Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Van Gaal-Lucescu gelmez.Ertuğrul-Hikmet-Yılmaz bunlar kimdir de bana.Ne yapabilir bunlarfarklı olarak.Şenol Güneşi hatırlamak bile istemiyorum.
    işte burd atıkanıyorum bende hoca bulamıyoruz o gelmez bu bize yaramaz diyoruz bende öyle diyorum

van gaal-lucescu gelse iyi iş yapar kendini kanıtlamış

ertugrul-hikmet-yılmaz umut vadediyor gibi ama ne çıkacagı belli olmaz geldiğinden bunları sıraladım
    yani

şu takım başına lucescu yu getireceksin sonra ynetim olarakta kafan rahat olcak şampiyonda oluruz taraftarında seni sever bunları yapmadıkca neye yarar

of ulan of

iş dönüyo dolaşıyor paraya çıkıyor
    Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takimin basina su an ya Giray hocayi getirirsin yada Ünal ile beraber hamiyi....ama yok biz besiktasa antröner yetistirelim o daha iyi yönetimin hosuna gidiyor herhalde..
      hamiyle ünal isterimde girayı kendi düşüncem kesinlikle istemiyorum
      Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        işte burd atıkanıyorum bende hoca bulamıyoruz o gelmez bu bize yaramaz diyoruz bende öyle diyorum

van gaal-lucescu gelse iyi iş yapar kendini kanıtlamış

ertugrul-hikmet-yılmaz umut vadediyor gibi ama ne çıkacagı belli olmaz geldiğinden bunları sıraladım
        yani

şu takım başına lucescu yu getireceksin sonra ynetim olarakta kafan rahat olcak şampiyonda oluruz taraftarında seni sever bunları yapmadıkca neye yarar

of ulan of

iş dönüyo dolaşıyor paraya çıkıyor
        lucescu diye çok söledim sene başındada.ama bizimkiler paraya kıyıp alamadı.şimdi yönetimin yaptıklarını şöyle düşünelim

elimizde son model bi ferrari var ancak motoru şahin motoru.ne beklersin arabadan.normal bi ferrariyi geçmesini mi??

aynen bu şekilde bu kadar para harcayıp takımın başına lucescu yu getirip başarılı olmak mı iyi yoksa, aynı parayı harcayıp ligi sonlara yakın bitirmek mi???soruyorum yönetime
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lucescu diye çok söledim sene başındada.ama bizimkiler paraya kıyıp alamadı.şimdi yönetimin yaptıklarını şöyle düşünelim

elimizde son model bi ferrari var ancak motoru şahin motoru.ne beklersin arabadan.normal bi ferrariyi geçmesini mi??

aynen bu şekilde bu kadar para harcayıp takımın başına lucescu yu getirip başarılı olmak mı iyi yoksa, aynı parayı harcayıp ligi sonlara yakın bitirmek mi???soruyorum yönetime
          aynen dediğin gibi sen başındaki kadormuz herkesi imrendiriyordu en gıcık oldugumuz yazarlar spor adamalrı bile kağıt üzerinde en iyi şampiyonluğa oynayabilecek kadro bizde oldugunu söylüyorlardı

işte o güzelim kadronun şuanda kadromuz iyi bu kadronun üzerinde lucescu veya onun ayarında bir teknik hoca olacaktı ki

bütün takımlar murat 131 gibi teklerken biz ferrariyi ırak volksvagen transporter gibi içinde keyif çatarak yarışı birici bitirirdik
          Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• Adam Gibi Adam Ziya Dogan !!!
            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Van Gaal-Lucescu gelmez.Ertuğrul-Hikmet-Yılmaz bunlar kimdir de bana.Ne yapabilir bunlarfarklı olarak.Şenol Güneşi hatırlamak bile istemiyorum.
              bu hocaların adını sıralı bi şekilde yazmışsın ama çalıştırdıkları takımların kadrolarını ve aramızda kaç puan fark olduğunu da yaz bari.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Biraz da " 'Son Dakika' Haberleri "

fanatik
                ‘Trabzon beni mağdur etmez’
                Galatasaray maçında talihsiz bir şekilde ayağı kırılan Musa Büyük, Çatalca’da ailesiyle yaşadığı evinin kapıların FANATİK’e açtı. Bir an olsun yalnız bırakılmayan Musa, birçok konuda açıklama yaptı. Ve söz Musa’da...
                17.03.2007

“Çok iyi olduğum bir dönemde sakatlık yaşadım. En kısa zamanda toparlanacağım. Milli formayı giyebileceğimi düşünüyordum. Kısmet değilmiş, sezonu kapattık. Tekrar sağlığıma kavuşunca Fatih hocam beni görür. Arda hastaneye geldiğinde çok üzgündü. Pozisyonda ondan kaynaklanan bir şey yoktu. Allah korusun Arda da sakatlık yaşayabilirdi. Darbeyi ben vurdum, o yere bastığı için ben sakatlandım. Kullandığım tekmeliği sezon başından beri kullanıyorum. Bu tekmelikle daha kötü pozisyonlara girdim. Arda genç bir oyuncu. Üzülmesine gerek yok. Hastanede ilk gözümü açtığımda Özhan Canaydın’ı gördüm. Bence örnek alınması gereken bir davranış. Çok üzgündü. Her kulübün kendi iç tüzüğü var. Trabzonspor’un beni mağdur edeceğini düşünmüyorum. Sakatlığım geçtikten sonra en fazla oturup şans beklerim. Formayı aldıktan sonra da, bir daha kimseye vermem. Çok uzun zamandır ailemin yanına gelemiyordum. Galatasaray maçından önce Ziya hocamdan bir günlük izin istedim. Kısmet işte 3 aylık izne çıktım! Nisan ayında takıma katılırım. Şu anda parmaklarımı oynatıyorum. Değnek yardımıyla yürüyorum. Diz bükme, sağa sola açma yapıyorum. Böylelikle ayağın var olan gücünü kaybetmemesini sağlıyorum. Yavaş yavaş bunları artıracağım. Sakatlığım beklenenden daha iyi durumda.”
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yetti artık!
                  Ankaragücü maçından sonra futbolcularını ilk kez çok net ifadelerle eleştiren teknik direktör Ziya Doğan’ın bazı isimlere son şanslarını tanıyacağı öğrenildi.
                  19.03.2007

‘Hiç değişmiyor’
                  Galatasaray’dan sonra Ankaragücü’ne de yenilen ve tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir fırsatı kaçıran Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın ilk kez oyuncularını net ifadelerle eleştirmesi dikkat çekti. “Maalesef bazı futbolcular basında fazla yer alınca kendini bir anda bulutların üzerinde görüyor. Onlarla konuşmama rağmen bazı şeyler değişmiyor” sözleriyle tepkisini açıkça ortaya koyan tecrübeli hocanın maçın ardından oyuncularına da sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Orta alan tedbiri
                  Doğan’ın bu tepkisi, bazı oyuncularına son şansları tanıyacağı şeklinde yorumlandı. Milli ara nedeniyle takımına 3 gün izin veren Karadeniz ekibinin hocasının, “Bu arayı iyi değerlendirin ve kendinize nerelerde hata yaptığınızı sorun” dediği bildirildi. Başkent temsilcisine karşı maçın bir bölümünde 3 forvetle oynamasına rağmen pozisyon dahi üretilememesine de tepki gösteren Ziya Doğan’ın bundan sonraki süreçte yine tek forvetle mücadele edip orta sahayı ise kalabalık tutacağının altı çizildi.
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İkili diyaloglar silinmiştir.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• TANSYON YÜKSELDİ
                      Trabzonspor’da sıcak saatler…Ligdeki 4 haftalık süper çıkışına Galatasaray maçıyla nokta koyan Bordo-Mavililer’de Ankaragücü mağlubiyeti de sinirleri iyice girerken, zirve yarışında yapılan tüm planları da alt üst etti. Trabzonspor’un Ankaragücü maçında ortaya koyduğu futbol, Teknik Direktör Ziya Doğan’ı hedef adam haline getirirken, karşılaşmanın devre arasında soyunma odasında tansiyonun yükseldiği öğrenildi.
                      HÜSEYİN ARAYA GİRDİ
                      Soyunma odasına 1-0 yenik giren Bordo-Mavililer’de Doğan’ın "Bu nasıl futbol, kaliteli futbolcu maç ayırt eder mi?" derken, Ceyhun ile karşı karşıya geldi. Doğan, Ceyhun’u da kötü oyunu nedeniyle eleştirirken, yıldız oyuncunun kendisine cevap vermesi nedeniyle ortam gerildi. Kaptan Hüseyin’in araya girmesi olayın daha da büyümemesini sağladı.
                      İPLER KOPTU
                      Bu olay üzerine Teknik Patron Ziya Doğan’ın ikinci yarıda Ceyhun’
                      u oyundan alması, tecrübeli oyuncunun oyunu sinirli bir şekilde terk etmesine neden oldu. Oyundan çıkarken kulübeye mimikleriyle tepkisini gösteren Ceyhun ile Doğan arasında iplerin koptuğu belirtilirken, tecrübeli hocanın takım üzerindeki otoritesi açısından önemli olan bu olayda nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.

