

ANADOLU ARTIK DİŞ GÖSTERİYOR

Ankaragücü maçının asla hafife alınmaması gerektiğini söyleyen Doğan, "Şimdi biz bunları unuttuk önümüzde çok önemli bir Ankaragücü maçı var. Ben tarftarımızın bu maçı çok ciddiye almalarını ve son haftalardaki desteklerinin artarak sürmesini istiyorum. ÇünkÜ gerçekten Türkiye liglerinde kolay takım yok. Fark yok takımlar arasında bunu iddia ediyorum. Ancak büyüklerin biraz tercih hakları var işte. Bu üç büyüklere en az 12 - 13 - 14 puanlık bir takdir hakkı olarak kullanılıyor. Ancak bizim gibi insanlar duygularını fazla aktarmıyor, biraz politik konuşuyorlar. Ama ben kimseden çekinmiyorum. Anadolu takımları artık aslanlar gibi mücadele ediyor. Ancak dediğim gibi aradaki puan farkı tamamen tercih haklarından kaynaklanıyor. Ankaragücü'nün geçen haftaki Beşiktaş maçını izledim öyle yabana atılacak bir takım değiller. Bu yüzden biz Ankaragücü maçını çok ciddiye alıyoruz" dedi.

FAVORİ DİYE BİRŞEY YOK

Trabzonspor bir maçla çok büyütüldüğün ve aynı oranda küçültüldüğünü söyleyen Doğan, "Bir maç kazanıldığında Real Madrid havası yaratılıyor. Bir maç kaybettiğimizde ise baya küçültülüyoruz. Ben takıma olan güvensizliğimden değil, yaratılan hava takıma olumsuz yansıyor ondan çekiniyorum. Hiç kimse bir maçtan önce ben favoriyim diyemez. Ben bunu diyemiyorum. Ankaragücü maçında da biz favori değiliz. Favori diye bir şey yok futbolda, futbol oynanmadan kazanılmıyor. O günün koşullarında biz moral olarak Galatasaray'dan iyi durumdaydık. Trabzonspor ne zaman bir maçın favorisi gösteriliyor, o zaman takım içerisinde baskı oluşuyor. Ben o anlamda tedbir olsun diye maçın favorisi yok diye bir açıklama yaptım" şeklinde konuştu.

BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM

Takımla mukavelesinin 1.5 yıllık olduğunu hatırlatan Doğan, "Benim bir buçuk yıllık mukavelem var. Şu anda benim tek isteğim başarılı olmak ve geleceğin temellerini atmak. Şu anda tranfser komitesi var ve bunlar çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda dediğimiz gibi lig ve kupada maçlarımız var, odaklandığım yer bunlar. Tabi gelecek yıl içinde çalışmalarımız sürüyor" dedi.

YALANCI BİR TOPLUM YETİŞTİRİYORUZ

Bir gazetecinin 'Eric Gerets ile el sıkışmadınız ve Gerets sizinle ilgili açıklamalarda bulundu, bunların hakkında ne diyorsunuz' şeklindeki sorusuna sert bir dille karşılık veren Doğan, "Bunlar yalan. Bunlara inanmayın. Gelecekte çocuklarımıza yalan bir temel oluşturuyoruz. Bu ülkenin sıkıntısı bu. İnanılmaz bir yalancı bir toplum yetiştermek için inanılmaz bir çaba harcıyoruz. Geleceğimizi karanlığa gömmeye çalışıyoruz. Bu yalanlara kanmayalım. Belki bizlerden birşey olmaz ama çocuklarımızı inanılmaz ama çocuklarımızı inanılmaz bir karanlığa atıyoruz. Buradan herkesin alması gereken ders, bu yalancılara yardım edip bu çocukların geleceğini karanlığa hapsetmeyelim. Bir Türk vatandaşı olarak bunları sadece izleyebiliyorum. Bu yalancılara yardım edipte bu ülkenin geleceğini karanlığa hapsetmeyelim ben bunu söylüyorum' şeklinde ifadeler kullandı.
                    Sakatlıkların asla mazeret olmadığını söyleyen Doğan, "Biz alternatifli bir kadro oluşturduk. Oynamayan oyuncularımız vardı. Şimdi bunlara forma şansı doğdu. Oynamayan oyuncularımızda bizim için değerli onlarında oynayanları aratmayacağını düşünüyorum. Şanslarını iyi kullanacaklardır" şeklinde konuştu.

15.03.2007
                    Kaynak : DHAdocument.write('');
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 15.03.2007, 14:02.

Yorum

• BEN BİLDİĞİMİ OKURUM
                      Maçlarda çift santrafor oynatmadığı için eleştirildiğini ifade eden Doğan, "Sağda Yattara, Solda Gökdeniz, ortada Ceyhun, birde kaleci ile beraber 6 kişi 7 forvet oluyor, 4 defans. Birisi çok güzel yazmış 'Ziya Doğan bizim bildiğimizi değil, kendi bildiğini okur' diye. Doğrudur. Çok da etkilenmiyorum aslında. Bazı insanlar hiç düşünmeden konuşuyor bende bunlara bakıp geçiyorum. Dediğim gibi oynanmış maçtan sonra yorum yapmak çok kolay" dedi.

biri şuna toplama çıkarma ve oyuncuların yerlerinin ne olduğunu falan öğretsin...
                      hiç iyi değil.. tam kliniklik durumda...

Yorum

• zaten başımıza ne geldiyse bildiğini okumandan geldi ziyaa doğan
                        Bordomavi.net

Yorum

• aferin ziya hocaya..insan doğru bildiği yolda gitmeli..herkes hoca olmuş mübarek...
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Olsun dedikleri dogruysa.... Yattarayi sevdi demek ve kesmez (Yoksa sakat deyip te onliberoluk mu ogretiyorlardi ona? )
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Gs maçını tekrar izledim de Ziya Doğan haksız sayılmaz.En temiz hakem yönetimi dediğimiz maçta bile doğranmışız farkettirilmeden,Musa'nın ayağının kırılması da işin cabası.
                              Ziya Doğan'a bu maç için hak vermek lazım.Biz iyi oynamasak bile Gs'den daha fazla pozisyona girip daha dominant bir mücadele yapmışız.Her zaman olduğu gibi yine Gsnin balı yanındaymış.
                              Sakin kafayla izleyince bazı şeyler daha net görünüyor.
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökdeniz, hangi takımla el sıkıştı?
                                .

İspanyollarla 2 yıldır temas halinde olduğu belirtilen bordo mavili futbolcunun transfer teklifine "evet" dediği öğrenildi

Gökdeniz yolcu

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, sezon sonunda Deportivo La Caruna yolcusu... Tam 2 senedir İspanyol kulübüyle temas halinde olduğu belirtilen bordo-mavililerin yıldız oyuncusunun, yapılan pazarlıklar sonucunda cazip teklifi kabul ettiği öğrenildi. 2009 yılında sözleşmesi bitecek olan Gökdeniz için Deportivo'nun, Trabzonspor yönetiminin iştahını kabartan bir rakam önerdiği belirtiliyor.

Avrupa'yı istiyordu
                                Her fırsatta "Avrupa'da oynamak istiyorum" diyen Gökdeniz'in Trabzonspor ile sezon sonu vedalaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-mavili oyuncunun yakın çevresine "Avrupa'da isim yapmak istiyorum. İspanya Ligi gibi zorlu bir maratonda yer almak benim için çok önemli. Büyük başarılara imza atmak istiyorum" dediği öğrenildi.
                                BÜLENT GÜRKAN
                                Haberin altında Bülent Gürkan ismi var.Doğru olma payı yükseliyor elbette.İnşallah doğrudur.
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X