Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
    Ve son dakika gelişmesi Arkadaşlar.Kulube yakın bir kaynaktan henüz aldığım bir haberi iletiyorum:
    İki haber var bunlardan biri Şota tranferi fakat bu sadece duyum. Asıl önemli olan yarın yada pazartesi günü ismi açıklanmayan fakat ''kombine rekoru kırdıracak'' dedirten bir futbolcunun transferi gerçekleşecekmiş....

isim vermeyecektim haberin gerçekçi olması adına veriyorum.
    Kaynak:Zeyyat Kafkas(ikli bir görüşmede benimde samimi olduğum bir arkadaşıma yapmış bu açıklamaları)
    pazartesi- cuma - çarşamba- dünya kupası-almanya kampı-lig başlangıcı-ilk yarı bitimi- lig biter bitmez.....
    hani bir söz vardır UMUDUNU KAYBEDENİN KAYBEDECEĞİ BAŞKA HİÇ BİRŞEY KALMAMIŞTIR.. böyle birşeydi galiba
    ama benim hiç ama hiç umudum kalmadı şampiyonluk hayal..... adamlar transferi yapıyolar bizimkilerde gidiyolar gezip tozup ,, yiyip içip bi iki adamı izleyip bu çok pahalı yalanını uydurup tatillerini yapıp dönüyolar....
    BU TAKIMIN BAŞINA KONUŞAN DEĞİL İŞ YAPACAK OLAN BİR YÖNETİM GELMEYECEK Mİ?
    Bİ DAHA BU SİTEYE GİRMEYECEM DİYORUM AMA DAYANAMAYIP YİNE GİRİYORUM VE HER ZAMANKİ GİBİ KOCAMAN BİR H Ü S R A N !!!
    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

Valla Metahan aslında bu tür haberleri buraya yazmak risktir.Herkes , yalandır uydurma haberdir diye şartlanmış bu tür haberlere.Ama bunda suç ne sen de ne bende.Bizi bu hallere düşürenler utansın.
      +1967

Bu arada şota ismi çok şaşırttı beni..
      BORDO MAVİ

Yorum

Valla Metahan aslında bu tür haberleri buraya yazmak risktir.Herkes , yalandır uydurma haberdir diye şartlanmış bu tür haberlere.Ama bunda suç ne sen de ne bende.Bizi bu hallere düşürenler utansın.
        Tabiki öyle, senin bir suçun yok elbette.

Bir de FORZA61, Kafkas yalan söylemez demiş. Ben, yalan söylediğini ima etmedim aslında. Belki o da iyi niyetle birşeyler söylüyor ama söyledikleri çıkmıyor. Tıpkı öncekilerin söylediği gibi. Bunu anlatmak istedim. Burada kimseyi yalancılıkla suçlayacak değiliz tabi.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
          İnan Zeyyat Kafkasın kafasını kessen yalan konuşmaz...Yani öyle umuyorum...
          Metehan
          Ben zaten espiri ile karışık bir cevap verdim...Yani bu sefer yalan konuşmaz umarım demeye çalıştım yoksa elin adamı nerden tanırım ben zeyyat kafkası... Sadece Kahraman ALTUNTAS hakkında biraz malumatım var o kadar...

Yorum

• arkadaşlar ben c.tesi Trabzona gidiyorum.Transferi elinde sonunda yaptıracağım .cuma yı da bekleriz pazartesiyi de alıştık nasıl olsa...
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• yeter atık ya alsınlar şu marcelinhoyu, daha ne bekliyolar, bedava olmasınımı

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                yeter atık ya alsınlar şu marcelinhoyu, daha ne bekliyolar, bedava olmasınımı
                Sağlam kaynaktan aldığım bilgiye göre, seni bekliyor bıdı bıdı yapmayı kesersen alacaklarmış sana inat almıyorlarmış..
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                  Sağlam kaynaktan aldığım bilgiye göre, seni bekliyor bıdı bıdı yapmayı kesersen alacaklarmış sana inat almıyorlarmış..
                  hiç gülecegim yoktu...Allah razı olsun...

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                    sağa sola sataşmayı bırakırsan keseceğim bıdı bıdı yapmayı söz, eyy adminler en ufak bişeyde bir sürü öm ataysunuz bana, ama bunlara hiç ses çıkarmayusunuz, çifte standart istemeyruk ula

Yorum

• Marcelinho hayal bence. En fazla bu wagner mossoro ikilisini alirlar. Ama dün hürriyet'te okudum hertha kaptan'i istiyormus ve marcelinho'yu takas vermeye hazirmis. yönetim bu teklifi bence dikkate almaz
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
                        hiç gülecegim yoktu...Allah razı olsun...
                        kendi halinede biraz gül tavsiye ederim

Yorum

• bence Marcelinho bize gelirse, adam sadece biraz tatil yapmaya gelir. Yasi zaten 31, okadar para dökecegiz, bizde is yapacagini zannetmem.
                          Ama ricardinho cok yakisir bizim takima, o gelse wagner ile mossoraya da ihtiyacimiz kalmaz.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
                            Marcelinho hayal bence. En fazla bu wagner mossoro ikilisini alirlar. Ama dün hürriyet'te okudum hertha kaptan'i istiyormus ve marcelinho'yu takas vermeye hazirmis. yönetim bu teklifi bence dikkate almaz
                            yönetimden önce biz dikkate almayız gazetede yazan hiç bir habere inanmayacağız şahsen ben gözümle görüp kulağımladuymadığıma inanmıyorum
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• yazılanları okuyorum da aynı geçensenenin kopyası . hiç bi farkı yok. aklıma Zurawski için yazılanlar geldi. neçok istemiştik onu. Zurawski in işi bitti geliyor bile denmişti. ufal pürüzler kalmıştı. ama ne oldusa C D E planlarına geçmiştik. Junu tuttuk getirdik. Aynı filmi izlemek istemiyorum.
                              Bu zamanakadar bu transfer işi bitmeliydi. Bidefa kimi getirirlerse getirsinler benim anladığım net bişi var. Yönetim tarafından verilen tarihlere kesinlikle ama kesinlikle itimatım kalmadı.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                                kendi halinede biraz gül tavsiye ederim
                                Aslında sana cevap vermemek en iyi cevaptır da bakma sen ondan da anlamazsın bi havalara girersin hiç ugraşamam senle o zaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X