Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• EE ADAMI GÖNDERİP TAYFUNU ERDİNCİ KADRODA TUTARSAN TABİKİ OYNAMAZ...

valla bende oynamazdım adam haklı.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• giray hoca trabzona gelmez kendisini cok yakınım ve adım gibi eminim trabzona gelmeyecek. simdi veya sonra
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Martinezi unutun erdinç olayından sonra bizde artık bir çivi bile alamazlar diyorlar
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Eller Madrid'de

Bordo-mavililer, sambacı için 1 milyon dolar istedi. İspanyollar 900 bin dolarda ısrar ettiler. Son pürüzler bugün giderilecek

Eller Madrid'de

Trabzonspor, Fabiano Eller'i Atletico Madrid'e verdi. Trabzon'da oynamak istemeyen Brezilyalı oyuncu için dün İspanyol ekibi ile Trabzonspor arasında üç saati aşan bir pazarlık yapıldı. Bordo mavili yönetim 1 milyon dolardan kapıyı açtı. Atletico Madrid ise 900 bin dolarda ısrar etti. Trabzonspor, yeni teklifinde Eller'in Atletico Madrid'ten başka bir
          kulübe satışında yüzde onluk pay istedi. İspanyol kulübünün bu yüzde onluk pay konusunda uzun sure direndiği öğrenildi.

fotomac

Yorum

• pafta süründürelim felan değilde bir an önce madrit le aradaki ufak tefek pürüzlerin giderilip satılması lazım yoksa adamın süksesi 10 numarayken 1 milyon dolara satamıyoruz vede ne ilginçtirki ayman ve risp e eller den daha fazla para ödüyoruz birisinin başarıları ortada ve diğerlerini sorsan avrupadan kim tanır.netice olarak yönetimde bi arıza var ama anlayamadım en popüler futbolcusunu satmakta çaresizlik içerisinde.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Dort iyi haber Trabzonspor'da, Yattara, Stepanov, Jefferson ve Ufukhan, Konya maçına yetişiyor.
              Büyük kulübe geldim Uzun uğraşların ardından Trabzon’a gelip imza için saatleri sayan Ayman, artık çok mutlu. 18.01.2007Sorun çıkarmadım’
              Trabzonspor ile anlaşan ve kariyerine Bordo-Mavili takımda devam etmek için geri sayıma geçen Ayman, mutluluktan uçuyor. Sabah Trabzon’a ayak basan ve Karadeniz ekibinin diğer gözdesi, takım arkadaşı Risp ile birlikte Zorlu Otel’e yerleşen Mısırlı futbolcu, Trabzonspor’u yere göğe sığdıramadı. Yönetimler bazındaki sorunlar nedeniyle transferin geciktiğini belirten deneyimli oyuncu, “Şimdi her şey çözüldü. Artık Trabzonspor’un başarısı için savaşacak oyunculardan biriyim” diye konuştu.

Yine buluştular
              Bordo-Mavili takımın teklifini kabul etmesindeki en önemli nedenlerden birinin teknik direktör Ziya Doğan olduğuna dikkat çeken Ayman, daha önce Malatya ve Gençlerbirliği’nde beraber çalıştığı tecrübeli hocayla aynı futbol mantalitesini paylaştıklarını söyledi. Doğan’ın performansına doğrudan olumlu etkiler yapacağını belirten Karadeniz temsilcisinin gözdesi, “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Taraftarlar şampiyonluk bekliyor, bunu da biliyorum. Benim de hedeflerim büyük. Kariyerimin doruk noktasına çıkıp, UEFA ve Şampiyonlar Ligi heyecanı tatmak istiyorum” dedi.

‘Bunu hak etmiyor’
              Teknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarla istediği bir başka Gençlerbirliği oyuncusu Risp hakkında da bilgiler aktarmayı ihmal etmeyen Ayman, “Kumaşı ve oyun zekası üst düzeyde bir oyuncu. Onun da Trabzonspor’a ciddi katkılar sağlayabileceği düşüncesindeyim” ifadesini kullandı. Takımın içinde bulunduğu sıkıntıların da abartılmaması gerektiğini kaydeden Mısırlı şöyle devam etti: “Takımın potansiyeliyle örtüşmeyen bir konumdayız. Burada inanılmaz yetenekli oyuncular var. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmamız halinde istenen seviyelere kısa sürede ulaşabiliriz.”

Erdinç karşıladı
              Bir süredir Trabzon’da bulunan ve futbol federasyonundan gelecek, ‘serbestsin’ yanıtını bekleyen Erdinç Yavuz, Ayman’ı ilk karşılayanlar arasındaydı. Otelde bir araya gelen iki futbolcu, bir süre sohbet etti. Gerekli belgeleri federasyona verdiklerini ve üzerine düşen kısmı tamamladıklarını söyleyen Erdinç, “Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ancak prosedür gereği bekliyoruz. Bu sürecin uzaması da elbette ki hoş değil” açıklamasını yaptı.

Nasıl yani Haşim bey!
              Kulübün resmi internet sitesi, Ayman ile anlaşıldığını açıkladı, diğer yetkililer, Risp’in de bugün mukavele imzalayacağını duyurdu... Bu haberler, taraftarı biraz olsun rahatlatırken, asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun sözleri kafa karıştırdı. Konuyu soran basın mensuplarına, “Evet geldiler, görüşüyoruz ama bitmiş birşey yok. Menacerleri gelecek, görüşeceğiz. Trabzon’a herkes gelebilir, misafir olabilir” yorumunu yapınca, gazeteciler büyük şaşkınlık yaşadı. Sayitoğlu’nun gelinen noktada böyle bir ifade kullanmasının altında yatan neden merak konusu.

Yorum

• Giray Trabzon a gelmezmiş...
                Gelmesin zaten....
                Ne işi var....
                Trabzondan çıkan gelmiş geçmiş en kaprisli adamdır giray...
                Zamanında MALUM NEDENLERDEN Hami ile polemiklere girmiş....
                Kongre döneminde zorlu otel de MAY adına kulis yapmış adamdır...
                Düşünün takımın hocası takımı işini gücünü bırakıyor...
                Otel odalarınada kulis yapıyor...
                Bunlara kendi gözlerimle sahit oldum....

Ayrıca Denizlispor hocası iken, TRABZON HAVAALANINDA HAKEM ÖZGÜRÇ TÜRKALP LE SOHBET EDERKEN....
                " HOCAM BAK BU SEREFSİZLERDE 1 MİLYON MARK PARAM KALDI "
                DİYECEK KADAR DA TRABZONLUDUR...

GELMEYECEKMİŞ...
                GELMESİN ZATEN..
                GELMEYE YÜZÜ VAR MI...
                Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• En kestirme yol kupa!

Gençlerbirliği savunmasındaki istikrarlı futbolu ile dikkat çeken Risp, Kuzey Avrupa futbolunun disiplin, soğukkanlılık ve mücadele özelliklerini sahaya yansıtarak ligin göze batan savunmacıları arasına girdi. Ardından da Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından Trabzonspor defansına kurtarıcı olarak tercih edildi.
                  Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki Risp görüşlerini şöyle dile getirdi: "Bordo-mavili ekip ilk yarıda kötü bir performans gösterdi. Ancak hep birlikte üst sıralara doğru tırmanmaya çalışacağız. UEFA'ya katılmak için Türkiye Kupası gibi önümüzde bir hedef var. Trabzon taraftarı takımını çok seviyor. Tribünlerin dolu olması performansımı çok olumlu etkileyecektir. Böyle bir taraftarın önünde oynamak ayrı bir duygu."

Yabancı rötarı

Trabzonspor, Risp'e imza attırmak için yabancı kontenjanının boşalmasını bekliyor. Bordo - mavililerin dün akşamki antrenmanına noter getiren yönetim, Szymkowiak ve Eller'in çalışmaya çıkmadığına dair tutanak tutturdu. Tesislere gelen noter, antrenman sahasının tel örgülerinin arkasından bakarak tespitini yaptı. Gerekirse konuyu FIFA'ya taşıyacak olan Karadeniz ekibi, sorunun hallolmasının ardından Risp ile sözleşme imzalayacak.
                  Risp konusunda opsiyonla ilgili küçük bir sorun yaşayan Trabzonspor, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu aracılığıyla bunu da halletti ve imzası için problem kalmadı.

Ayman imzalıyor

Trabzonspor ile anlaşan Ayman, dün Trabzon'a geldi, bugün de imza atacak. Teknik Direktör Ziya Doğan ile Malatyaspor'dan bu yana birlikte olduğunu ifade eden Mısırlı oyuncu, "Trabzonspor'un büyük taraftarı var. Hedefim Trabzon formasıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılmak" dedi.

Yattara'da sorun yok

Ameliyat bölgesinde hafif ödem tespit edilen Yattara'nın MR'ında sorun çıkmadı. Gineli oyuncunun 1-2 günlük dinlenmenin ardından Konyaspor maçına yetişebileceği belirtildi.
                  Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, kaleci Jefferson'nun göğüs sol adalesinde ağrı bulunduğunu ancak çekilen MR'ın temiz çıktığını, onun da Konyaspor maçında forma giyebileceğini belirtti. Güney, Hasan Üçüncü'nün ise düz koşulara devam ettiğini belirterek, Konyaspor ve Kayserispor maçlarına yetişemeyeceğini açıkladı.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kulübümüzün transferde her konuda anlaşmaya vardığı Ayman ve Risp bugün sözleşme imzalayacaklar. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza töreni saat 11.30’da başlayacak.
                    Resmi site de böyle yazıyor amabelli de olmaz..
                    Bizim yönetim simdi çıkar derki şaka yaptık sakaa...
                    Birde ALTUĞ ATALAY bu haberleri oraya yazıyosun da Marcelinho yu satttık haberini hala oraya neden yazmadın...
                    İlkeli gazeteci seni......

Yorum

• - TRABZON'DAKİ KAMU İHALELERİNE FESAT KARIŞTIRMA DAVASI ERZURUM'DA GÖRÜLDÜ
                      - TRABZONSPOR KULÜBÜ ESKİ BAŞKANI ATAY AKTUĞ, DURUŞMA ÇIKIŞINDA SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI
                      - DURUŞMAYI ESKİ BAKAN EYÜP AŞIK DA İZLEDİ

ERZURUM - Trabzon'daki kamu ihalelerine fesat karıştırdıkları iddiasıyla yargılanan 3'ü tutuklu 29 sanıkla ilgili dava, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.
                      Duruşmaya, tutuklu sanıklar Ali Nazmi Başkan, Efkan Başkan, Necati Başkan ve tutuksuz yargılanan Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Atay Aktuğ, Ali Kazancı, Mustafa Üçüncü, Gökhan Bankoğlu, Hasan Güven, Koşman Köroğlu, Halis Özyurt, Mustafa Keleş, Zekeriya Aydın, Selahattin Eyüpoğlu, Hamit Batır, Halit Velioğlu, Dursun Ali Kurban, Sinan Aydin, Eyüp Kul, Hakan Albayrak, Sibel Çağlar Kul, İsmail Çiçek, Murat Bağtepe, Ali Rıza Kar, Oğuz Elbistan, Mustafa Öksüz, Zafer Erdem, İsmail Serinbilgin, Muhammet Özyurt ile Hasan Uzunca ve sanıkların avukatları katıldı. Duruşmada okunan iddianamede, sanıkların Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü Vakfı Kebir Spor Salonu inşaatı, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Of-Hayrat Yolu yapımı ve DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğü'nün taşkından koruma işi ihalelerine, bir oluşum içerisinde bulunarak ihale bedellerini düşürmek suretiyle fesat karıştırdıkları ileri sürüldü. Daha sonra, sanıkların 2005 yılında düzenlenen ihale öncesi ve sonrasında aralarında yaptıkları ve metin haline getirilen telefon görüşmelerindeki diyaloglar okundu. Duruşmada dinlenen sanıklar suçlamaları kabul etmediklerini belirterek, beraat talebinde bulundu.
                      Sanıklardan Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Atay Aktuğ, duruşmada, Arsin-Işıklı İçme Suyu İnşaatı ihalesi için dosya verdiğini, ihaleye katılmakta da o dönemde kararlı olduğunu, ancak daha sonra hesap analizleri sonucunda mali gücünün yetersiz kalması nedeniyle ihaleye teklif veremediğini savundu. Başkalarına ya da kendisine menfaat sağlamak için bir oluşum içinde bulunmadığını söyleyen Aktuğ, ''Hakkımda isnat edilen suçlamaları kabul etmiyorum. Bu dava sosyal konumum nedeniyle de basının ilgisini çekmiş bulunuyor. Mağdur ediliyorum. Beraatımı talep ediyorum'' diye konuştu.
                      Mahkeme heyeti, sanıkların avukatlarının savunmalarını yapmalarının ardından Ali Nazmi, Efkan ve Necati Başkan'ın tutukluluk hallerinin devamına; Hasan Uzunca, Sibel Çağlar Kul, Mustafa Üçüncü, Mustafa Keleş, Ali Rıza Kar ve İsmail Çiçek'in tutuklanmasına karar verdi. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için 15 Mart 2007 tarihine ertelendi.
                      Öte yandan eski Bakan Eyüp Aşık da duruşmaya izleyici olarak katıldı. Sanıklardan Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Atay Aktuğ, duruşma çıkışında gazetecilere görüş belirtmedi.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak maçkaloji tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ziya ne yapmıştı önceden niye ayrılmıştı bunlar niye incelenmeden alındı.
                        Ziya yattarayı oynatmıyodu gene oynatmaz. Anlıyacağın türkçe bilmeyenlerle anlaşamıyo galiba global bi t.d değil. giray hoca bence hakedene formayı verir. Hüseyini de kesebilecek kişi bence o.
                        Şimdi herşey tamam olduda Hüseyin'i kesmemize sıra geldi.
                        Beğenmesenizde hakkını verin. Ligin son 8 haftasında Gökdeniz-stepanov-Hüseyin den başka takıma zaman mazanda olsa faydalı kim oldu.
                        Yaptığınızda iş şimdi !
                        Bu berbat kadroda Hüseyin en iyi 1-2 futbolcudan biri.
                        Ha kadro top oynadığı zaman al kenara oturt bir sezon!
                        Ama haksızlıkta etmeyin yahu!
                        (Babamın oğlu olmadığı gibi Amcamın dayımın oğluda değildir)
                        Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                        O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• [quote=Cem Yavuz;610801]Kulübümüzün transferde her konuda anlaşmaya vardığı Ayman ve Risp bugün sözleşme imzalayacaklar. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza töreni saat 11.30’da başlayacak.
                          Birde ALTUĞ ATALAY bu haberleri oraya yazıyosun da Marcelinho yu satttık haberini hala oraya neden yazmadın...

ya yanlış biliyosam düzeltinde bu risp nasıl imza atacak symek ve eller olaylarını hallettikmi

Yorum

• vallahi,
                            ben resmi sitedeki haberi aktardım...
                            herhalde halletmişlerdir...
                            Zaten bunlar için problem değil ki,
                            Bırakırlar adamı serbest...
                            Ne olacak....
                            Babalarının parası ne de olsa......

Yorum

• [QUOTE=tskolik34;610838]
                              İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kulübümüzün transferde her konuda anlaşmaya vardığı Ayman ve Risp bugün sözleşme imzalayacaklar. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza töreni saat 11.30’da başlayacak.

ya yanlış biliyosam düzeltinde bu risp nasıl imza atacak symek ve eller olaylarını hallettikmi
                              abicim Trabzonspor yonetimi bu akıl sır ermez bilmezmisin

Yorum

• FERHAT-SERHAT TAKASI

Trabzonspor, Ç.Rizespor’un ön liberosu Serhat Akyüz için yeni teklifte bulundu...DOĞAN İSTİYOR

Transferde istediği oyuncuları bir bir takıma kazandırmaya başlayan Teknik Direktör Ziya Doğan şimdi de Ç.Rizespor’un ön liberosu Serhat Akyüz’deki ısrarını sürdürüyor. Yönetime verdiği 10 kişilik listede de yer alan Serhat için bordo-mavili takım Serhat’ı önerdi.Bu teklifi değerlendirmeye alan yeşil-mavili takımdan cevap bekleniyor.

ÜÇ ÖN LİBERO

Teknik Direktör Ziya Doğan’ın oyun sisteminde üç ön libero yer alıyor.Bunun için Hüseyin’in yanına Ayman’ı monte edecek olan Doğan üçüncü ön libero için ise Serhat’ın mutlaka alınmasını istiyor. F.Bahçe teknik direktörü Zico da üç ön liberoyla takımını oynatıyor.Doğan’ın Serhat planı tutarsa transfere nokta koyulacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X