Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupadaki Erciyes-gs maçında gs.lilere göster(e)mediği kırmızı kartları umarım bu hafta gösterir.
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Forza Trabzon!

Yorum

• ayman diyorum başka birşey söylemiyorum yılın transferini yaptık.aman nazar değmesin

Yorum

• zamnanın da ayman gelmesi istemiyoduz ne oldu bi anda karar deiştirdiniz risp gelsin ayman gelmesin diyodunuz ne oldu ya ayman gormeden konustunuz ne oldu bize denfans lazım degil bize guzel bi sol kanat oyncusu lazım cunku butun rakip atak lar sol kanattan gelişi yo celaltin ne kadar da olsa pukutmeye calişiyo ama olmuyo o yuz' den bize sol kant oyuncusu lazım o da guoga onu lamaız lazım arcilin dedigi gibi veya musampa yı sol kanatta oynat ması lazım....
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• aymana destek cıkmamız gerekk aksı halde onuda kaybederizz yıl sonun da
            ganita_TS....... alemin en kralı....trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor ceza ödemekten bıktı

Trabzonspor, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının sebep olduğu kötü, çirkin tezahüratlar ve saha olayları sonucu oynadığı resmi müsabakalarda toplam 436 bin 500 YTL para cezası ile bir maç saha kapama, iki maç da seyircisiz oynama cezası aldı.

Karadeniz temsilcisi, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle en çok ceza alan kulüplerin başında geldi. Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarında taraftarlarının neden olduğu olaylar sebebiyle toplam 436 bin 500 YTL para cezası alırken, 1 maç saha kapama, UEFA ve TFF tarafından da birer maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı. Trabzonspor 2005-2006 sezonunda 253 bin YTL para cezasına çaptırılırken, bu sezon ise 23. hafta itibari ile 183 bin 500 YTL para cezasına çaptırıldı. Kulüp Başkanı Nuri Albayrak da Vestel Manissapor maçı sonrası hakemler hakkında yaptığı açıklama nedeni ile 1 ay hak mahrumiyeti cezası alırken, 10 bin YTL de para cezasına çaptırıldı. Yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ise protokol tribünde yapmış olduğu davranış nedeni ile (PDFK) tarafından 1 yıl hak mahrumiyeti cezası almıştı.

2005-2006 Sezonu'nda Trabzonspor'un aldığı cezalar şöyle:
              "1. Hafta: Trabzonspor-Kayserispor: 5 bin YTL
              5. Hafta: Trabzonspor-Gaziantepspor: 15 bin YTL
              6. Hafta: Sivasspor-Trabzonspor: 5 bin YTL
              7. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manisaspor: 5 bin YTL
              8. Hafta: Galatasaray-Trabzonspor: 12 bin 500 YTL
              9. Hafta: Samsunspor-Trabzonspor: 15 bin YTL
              10. Hafta: Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor: 30 bin YTL,
              Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Kayserispor: 15 bin YTL
              12. Hafta: Trabzonspor Gençlerbirliği: 20 bin YTL
              14. Hafta: Trabzonspor-Çaykur Rizespor: 6 bin YTL
              15. Hafta: Fenerbahçe-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL
              16. Hafta: Trabzonspor-Ankaraspor: 7 bin 500 YTL
              Fortis Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük-Trabzonspor: 3 bin YTL
              20. Hafta: Trabzonspor-Malatyaspor: 3 bin YTL
              Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Denizlispor: 7 bin YTL
              22. Hafta: Trabzonspor-Sivasspor: 5 bin YTL
              24. Hafta: Trabzonspor-Galatasaray: 7 bin YTL
              29. Hafta: Gençlerbirliği-Trabzonspor: 5 bin YTL
              30. Hafta: Trabzonspor-Diyarbakırspor: 5 bin YTL
              31. Hafta: Çaykur Rizespor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL ve 1 maç saha kapatma cezası,
              32. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe: 70 Bin YTL
              33. Hafta: Ankaraspor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL
              34. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş: 5 Bin YTL."
              2006-2007 Sezonunda Trabzonspor'un aldığı cezalar;
              "2. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manasispor: 50 bin YTL (Nuri Albayrak'a 10 Bin YTL ve 1 ay hak mahrumiyeti) aldı.
              UEFA Kupası: Trabzonspor-Apoel: 10 bin İsviçre Frangı ve 1 maç seyircisiz oynama cezası
              5. Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor 32 Bin 500 YTL
              7. Hafta: Galatasaray maçı 2 bin 500 YTL
              UEFA Kupası: Osasuna-Trabzonspor 1. tur rövanş maçı: 10.000 İsviçre Frangı
              15. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz oynama cezası
              18. Hafta: Trabzonspor-Kayserispor: 35 bin YTL
              21. Hafta: Denizlispor-Trabzonspor: 2.500 YTL
              22. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş: 30 bin YTL"
              En son sbay tarafından düzenlendi; 07.03.2007, 19:39.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• şu rakamları görünce gözümün önüne asarımda kesrimde diyenler geldi.

hani vardıya erkeklik yapanlar ettim size ne diyenler.attım kırdım yaptım diyenler.

bu rakamları onlara ödetmek lazım.erkekler ya ödesinler.

Yorum

• Demirlek Trabzon'a uğurlu geliyor

Türkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı dev maçı FIFA korakrtlı hakem Bülent Demirlek yönetecek.
                  Bordo Mavililer'in bugüne kadar ligde oynadığı 9 karşılaşmasında düdük çalan başarılı hakem, sezonun ilk yarısının 15. haftasında da Trabzonspor'un kendi evinde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşma ile 20. haftada Gaziantepspor ile oynadığı ve 2-0 kazandığı lig maçını da yönetmişti.

Trabzonspor'un bu sezon 3. karşılaşmasını yönetecek olan Demirlek, Trabzonspor ile Galatasaray arasında geçtiğimiz sezonun 25. haftasında oynanan ve 1-1 biten karşılaşmada da düdük çalmıştı. Demirlek'in yönettiği maçlarda Bordo Mavililer, sadece Fenerbahçe'ye mağlup olurken, Demirlek ise bu sezonki 2. derbisini yönetecek.

Bülent Demirlek'in yönettiği Trabzonspor maçları ve skorları şöyle oluştu:

"2003-2004 sezonu 1. Hafta Trabzonspor-Ankaragücü: 3-0
                  2003-2004 sezonu 20. Hafta Trabzonspor-Adanaspor: 2-1
                  2004-2005 sezonu 11. Hafta Trabzonspor-Diyarbakırspor: 4-1
                  2004-2005 sezonu 19. Hafta Trabzonspor-Akçaabat Sebatspor: 1-0
                  2005-2006 sezonu 1. Hafta Trabzonspor-Kayserispor: 2-1
                  2005-2006 sezonu 11. Hafta Trabzonspor-Denizlispor: 1-0
                  2005-2006 sezonu 25. Hafta Galatasaray-Trabzonspor: 1-1"
                  2006-2007 sezonu 15. Hafta Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-2
                  2006-2007 sezonu 20. Hafta Trabzonspor-Gaziantepspor: 2-0".

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu rakamları görünce gözümün önüne asarımda kesrimde diyenler geldi.

hani vardıya erkeklik yapanlar ettim size ne diyenler.attım kırdım yaptım diyenler.

bu rakamları onlara ödetmek lazım.erkekler ya ödesinler.
                    eee zaten bunları o erkeklere ödettik mi....

sorun da kalmayacak...

ey duyarlı taraftarlar sadece cehennem futbol anlaında olsun..

hiç bir yerde koltuk kırmayın yahuuu

Yorum

• ziya doan in bugün çıkan röportajından da anlaşılacağı gibi yattara ilerisi için düşünülüyır bu cincona karlı çok büyük ihtimal yok

Yorum

• Bugünkü Bayern Münih - Real Madrid macini kacirmayin derim.
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugünkü Bayern Münih - Real Madrid macini kacirmayin derim.
                          evet kaçmaz.......

ek olarak inşallah

dünkü liverpoll- barça maçını izlemişsinizdir umarım deriimmmm

Yorum

• bjk maçında yediğimiz ceza bereket versin ucuz atlattık bence

Yorum

• Haberler
                              Dr.Hakan Ayaz'a sürpriz doğumgünü
                              Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz akşam idmanından sonra kendisine düzenlenen sürpriz doğum günü partisiyle 39 yaşına girdi.
                              Doğum gününü teknik kadro ve futbolcular ile kutlayan Ayaz'ın mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Yorum

• Kazım Kanat'ın Trabzon Düşmanlığı
                                Santra Özel'de Kanat, Trabzonspor'u zan altında bırakacak açıklama yaptı.

Atv'de, Ersin Düzen’in sunduğu “Santra Özel’in” akşam ki konuğu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dı.

Programda her zaman ki gibi Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç yer aldı.

Bu programda Aziz Yıldırım, çok önemli konulara değindi ama ben bunları yazmayacağım tabiki…

Programı dikkatli izleyen Trabzonspor’a gönül vermiş kişilerin gözünden bir konu kaçmış olabilir diye bir konuyu burada sizlerle paylaşmak istedim.

Santra Özel’de Trabzonspor’u ilgilendiren konu şu:

“Her zaman ki gibi yaptığı açıklamalarla olay yaratan ve Trabzonspor düşmanlığı ile bilinen Beşiktaş yazarı Kazım Kanat Fenerbahçe’nin konuşulduğu bir programda Trabzonspor’a taş atmadan edemedi.

Hatta daha ileri giderek, Trabzonspor kulübünü ve Futbol Federasyonunu zan altında bırakacak açıklamalarda bulundu.

Sayın Kazım Kanat, Aziz Yıldırım’ın Fedarasyon BaşkanıHaluk Ulusoy ile arasının kötü olmasından faydalanarak, “Trabzonspor’un ikinci yarı yükselişini Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’a verdiği desteğe bağlıyorum” dedi.

Şimdi bir Trabzonspor’lu olarak Sayın Kazım Kanat’a sormak istiyorum:
                                “Trabzonspor üst üste 7 maç kaybettiğinde Sayın Haluk Ulusoy Fedarasyon Başkanı değil miydi, Trabzonspor maç kaybettiği zaman nerelerdeydiniz Sayın Kanat?

Bu açıklamayı size yaptıran Trabzonspor Beşiktaş’ı yenmesini içinize sindiremediğiniz için yapmış olmayasınız. Bu Trabzonspor düşmanlığına bir son vermenizi istiyoruz. Trabzonspor’la ilgili yapmış olduğunuz her açıklama kin nefret üzerine kurulu. Akşam ki söylediklerinizle bu konuya bir yenisini daha eklediniz. Bir Beşiktaşlı olarak takımının hakkını savun ama Trabzonspor’ konuşurken bu kulübü ve kurumları zan altında bırakma. Çünkü bu konuşmanızla artık inandırıcılığını kaybetmiş durumdasınız.

Sayın Kanat, sizi daha seviyeli ve ciddi açıklamalara davet ediyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X