---- gereksiz msg
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Anaaa... Bizim solbek golle başlamışİlk olarak cengizbdn32 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aslanım Marce, biliyordum
Yorum
-
KUTADGU
kesin o sol bekten aldığı topla hareketlenmiş ceza sahsı içinde tek başına bekleyen forvete orta yapmaya çalışmış olmamış defans adamına çarpmış kaleci ters ayakta yakalanmış topta yuvarlana yuvarlana gol olmuştur..
Bunun başka açıklaması yoktur yahuuu. olamaz da. olamazzzzzzzzzzzzz
Yorum
-
adamların solbekı bıle gol atıyo.harbı adamlar futbolu bayagı ılerletmıs.İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnaaa... Bizim solbek golle başlamış
Yorum
-
Marce bu takımdan gitti mi ...? Gitti...Tıpkı diğerleri gibi..Gittiği ilk gün gol mü atmış...? Açıkcası çok ta umrumda değil. Bu takımdan öyle giden (satılan) kişler oldu ki kimsenin umrunda olmadığı gibi
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Yine lafı Fatih Tekke'ye getireceksin değil mi Elif?İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarce bu takımdan gitti mi ...? Gitti...Tıpkı diğerleri gibi..Gittiği ilk gün gol mü atmış...? Açıkcası çok ta umrumda değil. Bu takımdan öyle giden (satılan) kişler oldu ki kimsenin umrunda olmadığı gibi
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarce bu takımdan gitti mi ...? Gitti...Tıpkı diğerleri gibi..Gittiği ilk gün gol mü atmış...? Açıkcası çok ta umrumda değil. Bu takımdan öyle giden (satılan) kişler oldu ki kimsenin umrunda olmadığı gibi
Neyse konumuza dönelim.gs Denizli'yi 2-1 yendi hazırlık maçında
Yorum
-
Öyle mi oldu hocam .Alla alla hiç te farkında değilimİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine lafı Fatih Tekke'ye getireceksin değil mi Elif?
Neyse tamam Selman konumuza döndük.
Cincon 2-1 yenmiş
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Hocam,İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnaaa... Bizim solbek golle başlamış
Yalancı yamacı hikâyesini bilirsiniz. Her hâlükârda Mr. Doğan'da keramet görenler bizim baktığımız gibi bakmayacak. Ya uyum sağlamadı ya da kasten oynamadı diyecekler.
Nee!.. Demeye başladılar mı? Daha şimdiden mi?
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildiEyvah ki evyah! Şimdi Ziya Doğan ofansif mantaletenin zararlarını anlatmak için bu olayı kullanır. Artık ateşlere yandığımızın resmi, hatta vesikalık fotoğrafıdır.
ziya da çareLer tükenmiyor.....
Yorum
-
Benzetmeye devam o zaman...İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarce bu takımdan gitti mi ...? Gitti...Tıpkı diğerleri gibi..Gittiği ilk gün gol mü atmış...? Açıkcası çok ta umrumda değil. Bu takımdan öyle giden (satılan) kişler oldu ki kimsenin umrunda olmadığı gibi
Fatih Tekke gitmek istedi mi, istedi. (Ha istediği yere gidemedi, o ayrı, becerip gitseydi iyi bir takıma, Şota gibi, Marce gibi, Tugay, Hami gibi... ya da madem yapamayacaktı, hiç konuşmasaydı) Sonunun pişmanlık olacağını ve geri dönmek isteyeceğini tahmin ettiğim, her şeyden önce kaliteli bir insan olduğu için onun adına üzülmüştüm. Ama profesyonellik başka şey Elif kardeş. Fatih Tekke bir maçın 15 dakikasında sol kanatta oynatılmak istense neler olurdu tahmin bile edemiyorum. Biz tanıyoruz, büyük topçu diyoruz, öyle de. Ama İngiltere'de, İtalya'da kimsenin adını bilmediği adamla Marce'yi bir de bu açıdan kıyaslayalım o zaman...
Fatih'in yanlış yaptığını düşünüyorum, ama asla emeklerine saygısızlık etmem. Marce de Trabzon'da yaşamış, beklenenin aksine sorun çıkartmamış, para kazandırmış ve gitmiştir. Umurumuzda olmayı hak ediyordur diye düşünüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum