Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim takım bişe olmaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne ankarayı nede bu takımı neyebildiler daha gooooolllll bile atmadılar
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor:Ahmet(Tolga dk. 46), Stepanov,Ufukhan, Gökdeniz(Cem dk. 46), Ferhat(Feridun dk. 50), Hüseyin,Musampa, Mustafa, Marcelinho(Musa dk. 50), Umut,Yatara(Celalettin dk. 46)

arkadaşlar bakın

1.hazırlık maçı ama jefferson hala yok

2.yattara gökdeniz marcelinho ikinci yarı çıkmış ALLAHIM İNANILMAZ

3.ERSEN MARTİN HİÇ OYNAMAMIŞ
      4.büyük ihtimal marce solda gökdeniz ortada yattara sağda oynadı. bu ne demek oluyor. musampa ön libero..yani üç önlibero--hüseyin-ferhat-musampa..

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim takım bişe olmaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne ankarayı nede bu takımı neyebildiler daha gooooolllll bile atmadılar
        Belki ziya hoca bidahaki maçta kendi oynar ozaman atarız 10 tane :bayrak:
        TRABZON - YENİMAHALLELİ
        KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• antreman vıdeoları olan varmı??
          Trabzonsporumun gol attıgını gormek ıstıyorum..
          antreman vıdeolarında bıle gol dıye ayaga kalkacam,söz verıyorum..
          (Allah'ım sabır ver sen bize)
          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            antreman vıdeoları olan varmı??
            http://www.youtube.com/watch?v=eH4XiI_LvTc&NR nerde bu adamlar:bayrak:
            TRABZON - YENİMAHALLELİ
            KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              antreman vıdeoları olan varmı??
              puhaha.. allam ne hallere düştük bende senin gbiim kardeş Allah sonumuzu hayreylesin

Yorum

• Biraz futbol izleyelim

http://www.youtube.com/watch?v=eH4Xi...related&search=
                http://www.youtube.com/watch?v=Mwjiw...related&search=
                http://www.youtube.com/watch?v=x4Uuh...related&search= Özledik bu görüntüleri
                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4.büyük ihtimal marce solda gökdeniz ortada yattara sağda oynadı. bu ne demek oluyor. musampa ön libero..yani üç önlibero--hüseyin-ferhat-musampa..
                  aynen öyle bu adamda gıcım değişiklik yokbu adamı göndermek için aklıma bişiler geliyo ama eğğeşin aklına karpuz kabuğu getirmemek lazım
                  [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    puhaha.. allam ne hallere düştük bende senin gbiim kardeş Allah sonumuzu hayreylesin
                    Bunlar iyi günlerimiz kardeş bu gidişle daha neler görcez:bayrak:
                    TRABZON - YENİMAHALLELİ
                    KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Niçin kampın erken bittiği anlaşıldı biz 100 günde kamp yapsak gol atamayacaz heralde

Yorum

• ya Allah ım bunların hazırlık maçları olduğunu neden anlayamıyoruz...Bjk dün 4 tane yedi...Fener Mardinle 2-2 kaldı...Arkadaşlar bunlar hazırlık maçı, skoru önemsemeyin...tamam Ziya ya kızıyoruz falan ama hazırlık maçlarında bari rahat bırakalım da adam denesin denemek istediklerini...Konya maçı var Kayseri maçı var...Daha eleştirebileceğimiz çok maç var...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• hala gol atamiyoruz anlamiyorum ya

Yorum

• Bu yaşıma geldim ilk defa Trabzon kümeye tezahuratı duydum Bursa da Bu yönetim bize ilkleri yaşatmaya gelmişti gerçektende ilkleri yaşıyoruz daha ne ilkler yaşayacağız acaba :bayrak:
                            TRABZON - YENİMAHALLELİ
                            KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belki ziya hoca bidahaki maçta kendi oynar ozaman atarız 10 tane :bayrak:
                              saka olarak diyorsun ama Ziya gercekten o yasina ragmen super top oynuyor!

kanit:

dakkika 1.39 Ziya nin iki kisi arasinda muthis hareketi

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                saka olarak diyorsun ama Ziya gercekten o yasina ragmen super top oynuyor!

kanit:

dakkika 1.39 Ziya nin iki kisi arasinda muthis hareketi
                                aradıgımız on lıbero.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X