2007-2009 arası sitenin tahmini rakamıdır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kazım kanat merhamet göstermemiz gereken bir pozisyona düşmüştür..
seneler evvel ben çok iyi hatırlarım şimdi bakan olan başkanımız faruk bey bir basın kokteylinde içki bulundurmadı diye ortalığı ayağa kaldırmıştı.. hatta ünalın aleyhine bir kampanyua başlatmışlardı..
orhan kaynar mıydı neydi o da katılmıştı bu görüşlere..
yeterince sabırla beklerseniz bunların nehirden akıp gittiğini görebiliyorsunuz..
sabır diyorum ben!
Yorum
-
murat özarının yorumları ibretlik.ben trabzonsporluyum diye ortaya atlayıp ün yapan, iddialara giren( hemde galatasaray maçlarında)adam açıkca cinconlu olduğunu belli ediyor.hatta bu adam trabzona gelip bir kaç ay spor programı bile yapmıştı.sahtekar herif.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Evet bu olayı hatırlıyorum, Orhan Kaynar da buna tepki verenlerdendi ve ben de bu tepkiyi haksız bulanlardandım. Zaman zaman yorumlarını beğenmesem de Orhan Kaynar, Hürriyet gazetesinde TS'u yazan biriydi. Ölümünden sonra da Hürriyet'te TS'u doğru dürüst yazan başka biri olmadı. M. Ali Yılmaz yanlısı olduğu için pek sevilmiyordu ama kısacası söyleyeceğim şu : Orhan Kaynar'dan bahsederken , "mıydı neydi" gibi bir ifade hiç de şık olmadı. Belli bir yaşın üstündeki her TS taraftarı Orhan Kaynar'ı çok iyi hatırlar, Allah rahmet eylesin !İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... hatta ünalın aleyhine bir kampanyua başlatmışlardı..
orhan kaynar mıydı neydi o da katılmıştı bu görüşlere...En son metehan tarafından düzenlendi; 08.03.2007, 15:00.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Yukarıda da belirtmeye çalıştım. Bazı görüşlerine ben de katılmazdım, takımımıza zaman zaman haksızlık yaptığı da doğrudur. Bunun temel nedeni de M. Ali Yılmazcı olmasıydı, bunu da herkes biliyor zaten. Ama herşeye rağmen yine de böyle bir ifadeyi ben yadırgadım. Tartışmayı büyütmek de istemiyorum, sadece fikrimi söyledim.İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı zamanda idari görvi de vardı bahsi geçen rahmetlik in..
doğu anadolu baskısının başındaki isimdi..
zaman zaman çok büyük haksızlıklar yapardı takımımıza..
iyi biliyorum..
şık olmasa da koruyorum tavrımı..Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
ya sinirlerim gergin bu kazım yamuk kanadı okudm iyice sinirlendim şimdi..
senin kafan ne kadar çalışıyor ot herif..
tam senesini unuttum, istanbulda senenin açılış maçı bjk-trabzon maçı..
kazım kanatla röpörtaj var. röpörtajın ortasında kazım trabzon tribününe bakarak, " baksana eskiden stadın yarısını doldururlardı, artık çok az geliyorlar, kendi taraftarları bile inanmıyor trabzona" diyecek kadar beyin sahibidir..
eskiden tribünlerin yarı yarıya paylaşıldığını. ama sonradan bunun deplasman takımı için %5 e düşürüldüğünü bile bile bunu söyleyecek kadar şerefi vardır..
dediği hiçbir lafı kaale almıyorum...
Yorum
-
Trabzonspor'un Golcüsü Umut: Hedef Şampiyonlar Ligi
Trabzonspor'un Golcü Futbolcusu Umut, Hedeflerinin Ligi İkinci Sırada Bitirmek Olduğunu Belirterek, "Galatasaray'ı da Mağlup Edip Yakaladığımız Seriyi Sürdürmek İstiyoruz" Dedi
Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut, hedeflerinin ligi ikinci sırada bitirmek olduğunu belirterek, "Galatasaray'ı da mağlup edip yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz" dedi
Son haftalarda attığı gollerle ve oynadığı futbolla takıma hayat veren isimlerden olan Umut Bulut, ikinci yarının başlamasıyla birlikte üst sıraları hedeflediklerini ifade ederek, "Geçtiğimiz hafta bir Konya maçı oynadık, galip geldik. Önümüzde bir Galatasaray maçı var, inşallah o maçı da kayıpsız atlatırız. Hedefimiz ligi ikinci bitirmek. Galatasaray'da hedefimize ulaşmamız için oynamamız gereken maçlardan birisi. İnşallah bu maçı da alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Umut her maç elinden geleni yaptığını vurgulayarak, "Oynadığım her maçta gol atmak istiyorum. Galatasaray maçında da Allah nasip ederse gol atmayı amaçlıyorum" ifadesini kullandı.
Ligi sonuna kadar kovalayacaklarını söyleyen Umut, "Matematiksel olarak bitmiş bir şey yok. Tabiki şampiyonluğu kovalayacağız ama esas hedefimiz ligi ikinci bitirmek nasip olursa inşallah, olabilirsek şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız" şeklinde konuştu. (Doğan Haber Ajansı)
Bu hirs ve azimle Umut ömümüzdeki sezonlarada damgasini vurur. Gol kralliginda tek rakibi gereken andaki sogukkanliligi .burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Kardeş bu sedattunalıyı pek sallamamak lazım gündeme gelebilmek için çok sallamasyon yazılar yazıyor, kaale almaya gerek yok kendisini.[/İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSEDAT TUNALI
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
sorun nerde sizce? cezayı veren federasyondamı, bizdemi?. galiba bizde....İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor ceza ödemekten bıktı
Trabzonspor, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının sebep olduğu kötü, çirkin tezahüratlar ve saha olayları sonucu oynadığı resmi müsabakalarda toplam 436 bin 500 YTL para cezası ile bir maç saha kapama, iki maç da seyircisiz oynama cezası aldı.
Karadeniz temsilcisi, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle en çok ceza alan kulüplerin başında geldi. Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarında taraftarlarının neden olduğu olaylar sebebiyle toplam 436 bin 500 YTL para cezası alırken, 1 maç saha kapama, UEFA ve TFF tarafından da birer maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı. Trabzonspor 2005-2006 sezonunda 253 bin YTL para cezasına çaptırılırken, bu sezon ise 23. hafta itibari ile 183 bin 500 YTL para cezasına çaptırıldı. Kulüp Başkanı Nuri Albayrak da Vestel Manissapor maçı sonrası hakemler hakkında yaptığı açıklama nedeni ile 1 ay hak mahrumiyeti cezası alırken, 10 bin YTL de para cezasına çaptırıldı. Yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ise protokol tribünde yapmış olduğu davranış nedeni ile (PDFK) tarafından 1 yıl hak mahrumiyeti cezası almıştı.
2005-2006 Sezonu'nda Trabzonspor'un aldığı cezalar şöyle:
"1. Hafta: Trabzonspor-Kayserispor: 5 bin YTL
5. Hafta: Trabzonspor-Gaziantepspor: 15 bin YTL
6. Hafta: Sivasspor-Trabzonspor: 5 bin YTL
7. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manisaspor: 5 bin YTL
8. Hafta: Galatasaray-Trabzonspor: 12 bin 500 YTL
9. Hafta: Samsunspor-Trabzonspor: 15 bin YTL
10. Hafta: Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor: 30 bin YTL,
Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Kayserispor: 15 bin YTL
12. Hafta: Trabzonspor Gençlerbirliği: 20 bin YTL
14. Hafta: Trabzonspor-Çaykur Rizespor: 6 bin YTL
15. Hafta: Fenerbahçe-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL
16. Hafta: Trabzonspor-Ankaraspor: 7 bin 500 YTL
Fortis Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük-Trabzonspor: 3 bin YTL
20. Hafta: Trabzonspor-Malatyaspor: 3 bin YTL
Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Denizlispor: 7 bin YTL
22. Hafta: Trabzonspor-Sivasspor: 5 bin YTL
24. Hafta: Trabzonspor-Galatasaray: 7 bin YTL
29. Hafta: Gençlerbirliği-Trabzonspor: 5 bin YTL
30. Hafta: Trabzonspor-Diyarbakırspor: 5 bin YTL
31. Hafta: Çaykur Rizespor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL ve 1 maç saha kapatma cezası,
32. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe: 70 Bin YTL
33. Hafta: Ankaraspor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL
34. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş: 5 Bin YTL."
2006-2007 Sezonunda Trabzonspor'un aldığı cezalar;
"2. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manasispor: 50 bin YTL (Nuri Albayrak'a 10 Bin YTL ve 1 ay hak mahrumiyeti) aldı.
UEFA Kupası: Trabzonspor-Apoel: 10 bin İsviçre Frangı ve 1 maç seyircisiz oynama cezası
5. Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor 32 Bin 500 YTL
7. Hafta: Galatasaray maçı 2 bin 500 YTL
UEFA Kupası: Osasuna-Trabzonspor 1. tur rövanş maçı: 10.000 İsviçre Frangı
15. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz oynama cezası
18. Hafta: Trabzonspor-Kayserispor: 35 bin YTL
21. Hafta: Denizlispor-Trabzonspor: 2.500 YTL
22. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş: 30 bin YTL"Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Kaale alma veya almama diye bir durumum yok.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş bu sedattunalıyı pek sallamamak lazım gündeme gelebilmek için çok sallamasyon yazılar yazıyor, kaale almaya gerek yok kendisini.[/
Kendisini tanımam zaten.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
yok sana bi eleştrim yok zaten... ama kendisini hatta yazı yazdığı siteyide pek sallamamak lazım... sadece domainleriyle ayakta duruyorlar...İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaale alma veya almama diye bir durumum yok.
Kendisini tanımam zaten.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Ziya Doğan'ın Yattara ÖzlemiTrabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Yattara'nın Galatasaray Maçına Yetiştirilmesi Talimatını Verdi. Tecrübeli Teknik Adam, Bu Sezon En Büyük Sıkıntısının Yattara' Dan Faydalanamamak Olduğunu Söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Yattara'nın Galatasaray maçına yetiştirilmesi talimatını verdi. Tecrübeli teknik adam, bu sezon en büyük sıkıntısının Yattara' dan faydalanamamak olduğunu söyledi.
İKİ 90 DAKİKA
Trabzonspor' un son yıllarda hücumdaki en büyük silahlarından birisi olan Gineli oyuncu İbrahima Yattara, bu sezon sakatlıklar nedeniyle kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemedi. Sezon başında Lazaroni yönetiminde Almanya' da yapılan sezona hazırlık kampında kasığında sorun yaşayan ve antrenmanlara tam kapasite çıkamayan Yattara, sezonun ilk karşılaşmalarında da bu nedenle 90 dakika forma giyemedi. 4. hafta Avni Aker' de oynanan Denizlispor maçının 73. dakikasında topa vururken sakatlanan ve sahayı terkeden yıldız oyuncu, yapılan kontrollerin ardından İsviçre' ye gönderildi ve burada ameliyat oldu. Rehabilitasyon dönemi sonrasında bordo - mavililerin devre arasındaki Antalya kampında yeniden takımla çalışmalara başlayan Yattara, tam 5 aylık aradan sonra ikinci yarının ilk maçı olan Kayserispor karşılaşmasıyla yeniden sahalara döndü.
SAKATLIK YAKASINI BIRAKMIYOR
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın çok şey beklediği Yattara, bu sezon sadece ikinci yarıdaki Vestel Manisa ve Denizlispor maçlarında 90 dakika forma giydi. Gineli oyuncu, ligde sahaya çıktığı 8 maçta toplam 427 dakika forma giyip gol atamazken, Fortis Türkiye Kupası' nda ise iki karşılaşmada 90 dakika sahada kalıp 1 gol atabildi. Bordo - mavililerin ikinci yarının 5. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi antrenmanda yine sakatlığı nükseden, bu nedenle Beşiktaş ve Konyaspor maç kadrolarına alınmayan Yattara' nın tedavisinin sürdürüldüğü ve şu an için Galatasaray maçında oynamasına engel bir durumun tıbben bulunmadığı belirtildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Yattara' yı Galatasaray maçında sahaya sürmek için sağlık ekibi ve teknik ekibe talimat verirken, bu oyuncuyla özel olarak ilgileniyor.
YATTARA'YA PSİKOLOJİK HAZIRLIK
Yattara'nın tıbbi sorunu bulunmamasına rağmen psikolojik olarak mücadele gücünün azaldığını tespit eden Doğan, özel görüşmeler yaparak, Gineli oyuncuyu Galatasaray maçına hazırlamaya çalışıyor. Yattara'nın sakatlığının kasık gibi çok kötü bir yerde olduğunu belirten Doğan, "Bu nedenle mücadeleye girerken çekingen oluyor. Bu durum da konsantrasyonunu ve psikolojisini bozuyor. Hala Galatasaray maçına kadar bir şeyi kalmayacak. 10 gündür idman yapamamanın eksikliğini yaşıyor. Önceki akşam bizimle çalışmaya başladı. Zaten bu sene en büyük eksikliklerimizden biri Yattara' dan istediğimiz ve gerektiği biçimrde yararlanamamak oldu. İyi bir Yattara' nın takıma çok şey ve güç katacağını biliyoruz. 3 - 4 hafta sonra onun da çok iyi duruma gelmesini bekliyoruz. Yaptığımız ikili görüşmelerde o da durumuna çok üzülüyor ve takıma gerektiği kadar katkı yapamamanın sıkıntısını yaşıyor" dedi. Yattara, salı akşamı yapılan çalışmayla 2 haftalık bir aradan sonra takımla antrenmana çıkarken, Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Yattara' nın Galatasaray karşısında forma giymesine tıbbi yönden bir enrgel olmadığını söyledi.
AYMAN' DAN TAM MESAİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın ısrarlı isteği sonucunda devre arasında Gençlerbirliği' nden transfer edilen Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz, ikinci yarıda bordo - mavililerin istikrar abidesi haline geldi. İkinci yarıda Turkcell Süper Lig' de oynanan 6 ve Fortis Türkiye Kupası' ndaki 3 maçta da 90 dakika sahada kalan Ayman, takımda 810 dakika oynayan tek futbolcu ünvanını ele geçirdi.
DOKTOR' A SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ
Trabzonspor'da dün akşam yapılan antrenman sonrası kulüp doktoru Hakan Ayaz için sürqriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. İdman sonrası soyunma odasına getirilen pastanın üzerindeki mumları futbolcularla birlikte üfleyen ve 39 yaşına giren Dr. Hakan Ayaz' ı ilk kutlayanlar arasında Kaptan Hüseyin yer aldı. Ayaz, "Böyle bir sürpriz beklemiyordum. Çok duygulandım. Herkese teşekkür ederim" dedi.
BİLET İSYANI
Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesi bordo - mavili taraftarların bilet isyanı. Ali Sami Yen' deki karşılaşma öncesi Galatasaray' ın sadece kendi seyircilerine ait biletleri satışa çıkarması ve bordo - mavili taraftarlara ayrılan tribünün biletlerini satışa çıkarmaması tepkilere neden oldu. Trabzonspor Kulübü' nü arayan taraftarlar, olaya tepki gösterirken, soruna çözüm bulunmasını istedi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu' nun, Galatasaray Asbaşkanı Adnan Polat'ı arayarak sorunu ilettiği ve Polat' ın, "Biletleri bugün (perşembe) öğleden sonra satışa çıkaracağız" dediği belirtildi.
(Doğan Haber Ajansı)En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 08.03.2007, 16:23.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum