Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• agustosta memlekete gelecem ts clup tan bin dolarlik alisveris yapacam yegenlere

falan hep alacam trabzon formasi t shirt u

ne varsa

ama benim agustos a kadar sinirlerim bozulmazsa tabii
    karaiplerde bir trazonsporlu..
    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• FATIHI FENERE SATAN ADAM MEZARDAN MEZAR BEGENSIN AHA DA BU KADAR SOLUYORUM !!!

ÇIFTELIYI DOLDURDUM HABERIN NETLESSMESINI BEKLIYORUM[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• yahuu fatih delikanli adamdir ,,

delikanliligin parayla pulla alakasi yoktur

deli kanli deli kanlidir ,

ama ben bizim baskani tanimam etmem o ne kadar delikanlidir bilmem ,,
        bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Taki dogan denilen adamin bir kere sporla alakasi ne gitsin kokteyl lerde surda burda oyalansin sen kimsin bee Trabzonun kasasinda para yok diyorsun, böyle yaparak olayin boyutlarini degistirmeye çalisiyorlar, eyy gidi Taki Dogan Trabzonun seni, anani, sülaleni alacak ve üstüne yeni yeni Takiler yetistirecek kadar parasi var merak etme.
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• YA LÜTFEN ARTIK BU FORUMA MÜDAHALE EDILSIN!!! YETER YA. 100 SAYFA AYNI HIKAYE ÜZERINDE DÖNÜP DOLASIYOR BIZDE YENI BIR HABER VAR DIYE BAKIYORUZ BURAYA! ISTANBUL BASININI GEÇTIK ARTIK. KAPTAN ÇIKTI AÇIKLAMASINI YAPTI. AMA KIMSENIN UMRUNDA DEGIL HERKES KENDI KAFASINDAN SENARYO YAZIYOR OYNUYOR. ARTIK BU KONU ÜZERINE KONUSULMASIN. BIZ BUNU YAPARSAK HABER ARAYAN GAZETELER DE SÜREKLI YAZAR. ARKADASIN BIRI DEMIS KI ANTU DA BÖYLE BÖYLE YAZMISLAR. ONLARDA EMINIM DIYOLARDIRKI TRABZONLULAR BU KONUYU KONUSUYOR DEMEK KI FATIH GERÇEKTEN BIZE GELECEK!
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• abi bu para için futbolcu satilmaz ama avrupaya gidebilir lafi bende gicik yapmaya basladi. neden gidiyomus abicim avrupaya burda bzim ihtiyacimiz varken hiç bir yere gidemez ben sahsen karsiyim

iyi futbol iyi futbolcu ile oynaniyosa fatih HIÇBIRYERE gidemez

NOKTAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• arkadaslar ben gülin yildirim kaya ya tatli dille bir mail yazdim yaptigi haberin kaynagini açiklamasini bunun insani ve habercilik etigiyle bagdasmadigini bir okur olarak anlatmaya çalistim yazdigim uzun mail içerisinde elbetteki konu hakkindaki düsüncelerimiz ve neden bu transfere karsi çiktigimizi, fb ve diger benzerlerini neden sevmedigimizi de yazdim.

bu taki doganin yazisi mailimden sonra çikti ve yaptiklari tekke fenerde haberini neyin üstüne kurguladiklariyla ilgiliydi bir nevi mailime cevapti bu ve bunedenle ciddiye alip gerçek olma ihtimali üzerine suan çok sinirliyim[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: KuGu
                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• aksam haberlerini falan izleyen yok mu bisey demiyorlarmi ..

transfer icin ?

Yorum

• benim en çok korktugum fenerlilerin sitesinde tümerde son 24 saate dadar yalanliyordu fatih de gelecek diyorlar

Yorum

• Sevgili arkadaslar, lütfen Fatih Tekke ile ilgili yorumlarimizi buradan devam edelim. Buraya sadece, son dakika haberlerini koyalim.

Yorum

• Benzine % 3.8 zam sonunda futbol olmayan bir son dakika haberi[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• anlamiyorum baskan açiklama yapti fatih aciklama yapti hala millet fatihi satan baskan diyo. istanbul basini gibisiniz ya.

kafami basmiyo anlamiyorum. hadi diyelim baskanin satacagi var fatihinde gidecegi var da böyle aciklama yaptilar. burdan baskana kaptana küfrederek mi önleyecen gitmesini. ayiptir yaa. kaptanimiz neler diyo siz neler diyosunuz.

ama herkes biyana ziya hoca bi yana. hocam nerdesin[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• bende sevinirim ziya dogan gelirse ama onun gelmesi icin bir ay mi beklemek gerekirdi.
                              Edited by: ölümüne_ts
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• herkese kolay gelsin ben çikiyorum... yarin güzel bir haber aliriz umarim...

[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                divicam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X