Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hazırlık macı cok qüzel olcak hemde pazar gnü . organizasyon olacak mı olursa seve seve katılırım olmazsa biz yapabiliriz ?

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayman, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ı çok iyi tanıdığını da belirterek, ''Ziya hoca çok hırslı bir insan, her zaman kazanmak ister.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanda bir sorun yok. sorun taraftarlık mantalitesinde. sorun defansın sene basında kurulmamasında. . iyi sonuclar ikinci yarıda gelecektir. zaten baskanı eleştirenlerin %80i siyasi gorusunu sevmediği için eleştiriyor. Bundan onceki başkanlardan pek farkı yok artısı var, stad işlemlerini hızlandırdı. önceki başkanın yaptığı pardon yapmadığı transferleri vede onun yüzünden giremediğim şampiyonlar ligi yıllarını hatırlıyoruz. Başkan Kim olduysa sabırlı olunacak.

Sabırlı olunmadıda Ne oldu?

Aymana hoşgeldin diyoruz.
        Bunları Not ederim
        Tarihden utanmazsan Benden utanırsın

ama altı Çizili yerlere tek tek cevap vereyim
        "Başkanda Sorun yok sorun Taraftarlık mantalitesinden Defansın Sene başında kullanılmasında"
        Kendi Kendisini bir cümle içerisinde yalanlayan bir açıklama pek uğraşmaya gerek yok aslında başkanda Sorun yok ama Defansın erken kurulmamasında var
        Ee Takımı bununla beraber defansı kadroyu teknik heyeti Sene başında kurma görevi BMN Taraftarlar grubunda olduğu için başkanımız buradan aklanmış olarak çıkar alkış alkış

Başkanı eleştrinlerin derdi siyasi diyorsun siyasi olarak bu işi yapan insanlar var
        Telin ediyorum ceza alıyoruz papaz oluyoruz gerekirse
        ama beni tanıyan bilen bir insan diyemezki sen başkanı siyasi amacınla eleştriyorsun Ya kargalar en müsait organlarıyla güler yada ben anlını karışlarım bununla beraber bir adım öteye gidiyorum başkanı memleti sebebiylede korumam hemşerim belkide yakınım olmasına rağmen

ama sen diyebiliyormusun Erkekce ben bu başkanı koruyorum ama siyasi amaçlarla değil yaptığı ve bizim göremediğimiz sebeplerle
        Başkanın Temsil ettiği siyasi görüşlerden nefret ediyorum ama Başkanı başarıları için savunuyorum
        diyebiliyormusun??
        Ama ben Tam zıddını söyleyebiliyorum
        Nasıl ?
        iyimi böyle??

bundan Önceki başkandan başarılı demişsin
        bundan önceki başkan bu takımı 2 sene üst üste 2. yaptı 1 tane kupa kazandırdı 2 defa ŞL ön elemelerinden elendi bu bir başarısızlıksa bu başkanın daha başarılı olduğunu iddia eden bir insanın biraz izanı birazda utanması ve aklı var ise 2 Şampiyonluk 2 ŞL gruplarına katılmak 2 tanede türkiye kupaso getirecek Kurumsal kazanımları konuşmuyorum bile birinin ülkeye yayılan mağzalar zinciri açmasını Bakkal zihniyetiyle anlamayıp kapatanlarla bu konu konuşulmaz bile

bu listeler uzar gider
        varsa diyen Evet arkadaşım Ben bu başkanın Siyasi Görüşünün Tam zıddıyım ama bu başkanın Başarılı olduğuna inanıyorum bu yüzden savunuyorum
        Gelsin konuşalım
        Yoksa Al gülüm ver ampülümlerle uğraşmayalım

Yorum

• forumu eski başlıklar bastı

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forumu eski başlıklar bastı
            doğanay61 sağolsun
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              forumu eski başlıklar bastı
              hayir merak ettigim 46 .sayfadaki konuyu zahmet edipte nasil bulmus

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayir merak ettigim 46 .sayfadaki konuyu zahmet edipte nasil bulmus
                aaa...abisi fikri gelmiş arkadaşın...yazmasın mı ? Trabzonspor u şampiyon yapma projesi başlığında kızmış bana hazret...ben demiştimki konuları dağıtma ama hem suçlu hem güölü bir arkadaş...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• doğanay61 alınma ama sırf msj sayısını artırmak için tek satırlık mesajlar yazmışsın.hadi onu anladık bari güncel konularda yazsaydın.cem papila taa ne zaman açıklama yapmış sen şimdi yazıyon.bütün güncel konular 2. hatta 3. sayfaya düştü..
                  En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 05.01.2007, 21:54.

Yorum

• İlk olarak Viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Luis Figo Al Ittihad'da

Portekizli yıldız Luis Figo Suudi Arabistan takımlarından Al Ittihad ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Al Ittihad kulübü başkanı Mansour al Balwi tarafından yapılan açıklamada Figo'nun gelecek sezon takımlarının formasını giyeceği ve sözleşmenin 1 Temmuz 2007'den itibaren geçerli olacağını söyledi.

34 yaşındaki yıldız ismin daha önce Al Ittihad ile 5.9 milyon dolara anlaşmış olduğu kulübü Inter tarafından yalanlanmıştı.

Luis Figo Inter'e gelmeden önce Sporting Lisbon (1989-1995), Barcelona (1995-2000) ve Real Madrid (2000-2005) formaları giymişti.
                    yazık be bence gitmemeliydi

Yorum

• İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      doğanay_61 alınmasın ama sırf msj sayısını artırmak için tek satırlık mesajlar yazmış.hadi onu anladık bari güncel konularda yazsaydın.cem papila taa ne zaman açıklama yapmış sen şimdi yazıyon.bütün güncel konular 2. hatta 3. sayfaya düştü..
                      bi aralar bende forumlarda böyle şeyler yapıyordum . Sırf konu acabilmek icin tek satırlık hatta 2 kelimelik cümleler kurarak mesaj sayımı arttırıyordum ve eski konulara yazıyrdum . Doganay da öyle yapmıs qidip en ucta ki konulara msj yazmıs we arttırmıs ne war bunda o konuları öne almaya calısıyor da olabilir

Yorum

• doğanay napmış öle tüm eski başlıkları bombalamış

Yorum

• İlk olarak taraftar61a tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bi aralar bende forumlarda böyle şeyler yapıyordum . Sırf konu acabilmek icin tek satırlık hatta 2 kelimelik cümleler kurarak mesaj sayımı arttırıyordum ve eski konulara yazıyrdum . Doganay da öyle yapmıs qidip en ucta ki konulara msj yazmıs we arttırmıs ne war bunda o konuları öne almaya calısıyor da olabilir
                          iyi de abi o konular güncelliğini yitirdi.ne gerek var öne almaya.bi de doğanayın yaşı senin dediklerin için biraz yaşlı değil mi??

Yorum

• Yattara takım ile çalıştı

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Adora Golf Otel'de yapılan akşam antrenmanında futbolcular, 3 gruba ayrılarak yarı sahada maç yaptı.

Turnuva şeklinde yapılan maçlar sonunda birinci olan takım ödül olarak koşu yapmazken, ikinci ve üçüncü olan takımlar koşu yaptı.

Sakatlığı geçen Yattara, akşam antrenmanında takımla birlikte çalıştı.

Trabzonspor, 7 Ocak Pazar günü Ankaraspor ile hazırlık maçı yapacak. Bordo-mavililerin, 9 ve 11 Ocak tarihlerinde Alman ikinci lig takımlarıyla da hazırlık maçları yapacağı öğrenildi.

Bu arada, Brezilyalı Eller'in 7 Ocak Pazar günü kampa katılacağı bildirildi. Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              doğanay napmış öle tüm eski başlıkları bombalamış
                              bizim başlıkları bulana aşk olsun dedim nooluyo 3. sayfaya kadar düşmüşüz ama arkadaş sağolsun biraz nostalji de yaptık hani

Yorum

• .
                                TRABZON'A MİLLİ MAÇTrabzonspor?da Şubat ayında 2 milli maç oynanacak. Futbol Federasyonu tarafından Trabzonspor Kulübü?ne gönderilen yazıda Genç Milli takımın 14.03.2007 günü saat 13.30?da ve 16.03.2007 günü saat 13.30?da Çek Cumhuriyeti ile yapacağı karşılaşmaların Hüseyin Avni Aker Stadı?nda oynanmasına karar verildiği bildirildi.
                                En son sbay tarafından düzenlendi; 06.01.2007, 01:15.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X