inşallah yusuf gelir ceyhunun bizde iş yapacağını sanmıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
cok sagol renkdasim. senin icin sorun olmaza her yazisini türkceye cevirip buraya koyarsin. (simdikten sonra)İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRisp in son yazisini yolluyorum.. Bu benimde son risp yazim olacaktir
Merhaba!
En sonunda trabzona transfer oldum, belki medya da okumusunuzdur. Bize uygun bir ev bulunana kadar ailemle bir otelde kaliyoruz.
Turkiyenin en buyuk kluplerinden birine geldigimi soyluyorlardi. Bu durumu basin toplantisina katilan 15 tv ve 20 den fazla gazeteciyi karsimda gorunce anladim. Trabzonun fanatik bir sehir oldugunu da belirtmeliyim.
Yarin Konyasporla kupa macimiz var, biraz hasta oldugumdan dolayi oynayabilecegim kesin degil. Umarim iyilesir ve yarin sahada yer alirim.
Gelecek hafta trabzondan yeni haberlerle burada olacagim.
http://www.fotbollsverige.se/blogg_show.html?id=61314
Yorum
-
Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen forması giyen Hırvat futbolcu Ivan Klasnic’in böbrek nakline ihtiyaç duyduğu ve bu nedenle iki ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Werder Bremen’li Hırvat yıldız Klasnic’in avukatı Klaus-Peter Horndasch tarafından yapılan açıklamada, Klasnic’in böbrek nakli ameliyatı olacağı ve bu nedenle altı ya da sekiz hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
2005 yılı Kasım ayında apandisit sorunu yaşayan Klasnic’in son dönemlerde böbreklerinde sorun olduğu açıklanmıştı.
------------------------------------------------------------------
Rusya ligi ekiplerinden SpartaK Moskova’da kendinden bekleneni veremeyen Arjantinli golcü oyuncu Fernando Cavenaghi, Fransız ekibi Girondis Bordeaux’a 4.5 yıllık imza attı.
Gelecek hafta Roman Abramovich’in sponsorluğunda İsrail’de yapılacak ve altı takımın katılacağı turnuvaya katılacak olan Spartak Moskova’nın 13 milyon dolara Arjantinli golcünün gidişine onay verdiği kaydedildi.
2004 Temmuz ayında 11.5 milyon dolarla Rusya Ligi’nin en pahalı transferi olarak Arjantin’in River Plate takımında Spartak’a gelen ancak başarılı olamayan Cavenaghi’nin ne kadar alacağı açıklanmadı. Spartak’da oynadığı iki sezon boyunca toplam 16 golde kalan Arjantinli oyuncu, kendi ülkesinde River Plate formasıyla 88 lig maçında 55 gol kaydetmiş ve takımının 2002, 2003 ve 2004’te Arjantin Kapanış Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmasına katkıda bulunmuştu.
------------------------------------------------------------------------------------
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Togay Bayatlı, bir gazetenin ’’Hep Trabzon’dan mı çıkacak’’ manşetini kabul etmediğini söyledi.
Kalyon Oteli’nde yapılan ’’Memorial 11 Altın Adam’’ yarışmasının jüri toplantısında konuşan Bayatlı, Radikal gazetesinde çıkan Trabzon kentini tamamıyla sorumluluk altında tutan manşeti kabul etmediğini vurgulayarak, ’’(Hep Trabzon’dan mı çıkacak) sözü doğru değildir. Fair play de değildir. Suçu olmayan bir toplumu genelde suçlamak yanlıştır’’ dedi.
2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali’nin Trabzon’da yapılacağını ifade eden Togay Bayatlı, şöyle konuştu:
’’Trabzon, böyle organizasyonlara ihtiyacı olan bir kenttir. Eğer bir kentte barışı, dostluğu, arkadaşlığı fair playı getireceksek, Trabzon’daki gençlere olimpiyat kültürünü aşılamamız lazım. Bunun için de TMOK olarak ekiplerimizi gönderip, oradaki okulların ilköğretim kısmının 4. ve 5. sınıflarına olimpizm ve olimpiyatı öğretmeye çalışacağız.’’
