Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN üyeri kardeşlerim hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar aileniz ve sevgiklerinizle beraber nice bayramlar dilerim.

Yorum

• Siyaset zaten oradaydı...

Yazarımız İsmet Tongo ile İbrahim Hacıosmanoğlu’nun röportajının 2. bölümü de ses getirecek... Noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz...
      31.12.2006

* Değişim isteyenler belli bir belediye kesimi. Melih Gökçek, Özhaseki... Temeli onlar yapıyor gibi...
      İ.H.: Türkiye’ye ivme kazandırdığını düşündüğüm bir başbakanımız var. Onunla aynı dünyayı paylaştığımı söylemek isterim. Ama bunlar kulüp yönetirken, ön plana çıkmaz. Biz Trabzonspor’u temsil ediyoruz. Trabzonspor’u da belli bir siyasi görüşün oluşturması söz konusu değildir. Trabzonspor bütün görüşlerin üstünde bir üstünlüktür. Zaten başbakanımız bir programda “Konuyla ilgim yok, yakınımdakilerin de. Ama Türk futbolunda bir kaos var ve bunu ortadan kalkmalı” dedi, çok da doğru söyledi.

* Başbakan bu işe karışmıyor diyorsunuz ama bizim isteklerimize bazı kişiler karşı çıktı diye sitem etti.
      İ.H.: O bölümü dinlemedim, yorum yapamam. Toplantıdan sonra siyasi baskı var mı diye soruldu. Bana ve başkanıma hiç bir zaman siyasi baskı yapılmadı. Bize baskı yapacak hiçbir baba yiğit de yok. Diğerlerine olup olmadığını da onlara sorun. Aslında konuşmadığım için pişman oldum. Çünkü orada siyasetten etkilenen insanlar vardı. O manada yaşamı ile iş hayatı ile tehdit edilen bir başkan var.

* Kim mesela?
      İ.H.: Onu Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, dile getirip toplantıyı terk etti zaten.

* Nasıl tehdit ediliyor?
      İ.H.: Seçim olsun derseniz iş hayatınız iyi olacak ama demezseniz sıkıntıya gireceksiniz diye söylemler var.

* Kimlerce yapılıyor bu tehditler?
      İ.H.: Gaziantep halkı bu başkanı omuzlarının üzerinde taşısın. Köklü bir aileden geldiğini, tüm varlıklarını kaybetse de erdemli duruşunu değiştirmeyeceğini, adamlığını muhafaza edeceğini söyleyip çıktı. Ne konuda etkilendiğini anlamadığım. Kulüp başkanlığı sıfatı dışında kulüpler birliği başkanı sıfatı taşıyan Özhan başkanın da mali kurulda seçim kararı alalım dememize rağmen seçimi hemen yapalım diye diretmesi diğer başkanları da etkiledi. Bir an önce seçim istemesini anlamadım. Tabii herkesin kendine göre bir sebepleri vardır.

* Çıkar dünyası haline gelmiş o zaman...
      İ.H.: Baskı yoktu ama siyaset oradaydı. 7 kulüp tamamen belediye imkanları ile desteklenen kulüp. Galatasaray, Vestel ve Rize haricindeki kulüplerin tamamı belediye kaynakları ile besleniyor. Onların arasında fikir beyan edenler de var. Mesela Erciyes başkanı konuşup fikir beyan edebiliyor ama çoğunda bu yok.

Levent Kızıl’ın itirafı
      * Neden?
      İ.H.: Çünkü, bir çoğunun şunları söyleyeceksiniz diye gönderildiğine inanıyorum. Levent Kızıl, bir önceki toplantıda sohbet ederken, “Başkanım yapacak bir şeyim yok. Bursaspor’u tek başıma taşımam söz konusu değil. Belediye başkanım her sene bana 5 trilyona yakın para veriyor. Onun sözünün dışına çıkamam” dedi. Biz de ticaret yapıyoruz. Sermayeyi faize yatırıp, Dubai’de, Havai’de yaşarız ama ülkemizi seviyoruz, zaman ayırıp hizmete çalışıyoruz.

