Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 m euroya fazla diyenler stephanov'a bir fiyat biçsin,merak ettim kaçtan açılcak kaçtan kapancak.kimse 7'den aşağı söylemez ,15'e kadar çıkanlar da olur.Martinez kesinlikle jeff+3 m(musa ve mustafa kiralıkmış) eder.hatta fazlası da eder.önümüzdeki 5 yıl içinde bu adamın dünya futbolunda nerelere geleceğini hep birlikte göreceğiz.ama yönetim becerip de alamaz.üstelik fb ve bjk isterken...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sakarya Ersen ve Gökdenizi istemiş Martinez e karşılık...Gökdenizin gs maçında asistleri yaptığı kramponla Ersen in golleri attığı formayı verebiliriz Martinez e karşılık...Girizikalılar...Garyyy...Gary...Geriii...Giriiii............
      Allahın sefil sakaryası ne sanıyorsa bu martinezi? hadi biz Gökdenizi verdik diyelim Gökdeniz sizin formanızı giyer mi, hiç mi düşünmüyorsunuz, adınız sakarya asansörspor olmuş adamların isteklerine bakın. hey Allahım ne günlere kaldık. Jeferson+Musa+Keçeli+3 milyon euro kesinlikle balondur, bizim klüp hadi o 3 oyuncu neyse ama 3 milyon euro hayatta vermez. İstemez Martinez filan hele hele bu şartlarda, adam 2 top tuttu diye ne bu artislik.... iyice nefret eder oldum bu sömürücü anadolu takımlarından....

Yorum

• martinez transferinde verilecek futbolculara acımam da 3 milyon euro ya acırım işte
        Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
        Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
        çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• sakarya bize vermezse sezon sonu en fazla 1.5 milyon dolara satar.takas makas'da olmaz.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sakarya bize vermezse sezon sonu en fazla 1.5 milyon dolara satar.takas makas'da olmaz.
            kesinlikle öyle, ne de olsa kümeye düşecekler ve bu adamı elde tutamıyacaklar. o zamana 3 kuruşa peşkeş çekicekler herkese. şuan almaya değmez...

Yorum

• Sadece gülerim adamlara yav.
              Resmen saçmalıyorlar. 10 milyon euro'ymuş martinez La Van Nistelrooy o paraya gitti Real'e. Jefferson-Musa-Keçeli+3 milyon euro ha. Oldu. Jeff+Keçeli olur. Jeff'i o kadar da küçümsemeyin. Nihayetinde iyi oldu mu ne yapabildiğini biliyoruz. Martinez'den o kadar da ahım şahım bir eksiği yok ki...ü
              Umut kim falan yazmışlar bir de. Onu da beğenmiyorlar Siz hiç Umut gibi bir forvet gördünüz mü hayatınızda...
              En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 16:14.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Teknik Direktör Ziya Doğan’ın Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Nuri Albayrak’la yaptığı transfer zirvesinden sonra, öncelikli olarak çok sıkıntı çekilen kaleye başarılı bir ismi katmak için çalışmalara başlandı. Bu konuda ilk olarak Sakaryaspor’un kalecisi Martinez için girişimler başlatan bordo-mavililer, bu oyuncuya karşılık Ufukhan, Jefferson + 500 bin dolar önerdi.

Sakaryaspor ise Martinez’e karşılılık Jefferson’un yanı sıra Mustafa Keçeli ve Cem Demir’i de istiyor. Bu transferin kısa bir süre içinde netlik kazanması bekleniyor.
                İnternetspor.com

Yorum

• kimse jefferson musa ve mustafa'yı beğenmiyor.başka takımda olsalar burda yazanların çoğu üçüne 1 m euro vermez.ama iş başka takıma vermeye gelince bu adamlar birden değerleniyor gözümüzde.bende bunu anlamıyorum.o kadar iyiyseler kalsınlar takımda.bunlarla lig 13.süyüz işte.
                  kırk yılın başı yönetim doğru bir transferin peşine düşmüş.yok 500 yetermiş,yok sezon sonu bedava alırmışız falan filan.adamı fenere veya bjk'ye kaptırırsak çok ah vah ederiz ama iş işten geçer.3 m çok geliyor herkeze,sonra da yönetimi transfere para ayırmıyor diye eleştiriyorsunuz.Allah aşkına siz ne istiyorsunuz?başkanın biraz para harcayarak iyi transfer yapmasını mı,yoksa Trabzonspor'un sokağa atacak parası yoktur zihniyetiyle tırt topçuları almasını mı?

Yorum

• ben olsam martinez icin jefferson+erdinc i verir ufukhan i da sezon sonuna a kadar kiralik olarak sakarya ya verirdim.ve böylece kaleci sorunumuz uzun seneler icin ortadan kalkmis olurdu.

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben olsam martinez icin jefferson+erdinc i verir ufukhan i da sezon sonuna a kadar kiralik olarak sakarya ya verirdim.ve böylece kaleci sorunumuz uzun seneler icin ortadan kalkmis olurdu.
                      Böylece Erdinç sorunumuz da ortadan kalkardı
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böylece Erdinç sorunumuz da ortadan kalkardı
                        tabiki ileriyi de düsünmek lazim

Yorum

• LUİS MARTİNEZ NECO

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sakarya Ersen ve Gökdenizi istemiş Martinez e karşılık...Gökdenizin gs maçında asistleri yaptığı kramponla Ersen in golleri attığı formayı verebiliriz Martinez e karşılık...Girizikalılar...Garyyy...Gary...Geriii...Giriiii............
                            öldüm gülmekten yaa ))

Martineze Trabzonspor forması yakışacak. Oda şimdi sevinçlidir Trabzonspora gelecek olmaktan. Hayırlı Olsun.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• medya türkiyede futbolculari cok büyütüyor..kücük takimlarda elinde dünya yildizi varmis gibi büyük istekleri oluyor..hayret..bu martinez avrupada 150.000 dolardan fazla degil
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ya nedense şimdiki durum forumun Jeff gelirkenki halini hatırlattı. Allah sonunu benzetmesin...
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X