Kaynak:Karadeniz gazetesi

Yorum

• İlk olarak Volkan Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam Gibi Adam Ziya Dogan !!!
                        evet o dediğinden güzel kardeşim...

güzel de film ismi olur hani.
                        tekmili birden.

Adam gibi diye de bir soundtrack koydun mu,
                        değme keyfe..

yani ne denir bilemiyorum yahu..............

Yorum

• Güney Kore'de Şenol Güneş fırtınası...

İhsan DÖRTKARDEŞ (DHA)

MİLLİ Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş'in çalıştırdığı Güney Kore'nin FC Seul takımı ligde adeta fırtına gibi esiyor. 3'üncü maçından da galibiyetle ayrılan FC Seul, Güney Kore'de şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyor.
                          İlk hafta evinde oynadığı ve 19 bin kişinin izlediği maçta Daegu’yu 2-0 yenen Seul, geçen hafta da Chunnam deplasmanını 1-0'lık galibiyetle kapattı. Oynadıkları kupa maçını da kazanan FC Seul, dün de evinde 26 bin kişinin izlediği maçta, Jeju'yu baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak 1-0 yenmeyi başardı.
                          Maçtan sonra gazetecilerin ilgi odağı olan Şenol Güneş, oyunun tek hakimi olduklarını, bekledikleri gole ikinci yarıda ulaştıklarını belirterek şöyle dedi:
                          “Bu maçı da kayıpsız kapattığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti bizi yalnız bırakmayan ve maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bir futbolcumuz sakatlandı. Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçında kadro değişikliğine gidebiliriz. Henüz kadromuz tam oturmadı. İlerleyen haftalar daha iyi olacağız.''
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Trabzonspor 25. Hafta Sonu İtibariyle En Kötü 2. Sezonunu Yaşıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 24. Haftasında Deplasmanda Galatasaray'a, Ardından Kendi Saha ve Seyircisi Önünde Ankaragücü'ne Mağlup Olan Trabzonspor, Son 20 Yılda 25. Hafta İtibariyle En Kötü 2. Sezonunu Yaşıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Galatasaray'a, ardından kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'ne mağlup olan Trabzonspor, son 20 yılda 25. hafta itibariyle en kötü 2. sezonunu yaşıyor.

3 puanlı sisteminin uygulanmaya başladığı 1987-88 sezonundan bu yana 25. hafta sonu itibariyle Trabzonspor, 2001-2002 sezonunda ligde 32 puan toplamış ve 9. sırada yer alarak tarihinin en kötü günlerini yaşamıştı. Aradan geçen 5 yıldan sonra Bordo-mavili ekip, aldığı saha sonuçları ile taraftarına ve camiasına tekrar hayal kırıklığı yaşatıyor.

Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu geniş ve alternatifli bir kadro kurmasına rağmen Trabzonspor'da istenilen başarı bir türlü gelmedi. Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, bu sezon oynanan 25 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Bordo-mavili ekip, bu maçlarda 32 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü ve 33 puan toplayarak 9. sırada yer aldı.

2001-2002 sezonunda da Trabzonspor oynadığı 25 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik 11 mağlubiyet elde etmiş, attığı 39 gole karşılık kalesinde 42 gol görerek, 32 puan ile 9. sırada yer almıştı.

Trabzonspor 25. hafta itibariyle en çok puanı şampiyonluğu elinde kaçırdığı 1995-96 sezonunda elde emişti. Bordo-mavili takım söz konusu sezonda 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 61 puan toplamıştı. Trabzonspor'un son 20 yılında 25 hafta gözönüne alınarak yapılan istatistikler ise şu şekilde oluştu:

Sıra / O / G/ B /M /A / Y / P

1987-88 Sezonu 6 25 11 6 8 40 31 39
                            1988-89 Sezonu 6 25 12 5 8 42 27 41
                            1989-90 Sezonu 3 25 15 7 3 49 21 52
                            1990-91 Sezonu 3 25 14 6 5 49 28 48
                            1991-92 Sezonu 4 25 16 4 5 53 26 52
                            1992-93 Sezonu 4 25 14 8 3 43 21 50
                            1993-94 Sezonu 3 25 14 6 5 50 21 48
                            1994-95 Sezonu 2 25 15 6 4 55 23 51
                            1995-96 Sezonu 2 25 19 4 2 55 16 61
                            1996-97 Sezonu 4 25 16 4 5 50 25 52
                            1997-98 Sezonu 3 25 15 6 4 49 27 51
                            1998-99 Sezonu 4 25 14 5 6 37 25 47
                            1999-00 Sezonu 5 25 11 7 7 33 24 40
                            2000-01 Sezonu 6 25 11 5 9 49 41 38
                            2001-02 Sezonu 9 25 9 5 11 39 42 32
                            2002-03 Sezonu 5 25 12 8 5 38 21 44
                            2003-04 Sezonu 3 25 15 5 5 41 28 50
                            2004-05 Sezonu 3 25 17 4 4 50 21 55
                            2005-06 Sezonu 3 25 10 7 8 32 33 37
                            2006-07 Sezonu 9 25 9 6 10 32 30 33

(GÖK-ÖS-İY-MEF-S) (İhlas Haber Ajansı)
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• TRABZON, TRANSFERE DOYDU

Trabzonspor' da Başkan ve yönetimi, göreve geldikleri günden itibaren 25 futbolcu gönderirken, 19' da tranfser yaptı. Albayrak döneminde 3 hoca değişildi, 4 yabancı oyuncu takımdan ayrıldı. Bunların yerine 5 yabancı transferi gerçekleşti.

UMUT'SUZ OLMUYOR

Bordo-Mavili takımın kendi sahasında Ankaragücü'ne mağlup olması ve hiç pozisyon üretememesi moralleri alt üst ederken, sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta oynayamayan Umut Bulut'un önemi bir kez daha ortaya çıktı. Umut Bulut oynadığı maçlarda yaptığı koşular nedeniyle savunmanın dengesini bozup, pozisyon yaratıyordu. Genç futbolcunun cezası nedeniyle oynamadığı maçta takımın aldığı mağlubiyete üzüldüğü belirtildi.

ÇAĞDAŞ'A FORMA YOLU

Trabzonspor'un sezon başında Beşiktaş'tan tranfser ettiği ancak uzun süredir yedek kulubesinden çıkamayan Çağdaş Atan'a Erdinç'in kart cezalısı, Risp'in de sakat olması nedeniyle forma yolu gözüktü. Stoper'de 4 futbolcusu bulunan Trabzonspor'da Risp'in sezonu kapatması ile bu sayı 3'e inmişti. Erdinç'in de cezalı duruma düşmesi ile ikiye düşen stoperde Teknik Direktör Ziya Dogan'ın Erciyesspor maçında bu mevkide Stepanov-Çağdaş ikilisine forma şansı vermesine kesin gözü ile bakılıyor. (Doğan Haber Ajansı)
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor sayfasında bizim forumun linki olmadığını gördüm ve ekledim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X