2 maç sonra giray bulak bizde merak etmeyin bu ziyayla olcak iş değil..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
zaten paso karsiliyolar baska bi ise yaradiklari yok ya ugurlarlar ya karsilarlarİlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Hoca için hayırlı olsun...
Sakaryaspor maddi olarak ciddi dar boğazda. Martinezi heran Caner Çuvalcıoğlu, havaalanında karşılayabilir.
Yorum
-
Giraylada olacağını sanmıyorum:bayrak:İlk olarak maçkaloji tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 maç sonra giray bulak bizde merak etmeyin bu ziyayla olcak iş değil..TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
Bu i$i sezon sonu yapsak daha iyi olmaz mi?İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleal iste sana hoca bu ben olsam bu geceden ziyayla sozlesmeyi fesh eder giray bulakla 5 yillik direk kontrat yapardim ama nerde bizde o cesaret is bilirlikinsanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
maçkaloji
Ziya ne yapmıştı önceden niye ayrılmıştı bunlar niye incelenmeden alındı.İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray ne yapmisti daha önce?
Neden ayrilmisti Trabzonspordan?
Cok kaprisli ve kendini dev aynasinda gören birisi.
Ziya yattarayı oynatmıyodu gene oynatmaz. Anlıyacağın türkçe bilmeyenlerle anlaşamıyo galiba global bi t.d değil. giray hoca bence hakedene formayı verir. Hüseyini de kesebilecek kişi bence o.
Yorum
-
Bu hocayi fazla gaza getirmeyin, takimin durumu zaten iyi deyil, demekki sizce bu haca bu i$i hic bilmiyor. Size bu sorumluluk verilse daha mi iyi olur acaba?İlk olarak maçkaloji tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegirayda hiç değilse zenci veya yabancı egosu yok, 15 maçtır ne musampayı gördük ne symeki, 7 maç yenilen kadroda ısrar eden hocaya ben ne desem boş. giray gelirde bu herfileri oynatır hiç değilse bunlarlada olmuyo denir. ziyada o nerdeeeeeeeeinsanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Marcelinho bize göre iyi bir futbolcu, Hüseyini ise cok az ki$i futbocudan sayar, fakat bu Marcelinho, Hüseyin icin Avrupada oynayacak bir futbolcu diyor, ya bu Marcelinho futbolu bilmiyor yada Hüseyini futbolcu saymayanlar bilmiyor.İlk olarak maçkaloji tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya ne yapmıştı önceden niye ayrılmıştı bunlar niye incelenmeden alındı.
Ziya yattarayı oynatmıyodu gene oynatmaz. Anlıyacağın türkçe bilmeyenlerle anlaşamıyo galiba global bi t.d değil. giray hoca bence hakedene formayı verir. Hüseyini de kesebilecek kişi bence o.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Ben konuyu Ziya-Giray acisindan söylemedimki?İlk olarak maçkaloji tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya ne yapmıştı önceden niye ayrılmıştı bunlar niye incelenmeden alındı.
Ziya yattarayı oynatmıyodu gene oynatmaz. Anlıyacağın türkçe bilmeyenlerle anlaşamıyo galiba global bi t.d değil. giray hoca bence hakedene formayı verir. Hüseyini de kesebilecek kişi bence o.
Ziya kötü diye Giray daha iyi diye bir kural yoktur.
Girayin karieride ortada , onu sadece aciklamak istedim o kadar.
Teknik konular benim haddim degil. Girayin sakaryadan ayrilmasini Trabzon acisindan bir cözüm gibi görme olayindan cevap verdim o kadar.
Yorum
-
Aniden karar değiştirdi
Trabzonspor’un Internacional’e kiralık olarak gönderdiği Brezilyalı Eller, burada sergilediği müthiş performansla bir anda transferin gözdesi olmuş, kıymete binmişti. Türkiye’ye geldiğinde de yöneticilere artık yurt dışında oynamayı düşündüğünü, Trabzonspor formasını giymeyi istemediğini söyleyerek tepki çekmişti. Ancak Sambacı dün bir anda fikir değiştirdi ve kulüp yetkililerini arayarak Bordo-Mavili ekibe geri döneceğini bildirdi.
Fırsat bu fırsat!
Karadeniz ekibinin Gençlerbirliği’nin İsveçli oyuncusu Risp ile anlaşmasını fırsat bilerek, bonservisini bedelsiz olarak almayı planlayan Eller’in tutumu Bordo-Mavili yöneticileri iyice kızdırdı. Gelişme üzerine Szymkowiak’ın tüm alacaklarını ödeyip yabancı kontenjanında yer açan yönetim, Eller’in de bir an önce gelmesini istedi. Sambacı’ya ciddi yaptırımlar uygulanmsı beklenirken, Szymkowiak’ın da başka bir takıma gitmesi halinde girişimlere başlanacak.
fanatik
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAniden karar değiştirdi
Trabzonspor’un Internacional’e kiralık olarak gönderdiği Brezilyalı Eller, burada sergilediği müthiş performansla bir anda transferin gözdesi olmuş, kıymete binmişti. Türkiye’ye geldiğinde de yöneticilere artık yurt dışında oynamayı düşündüğünü, Trabzonspor formasını giymeyi istemediğini söyleyerek tepki çekmişti. Ancak Sambacı dün bir anda fikir değiştirdi ve kulüp yetkililerini arayarak Bordo-Mavili ekibe geri döneceğini bildirdi.
Fırsat bu fırsat!
Karadeniz ekibinin Gençlerbirliği’nin İsveçli oyuncusu Risp ile anlaşmasını fırsat bilerek, bonservisini bedelsiz olarak almayı planlayan Eller’in tutumu Bordo-Mavili yöneticileri iyice kızdırdı. Gelişme üzerine Szymkowiak’ın tüm alacaklarını ödeyip yabancı kontenjanında yer açan yönetim, Eller’in de bir an önce gelmesini istedi. Sambacı’ya ciddi yaptırımlar uygulanmsı beklenirken, Szymkowiak’ın da başka bir takıma gitmesi halinde girişimlere başlanacak.
fanatik
paf takımında süründürsünler fırsatçı herifi.
kurnaz ya...
1.5 sene sürünsün ibreti alem için.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum