İlk olarak griffin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ziya Doğanın neden kafası çalışmıyor anlamıyorum,Ayman ve Hüseyinden vazgeçemiyorsan oynat onları ve sadece defansif ortasaha olarak taktik ver, yattarayı musampa gökdenizi de oynat tek forvette ersen veya umutu oynat,
Bunlarda %20 defans yapsalar yeter,sanki barcelona ile falan oynuyoruz,rakiplerimiz alttarafı kayseri antep vs.
Bunlar zaten yattara musampa gökdenizli bir takıma karşı hücum etmekten korkarlar.
Futbolu bu kadar zorlaştırma be kardeşim.
ya tamam diğer takımlarda 2önlibero oynuyo ama ileriye dönük saldıran adamlarıda diziyo önüne keçeli kimdir ferhat kimdirki kadroya giriyo m.keçelinin denizlideyken fenere gol atmaktan başka yaptığı birşey söyleyin feneri şamp.etti diye aldık heralde ,Trabzonsporda yaptığı bi ortayı yada bi icraatı söyleyin.koy musampa ve yattarayı be adam hala tehlikenin farkında değiller herkes Trabzon düşmez diyo ama icraat yok
Yorum
-
Trabzonspor'un hedefi büyük
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde yarın sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, kupayı almak istediklerini söyledi.
Doğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Gaziantepspor ile yapacakları ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini belirterek, ''Hedefimiz, kupada final oynamak. İnşallah kupayı da alacağız. Bu konuda iddialıyız'' dedi.
Gaziantepspor'un Denizlispor'u ligde 2-0 yendiğini dile getiren Doğan, ''Trabzon'a moralli geldiler. Seyircimizin desteğiyle avantajlı bir sonuç almak istiyoruz. Sonuçta turu geçecek taraf olacağımıza inanıyoruz. Desteğe ihtiyacımız var. Kimse karamsar olmasın. Trabzonspor'un küçük hedefi olmaz. Trabzonspor'dan beklentileri biliyoruz'' diye konuştu.
bu futbollamı ???BMN I TRABZON7 geliyor 7
Yorum
-
tüm taraftarlar, hatta taraftar olmayanlar, spor proğramı yorumcuları yapımcılar hemen hemen herkes tek yattara diyorsa,
hiç bişey yapamayan ferhatın daha neler yapabileceğini göremediğimiz ama mazsisi çok başarılı olan musampayı kestiğini kimse anlayamıyorsa,
transferini istediği futbolcuların 35 yaşına yaklaşmış oldukları göz önüne alınırsa ...
biz çok büyük bi günah işledikki Allah bizim başımız bu garabetleri sardı...
bizim okuncaklık işimiz var annaşılan...oflu bi hoca lazım bize...
yoksa akıl işi değil bu..hala sabretmemiz gerektiği, çok iyi yolda olduğumuz palavrasını sıkacak kadar yüzsüz adi insanlar bunlar....... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Trabzonspor'da Stepanov'a ceza

Trabzonspor, savunma oyuncusu Milan Stepanov'a 20 bin YTL para cezası verdi. Yönetim kurulunun teknik heyetten rapor gelmesi üzerine bu raporu değerlendirerek ceza verdiği kaydedildi.
Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile yapılan maçın son dakikasında rakip takım oyuncusunu düşürürek penaltı yaptıran ve kırmızı kart gören Milan Stepanov'a, dün akşam toplanan bordo-mavili yönetim kurulunun 20 bin YTL para cezası verdiği bildirildi.
Yönetim kurulunun teknik heyetten rapor gelmesi üzerine bu raporu değerlendirerek ceza verdiği kaydedildi.
Bordo-mavili takım, 1-0 önde götürdüğü maçtan son dakikada penaltıdan yediği golle 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.
Yorumlar
Alaettin SAK tarafından 30 Ocak 2007 14:32 tarihinde
.... işinize bakın
Anodolunun değil Türkiye'nin 4. Büyüğüyüz.