* Bundan sonra ne olacak? Seçime gidilse Ulusoy görevde kalabilir mi?
      İ.H.: Samimiyetin olmadığı hiçbir yerde güzel şeylerin olma şansı yok. Bu işlerin Avrupa’da örnekleri var. Avrupa birliğine girme adına yaptıklarımız ortada, Avrupa’da futbolun nasıl yönetildiği ortada. Onlardan da örnek alalım o zaman. Kutuplaşma devam ederse Ulusoy’un yerine geleceklerin saygın duruş sergileyeceğinin garantisini kim verebilir? Kulüpler birliği inanılırlığını yitirmiştir. Acilen yeni yapılanma ve yeni başkana ihtiyacı var. Bu yapısı ile Türk futboluna bir şey veremeyeceğine inanıyorum.

‘Başkan olmak istemem’
      * Seçime gidilmesi edeniz kim? Bir grup halinde mi destekleyeceksiniz?
      İ.H.: Türk futbolunun tarafsız yönetilmesini isteyen bir başkan mı aranıyor? O zaman şunu soralım? Levent Bıçakcı seçildiği zaman karşısında Mehmet Ali Yılmaz vardı. Hem spor, hem de hayatta örnek aldığım bir insandır. Özel spor yasasını çıkartan, spor bakanlığı yapmış, başbakan yardımcılığı yapmış bir insandır. Çok da güçlüdür. Ama onun döneminde Trabzonspor’un haksız bir şekilde başarılar kazandığını gördünüz mü?

* Grup olarak mı hareket edeceksiniz?
      İ.H.: Hayır, sadece insanların hür iradesi ile hareket etmesini istiyoruz.

* Federasyon başkanlığı teklif edilse kabul eder misiniz?
      İ.H.: Hayır, etmem.

* Neden?
      İ.H.: Çünkü, böylesine çarpık ilişkiler içerisinde olan insanlara başkanlık yapmak kolay değil. Yapmaya talip olan insanlara da Allah sabır versin.

İsmet Tongo
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• DEFANS MI ORTA ALAN MI?
        Szymek’ten umudunu kesen Trabzonspor’da gözler yeni yabancıya çevrildi. Geride bıraktığımız sezon Brezilya’da müthiş bir performans gösteren Fabiano Eller yeniden Bordo-Mavili takımın gündemine girerken orta alanda ise Carlos Alberto ismi gündeme geldi. Bu futbolcuyla ilgili yönetici Faruk Kanca’nın raporunda “Apiah’tan daha iyi” yorumu yer alıyor.

SAYİTOĞLU ONAY VERİR Mİ?
        Trabzonspor’da Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu transferde son kararı veriyor. Başkan Albayrak ve başkan yardımcısı Hacıosmanoğlu’nun Martinez’in transferini bitirmesine karşı çıkan Sayitoğlu’nun Eller ve Carlos Alberto konusundaki kararı merakla bekleniyor. Sayitoğlu’nun Trabzonspor’da oynamak istemeyen Szymek’in halen kazanılmasından söz etmesi büyük tepki alıyor

bu arada ilgilendiğimiz söylenen carlos albertonun yaşla ilgili bi sorunu var 83 doğumlu gözüken carlos gerçekte 78 doğumlu
        En son champions tarafından düzenlendi; 31.12.2006, 13:10.

Yorum

• Başka sorusu olan

Trabzon’un hocası Doğan gündemi değerlendirdi: 3-4 alternatifli listem yönetimde, uğraşıyorlar. İlk yarıda çok savunma hatası yaptık, takviye şart. Szymek’in peşinden koşmayacağız.

31.12.2006

heyyt be....

7. gün tamamlandı
          Trabzonspor’un Antalya kampında 7. gün geride kalırken, teknik direktör Ziya Doğan, gündemdeki gelişmeler hakkında çeşitli yorumlar yaptı. İkinci yarıya iyi bir ortamda hazırlandıklarını belirterek söze giren Bordo-Mavililer’in hocası, “Yabancıların katılımı geç olacak ama izin vermek zorundaydık. Yerliler için de aynı şey geçerli. İlerleyen periyotta kullanabilecekleri izni bayram sebebiyle erkene aldık” ifadesini kullandı.

‘Pahalıya mal oldu’
          İlk yarıda her büyük takımın yaşayabileceği bir düşüş yaşadıklarını vurgulayan Trabzonspor’un hocası, “Ekip oyununun şablonunda ve özellikle de savunmada büyük hatalar yaptık, pahalıya mal oldu. Kimseyi göndermek istemiyorum. Ancak beklediğimiz transferlerin ardından bir yığılma olursa o zaman düşünürüz. Yönetime 3-4 alternatifli bir liste sunmuştum, çalışıyorlar. Ama ara transfer zor. Fakat savunmaya mutlaka takviye lazım” dedi.

‘Eller gelsin bakalım’
          Yabancılar cephesinde yaşananları da yorumlayan Doğan şöyle devam etti: “Szymek’i kazanmak için çok uğraştık ama olmadı. Artık bu durum onun sorunu. Trabzon’da oynamak istemeyen bir oyuncunun peşinden koşmayız. Eller bizim oyuncumuz. Gelsin, durumuna, psikolojisine bakıp ona göre değerlendireceğiz. Yattara’da şanssızdık. İyileşti, ablasını kaybetti. Açığı kapatmaya çalışıyor. Diğerlerinde ise bir sıkıntımız yok.”

fantastik.com.tr
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başka sorusu olan

Trabzon’un hocası Doğan gündemi değerlendirdi: 3-4 alternatifli listem yönetimde, uğraşıyorlar. İlk yarıda çok savunma hatası yaptık, takviye şart. Szymek’in peşinden koşmayacağız.

31.12.2006

heyyt be....

7. gün tamamlandı
            Trabzonspor’un Antalya kampında 7. gün geride kalırken, teknik direktör Ziya Doğan, gündemdeki gelişmeler hakkında çeşitli yorumlar yaptı. İkinci yarıya iyi bir ortamda hazırlandıklarını belirterek söze giren Bordo-Mavililer’in hocası, “Yabancıların katılımı geç olacak ama izin vermek zorundaydık. Yerliler için de aynı şey geçerli. İlerleyen periyotta kullanabilecekleri izni bayram sebebiyle erkene aldık” ifadesini kullandı.

‘Pahalıya mal oldu’
            İlk yarıda her büyük takımın yaşayabileceği bir düşüş yaşadıklarını vurgulayan Trabzonspor’un hocası, “Ekip oyununun şablonunda ve özellikle de savunmada büyük hatalar yaptık, pahalıya mal oldu. Kimseyi göndermek istemiyorum. Ancak beklediğimiz transferlerin ardından bir yığılma olursa o zaman düşünürüz. Yönetime 3-4 alternatifli bir liste sunmuştum, çalışıyorlar. Ama ara transfer zor. Fakat savunmaya mutlaka takviye lazım” dedi.

‘Eller gelsin bakalım’
            Yabancılar cephesinde yaşananları da yorumlayan Doğan şöyle devam etti: “Szymek’i kazanmak için çok uğraştık ama olmadı. Artık bu durum onun sorunu. Trabzon’da oynamak istemeyen bir oyuncunun peşinden koşmayız. Eller bizim oyuncumuz. Gelsin, durumuna, psikolojisine bakıp ona göre değerlendireceğiz. Yattara’da şanssızdık. İyileşti, ablasını kaybetti. Açığı kapatmaya çalışıyor. Diğerlerinde ise bir sıkıntımız yok.”

fantastik.com.tr
            artik alternatifler baslar, yok B Plani yok C Plani vesaire....
            En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

• SZYMKOWIAK : "YA ANTALYA YA HİÇ"
              Ocak ayında transfer yapmak istediğini ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirten Polonyalı oyuncu, dönerse de ancak iki vatandaşının oynadığı Antalyaspor'da forma giyebileceğini vurguladı, iki hafta içinde Polonya'da basın toplantısı yaparak durumuna açıklık getireceğini söyledi.

Not: Kırmızı-beyazlı ekibimizde Tunuslu Zitouni'nn transferinin olması durumunda Szymkowiak transferi içinYılmaz Vural'ın gözden çıkardığı Straka'nın kesin gönderileceği ancak Straka kendisine kulüp bulamazsa Suazo ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

alıntı adresi:
              antalyasporum.com

-----------------------------------------------------------------------
              Meydanı boş bulan kafasına göre yazıyor valla.. Buraya koydum, maksat çeşit olsun..
              BORDO MAVİ

Yorum

• Szymek: Dön-mü-yo-rum
                Trabzonspor'un Antalya kampına gelmeyeceğini ve futbolu bıraktığını açıklayan Polonyalı oyuncu Miroslaw Szmykowiak, kararın kesin olduğunu söyledi...

Cezaya razıyım, Trabzon'a dönmüyorum
                Trabzonspor'un Polonyalı yıldız futbolcusu Szymkowiak, Türkiye'ye dönmemekte kararlı gözüküyor.
                Polonya'da menajeri Grzegorz Bednarz aracılığıyla görüştüğümüz Szmykowiak, şu an Lodz kentinde olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor'a bir mektup gönderdim. Beni FIFA'ya şikayet edeceklerini biliyorum. FIFA'dan da alacağım cezaya razıyım. Ancak kesin kararım Trabzonspor'a dönmüyorum." diye konuştu. Futbolu bırakmaya dünya kupasında karar verdiğini belirten Polonyalı yıldız, "Futboldan iyice soğudum. Trabzonspor geldiğimde Türkiye'nin en iyi takımıydı. Ancak şu an çok zor durumda. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Ocak ayının ortasında bir basın toplantısı düzenleyip tüm ayrıntıları anlatacağım." dedi. Öte yandan Szmykowiak'ın üç ay önce Polonya 1. Lig takımlarından Korona Kielce'den teklif aldığı; ancak Trabzonspor'un futbolcuyu bırakmadığı öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, futbolu bıraktığını ve Trabzonspor'a dönmeyeceğini açıklayan Miroslaw Szymkowiak'ın bu kararına şaşırmadığını söyledi. Takımdan gitmek isteyen bir oyuncunun peşinden koşacak halleri olmadığını dile getiren Doğan, Polanyalı futbolcunun yerine transfer yapılmaması halinde sıkıntı yaşayabileceklerini belirtti.

Doğan, "Szymkowiak'ı kazanmak için uğraştık. Tabii sezona çok şanssız başladı. Milli takımdan dolayı futbola hiç ara veremedi. Fiziksel ve psikolojik olarak istediğimiz seviyeye gelemedi. Ailevi sebepleri de vardı. Gitmek istediğini zaman zaman bize de söylüyordu. Kalitesini bildiğimiz için kafasından bunları sileceğini düşündük ama olmadı. 'Trabzonspor'da oynamak istemiyorum.' diyen bir oyuncunun peşinden koşacak halimiz yok." diye konuştu.

Trabzonspor'un ilk yarıda istediği hedefi yakalayamadığını da söyleyen Doğan, kupada iddialı olduklarını dile getirdi. İkinci yarıda kendilerine inananları mahçup etmeyeceklerini belirten Ziya Doğan, "Büyük kulüplerde böyle dönemler olur; ama Trabzonspor'un biraz fazla oldu. Eksiklerimizi giderip ikinci yarı iyi olacağız." dedi. Yönetimle yaptığı toplantıda 3-4 ismi önerdiğini ve transfer için söz aldığını açıklayan tecrübeli teknik adam, özellikle defansa takviye gerektiğini söyledi.

Kaynak :Zaman
                Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Milli takımdan dolayı futbola hiç ara veremedi. Fiziksel ve psikolojik olarak istediğimiz seviyeye gelemedi.
                  bu işe uyuz oluyorum yaa. ne demek bu şimdi. sanki sadece o gitti dünya kupasına gruptan bile çıkamadılar zaten ne çok yorulmuş yaa final oynayanlar bi sene ara versin o zaman futbola :@ :tsmeşale:

Yorum

• Yarın resmen başlayacak olan ara transferde elini çabuk tutup bir an önce alınacak futbolcuları takıma katmak isteyen bordo - mavililer, Ankara' da Gençlerbirliği ile yapılan görüşmelerden mesafe alarak ayrıldı. Özellikle Ayman' ın transferi konusunda büyük oranda anlaşma sağlanırken, Risp ve Erkan' ın durumunun haftasonuna kadar belli olacağı ifade edildi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın, 5 Ocak' ta kampa katılması beklenen Eller ile bir görüşme yaptıktan sonra yabancı transferine onay vereceği, Eller' le gerçekleştirilecek görüşmenin olumlu sona ermesi halinde ise yabancı oyuncunun askıya alınacağı vurgulandı. Ziya Doğan' ın Eller' in gidişine onay vermesi halinde ise, Risp ilk aday olarak yerini koruyor. Ayrıca Vestel Manisa ile bağlarını koparan Zelenka da alternatifler arasında bulunuyor.

Bu arada Eller' e talip olan Belçika' nın Anderlecht kulübünün hafta içinde Trabzonspor' a resmi teklifini ileteceği belirtildi. Belçika kulübünden Eller' e karşılık para ve Serhat Akın' ı istemeye karar veren Trabzonspor, menaceri aracılığıyla Serhat' la da görüşecek ve bu futbolcuyu ikna etmeye çalışacak.

Bu arada Szymkowiak' ın gelmeyeceğinin hemen hemen kesinleşmesi üzerine bu futbolcunun takımdan ayrılması konusunda da bir çalışma başlatıldı. Szymkowiak' ın başka bir takıma gitmesi halinde bordo - mavili takıma tazminat ödemesi gerektiğini belirten Trabzonsporlu yöneticiler, bu konuda FIFA' nın kulübe tanıdığı tüm hakları sonuna kadar kullanacaklarını ve kesinlikle tolerans tanınmayacağını söylediler.

Bu arada Trabzonspor' da bayramlaşma salı günü saat 13.00' te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde gerçekleştirilecek.
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• ii guzel haber inaşalah olur yaw...
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• yaaaa yeter yaaa bu ne yaaa.... her sene ayni filim ayni senaryo...teselli buldugumuz seylere bakarmisiniz yaa. symek niye gitti, kalsamiydi, bambaska trabzon, yok transferler yok stad....bittim yaa daha yasim kac verem ettiler beni, kanser oldum yaa. düsüne düsüne artik darlaniyorum düsündükce yaa. herifler resmen dalga gciyor bizle.

biktim yaa vallaha belki yeri zamani degil ama vallahi billahi biktim yaaa....sampiynoluk ne zaman gelecek diyoruz, göz göre göre hata yapiyoruz, ancak bu kadar ugrasilir sampiyon olmamak icin, bide soruyoruz neden diye.

PEKI YA BIZ:
                        YOK TRANSFERMIS YOK SU YOK BU YOK YÖÖNETIM ISTIFA FALAN...
                        TAKIM SAHADA BIZ TRIBÜNLERDE RUH GIBIYIZ. BIZ GÖREVIMIZI YAPIYORMUYUZ ALLAH ASKINA YAA...50 TANE GRUP...BIRI TRABZON ÖBÜRÜ FATIH TEKKE BAGIRIYOR...SONRADA YÖNETIM ISTIFA...HALIYLE TARAFTAR ISTIFA DIYE BAGIRACAK KIMSE YOK....CIKACAK BIRI; ALIN BU SIZIN BASKANINIZ...BUNUN DEDIGI OLACAK, YAAA YIKIN STADI DA ALLAHINIZI SEVERSENIZ..SONRA TAKIM KÖTÜYSE NAPARSANIZ YAPIN...AMA ÖNCE BIZ BI GÖREVIMIZI YAPALIM...

saygisizlik ettiysem özür dilerim herkesten; ama beni anlayacaginizi biliyorum,tepki olursada abimsiniz...saygilarimla

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yarın resmen başlayacak olan ara transferde elini çabuk tutup bir an önce alınacak futbolcuları takıma katmak isteyen bordo - mavililer, Ankara' da Gençlerbirliği ile yapılan görüşmelerden mesafe alarak ayrıldı. Özellikle Ayman' ın transferi konusunda büyük oranda anlaşma sağlanırken, Risp ve Erkan' ın durumunun haftasonuna kadar belli olacağı ifade edildi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın, 5 Ocak' ta kampa katılması beklenen Eller ile bir görüşme yaptıktan sonra yabancı transferine onay vereceği, Eller' le gerçekleştirilecek görüşmenin olumlu sona ermesi halinde ise yabancı oyuncunun askıya alınacağı vurgulandı. Ziya Doğan' ın Eller' in gidişine onay vermesi halinde ise, Risp ilk aday olarak yerini koruyor. Ayrıca Vestel Manisa ile bağlarını koparan Zelenka da alternatifler arasında bulunuyor.

Bu arada Eller' e talip olan Belçika' nın Anderlecht kulübünün hafta içinde Trabzonspor' a resmi teklifini ileteceği belirtildi. Belçika kulübünden Eller' e karşılık para ve Serhat Akın' ı istemeye karar veren Trabzonspor, menaceri aracılığıyla Serhat' la da görüşecek ve bu futbolcuyu ikna etmeye çalışacak.

Bu arada Szymkowiak' ın gelmeyeceğinin hemen hemen kesinleşmesi üzerine bu futbolcunun takımdan ayrılması konusunda da bir çalışma başlatıldı. Szymkowiak' ın başka bir takıma gitmesi halinde bordo - mavili takıma tazminat ödemesi gerektiğini belirten Trabzonsporlu yöneticiler, bu konuda FIFA' nın kulübe tanıdığı tüm hakları sonuna kadar kullanacaklarını ve kesinlikle tolerans tanınmayacağını söylediler.

Bu arada Trabzonspor' da bayramlaşma salı günü saat 13.00' te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde gerçekleştirilecek.
                          Bunlarlami Takim iyi olacak, yapmayin Allah Askina ya ne Erkani ne Aymani ne Rispi bunlardan baska Futbolcular yokmu yahu. Yönetim bu Isimlerle ancak sonunuzu Hazirliyorsunuz.
                          En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

• Tam 3 dakika kamp görüntüleri verdi Ligtv Can KARYAĞDI bugün yada yarın bir iki futbolcunun transfer olmasının beklendiğini söyledi. Ben o kadar ümitli değilim gerçi transfer konusunda ama akalım zaman ne gösterecek bizlere.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tam 3 dakika kamp görüntüleri verdi Ligtv Can KARYAĞDI bugün yada yarın bir iki futbolcunun transfer olmasının beklendiğini söyledi. Ben o kadar ümitli değilim gerçi transfer konusunda ama akalım zaman ne gösterecek bizlere.
                              Ayman Mehmet Akif bekleniyor
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• O zaman oeratasahamız yavaş yavaş şekilleniyor desene

Ayman - Hüseyin - Ferhat(Hasan)

Yoksa hocamız bir çılgınlık yapıp 4 önlibero ile mi oynar Ulem yapar yapar he
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X