-HACIOSMANOĞLU: ’’TRABZON ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR’’-
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da gazetenin manşetinin yanlış olduğunu söyledi.
’’Türkiye’nin milli duygularından yoksun olan bölgelerine her zaman Trabzon’dan insan gönderildiğinin örnekleri vardır’’ diyen Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:
’’Kıbrıs savaşından sonra yine milli duyguları aşılamak için Trabzon’dan insan sevk edilmiştir. Böylesine milli duygulara sahip olan ve Türkiye’nin bana göre tek mihenk taşı olan Trabzon’un bu duruşu ortadadır. Uzun süredir Trabzon üzerinde Türkiye’nin kalesi olduğu için oyun oynanıyor. Gerek PKK, gerek sol örgütler, gerek TAYAD (Tutuklu hükümlü aileleri yardımlaşma derneği) bir çalışma içindedir. Trabzon içinde gizli misyoner faaliyetlerin had safhada olduğu dönem dönem kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Hiçbiri Trabzon’da yer edinememiştir. Böylesine milli duygularla yüklü olan bir ilimizin ’Hep bunlar buradan çıkıyor’ diye çirkin bir üslupla lanse edilmesinin kimseye faydası yoktur. Bunu yapanlar milli duygudan yoksundur. Bu ülkenin milli bütünlüğüne en son zarar verecek insanlar da Trabzon insanlarıdır.’’
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu sezon hedeflerinin ligi ikinci bitirmek ve Fortis Türkiye Kupası’nın kazanmak olduğunu söyledi. Kalyon Oteli’nde yapılan ’’Memorial 11 Altın Adam’’ yarışmasının jüri toplantısına konuk olarak katılan Hacıosmanoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Büyük takımların zaman zaman çalkantılı dönemler yaşadığını vurgulayan İbrahim Hacıosmanoğlu, ’’Geçmişte bizim şampiyon olduğumuz zaman Fenerbahçe averajla ligde kalmıştı. Galatasaray yıllarca şampiyon olamadı. ’Federasyon değişsin’ diyen, oy vermeyip şikayette bulunan insanların takımları ligin tepesinde, biz de hakem hatalarıyla alt sıralarındayız. Trabzonspor ikinci yarıda hak ettiği yere gelecektir’’ diye konuştu.
Hacıosmanoğlu, bu sezon şampiyonluğun uzak olduğunu belirterek, ’’Hedefimiz ligi ikinci tamamlamak ve Fortis Türkiye Kupası’nı kazanmak’’ dedi.
Yeni transferleri Ayman ve Risp’in takıma ne kadar katkı sağladığının kupa maçında görüldüğünü ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, ’’Yetiştirebilirsek sağ kanada ve forvet arkasına da birer oyuncu alabiliriz. Marcelinho’yu kulübün menfaatleri doğrultusunda biz verdik. Eller için de İspanya’nın Atletico Madrid takımı ile 1 milyon Avro üzerinden anlaştık ama onlar ’yarısını peşin, yarısını Temmuz’da verelim’ dediler. Biz de onu kabul etmedik. Eller’in transferi şimdi bu noktada’’ şeklinde konuştu.
-’’İDDAA’DA KULÜPLERİN PAYI ARTIRILMALI’’-
İbrahim Hacıosmanoğlu, bir soru üzerine İddaa’nın devam edeceğini düşündüğünü, asıl sorunun kulüplere ayrılan payın artırılması olduğunu söyledi.