Aklın varsa www.trabzovspor.org.tr gir de bir bak.. (kayseriden yusuf)
--------------------------------------------------------------------------
yavuz hamit tarafından 30 Ocak 2007 14:30 tarihinde
Trabzon düşmanlarına
çekememe nedenleriniz üzerinde durmayacağım. fakat bilmelisinizki Trabzonun üzerine oynanan oyunların bir ayağıdır Trabzonspora oynan oyunlar. önce sivriler sindiriliyor..sportif alan kamusal alan farketmeden
sevinmeyin hiç kayserili kardeşlerim bize olan aslında sizde oluyorr. saygılar.
----------------------------------------------------------------------------
ADEM İPEKÇİ tarafından 30 Ocak 2007 14:20 tarihinde
kayserili yusuf kardeşime
kardeş aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. bu ligde kalıcı olacak olan trabzondur günü geldiğinde gene kümenin yolunu tutacaksınız. hepiminiz gene bizim sömürgemizde kalmaya devam edeceksiniz. baharda yaşayan kelebekler gibi bugün var yarın yoksunuz...
-------------------------------------------------------------------------------
kayseriden yusuf tarafından 30 Ocak 2007 13:49 tarihinde
inşallah manisalı kardeşlerim bu hafta potaya sokacaklar trabzonu, erciyesimle kafa kafaya çekişir artık ...
--------------------------------------------------------------------
kayseriden yusuf tarafından 30 Ocak 2007 13:48 tarihinde
bi tane dişe dokunur bi futbolcuları var onada ceza veriyolar
--------------------------------------------------------------------
Adem SARIOĞLAN tarafından 30 Ocak 2007 13:48 tarihinde
KİME CEZA
Bu adam bitirmiş kafasında trabzonu.Szmekin yaptığını yapıp giderse şaşmam.gitmek istiyorum diye bas bas bağırıyo siz bulunmaz hint kumaşı gibi sarılıyonuz.ya bu durumlara kökten çözüm bulacaksınız yada çekişp gideceksiniz.ama 1 dk beklemeden bi sefer ziya hocaya eline sağlık demesini becermeniz lazım.bu hocayla değil bu yıl ölene kadar başarı olmaz.sizi tbr ederim ki iyi bulup gietiriyorsunuz bunları.böyle hocaları.becerdiğiniz tek şey bu.
---------------------------------------------------------------------
kayseriden yusuf tarafından 30 Ocak 2007 13:47 tarihinde
bundan sonra ne ceza verirlerse versinler zaten kendilerinden geçmiş adamlar eze eze oynamışız penaltıda kaçmasa tamam kendi seyircisi önünde yemedikleri laf kalmadı iyiki trabzonsporlu deilim Allaha çok şükür ...En son Mehdi tarafından düzenlendi; 30.01.2007, 14:55.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Yeşil sahaların seyyah futbolcuları...
Türkiye Süper Ligi futbolcularından 13'ü yaptıkları transferler ile "Seyyah futbolcu" ünvanına ulaştı. Tolga Doğantez futbola başladığı seneden bu seneye kadar yaptığı 13 transfer ile ilk sırayı aldı.
Tolga'yı 11'er transfer ile Evren Turhan ve Mustafa Kocabey izliyor. Ceyhun Eriş, Ümit Ozan, Niyazi Güney, Ahmet Yıldırım ve Tamer Tuna futbol yaşantıları boyunca 9 kulübe transferlerini gerçekleştirdiler..
Şenol Karagöl 8, Altan Aksoy, Cenk İşler 7, Okan Koç ve Yusuf Şimşek de 6'şar transfere imza attılar..
En çok imza atan futbolcu olan Tolga Doğantez sırasıyla 1994 yılından bugüne kadar Y.Turgutluspor (2), Y.Bornovaspor (2), Aliağaspor, Adıyamanspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, İstanbulspor, Ankaragücü (2), Ankaraspor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Sivasspor'da forma giydi.
Tolga'nın şu anki takımı ise Çaykur Rizespor. Mustafa Kocabey ise 1993 yılından bu güne kadar Galatasaray, Kocaelispor, Çanakkale Dardanelspor (4), Zeytinburnuspor, Kayserispor (2), Y.Yozgatspor, Samsunspor, Konyaspor, Vestel Manisaspor, Kayseri Erciyesspor ve Etimesgut Şekerspor takımlarının formasını taşıdı.
Bir diğer futbolcu Evren Turhan ise 1992 yılından bugüne kadar sırasıyla Balıkesirspor, Kocaelispor (2), Galatasaray, Siirt Jet-Paspor, Adanaspor, Malatyaspor (2), Diyarbakırspor, Samsunspor, Ankaragücü, Etimesgut Şekerspor ve son olarak da Sakaryasporla sözleşme imzaladı.
Diğer Futbolcular ve imza attıkları takımlar şöyle :
Ceyhun ERİŞ : Galatasaray (3), Çaykur Rizespor, Göztepe (2), Siirt Jet-Pa, Fenerbahçe, Ankaragücü (2), Gençlerbirliği, Konyaspor ve Samsunspor. Halen Ankaragücü'nde oynuyor.
Ümit OZAN : Ç.Rizespor (2), Bulancakspor, Pazarspor, Ankaragücü, Diyarbakırspor, Adanaspor (2), Bursaspor, Urfaspor, A.Sebatspor
Niyazi GÜNEY : PTT, G.Antepspor (2), D.Ç.Karabükspor, Ankaragücü, Beşiktaş, Konyaspor, Diyarbakırspor, Ankaragücü (3), Mardinspor, Uşakspor..
Ahmet YILDIRIM : İzmirspor, Fenerbahçe (2), Samsunspor, Ankaragücü, İstanbulspor, Galatasaray, Beşiktaş, Ankaraspor, Etimesgut Şekerspor
Tamer TUNA : Galatasaray (2), Petrolofisi, Denizlispor, Ç.Dardanelspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Bursaspor, Samsunspor, Etimesgut Şekerspor
Şenol KARAGÖL : Beypazarı Bel.Spor, Şekerspor, Bursaspor, Diyarbakırspor, Ankaraspor, Sakaryaspor, Antalyaspor, Malatyaspor..
Altan AKSOY : Göztepe, İstanbulspor, Adanaspor, Kocaelispor, Konyaspor, Galatasaray, Rizespor..
Cenk İŞLER : Samsunspor (3), Ünyespor, Adanaspor, İstanbulspor, Konyaspor, Ankaragücü, Kayseri Erciyesspor
Okan KOÇ : Ç.Dardanelspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş (2), Konyaspor (2), Ankaragücü (2), V.Manisaspor
Yusuf ŞİMŞEK : Kemerspor, Denizlispor (2), Fenerbahçe (2), Gaziantepspor, Ankaraspor, Sebatspor..
NOT : Parantez içindeki rakamlar futbolcuların o takımla kaç kez transfer olduğunu gösterir.
Yeşil sahaların en seyyah futbolcularından Ceyhun....
Ve bizim muhteşem teknik direktörümüz alınsın diye çırpınıyor...
Ziya Hocam,
Ceyhun iyi futbolcu olsa 9 tane kulüp dolaşırmıydı?
Anladın sen Ziya Hocam....
Yorum
-
ziya hoca ancak futbolun evliya çelebilerini ister.
ama sadece gezme manasında.
yoksa gittiği hiçbir yerde tutunmamış tipleri trabzona doldurma amacının tek adı, düşüyorum yılana sarılmam lazımdır.
bu adamla bu takım düşer..
derhal gitmesi lazım.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 30.01.2007, 14:48.
Yorum
-
tarafsız gözlerde bunları söylüyor ziya hoca!!!!!!!
trabzon: Tolga xxx, Musa xx, Risp xx, Çağdaş xx, Murat x (Dk. 46 Musampa x), Hüseyin xx, Ayman xx, Mustafa xx, Gökdeniz xx, Umut xx, Ersen Martin x (Dk. 46 Yattara xx)
yattara ve musampa gibi iki önemli kanat oyuncusu var bu lazioda(bence bizde de diğer istanbul takımlarında da böyle kanat oyuncuları yok)..ama büyük hoca yedek bırakmış..marcelinhoyu beğeneyip aymanı almak vizyon olsa gerek..elleri kazanmaya çalışma git anadolu takımı oyuncularıla oyna..ben trabzonlu olsam çıldırırdım valla nasıl sabrediyorlar anlamıyorum..ziya doğan anadolu takımlarından arkadaşlarıyla oynamaya devam ederse küme düşmede iddalı olular bence..
şu 11 e baktım da ersen martin ayman falan anadolu takımlarından farkı kalmamış trabzonun..
*/*/*/
ziya dogan trabzona son gelisinde ayagının tozu ile besiktas ve galatasaray galibiyetleri almıstı yanlıs hatırlamıyorsam daha sonra takım düşüşe geçti ve şu an bulundugu yere geldi.Takım kötü sonuçlar alınca ziya hoca lazaroni bu takım iyi çalıştırmamış diye göndermede bulunmuştu peki o zaman lazaroni gider gitmez bu iki derbiyi nasıl kazandı hocam? Demek ki o derbileri lazoroni hocanın verdigi calışma sayesinde kazandın.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Ya Ben Neye ŞaŞiriyorum Bİlİyomusunuz ArkadaŞlar Bakin Ajans Sporda Hala Bu Adamlar DemeÇ Verİyo Ve İnanin İnsan Olan İnsana Bu Kadar Hakaret Yapilmaz Herkez Vuruyor Bunlara Ama İnanin HİÇ Umursamiyolar
)) Sİz KonuŞ İstedİĞİnİz Kadar Dİyorlar Ben Anlamadim Gİttİ Bunlarda Zerre Kadar Gurur KalmamiŞ Ne Kadar YÜzssÜz İnsanlara Bİz TRABZON SPORUMNUZU Emenet EtmİŞİz Şİmdİ Daha İyİ Anliyorum Allah Onlarda Tez Vakİtte Bİzİ Kurtarir.
Yorum
-
Ceyhun ERİŞ : Galatasaray (3), Çaykur Rizespor, Göztepe (2), Siirt Jet-Pa, Fenerbahçe, Ankaragücü (2), Gençlerbirliği, Konyaspor ve Samsunspor. Halen Ankaragücü'nde oynuyor.
bu adamı kurtarıcı gören arkadaşlara tavsiyem hangi takımı tuttuklarını tekrar düşünüp ona göre konuşsunlar bu adam tarih yazmış hiçbir yerde tutunamamış ve biz istediğimizde bizi reddetmiş şimdi iki futbolcu artık 900euro ya alınacakmış basit hesap 2.5 euro yani marceden pahalı bakın trabzonsporun parası o kadar çok değil trabzonsporu ligin çöplüğü haline getirmeyelim .Genç yetenekli futbolcular alıp geleceğin takımını kuralım herkesten rica ediyorum hatta yalvarıyorum standardı düşük yaşlı yerliye karşı tepki koyalım yoksa bu işin sonu ikinci lig .
evanilson alınacakmış kim lan bu 32 yaşında sağ tarafta defansif oyuncu bir bu eksikti kancanın 20lik 24lük star adaylarına ne oldu da bu adama kaldık.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Trabzonspor’da Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile Teknik Direktör Ziya Doğan arasında yaşanan soğuk savaş sürüyor...
Her olayda gün yüzüne çıkan bu gerginlik dünkü idmanda da gözler önüne çıktı. İdmanı izlemeye gelen Haşim Sayitoğlu, Menajer Necmi Perekli ile sohbet ederken yanlarına gelen Teknik Direktör Ziya Doğan’a soğuk tavırları dikkat çekti. Birbirleri ile uzak durmayı tercih eden ikili kısa bir süre sohbet etti.
taka
ah Trabzonum ah ne hallere kaldıkBordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum