Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bencede bari hazırlık maçlarına kızmayın adam deniyordur belki
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• "Trabzon sizinle rezil oluyorrr"

Bir önceki yazımda Ziya Doğan’ın “dikkate değer” bir ısrarla istediği Gençlerbirliği’nin Mısırlı oyuncusu Ayman’ın transferini yorumlamış ve hayırlı olmasını dilemiştim.

Bu yazım üzerine Trabzon’da yaşayan ve şehrin “dokusunu” iyi bilen bir Trabzon sevdalısı arkadaşım; “ Abi sen bu Ayman transferini yazdın ama, biraz acele ettin. Kulübün resmi internet sitesinde yayınlamış olsa bile bu adamlara (yöneticileri kastediyor) güvenilmez. Bunlar kulübü değil kendi kişisel çıkarlarını idare ediyor. Benden söylemesi” diye uyarmıştı.

Bu “sevdalı” kardeşimin uyarısını, küçümser bir tebessümle karşılamış ve ciddiye almamıştım.

Ne de olsa; söz konusu kulüp Trabzonspor’du ve O’nu idare edenlerin asgari bir “duruş”u vardı

Ne de olsa; halka açık bir şirket olarak varlığını sürdüren bir kurum; kendisini idare edenler eliyle bile ancak bir noktaya kadar rezil edilebilirdi ve o nokta zaten çoktan aşılmıştı.

Ne de olsa; teknik direktörün ısrarla istediği bir oyuncuydu söz konusu olan ve sağır sultan bile bu takımın acilen 3-5 “iyi” oyuncuya ihtiyaç duyduğunu biliyordu.

Ne de olsa; lige şampiyonluk parolasıyla başlayıp fiyasko transferler ve balığın tuzu reddetmesiyle lige tutunmaya dönüşen hedef; tarihin en kötü yönetimi olarak damgalanmalarının önünü açmış ve şehri de kendi çukurlarına doğru sürüklüyordu.

Ne de olsa, bu takım Trabzonspor’du..

Bu lige İkinci ligde şampiyon olarak yükselip şampiyonluk onuruna ulaşmış tek takımdı bu takım

Bu takıma yöneticilik edenlerin, en azından bu takımın tarihini bildiklerini varsayıyordum.

Milyonlarca Trabzonsporlu gibi ben de yanıldım..

Sonra mevcut tabloyu bir kez daha gözden geçirdim..

Fatih Tekke’yi “satan”;

Simkovyak’ı “kaçıran”;

Fatih Akyel’i “kaptan” yapan;

Resmi İnternet sitesinde aynı konu hakkında aynı gün içinde kendilerini “yalanlayan”;

Tetikçi kukla hakemlerin “işi” bırakmasına “üzülen”;

Piyasada ne kadar ikinci sınıf oyuncu varsa, bila bedel ya da takas yoluyla kadroya “dolduran”;

Bir önceki teknik kadro tarafından “kovulan” Adem ve Eller gibi oyuncuları geri çağırma komedisine “düşen”;

Yıldız diye transfer edilen ve takıma katılımları ve katkıları “dramdan trajediye” dönüşen turşuları takıma “kazandıran”;

“Satan, kaçıran, kaptan yapan, yalanlayan, üzülen, dolduran, düşen, kazandıran” bir yönetime sahipken, Trabzon sevdalısı arkadaşımın uyarısını nasıl olup da ciddiye almadığıma ya üzülmeli ya da işi deliliğe vurup gülmeliyim.

Sağlıklı bir “baş”ın bu yönetime tahammülü aklın sınırlarını yeniden çizmeyi gerektirir.

İşin sırrı Fransızların bildik atasözlerinde gizli aslında: Her topluluk layık oldukları kişilerce yönetilir.

Yaşanan Rezilliklerin baş aktörleri olan Nuri Albayrak ve Haşim Sayitoğlu örnekleri, demek ki, Trabzonspor’un bulduğu bulacağı en iyi yöneticilerdir.

Orada kimse var mı? Sesim geliyor mu Trabzon??
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• evet dayım trabzonumuzun asya temsilcisi ile görüşmüş futbolcular yönetime bir tavır alıyorlarmış ve seninde belirttiğin gibi kendi zenginlikleri için ordalar

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet dayım trabzonumuzun asya temsilcisi ile görüşmüş futbolcular yönetime bir tavır alıyorlarmış ve seninde belirttiğin gibi kendi zenginlikleri için ordalar
          kardeşim tamam tavır alıyorlarda bu kadarda tavir alınmazki nedir bu takımın hali takım tavır alıyoruz diye bu hallare düşürülür mü?

Yorum

• Trabzon, Alman 2. Lig ekibine yenildi

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Almanya 2. Lig takımlarından Karlsruher'e mağlup oldu.
            Belek'teki Adora Golf Otel'in dış sahasında oynanan maçı Karlsruher, 42. dakikada Franz'ın golüyle 1-0 kazandı.

Trabzonspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında da Ankaraspor'a 1-0 mağlup olmuştu
            internetspor
            En son sbay tarafından düzenlendi; 09.01.2007, 22:42.
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              saka olarak diyorsun ama Ziya gercekten o yasina ragmen super top oynuyor!

kanit:

dakkika 1.39 Ziya nin iki kisi arasinda muthis hareketi
              Adama bak ya ne calimlar atiyor, gitsin bari kendisi oynasin bu takimda daha iyi valla
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4.büyük ihtimal marce solda gökdeniz ortada yattara sağda oynadı. bu ne demek oluyor. musampa ön libero..yani üç önlibero--hüseyin-ferhat-musampa..
                kadroya bakarsan ferhatın ön libero değil stoper oynadığını anlarsın, ya da ufukhan stoper oynadıysa ferhat sağ bek oynamıştır...

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu yaşıma geldim ilk defa Trabzon kümeye tezahuratı duydum Bursa da Bu yönetim bize ilkleri yaşatmaya gelmişti gerçektende ilkleri yaşıyoruz daha ne ilkler yaşayacağız acaba :bayrak:
                  Yok Yaaa
                  Geçen yıl Samsunda maçtaydım.
                  3-1 den sonra Trabzon Kümeye diye tüm stad bağırdı Samsun şimdi nerde ?
                  Geçen Yıl Diyarbakır 3-0 yendi
                  Trabzon kümeye dediler şimdi Diyarbakır nerde?
                  Allah büyüktür !!!
                  Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                  O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    saka olarak diyorsun ama Ziya gercekten o yasina ragmen super top oynuyor!

kanit:

dakkika 1.39 Ziya nin iki kisi arasinda muthis hareketi
                    Gerçekten güzel hareketler ama bize iyi oynayan değil iyi oynatan hoca lazım böylebir hazırlık kampından sonra ikinci yarıya hangi umutlarla başlayacağız merak ediyorum. Bu sezonki hedef ne Kümede kalmakmı ligi ilk 10 da bitirmekmi böyle bir camianın takımı bunlarımı hedefliyor, ne diycekler şimdi iyi bir hazırlık kampı geçirdik eksiklerimiz var ama en kısa zamanda tamamlayacağız ve hak ettiğimiz yerde bitireceğiz ligi. Bu futbolla zaten hak ettiğimiz yerdeyiz ne yazıkki, bizi bu hale düşürenler utansın:bayrak:
                    TRABZON - YENİMAHALLELİ
                    KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok Yaaa
                      Geçen yıl Samsunda maçtaydım.
                      3-1 den sonra Trabzon Kümeye diye tüm stad bağırdı Samsun şimdi nerde ?
                      Geçen Yıl Diyarbakır 3-0 yendi
                      Trabzon kümeye dediler şimdi Diyarbakır nerde?
                      Allah büyüktür !!!
                      Allah herzaman büyük önemli olan bizim bu tezahuratları duymayacak futbol oynamamız iyi memnunuz demekki yönetimden ve futboldan
                      TRABZON - YENİMAHALLELİ
                      KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Trabzon sizinle rezil oluyorrr"

Bir önceki yazımda Ziya Doğan’ın “dikkate değer” bir ısrarla istediği Gençlerbirliği’nin Mısırlı oyuncusu Ayman’ın transferini yorumlamış ve hayırlı olmasını dilemiştim.

Bu yazım üzerine Trabzon’da yaşayan ve şehrin “dokusunu” iyi bilen bir Trabzon sevdalısı arkadaşım; “ Abi sen bu Ayman transferini yazdın ama, biraz acele ettin. Kulübün resmi internet sitesinde yayınlamış olsa bile bu adamlara (yöneticileri kastediyor) güvenilmez. Bunlar kulübü değil kendi kişisel çıkarlarını idare ediyor. Benden söylemesi” diye uyarmıştı.

Bu “sevdalı” kardeşimin uyarısını, küçümser bir tebessümle karşılamış ve ciddiye almamıştım.

Ne de olsa; söz konusu kulüp Trabzonspor’du ve O’nu idare edenlerin asgari bir “duruş”u vardı

Ne de olsa; halka açık bir şirket olarak varlığını sürdüren bir kurum; kendisini idare edenler eliyle bile ancak bir noktaya kadar rezil edilebilirdi ve o nokta zaten çoktan aşılmıştı.

Ne de olsa; teknik direktörün ısrarla istediği bir oyuncuydu söz konusu olan ve sağır sultan bile bu takımın acilen 3-5 “iyi” oyuncuya ihtiyaç duyduğunu biliyordu.

Ne de olsa; lige şampiyonluk parolasıyla başlayıp fiyasko transferler ve balığın tuzu reddetmesiyle lige tutunmaya dönüşen hedef; tarihin en kötü yönetimi olarak damgalanmalarının önünü açmış ve şehri de kendi çukurlarına doğru sürüklüyordu.

Ne de olsa, bu takım Trabzonspor’du..

Bu lige İkinci ligde şampiyon olarak yükselip şampiyonluk onuruna ulaşmış tek takımdı bu takım

Bu takıma yöneticilik edenlerin, en azından bu takımın tarihini bildiklerini varsayıyordum.

Milyonlarca Trabzonsporlu gibi ben de yanıldım..

Sonra mevcut tabloyu bir kez daha gözden geçirdim..

Fatih Tekke’yi “satan”;

Simkovyak’ı “kaçıran”;

Fatih Akyel’i “kaptan” yapan;

Resmi İnternet sitesinde aynı konu hakkında aynı gün içinde kendilerini “yalanlayan”;

Tetikçi kukla hakemlerin “işi” bırakmasına “üzülen”;

Piyasada ne kadar ikinci sınıf oyuncu varsa, bila bedel ya da takas yoluyla kadroya “dolduran”;

Bir önceki teknik kadro tarafından “kovulan” Adem ve Eller gibi oyuncuları geri çağırma komedisine “düşen”;

Yıldız diye transfer edilen ve takıma katılımları ve katkıları “dramdan trajediye” dönüşen turşuları takıma “kazandıran”;

“Satan, kaçıran, kaptan yapan, yalanlayan, üzülen, dolduran, düşen, kazandıran” bir yönetime sahipken, Trabzon sevdalısı arkadaşımın uyarısını nasıl olup da ciddiye almadığıma ya üzülmeli ya da işi deliliğe vurup gülmeliyim.

Sağlıklı bir “baş”ın bu yönetime tahammülü aklın sınırlarını yeniden çizmeyi gerektirir.

İşin sırrı Fransızların bildik atasözlerinde gizli aslında: Her topluluk layık oldukları kişilerce yönetilir.

Yaşanan Rezilliklerin baş aktörleri olan Nuri Albayrak ve Haşim Sayitoğlu örnekleri, demek ki, Trabzonspor’un bulduğu bulacağı en iyi yöneticilerdir.

Orada kimse var mı? Sesim geliyor mu Trabzon??
                        Bence BMN nin resmi bildirisi bu yazı olmalı imzamın bir hükmü varsa imzalıyorum abi eline sağlık eyvallah
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İkinci galibiyetinizden dolayı tebrik ediyorum sizi BÜYÜK TRABZONSPOR 'umda oynayan futbolcuları(!)
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah herzaman büyük önemli olan bizim bu tezahuratları duymayacak futbol oynamamız iyi memnunuz demekki yönetimden ve futboldan
                            Kesinlikle hayır !
                            Ben sadece tezahurat yapan takımlar için söyledim.
                            Beceriksizler için söylemedim !
                            Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                            O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• sadece şu fransızlar atasözlerini kurandan almış olabilirler zira benzer ifade kuranda var .hatta marksın da ona benzer bi ifadesi var .........
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yine yenilmeye başladık arkadaşlar çok kötü gidiyoruz yeter artık
                                "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X