Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
    sağa sola sataşmayı bırakırsan keseceğim bıdı bıdı yapmayı söz, eyy adminler en ufak bişeyde bir sürü öm ataysunuz bana, ama bunlara hiç ses çıkarmayusunuz, çifte standart istemeyruk ula
    Şaka be kardeşim kızma hemen seveyrum seni.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bir yanlışlık yapılıp Ricardinho alınırsa vede etkili bir sol kanat oyuncusu alınırsa %90 şampiyonuz.
      Bu transferler yapılırsa askere gidicem yanarım takımı seyredemiyeceğime yanarım.
      Yeni bir stad istiyoruz...
      Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• Başkanımız kampa geliyor

Başkanımız Nuri Albayrak bugün takımımızın Almanya kampını gerçekleştirdiği Oberstaufen kasabasına gelecek.

Yönetim Kurulu Üyemiz Günhan Üçüncüoğlu'yla T.S.İ. 16.35'te Münih'e gelecek olan Albayrak'ın T.S.İ. 19.00'da bordo-mavili ekibimizin kamp yaptığı kasabaya gelmesi bekleniyor.
        20.07.2006 15:12:00
        61>34

Yorum

• @tsmaniac bana çok sevimli geliyo valla forumun neşe kaynağı sanki.

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi
            @tsmaniac bana çok sevimli geliyo valla forumun neşe kaynağı sanki.
            Şaka mı yapıyorsun.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
              Şaka mı yapıyorsun.
              yoo .bana şirinlerdeki herşeyden nefret eden kızgın şirini hatırlatıyor.

Yorum

• İlk olarak BarisBakirtas tarafından gönderildi
                Başkanımız Nuri Albayrak bugün takımımızın Almanya kampını gerçekleştirdiği Oberstaufen kasabasına gelecek.

Yönetim Kurulu Üyemiz Günhan Üçüncüoğlu'yla T.S.İ. 16.35'te Münih'e gelecek olan Albayrak'ın T.S.İ. 19.00'da bordo-mavili ekibimizin kamp yaptığı kasabaya gelmesi bekleniyor.
                20.07.2006 15:12:00
                kendisi değil, transferleri gelsin...
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• farkındaysanız trabzonda kimse kalmadı???
                  yavaş yavaş kaçıyorlar mı acaba???
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                    kendisi değil, transferleri gelsin...
                    Vardır belki bir şeyler çantasında
                    61>34

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=Hyw5tAE07DU fener aşkı
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bütün bu olanların sorumlusu Jun arkadaşlar. Gitmeseydi ne güzel bahanesi vardı yönetimin. Biz adamlarla anlaştık ama kontenjan açılmadığı için getiremedik diyeceklerdi. Ama planlarda olmayan bir şey oldu. Jun senelik 600000 USD garanti paradan vazgeçip -belki de vazgeçmemiştir. biz bilmiyoruz. TS üstünü tamamlıyor olabilir.- ülkesine dönünce hiç hesapta olmayan şekilde kontenjan açıldı ve bunların aslında hiç kimseyle anlaşmamış oldukları ortaya çıktı. Şimdi bir de Djokai da giderse vay bunların haline.
                        Kısacası uşaklar takke düştü kel göründü.

Yorum

• aynen
                          ama uefa'ya oyuncu listesi gönderilene kadar umudum var
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• A.s.Özyazici...

"Trabzonspor şampiyonluk adayı olamaz"

Trabzonspor'a şampiyonluklar kazandıran teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı, bordo-mavili takımın bu kadro ve anlayışla şampiyon adayı olamayacağını söyledi..

Özyazıcı, Trabzonspor'un güç şartlar altında mücadele ettiğini ifade ederek, "Kadro yetersizliği, kadro idaresizliği de buna eklenince büyük takımların bizden farklı olduğu görülüyor. Bu farklılığı şampiyonluk yarışı için diyorum. Yoksa Trabzonspor 4 büyük takımdan biridir. İlk 4 içinde yerini alır ama 1. olma şansı çok azdır" dedi.

Özkan Sümer'in yeniden Trabzonspor'da görev almasının arz ve talep işi olarak yorumlayan Ahmet Suat Özyazıcı, "Yönetim kurulu ihtiyaç duymuştur. Özkan Sümer de kabul etmiştir. Özkan Sümer gibi yıllarını futbola vermiş, futbolla yatıp kalkan insanın Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyorum. Trabzonspor için Özkan Sümer avantajdır. Özkan Sümer, girişimi iyi bir girişim bana göre. Madem ki, kendileri futboldan anlamıyorlar o zaman futboldan anlayan insana ihtiyaç vardı. Özkan Sümer de bunu çok iyi yapar" şeklinde konuştu.

"Ahmet Suat Özyazıcı olarak doğruları söylediğim zaman çoğu insan bundan hoşlanmıyor" diyen Özyazıcı, "Biz doğruları söylemek zorundayız. Vatandaşa yol göstermemiz lazım, bu kadro Türkiye liglerinde benim futbol anlayışıma göre şampiyon adayı olamaz. Bizim istediğimiz yıllarca şampiyonluk. Benim taraftarım şampiyonluk istiyor. Bu kadro ile bu anlayışla şampiyon olması da mümkün değil" diye konuştu.

Yapılacak olan transferlerin takımla kamp dönemi geçirmemesinin bütün takımlar için bir handikap olduğu gibi Trabzonspor için de bir handikap olduğunu ifade eden Özyazıcı, şunları söyledi:
                            "Bir futbol takımı sezonu açtığı zaman eğer tüm kadrosu ile açamıyor ise mutlaka bir rahatsızlık var demektir. Bir sezon açılırken o dönemde transfer araştırılmasına bakılmaz. Daha önceki sezondan transfer araştırması yapılır. Bu da 1 yıl veya 2 yıl önceden yapılır. İhtiyaç duyduğunuz yerlere transfer mevsimi geldiği zaman onları sadece almaya gidersiniz, izlemeye gitmezsiniz. Alacağınız oyuncunun performansına sürekli takip edersiniz. Maçlarını izlersiniz. Menajerler aracılığı ve tavsiyeleriyle almak da değil, kendi kulübünüzün teknik adamları ile alacağınız oyuncunun uzun süre hem iç sahada hem de dış sahada futbolu seyrettireceksiniz. Kendi takımını bilecek seyreden arkadaş da o alınan oyuncunun Trabzonspor'a uyum sağlayıp sağlayamayacağının o izleyen kişinin vermesi lazım. Futbol öyle çok kolay bir olay değil, hemen 'bir defa seyrettim alalım, hemen gelsin, bizde direk oynasın' diye bir olay yok. Sabırla dikkatle oyuncu almamız lazım. Yedek olacak değil direk oynayacak futbolcu almanız lazım."

Trabzonspor Yönetimi'nin yabancı oyuncu transferinde geç kaldığını da belirten Ahmet Suat Özyazıcı, "Sezon açıldı, neredeyse ligler başlayacak halen yeni gelecek olan futbolcular yok. Bir de onlar için (lig başlayacak uyum sağlayamadı, antrenman eksiği var kadroya giremedi) diyeceğiz. O zaman bu oyunculara niye para veriyoruz ?" dedi

ajansspor.com
                            En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 20.07.2006, 16:24.
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• çok doğru artık bahaneleride kalmadı
                              54fatherly61

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
                                aynen
                                ama uefa'ya oyuncu listesi gönderilene kadar umudum var
                                umut fakirin ekmeği o umut herkeste var ama ;

sanırım inanç yok
                                Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                                BMN Tsira TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X