Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tabi ki hayır madem cok istiyolar nasıl olsa oarad kadro dişi kalmıs bonservisi ile versinler biize bizede onlara 500 milyon € verilim gerci o bile cok ama olsun
    o kadar paramız var mı yahu

Yorum

• Trabzon'da Stepanov sıkıntısı

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Milan Stepanov'un sakatlığı beklenenden daha ciddi çıktı. Sırbistan Milli Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı maçta sakatlanan ve dün gece Trabzon'a gelen futbolcunun bugün MR'ı çekildi.

Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, MR'ın ardından yaptığı açıklamada, Stepanov'un sağ uyluk arka adalesinde yırtık tespit edildiğini belirterek, "Stepanov, Kayseri Erciyes ve Gençlerbirliği maçında oynayamaz. Fortis Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile yapılacak maça bu futbolcuyu yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

Ülkesinin milli takım doktorlarından alınan bilgiye göre Stepanov'un Kayseri Erciyesspor maçında oynamaması halinde Gençlerbirliği maçında forma giyebileceği tahmin ediliyordu.

ben bizim takımın doktorlarına güvenmiyorum maalesef hiçbirşeyden anlamıyorlar yattara için de aynısını dediler ondan sonra stephanov milli maçta ilk 18 de idi tamam oynamadı ama 3 hafta oynamayacak topçu yedek oturtulurmu bilmiyorum
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Stepanov , ibrahim akın gibi 5tane adamı cebinden cıkarır. İbrahim Akın cok iyi bir futbolcudur, Yeteneklidir ... Eyvallah.. Ama bizim Stepanov'umuz kadar onurlu, özverili oynayamaz.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stepanov , ibrahim akın gibi 5tane adamı cebinden cıkarır. İbrahim Akın cok iyi bir futbolcudur, Yeteneklidir ... Eyvallah.. Ama bizim Stepanov'umuz kadar onurlu, özverili oynayamaz.

ben takası buldum

ziya doğan +

mustafa keçeli +

2 kilo hamsi +

1 adet mısır ekmeği +

soğuk ayran = ibrahim akın

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stepanov , ibrahim akın gibi 5tane adamı cebinden cıkarır. İbrahim Akın cok iyi bir futbolcudur, Yeteneklidir ... Eyvallah.. Ama bizim Stepanov'umuz kadar onurlu, özverili oynayamaz.
            aynen katılıyorum
            En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 30.03.2007, 20:59.

Yorum

• Barış Eyvallah dost .

Marcelinhos , Hay ellerine sağlık )))
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben takası buldum

ziya doğan +

mustafa keçeli +

2 kilo hamsi +

1 adet mısır ekmeği +

ayran+ hamsi güzel fikir bejekyi toptan zehirlicen he

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, MR'ın ardından yaptığı açıklamada, Stepanov'un sağ uyluk arka adalesinde yırtık tespit edildiğini belirterek, ''Stepanov, Kayseri Erciyes ve Gençlerbirliği maçında oynayamaz. Fortis Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile yapılacak maça bu futbolcuyu yetiştirmeye çalışacağız'' dedi.

Ülkesinin milli takım doktorlarından alınan bilgiye göre Stepanov'un Kayseri Erciyesspor maçında oynamaması halinde Gençlerbirliği maçında forma giyebileceği tahmin ediliyordu.
                  _________________________________________________________________
                  ya bunlar aklini peynir ekmeklenmi ydi Stepanov verilirmi ya..ibrahim akinda kimmis....Step gibi baska defansmi var türkiyede....
                  yattara icinde boyle demiştiler ama oynadı baklım gocezzz
                  En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 30.03.2007, 21:09.
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ayran+ hamsi güzel fikir bejekyi toptan zehirlicen he

olsun kardeş zehirlenirlerse panzehir de bizde kim mi ?

hasan üçünçü

Yorum

ben takası buldum

ziya doğan +

mustafa keçeli +

2 kilo hamsi +

1 adet mısır ekmeği +

seni sadec tebrik eddiyom kardes bu kadar olur yani yanında benden 50 krş yeter ki gitsin i.akında gelsin gerci i.akın icin bunlar bile cokkkkkkkkkk
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Tesis Günlüğü

Takımımız, deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını bugün 16.00'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Stepanov, Musa, Risp ve Jefferson katılmazken, Mustafa Keçeli ve Gökdeniz düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

ben boşuna gökdenizi satsınlar demiyorum arkadaş dün idmana katılmıyor bugün düz koşu yarın da genel istirahat oh pazar yolculuk ondan sonra maçta sahada gez

Yorum

olsun kardeş zehirlenirlerse panzehir de bizde kim mi ?

hasan üçünçü
                          bu da cok guzeldi be yaaaaa

Yorum

• Trabzonspor'dan Gazeteciye Yasak

30 Mart 2007 09:25

Trabzonspor köşe yazarı Cevat Kol’un Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine girişi yasaklandı.

Trabzonspor'dan Gazeteciye Yasak

Star Gazetesi Trabzon Bölge Sorumlusu ve aynı zamanda Trabzonspor köşe yazarı Cevat Kol’un Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine girişi yasaklandı.

Kol, akşam saatlerinde her zaman ki gibi Trabzonspor’un idmanını izlemek için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine hareket gitti

Kapıdaki güvenlik görevlisi tesislere giremeyeceğini söylemesi üzerine şaşkınlık geçiren Kol, bunun bir şakadan ibaret olduğunu zannetti.

Daha sonra güvenlik görevlisi Başkan Nuri Albayrak imzalı yazıyı Kol’a göstererek, ikinci bir emre kadar kendisini tesislere alamayacağını söyledi.

Haber61.net’e bu olayla ilgili açıklama yapan Cevat Kol, yazdığı haberlerin arkasında olduğunu belirterek, “Bu tür yasaklarla benim sesimi kısamazlar. Bu tür yasakçı zihniyetin amacı, başarısızlıklarını örtbas etmek için bu tür yöntemlere başvurmaktadırlar” dedi.

Daha öncede bu tür uygulamalarla karşılaştığını ifade eden Kol, “Bu yasaklara geçmişte de maruz kaldım, ama ben doğru bildiklerimi söylemekten hiçbir zaman kaçınmadım. Bu tür yasakçı zihniyetteki insanların ömrü bu kulüpte uzun olmadı. Bundan sonra da kendi bildiğim doğrularımı yazmaya devam edeceğim, kimse beni bu konuda engelleyemez” diye konuştu.

Öte yandan, Cevat Kol, Trabzonspor kulübünün Musampa transferinden dolayı zarara uğratıldı diye geçenlerde bir haber kaleme almıştı.

Bu haber üzerine Başkan Nuri Albayrak Kol'u mahkemeye vermişti.

Haber61.net
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 30.03.2007, 21:25.

Yorum

• BBP'den Trabzonspor'a Ziyaret

30 Mart 2007 17:03

Kahraman Altuntaş takımın başarılı olabilmesi için özverili çalışmanın şart olduğunu söyledi.

BBP'den Trabzonspor'a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi eski Başbakanlık Müsteşarı Yaşar Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyet bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş, Muzaffer Ermiş ve Metin Özke ile bir süre görüşme yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen görüşmede Yaşar Yazıcıoğlu Trabzonspor’un Türkiye’nin güzide bir kulübü olduğu vurgulayarak takımın eski büyük başarılarını yakalamasını beklediklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş takımın başarılı olabilmesi için yönetim olarak özverili bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Ermiş ise saha sonuçlarının yanında kurumsal anlamda da çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, “Yönetim olarak Akyazı’da yeni stat projesini hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda yasal izinleri almak için girişimlerimizi sürüyor” dedi.

Görüşme sonrası Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, Yaşar Yazıcıoğlu'na Trabzonspor flaması, kendisi ve beraberindeki heyete de rozet hediye etti.

haber61.net

şimdi kahraman beyi de alacaklar gözaltına zaten sabıkalı

Yorum

• Almasınlar cevat kolu. Hep ortalığı karıştırıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X