Kulüpler Birliği Vakfı’nın bu konunun üzerine gitmesi gerektiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:
’’İddaa’nın yılda cirosu 1 milyar 200 milyon dolardır. Bunun sadece yüzde 8,5’unu kulüpler alıyor. Bu paylaşım yanlış. İddaa’daki asıl sıkıntı, kulüplere ayrılan paydır. Kulüpler Birliği Vakfı asli görevlerini yerine getirmediği için şu anda dağınık durumu ortadadır. Kulüpler Birliği’nin bu konunun üzerine gidip, bu pay oranını yüzde 30-40’a çekmek zorunluluğu vardır.’’Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Neden bu şekilde düşünüyoruz arkadaşlar... Ceyhun geldiği zaman, Musampa daha iyi performans gösterir ve onu keser...Böylece takımın kalitesi artmış olur... Sizlere sormak istiyorum.. Bizim takımda ceza alanın dışından topa vuran birisi varmı? Söylermisiniz... Arada sırada Umut vuruyor... Oda forvet diye oynattığımız adam... Şunuda belirtmek isterimki... Yattara zatenn tam hazır değil.. 4 aydır maç yapmamış bir adamı... daha maçın başında koyarsan oyuna, karşı takım dinç olacaktırki, Yttarayı çok çabuk oyundan düşürürülerdi.. Ve Yattaranın bir daha sakatlanmasını asla istemiyoruum... Konya maçında oyuna giriş zamanı çok doğru idi.. Kendisi bile açıklarken ben daha hazır değilim diyor... Ama bizi burda adam niye ilk 11 de sahaya çıkmadı diye yorum yapıyoruuz...İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam ya ceyhun bizde iş yapar milyon dolarlık yattara ile kiki de yedek klübesinde iş yapar. onların transferini ziya yapmadı ondan oynamıyorlar dimi.''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden bu şekilde düşünüyoruz arkadaşlar... Ceyhun geldiği zaman, Musampa daha iyi performans gösterir ve onu keser...Böylece takımın kalitesi artmış olur... Sizlere sormak istiyorum.. Bizim takımda ceza alanın dışından topa vuran birisi varmı? Söylermisiniz... Arada sırada Umut vuruyor... Oda forvet diye oynattığımız adam... Şunuda belirtmek isterimki... Yattara zatenn tam hazır değil.. 4 aydır maç yapmamış bir adamı... daha maçın başında koyarsan oyuna, karşı takım dinç olacaktırki, Yttarayı çok çabuk oyundan düşürürülerdi.. Ve Yattaranın bir daha sakatlanmasını asla istemiyoruum... Konya maçında oyuna giriş zamanı çok doğru idi.. Kendisi bile açıklarken ben daha hazır değilim diyor... Ama bizi burda adam niye ilk 11 de sahaya çıkmadı diye yorum yapıyoruuz...
ben ziyaya güvenmiyorum daha fazla trandfer yapmasın sene sonunda oyuncularını da alsın gitsin. kiki ihtiyaç olmadığı için veya hazır olmadığı içinmi oynamıyo. kiki ağzıyla kuş tutsa ceyhunu kesemez.
gençlerbirliği nin niye şampiyonluğu yok.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Hacıosmanoğlu ''11 Altın Adam''’ın onur konuğuydu
Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıosmanoğlu Memorial 11 Altın Adam Yarışması ödül törenine onur konuğu olarak katıldı.

Organizasyonda çeşitli açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, ‘’Hedefimiz ligi ikinci bitirerek, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanmak’’ dedi.
Bazı tercihlerin insanları başarıya, bazılarının başarısızlığa götürebileceğini kaydeden Hacıosmanoğlu, ‘’Sezon başında bir tercihimiz oldu. Daha sonra hoca konusunda bir değişikliğe gittik. Büyük takımlar dönem dönem çalkantılar yaşayabilir ama bu onların büyüklüğünü etkilemez. Biz şampiyon olduğumuz dönemlerde Fenerbahçe averajla ligde kalmıştı" dedi.
İlk yarıda bütün olumsuzlukları ve hakem hatalarını yaşayan tarafın Trabzonspor'un olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, "İnşallah 2. devre takımımıza yeni katılan oyuncularımızla Trabzonspor'u layık olduğu yere çıkaracağız. Sonuca dayalı sistemi kaldırmalıyız. Şampiyonluk zor ama ikincilik ve Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa'ya gitmek hedeflerimiz" diye konuştu.
İbrahim Hacıosmanoğlu, İddaa oyunlarının durdurulmasıyla ilgili bir soru üzerine de "İddaa'nın durdurulması bazı kulüpleri zor durumda bırakabilir. Ancak, yakında tekrar başlayacaktır. Bununla ilgili çalışmalar var" derken, "Önemli olan İddaa'nın yıllık cirosundan kulüplere düşen pay yüzde 8,5. Geri kalan 91,5 devletin belli kademelerine gidiyor. Bize senede 100 milyon $ kalıyor. Aslında yanlış olan sistemdeki bu paylaşım. Kulüpler Birliği'nin bu konu üzerine gidip pay oranını yüzde 30-yüzde 40'lara çekmesi gerekiyor. İddaa gelirleri Turkcell Süper Ligi ekipleri için idare ediyor ama 2. Lig ve 3. Lig'deki kulüplerimizin hangi şartlarda mücadele ettiğini hepimiz görüyoruz. Kulüpler Birliği, kulüplerin İddaa'dan aldıkları payların arttırılmasını sağlamalı, aksi taktirde isim haklarını çekmeleri gerektiğini düşünüyorum" cevabını verdi.
24.01.2007 00:06:00:bayrak:TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
Trabzon ve Milli takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz için Rus ekibi Zenit'den Bordo-Mavili yönetime müthiş bir teklif geldi... Transferin gerçekleşmesi an meselesi...
Sezon başında Fatih Tekke’yi renklerine bağlayan Rus ekibi, Milli futbolcu için de Bordo-Mavililer’e 5 milyon dolar önerdi.
Gökdeniz Karadeniz, Rusya’nın Zenit Saint Petersburg takımına çok yakın... Bordo-Mavili kulübe 5 milyon dolar bonservis ücreti öneren Rus ekibinin yöneticileri bir an önce bu transferi bitirmek için Antalya’da Trabzonsporlu idarecilerle masaya oturdu. Kıran kırana pazarlık tüm hızıyla devam ederken, Fatih Tekke’nin de forma giydiği Zenit, iki futbolcunun saha içi ve dışında iyi anlaşmaları nedeniyle transferde ısrarcı bir tutum sergiliyor.
Gökdeniz’in isteği
Milli futbolcuya yakın çevreler, “Gökdeniz bu transferden kulübün de kârlı çıkmasını çok istiyor. Konuşulan rakam tatminkâr. Transfer gerçekleşirse Trabzonspor’un kasasına en az 5 milyon dolar girecek. Gökdeniz taraftar tepkisinden çekiniyor ama rahat kafayla futbol oynamak da kendisine cazip geliyor” ifadesini kullandı. Transfere son noktanın koyulması artık an meselesi. Diğer yandan Rusya’nın Rubin Kazan takımı da Gökhan için Kayseri’ye 3 milyon Euro önerdi.
Kaynak: Fanatik
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Dur! Gitme
Zenit’in Gökdeniz için 5 milyon Dolar önermesinin ardından Bordo-Mavililer harekete geçti. Karadeniz ekibinin idarecileri, yıldız futbolcuyu, “Şimdi gidemezsin. Bize çok lazımsın” diyerek ikna etti.
24.01.2007
FANATİK yazdı
Zenit’in, Fatih Tekke’den sonra Gökdeniz’i de transfer etmek istemesinin ardından Trabzon hareketlendi. FANATİK’in dün duyurduğu haberden sonra Bordo-Mavililer, yıldız oyuncularını ikna etmek için girişimlere başladı. Yöneticilerin, milli futbolcuya, “Sana ihtiyacımız var. Fatih ve Marcelinho’yu gönderdik. Sen de gidersen takımda olumsuz etki yaratabilir” dediği öğrenildi.
‘Seneye gidiyorum’
Yönetimin kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra takımdan şu an için ayrılmayacağını vurgulayan Gökdeniz’in, “Ruslar’ın teklifi çok cazip. Sezon sonuna kadar Trabzon forması giyeceğim. Ancak sezon sonu kesinlikle gidiyorum” karşılığını verdiği belirtildi. Rus takımının yıldız futbolcu için Trabzon’a 5 milyon Dolar, kendisine de yıllık garanti 2 milyon Euro önerdiği vurgulandı.
Serdar DİNÇBAYLIBMN I TRABZON7 geliyor 7
Yorum
-
Bu haber şöyle galiba. Dün bu haber hakkında ben başlık açmıştım. Şimdi şu haberden anladığım. Serdar DİNÇBAYLI Kendi kendine gökdenize teklif verdirtti. Şimdi de gökdeniz adına cevap verdi. Hayali bir icraata benziyor gibime geldi.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Bncede doğru değildirİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haber şöyle galiba. Dün bu haber hakkında ben başlık açmıştım. Şimdi şu haberden anladığım. Serdar DİNÇBAYLI Kendi kendine gökdenize teklif verdirtti. Şimdi de gökdeniz adına cevap verdi. Hayali bir icraata benziyor gibime geldi.
Yorum
-
bütün bu futbolcular oynamayacaksa kayserinin kolu kanadı kırık demektir.. bu haliyle yenmemiz çok kolay olacak.....İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispor'da Eksik 6'ya ÇıktıKayseri-(dha Ek Haber) Kayserispor'da Trabzonspor Maçı Öncesi Santrfor Gökhan Ünal, Gaziantepspor'dan Transfer Edilen Erdal Güneş ve Yedek Kaleci Hasan'da Sakatlandı. Böylece Sakatlığı Nedeniyle Antrenmana Çıkamayan Bülent Bölükbaşı ve Kart Cezalısı Toledo ile Fatih Ceylan'a 3 Oyuncu da Eklendi.
KAYSERİ-(DHA EK HABER) Kayserispor'da Trabzonspor maçı öncesi santrfor Gökhan Ünal, Gaziantepspor'dan transfer edilen Erdal Güneş ve yedek kaleci Hasan'da sakatlandı. Böylece sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkamayan Bülent Bölükbaşı ve kart cezalısı Toledo ile Fatih Ceylan'a 3 oyuncu da eklendi. (Doğan Haber Ajansı)
:bayrak:Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Yiğido’ya kral golcü
Sivasspor, iki yıl önce Hollanda’da gol kralı olan Sparta Rotterdam’lı Bulgar oyuncu Ivan Cvetkov’la anlaşmaya vardı. 24.01.2007

Bu akşam geliyor
Anderson’un Çaykur Rize’ye transfer olmasının ardından, yurt dışında forvet arayışlarına başlayan Sivasspor, aradığı golcüyü buldu. Teknik direktör Bülent Uygun’un verdiği rapor doğrultusunda Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımında forma giyen Ivan Cvetkov’u mercek altına alan yönetim, bu futbolcuyla anlaşma sağladı. İki sezon önce Hollanda’da gol kralı olan Bulgar futbolcu, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Cvetkov’un, Kırmızı-Beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.
‘Onu Avrupa tanıyor’
Cvetkov’un tam aradıkları tipte bir oyuncu olduğunu ifade eden Başkan Mecnun Odyakmaz, “Teknik heyetimizin isteği üzerine bu transferi gerçekleştirdik. Çok kaliteli bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Kendisini yalnızca Hollanda değil, tüm Avrupa tanıyor. Başarılı olmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Süper Lig ekiplerinden Denizli, Vestel Manisa ve Kayseri’nin da daha önce gündemine gelen 27 yaşındaki forvet oyuncusunun, Sivasspor’a 500 bin Euro’ya mal olduğu bildirildi.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yattara milyon dolarlık
Yattara'yı hocası Doğan övdü: "Yattara milyon dolarlık oyuncu hedefine ulaştı. Bazı eksikleri bulunuyor. Teknik anlamda artısı var. Eksikleri de tamamlarsak artık hedef dünya yıldızı. 2. yarıda patlama yapacak."
///
Bu haber fotomaç'ın komikliği değil, ne yazıkki bu sefer Ziya Hocanın komikliği... Demek milyon dolarlık ha?
Geniş röportajını okuyanlar, Ziya Doğan'ın "İlk dönemimde Yattara ile konuştuk, plan yaptık, onu milyon dolarlık oyuncu yapacaktık, 2. dönemimde gördüm ki milyon dolarlık olmuş, şimdi onu yıldız yapacağım" sözlerini sarf ettiğini hatırlarlar.
Bu Fatih Terim Rui Costa hikayesine benziyor da ben Yattara'yı bildim bileli milyon dolar seviyesini çok aşmış bir futbolcudur, burdaki "Mentalite"yi çözemedim hocam?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum