Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eller já recebeu três propostas da Europa 12/01/2007 - 16:30 | Equipe Portal VIAO destino de Fabiano Eller deve ser mesmo o futebol europeu. Segundo confidenciou a esposa do jogador, Cristina Eller, o Trabzonspor (TUR), atual clube do zagueiro, já recebeu três propostas nos últimos dias de clubes interessados pelo futebol do atleta.

Fabiano Eller está na Turquia desde domingo tentando negociar uma liberação sem custos ou a renovação do empréstimo com o Inter. Os dirigentes do Trabzonspor, contudo, não parecem dispostos a liberar o jogador e, inclusive, já negaram a primeira proposta do Colorado.

O Inter teria oferecido US$ 500 mil (cerca de R$ 1,1 milhão) mais 40% do valor de uma futura negociação. No entanto, a proposta foi considerada baixa pelos turcos.

Os dirigentes do Trabzonspor exigem o pagamento de US$ 1 milhão (cerca de R$ 2,2 milhões) para liberar o atleta, devido à sua valorização com o título do Mundial de Clubes.

türkçe özetini yapabilecek biri var mı??

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stichus bize emreyi getir
      Bence kapsamli bir liste yolla.

Nasıl olsa transferler böyle yapılıyor. Gücünü kabul ettirenin transferi oluyor.

Bari senin (ki futboldan anlıyorsun) sayende taraftar takımın oluşturulmasına bizzat katkıda bulunur. Doğrudan demokrasi.

Bu arada ben de Mehmer Çakır'ı istiyorum mümkünse.
      En son karayamayman tarafından düzenlendi; 13.01.2007, 11:24.

Yorum

• zannederim internacional 1.1 milyon dolar veriyor bizimkiler 2.2 milyon dolar istiyorlar diyor
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzon Risp’e döndü
          Ligin ikinci yarısında puan cetvelinin üst sıralarını hedefleyen Trabzonspor, Marcelinho’yu 2 milyon 750 bin euro karşılığında Almanya’nın Wolfsburg takımına verdikten sonra yeni transferlerin peşine düştü. Gençlerbirliği Kulübü’yle Ayman’ın bonservis bedelinde anlaşamayıp bu transferi askıya alan Bordo-Mavili yöneticiler, daha önce talip oldukları aynı takımın İsveçli savunma oyuncusunu yeniden gündemlerine aldılar. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın alınması yönünde yönetim kuruluna rapor verdiği Risp için yöneticiler, yeniden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın kapısını çalacak. Öte yandan tatil için gittiği ülkesinde futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak için Trabzonspor harekete geçti. Polonya Futbol Federasyonu’ndan yazı gelmeyince Bordo-Mavililer, durumu dün FIFA’ya bildirdi.

inşallah sadece rispi alırlar ya aymanı almasınlar

Yorum

• Ben BMN den iş bilen arkadaşlarla alternatif bir yönetim oluşturulsa, var olan kaynaklarla çok daha iyi bir takım olabileceğimizi düşünüyorum...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Eller já recebeu três propostas da Europa 12/01/2007 - 16:30 | Equipe Portal VIAO destino de Fabiano Eller deve ser mesmo o futebol europeu. Segundo confidenciou a esposa do jogador, Cristina Eller, o Trabzonspor (TUR), atual clube do zagueiro, já recebeu três propostas nos últimos dias de clubes interessados pelo futebol do atleta.

Fabiano Eller está na Turquia desde domingo tentando negociar uma liberação sem custos ou a renovação do empréstimo com o Inter. Os dirigentes do Trabzonspor, contudo, não parecem dispostos a liberar o jogador e, inclusive, já negaram a primeira proposta do Colorado.

O Inter teria oferecido US$ 500 mil (cerca de R$ 1,1 milhão) mais 40% do valor de uma futura negociação. No entanto, a proposta foi considerada baixa pelos turcos.

Os dirigentes do Trabzonspor exigem o pagamento de US$ 1 milhão (cerca de R$ 2,2 milhões) para liberar o atleta, devido à sua valorização com o título do Mundial de Clubes.
              vay beee eee ne yazıyo
              Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
              Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
              WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Çeviriden pek bişey anlayamadım. Eşine göre son günlerde kulübe yapılan 3 ayrı kulübün teklifi var. Pazar gününden beri Türkiye'de kulüple pazarlık yapıyormuş Eller İnternacional'a kiralanması ya da kelepir fiyata bırakılması için. İnternacional'ın 1,1 milyon $lık teklifi az bulmuş bizimkiler. Yaptığı primi göz önüne alarak 2,2 milyon $ istiyorlarmış
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlhan Cavcav: "Futboldan anlamayanlar, bilip bilmeden konuşuyorlar" Ayman'ı geçen sezon Lille'e 1.5 milyon Euro karşılığında bile vermediklerini kaydeden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Bizden giderse yazık olur. Futboldan anlamayanlar bilip bilmeden konuşuyorlar" diye konuştu.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Ayman'ın her takımda oynayabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu belirterek, "Bizden giderse kayıp olur. Biz onu göndermek istemedik, Trabzonspor talip oldu. İşin üzerinde de ciddiyetle durmaya devam ediyorlar" dedi.

Ayman'ın geçen sezon Fransa 1. Lig takımlarından Lille'in transfer etmek istediğini, kulübe de 1.5 milyon Euro teklif getirdiklerini belirten Cavcav, "Biz o zaman Ayman'ı vermedik. 'Başkan Cavcav başarı istemez. Teklif gelsin her oyuncuyu satar' diye eleştiriyorlar. Eğer öyle olsaydı, Ayman'ı hem de büyük bir rakama satardık. Trabzonspor bizim ülkemizin takımı. Başarılı olmasını isteriz. Bu doğrultuda Ayman'ın Karadeniz ekibine transferine kulüp olarak olumlu yaklaştık. Ama talip olan onlardı. Biz oyuncumuzu göndermek gibi bir niyet serilemedik" diye konuştu.

Ayman'ın sözleşmesini uzattıklarını da vurgulayan Cavcav, "Sözleşmesi 2008 yılının Haziran ayında bitecek. Biz bu transfer gündeme gelmeden, sözleşmesini yeniledik. Transfer dönemi başladığında da resmiyete döktük. Ben İlhan Cavcav olarak bu kulüp için varım. Tabi ki kulübün menfaatlerini koruyacağım. Sandro ve Tozo transferlerinde kulübe milyon dolarlar kazandırdım. Futboldan anlamayanlar, bilip bilmeden konuşuyorlar" dedi.

kardeşler cavcava bakın yok lille istemişte 1.5 milyon euroya vermemiş sen vermeyeceksin 1.5 milyona yok sözleşmeseni uzatmışlarmış arkadaşlar yemeyelim bunları ben başlık açamıyorum bir arkadaş açsın lütfen ayman alınmasın bu adam kurnaz aklı sıra gençler forumunda herkes seviniyor aymanı satıyoruz diye yemeyelim bunları alacaklarsa mehmet çakır risp başka gerekmez

Yorum

Internacional'in fan sitesinde tanıştığım bir Brezilyalı var, MSN'den tercüme ettirir yazarım buraya en kısa zamanda

Yorum

• Ayman Abdelaziz kimdir?
                      Ayman...Ziya Doğan'nın ısrarla isteyip transfer ettiği futbolcu.Onun için Skoko'yu gönderdi.Kısıtlı yeteneğiyle çoğu zaman bizi çıldırtan ama kalbi tertemiz olan agresif şahıs.
                      Sözlüğe Bu Kişi Ekleyen : anil_akalp

enderbediz kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      Ayman-Ziya Doağn birlikteliği devam edior.. Bunlar sanırsam aşık...

senolakdemir kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      Artık yollarını ayırma zamanının geldiğini anlayabilecek kadar samimi, kapasitesi bizi öyle uçurucu özelliklere sahip olmadığını kabül edebilecek kadar haddini bilen bir adam olduğuna inanmak istediğim kişi.

Deniz_Burcay_Haberal kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      uzaktan kazma gibi vuruşlarıyla beni deliye döndüren futbolcu...şu huyundan vazgeçemedi...

haydar_gerlevik kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      Yetenekleri mükemmel olmasa da maçın son saniyesine kadar mücadeleyi bırakmıyor ve bu özelliğini çok seviyorum..
                      Formasını ıslatması bile yeter..

Umut kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      Skoko''nun gitmesine neden olmamış olsa da, oyun kurması beklenemezse de sevemediğim, hücuma katkısı olmayan, pas yüzdesi düşük bir oyuncu. Kısacası, geri dön Skokooo!

deniz_orhan kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      H-Ayman

umutkuruc kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      cok sevdigim futbolcularimizdan... bir kere elinden gelen herseyi yapan, yuregini sahaya koyan bir futbolcu. elbette ondan skoko olmasini beklemek sacma olur, o defansif orta saha, oyun kurucu degil. ve gorevini en iyi sekilde yapiyor. yuregi tertemiz, dogru ve durust futbolcumuz. pek severim kendisini.

serkan_gungordu kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      Kişileri karıştırmayalım,Skoko Ayman için gitmedi. Marcio transferi yüzünden gitmek zorunda kaldı. Zaten Ayman Skoko''nun alternatifi olarak alınmadı, defansif orta saha olarak alındıve yerinin en iyilerinden biri... Skokove Ayman bir müddet berader de oynadılar. Skoko''nun bölgesine Marcio alındı, ve bu nedenle Skoko gönderildi.

mehmet_galip kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      en beğendiğim tarafı adı..futbolu da fena değil.bu fizikle ben bile ona karşı oynamak istemezdim...arap olmasından kaynaklı (azıcık ırkçılık yapayım) kredisi sonsuzdur icabında nezdimde

Umut kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      Daha iyisi olmadığı için muhtaç olduğumuz, Skoko''nun boşluğunu hiçbir zaman dolduramayacak olan, oyun kurucu özelliği de olmayan sıradan denebilecek bir orta saha oyuncusu.

enderbediz kişi hakkında şöyle bir ahkam kesmiş
                      Bu futbolcu hakkında her maç fikrim değişiyor.. Yalnız ayağına pek top yakışmıyor ve Mesut Hoca ısrarlı olsa da bence oyun kuramıyor.. Sağlık olsun.. (

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben BMN den iş bilen arkadaşlarla alternatif bir yönetim oluşturulsa, var olan kaynaklarla çok daha iyi bir takım olabileceğimizi düşünüyorum...
                        aynı şeyleri ben 7 aydır söyluyorum .

LAZARONİNİN DEMECINDEN UFAK BİR ALINTI.......
                        -TAKIM OKADAR ACEMİCE YÖNETİLİRKİ İNANAMADIM....
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ben başlık açamıyorum bir arkadaş açsın lütfen ayman alınmasın bu adam kurnaz aklı sıra gençler forumunda herkes seviniyor aymanı satıyoruz diye yemeyelim bunları alacaklarsa mehmet çakır risp başka gerekmez

Yorum

• bizim hocanın idolüymüş ayman. bize kakalamadan gitmeyecek.
                            ilhan cavcav bu işin kurdu be, bizimkileri parmağında oynatır.

Yorum

• Bir Transfer Haberi Daha

Hoş geldin Momentus!

Hafta içinde Günebakış Ailesi'ne yeni bir yazar daha katıldı.
                              Bordomavi.net'in "momentus"u Bülent Şirin artık bu gazetenin de yazarlarından birisi.
                              Farklı üslubu ile internette oldukça geniş bir hayran kitlesi oluşturan yazılarının gazete okurlarında da tiryakilik yaratacağına inanıyoruz.
                              Taraftarın içinden gelen Bülent Şirin yazılarında 'gelenek' ile 'gelecek'i buluşturuyor.
                              Onun yazısını okuyan 60 yaşındaki dede ile 18 yaşındaki torun aynı keyfi alıyor.
                              Şirin'e bir kez daha 'hoş geldin' diyorum.
                              Yolu açık olsun?

Kaynak:http://www.gunebakis.com.tr/yazilar2.asp?id=2339
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• PAKETLE GELSİN Trabzonspor Wolsfburg dan gelecek 2 milyon 750 bin Euro’yla G.Birliğinin 3 futbolcusu Risp,Erkan ve Ayman’ı transfer edecek...
                                • Currently 0.00/5
                                • 1
                                • 2
                                • 3
                                • 4
                                • 5
                                0.0 puan / 0 oy

MARCELİNHO GİTTİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma