Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada yazı süper. İnşallah herkez ulusoyun ne menen bir adam olduğunu anlar . Özkan Sümer Klüp başkanıyken bu ilk yarı yaşadığımız kabusu yaşamışdık. Hatırlarsanız. Küme düşme gibi bir tehlike yaşamışdık . Sebebi ise Liman kavgasi yüzünden. Trabzonspor liman için başvurmuştu. Sayın Ulusoyda başvurmuşdu. Sırf limanı alamadı diye Trabzonspor umuza yapmadığını bırakmadı. O zamanın İktidarındaki Mesut Yılmaz ı araya sokulmuş tu. Filan. Yoksa ULUSOY O sene kafaya koymuş tu. Trabzonsporu kümeye düşürecekti. Bunu bana birisi anlatmıştı. Trabzondayken. Ne kadarı doğrudur bilmem ama ben inandım. Bu habere.
    En son sarman61 tarafından düzenlendi; 18.01.2007, 11:55.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Sakarya'da sular durulmuyor

Sakaryaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Ergün Özkan görevinden istifa etti. Yeşil siyahlı ekipte Teknik Direktör Giray Bulak ile yolların ayrılmasından sonra Futbol Şube Sorumlusu Ergün Özkan da görevinden istifa etti. Özkan, yaptığı açıklamada yaşanan son gelişmelerden sonra Sakaryaspor'a faydalı olamayacağına inandığı için istifa ettiğini kaydetti.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Her şey güzel olacak
        Trabzonspor’un yeni yıldızı Ayman, “Trabzonspor, ligde bulunduğu yerden kurtulabilecek bir takımdır, büyük bir camiadır” dedi. Mısırlı futbolcu, Ziya Doğan’la Malatya ve Gençlerbirliği’nde çalıştıklarını da hatırlatıp “O beni, ben onu çok iyi anlıyoruz. Mantalitemiz aynı. Dolayısıyla birbirimizi anlama süreci hiç olmayacak. Takım arkadaşlarımızla da uyum sorunu yaşacağımı sanmıyorum” dedi. Ayman sözlerini şöyle sürdürdü: Trabzonspor, 2-3 maç kazanır ve ligin yukarısında kendine yer bulabilir. Takıma da güven gelir. Hüseyin, Gökdeniz ve Yattara gibi oyuncularla Trabzonspor kaliteli bir kadroya sahiptir. Bu arada önceki gün Trabzon’dan kaçan Eller dün şehre geldi. Eller’e 50 bin dolar ceza geleceği öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her şey güzel olacak
          Trabzonspor’un yeni yıldızı Ayman, “Trabzonspor, ligde bulunduğu yerden kurtulabilecek bir takımdır, büyük bir camiadır” dedi. Mısırlı futbolcu, Ziya Doğan’la Malatya ve Gençlerbirliği’nde çalıştıklarını da hatırlatıp “O beni, ben onu çok iyi anlıyoruz. Mantalitemiz aynı. Dolayısıyla birbirimizi anlama süreci hiç olmayacak. Takım arkadaşlarımızla da uyum sorunu yaşacağımı sanmıyorum” dedi. Ayman sözlerini şöyle sürdürdü: Trabzonspor, 2-3 maç kazanır ve ligin yukarısında kendine yer bulabilir. Takıma da güven gelir. Hüseyin, Gökdeniz ve Yattara gibi oyuncularla Trabzonspor kaliteli bir kadroya sahiptir. Bu arada önceki gün Trabzon’dan kaçan Eller dün şehre geldi. Eller’e 50 bin dolar ceza geleceği öğrenildi.

Mantalitemiz aynı??

Yorum

• Düşene bile 30 milyon sterlin!

İngiltere Premier League neden dünyanın en prestijli ligi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ada ekipleri çeşitli sponsorluk anlaşmaları, kombine bilet ve ürün satışları ve borsa gelirlerinin yanında televizyon gelirlerinden de telafi etmesi zor rakamlar elde etmeye devam ediyor.
            Düşen bile zengin olacak...
            Premier League Genel Direktörü Richard Scudamore yaptığı açıklamada yeni yapılan televizyon anlaşmasıyla birlikte bu sezon Premier League'de şampiyonluğa uzanan takıma 50 milyon sterlin , küme düşen takıma ise 30 milyon sterlin para verileceğini açıkladı.

Chelsea 30 milyon sterlin almıştı...
            Geçtiğimiz yıl Chelsea Premier League'de şampiyonluğa uzanmış ve 30 milyon sterlin para almıştı. Öte yandan İngiltere Premier League'in yayınları konusunda geniş bant yayıncılık ve internet lisansı konusunda da çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Scumadore, 625 milyon sterlinlik bir teklifin değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.

18.01.2007
            Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

Yorum

• Sakaryaspor'da neler oluyor?

Süper Lig'de 17. sırada bulunan ve kümede kalma mücadelesi veren Sakaryaspor'da kazan kaynıyor. Devre arasında göreve getirilen teknik direktör Giray Bulak'ın henüz resmi bir maç bile yapmadan karşılıklı sözleşmesinin feshedilmesi Sakaryaspor camiasında neler oluyor sorularını gündeme getirdi.

Superspor.com olarak Sakarya yerel medyasından görüştüğümüz Metin Çerlik ve Oktay Sarı, Yeşil-Siyahlı kulüpte yaşanan perde arkası gelişmeleri ve Giray Bulak'ın istifası ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptılar.

İşte Yönetim ile Giray Bulak arasında yaşanan görüş ayrıklıkları;

- Transferler

Giray Bulak kümede kalabilmek için takıma takviye istedi. İstediği oyuncular doğu bloku ülkelerinde oynayan disiplinli, sisteme uyabilecek futbolculardı. Çünkü Bulak, Arjantin ve Brezilyalı futbolcuları disiplinsiz buluyor ve pek sıcak bakmıyordu. Ancak yönetim bu transferde ağır davrandı. Ya da bilerek gerçekleştirmedi. Daha ucuz bulabilecekleri Latin Amerika kökenli futbolculara yöneldi. Bu da iki tarafta görüş ayrılığa neden oldu.

- Basına verilen açıklamalar

Bulak hoca, transferlerin gecikmesi ve istediği oyuncuların alınmaması üzerine basına ve medyaya Sakarya Yönetimi'ni eleştiren sitem dolu açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar Yönetim ile Bulak arasını iyice açtı.

- Ekonomik nedenler

Sakaryaspor'un en gözde futbolcusu olan kaleci Martinez'e verilen çeklerin karşılıksız çıkması ve birçok futbolcunun paralarını alamaması nedeniyle Antalya kampı oldukça gergin geçti. Bu da Giray Bulak'ın takımı istediği gibi hazırlayamamasına ve Yönetim ile olan gerginliğin tırmanmasına neden oldu.

- Futbolcuların kaçması

Congolu tecrübeli oyuncu Marcel M'Bayo'nun Antalya kampına gelmemesi, Erdinç'in sözleşmesini feshedip Trabzonspor'a gitmesi takım içinde yaşanan sorunların artık bardağı taşıran son noktasıydı.

- Turnuva krizi

Yönetim ve Giray Bulak arasında yaşanan diğer görüş ayrılığı ise Antalya kampında oynanan hazırlık maçları idi. Yönetim Bilyoner'in düzenlediği 'paralı' turnuvalara katılmayı arzu ediyordu ancak Bulak bu turnuvadaki rakiplerin güçsüz olduğunu belirterek takımı daha dişli ve güçlü ekiplerle hazırlık maçı yaptırmak istiyordu.

Şimdi ne olacak?

Giray Bulak ile Sakaryaspor'un yollarının ayrılmasından sonra camiiada konuşulan isimlerin başında daha önce Sakaryaspor'da başarılı işlere imza atmış olan Şaban Yıldırım ve Hikmet Sevil var. Sakarya kökenli bu isimlerin Sakaryaspor'u bu kaostan kurtarıp kurtaramayacağı ise meçhul. Sakaryaspor taraftarları ve camia yaşanan bu kaostan her zamanki gibi en fazla endişe duyan kesim.

Kılıç: "Karşılıklı olarak feshedildi"

Bulak ile yolların ayrılmasının ardından hoca arayışını sıklandıran ekipte takımın Futbol Şube Sorumlusu Fevzi Kılıç, Superspor.com'a açıklamalarda bulundu.

Kılıç Giray Bulak olan sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini ve Bulak'ın görevine tek taraflı son verilmediğini söyledi. Takımın yeni hocası konusunda arayışlarının sürdüğünü belirten Kılıç, transfer komitesinin yakında bir açıklama yapacağını belirtti.
              Giray Bulak'ın Sakaryaspor ile olan anlaşması sezon sonuna kadar devam ediyordu. Öte yandan Sakaryaspor'un teknik direktörlüğü için Sivasspor'un eski hocası Werner Lorant'ın adı geçiyor.
              Önemli Not: Giray Bulak'ın istifa etmeden önce Superspor.com Antalya ekibe yaptığı son röportaj saat 14:00'de yayında olacak.

Yorum

• Ayman ve Risp imzaladı
                Ayman ve Risp bugün saat 11:30'da kendilerini 2.5 yıllığına Trabzonspor'a bağlayan imzayı M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde attılar.Detaylar birazdan...
                inadına TRABZON
                ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• BREZİLYALI FUTBOLCU ELLER, TRABZON'A GELDİ
                  Bu arada Bordo-mavili takımda Ayman'ın 12, Risp'in ise 33 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Öte yandan Trabzonspor'da forma giymek istemediğini belirten ve geçtiğimiz günlerde izinsiz olarak Trabzon'dan ayrılan Brezilyalı Fabiano Eller ise, bugün eşi ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu ile görüştü.
                  süper spor com
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• Ayman ve Risp imzaladı
                    Ayman ve Risp bugün saat 11:30'da kendilerini 2.5 yıllığına Trabzonspor'a bağlayan imzayı M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde attılar.Detaylar birazdan...
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Onlar resmen Trabzonsporlu !

Ayman ve Risp kendilerini 2,5 yıllığına Bordo-Mavili renklere bağlayan imzayı attı.18 Ocak 2007 13:14Arap saçına dönen transfer sonunda tamamlandı ve Trabzonspor, Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz ve İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp ile 2.5'ar yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor'un yeni futbolcularından Ayman 12, Risp ise 33 numaralı formayı giyecek.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Ayman ve Risp, kendilerini 2.5'ar yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, imza töreninde yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği 2 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "Yaklaşık 15-20 gün önce İlhan Cavcav'ın açıklamaları üzerine bu transferler duyuldu. O dönemde sözleşmeyi imzalayacak ortam oluşmamıştı. Bugüne nasip oldu. Hocamızın ısrarla istediği 2 oyuncuyu kadromuza kattık. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı olacaklarına inanıyoruz" dedi.

Yabancı kontenjanı ile ilgili sorulan soru üzerine ise Altuntaş, "Trabzonspor bu konuda gerekli tedbirleri almıştır. Kulübümüzün 1 lirasını bile sokağa atma durumumuz yok. Szymkowiak'ın kulübümüze gönderdiği bir yazı var. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yabancı kontenjanı konusunda bir sıkıntımız yok şu an" diye konuştu.

Mısırlı futbolcu Ayman ise, Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu söyleyerek, "Çok heyecanlıyım. Herkesin bizden beklentileri var. İnşallah bu beklentilere cevap vereceğiz. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Ziya Hoca'nın eski öğrencisiyim. 4 sezon onunla çalıştım. Onunla birlikte Trabzonspor'da da çalışacak olmak gurur verici" ifadelerini kullandı.

İsveçli defans oyuncusu Risp de, Trabzonspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, "Trabzonspor Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri. Bu benim için çok büyük bir şans olacak. Takımın açığını kapatmak için çalışacağız. Trabzon'a geldiğim süre içinde buranın güzel bir kent olduğunu gördüm. Burada iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Ailesi ile ilgili problemleri bulunduğu iddialarına tepki gösteren Risp, "Bu yazılanlar doğru değil. Eşimin bakışı da iyi. Sadece çocuklarım Ankara'da İngilizce eğitim görüyordu. Onu da burada çözdük" açıklamasını yaptı.

Bu arada Bordo-mavili takımda Ayman'ın 12, Risp'in ise 33 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'da forma giymek istemediğini belirten ve geçtiğimiz günlerde izinsiz olarak Trabzon'dan ayrılan Brezilyalı Fabiano Eller ise, bugün eşi ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu ile görüştü

spor3
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayman ve Risp imzaladı
                        adam korkuyor bunları gorunce forvetler ne yapacak bilmiyorum
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah beklentilerimizi karşılayacak performans gösterirler.Hoş geldiniz tekrar...
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• hayırlı uğğurlu olsun diyelim

Yorum

• hoşgeldiler arkadaşlar inşalllah başarılı olurlar takımımıza yakışan futbolu oynarlar

Yorum

• başarılı olacaklardır ben buna inanıyorum.

şimdi çözülmesi gereken sorun OYUNU KİM KURACAK! rakip takımların hucum organizasyonlarını geliştirmeye çalıştırdıkları idman takımımı olacağız!
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X