Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu yönetim defolup gitsin yeter artık bu çile. ama en önemlisi ziyadan kurtulmak.
    ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak Bilal 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceyhun işi olursa iyi olur..Orta sahada gole dönük oynuyor iyi olur bence alsınlar..
      ya ne ceyhunu bu adam hep yıldız olsa ne olacak senin takımında kim kaldı. szymek gitti, marce gitti, musampa gidiyor. daha ne ceyhunu bu adam kaç para ne iş yapar kariyeri ne istanbuldan kovulmakmı. alın ceyhunu bundan sonra darıspor la oynarız. ondan sonra ziya bizi amatörde şampiyon yapar sen çok yaşa ziya ve yönetim
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Ziya doğan gitsin artık. Transferde istemiyoruz. Ziya Doğan yeterki gitsin. Bu ziya doğan inadı devam ederse yönetimin. Bende artık desteğimi çekmek zorunda kalacam.

Yanlışda inat etmesinler. Yahu anlamıyorum Musampa gibi adamı bezdirdi. Bu adamı nasıl oynatmaz.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• herhatın hasanın olduğu kadroda musampayı oynatmamak resmen futbolu katletmektir....

bunlar takımı düşürmeye gelmişler....

yattara musampa klübede diğerleri sahada bunun başka açıklaması yok...
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• EmrahYalçınalp tarafından yazılan
            Musampa ayrılmak istediğini yönetime iletmiş. Kaynak falan yok, sağlam bir yer diyelim... Gözümüz aydın. Hamalspor'la kafa kafaya oynarız artık.

son derece dogru bir haber ..aslında şimdiye kadar gitmesi bekleniyordu geç dahi kaldı ...yaklaşık 10 15 gün önce olmuş son derece dogru bir haber ....

Yorum

• Musampa da öyle mi? Plan kusursuz işliyor anlaşılan
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu yönetimin amacı bu sezonu kurtarmak başka bişey için transfer yapmıyorlar
                sene sonunda ne yönetim kalacak ne ziya kalacak sonuçta birsürü gereksiz futbolcu ordusuyla azalmamış borçlarla yeni bir başkan adayı arıyor olacağız
                yazık bu yönetim sadece bu seneyi değil gelecek seneleri de yakıyor...

Yorum

• Szymek’e ABD’liler talip
                  Major League Soccer takımı, devre arasında futbolu bıraktığını açıklayan Polonyalı futbolcuya transfer teklif etti

Antalya kampı sırasında futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak’a ABD’nin Major League Soccer (MLS) takımından menajerler aracılığıyla teklif geldi. Trabzon’da olmadığı her gün için noter tespiti yaptırılan Szymkowiak’ın ülkesinin futbol federasyonundan futbolu bırakmadığına dair resmi yazı gelmediği için UEFA’ya şikayet edilen Polonyalı oyuncuya ABD’den teklif gelmesi şaşkınlıkla karşılandı.

NOWAK ARACI OLDU

YÖNETİM, konuyla ilgili bugün yapacağı toplantıda gelen teklifi değerlendirecek. Amerika 23 yaş altı milli takımının asistanı Peter Nowak’ın bu transfer için aracı olduğu da bildirildi. Bu transfere Trabzon’a gelmek istemeyen Szymkowiak’ın eşinin de olumlu baktığı öğrenildi. Bu arada Konyaspor’la oynanan Türkiye Kupası maçında rakibine tekme atan ve kırmızı kart gören Stepanov’a 20 bin YTL para cezası verildi.

Haluk AYYILDIZ

Yorum

• Trabzonsporu bukadar küçük duruma düşürdüler hala hangi yüzle orada aynı hikayeleri anlatarak durabiliyorlar hayret ediyorum.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Szymek’e ABD’liler talip
                      Major League Soccer takımı, devre arasında futbolu bıraktığını açıklayan Polonyalı futbolcuya transfer teklif etti

Antalya kampı sırasında futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak’a ABD’nin Major League Soccer (MLS) takımından menajerler aracılığıyla teklif geldi. Trabzon’da olmadığı her gün için noter tespiti yaptırılan Szymkowiak’ın ülkesinin futbol federasyonundan futbolu bırakmadığına dair resmi yazı gelmediği için UEFA’ya şikayet edilen Polonyalı oyuncuya ABD’den teklif gelmesi şaşkınlıkla karşılandı.

NOWAK ARACI OLDU

YÖNETİM, konuyla ilgili bugün yapacağı toplantıda gelen teklifi değerlendirecek. Amerika 23 yaş altı milli takımının asistanı Peter Nowak’ın bu transfer için aracı olduğu da bildirildi. Bu transfere Trabzon’a gelmek istemeyen Szymkowiak’ın eşinin de olumlu baktığı öğrenildi. Bu arada Konyaspor’la oynanan Türkiye Kupası maçında rakibine tekme atan ve kırmızı kart gören Stepanov’a 20 bin YTL para cezası verildi.

Haluk AYYILDIZ
                      ya gitsin artık Szymek de...şu düştüğümüz durumda bu futbolcuların basiretsizliğinin de çok etkisi var...Marcelinho,Szymek,Musampa,Yattara...bu sene hiçbirşey vermediler takıma...biraz ruhu olsaydı şunların enaz ilk 3 te olurduk...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Akşam TTV'de de gündeme geldi. Musampa menajeriyle birlikte Asbaşkan Haşim sayitoğlu'na müracaat edip; "2.5 aydır hazır olduğumhalde oynatılmıyorum. Artık futbol oynamak istiyorum. Burada şans bulamıyorum. Futbol oynayabileceğim bir kulübe gitmek istiyorum." demiş.

Buyurun, buradan yakın!

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akşam TTV'de de gündeme geldi. Musampa menajeriyle birlikte Asbaşkan Haşim sayitoğlu'na müracaat edip; "2.5 aydır hazır olduğumhalde oynatılmıyorum. Artık futbol oynamak istiyorum. Burada şans bulamıyorum. Futbol oynayabileceğim bir kulübe gitmek istiyorum." demiş.

Buyurun, buradan yakın!
                          adam sonuna kadar haklı...bu takımda potansiyeli ve kariyeri en yüksek oyuncu ama Bir inat uğruna ne güneşler batırıyor Ziya...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• kendinizi musampanın yerine koyun ve bi düşünün bakalım bir dakika bile burda dururmuydunuz ziya denen futbol katilini bu kulüpten bir an önce uzaklaştırmak lazım yönetim müthiş planlı çalışıyor maaşallah allah nazardan saklasın şurda 2 gün kalmış kim gelecek kim gidecek belli değil gelmesi gerekenler var mı var gitmesi gerekenler var mı oda var

Yorum

• Gözümüz aydın,Musampa'dan da kurtuluyoruz...Gelsin Volkan Bekiroğlu, İbrahim Ege, Emrah Eren, Ferhat...

Ah kel ah...

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akşam TTV'de de gündeme geldi. Musampa menajeriyle birlikte Asbaşkan Haşim sayitoğlu'na müracaat edip; "2.5 aydır hazır olduğumhalde oynatılmıyorum. Artık futbol oynamak istiyorum. Burada şans bulamıyorum. Futbol oynayabileceğim bir kulübe gitmek istiyorum." demiş.

Buyurun, buradan yakın!
                                Yani eğer aynen böle dediyse ağlancak halimiz var.
                                Ne zamandır onu bekliyos biz.Ha bu gün ha yarın.Yok idmansızı yok uyumdu bilmem ne.İnanmak istemiyorum bu habere hocam.
                                Alıp alıp satıyos,ticarethanemi açtık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X