Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artçi sok Ibrahim Akin!

TRABZONSPOR'un yilan hikayesine dönen teknik direktör arayislarina 2 gün içinde son vermek istedigi, gündemindeki son isim Huub Steveens'dan haber bekledigi bildirilirken Besiktasli Ibrahim Akin'la prensipte anlasma
    saglandigi açiklandi.

OLMAZSA YABANCI ARAYISINA SON VERILECEK

Vahid Halilhodziç'in takimdan ayrilmasiyla birlikte baslayan teknik direktör arayislari için bir çok yabanci antrenörle görüsmesine ragmen çesitli nedenlerle olumsuz yanit alan Trabzonspor yönetimi, son olarak Hollandali Huub Steveens'e teklif götürdü. Daha önce Shalke 04'ü çalistiran Steveens'in kararini vermesini bekleyen yönetimin olumsuz cevap almasi halinde yurt disi arayislarini bitirecegi ve yurt içine yönelecegi belirtildi.

YERLIDE YANAL

Yerli antrenör konusunda ise en güçlü adayin Ersun Yanal oldugu kaydedildi. Yönetimin Ersun Yanal'i ilk siraya aldigi öne sürülürken alternatif isimleri de gündemine aldi. Bu arada Trabzonspor'un eski yöneticileri, takimin basinda Ziya Dogan'i görmek istediklerini söylediler.

''SON ASAMAYA GELDIK''

Arayislarini son asamaya getirdiklerini belirten Asbaskan Hasim Sayitoglu, bazi isimlerle görüsme yaptiklari açikladi. Konunun önümüzdeki günlerde çözümlenecegini öne süren Asbaskan Hasim Sayitoglu, söyle devam etti:

?Tam yetki verdigimiz Baskan Nuri Albayrak, büyük ihtimalle 2 gün içinde yeni antrenörümüzün adini açiklayacak. Ondan sonra da teknik irektörümüzün belirleyecegi isimlere göre transfer çalismalarina baslayacagiz. Ayrica gündemi sürekli mesgul eden Fatih Tekke konusunda da ayni kararliliktayiz. Fatih Tekke'yi yurt içine vermeyecegiz. Herkesin içi rahat olsun.?

''RICARDINHO'DA SORUN YOK''

Baskan Nuri Albayrak ise Brezilyali Ricardinho'nun transferinde sorun olmadigini söyledi. Brezilyali oyuncu ve menajeriyle yaptiklari görüsmede her konuda anlasmaya vardiklarini söyleyen Baskan Nuri Albayrak, söyle
    konustu:

?Seçim öncesi verdigimiz yildiz sözünü gerçeklestirecegiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlasmasina vardik. Dünya Kupasi maçlarindan sonra
    herhangi bir aksilik olmazsa sözlesme imzalayacagiz. Ricardinho'dan kupada
    üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansin kendisine yeni
    talipler çikartmasini istemiyoruz.?

?CORDOBA ILE ILGILENMIYORUZ?

Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor'a transferi gündemde olan Besiktas'in kalecisi Oscar Cordoba konusunda bir açiklama yapti. Kolombiyali kaleciyle ilgilenmediklerini belirten Zeyyat Kafkas, ?Sadece o
    bizi bir kere arayip Trabzonspor'a gelmeyi çok istedigini söyledi. Biz de
    olumsuz cevap verdik. Onun disinda baska bir gelisme yok? diye konustu.

?IBRAHIM AKIN'LA ANLASTIK''

Zeyyat Kafkas, bu arada, ?Besiktas'in milli futbolcusu Ibrahim Akin'la her konuda prensipte anlastik. Transferinin gerçeklesebilmesi için de siyah beyazli ekibin teknik direktörü Jean Tigana'dan cevap bekliyoruz? dedi.

<>
    var tmp;
    tmp = document.getElementById("content").getElementsByTagName("a") ;
    for(i=0; i tmp[i].target = "_blank";

YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Merhabalar,

Merkan ettigim Kulübümüzün resmi sitesine neden Baskan veya Yöneticiler demeç vermezler ? Bu onlarin agzindan yazildigi söylenen cümlelerin asil yeri satilmis basin mi,yoksa Kulübün resmi sitesi mi olmali ? Yok bu laflar söylenmediyse problem yok,satilmis basin herzaman ki gibi tutarli davraniyor demektir ! Ama bir kismi dogru bile olsa be bu Kulübün taraftari olarak o açiklamalari resmi sitemizde görmek isterim.Sehir Tiyatrosunun oyun sergilenmesi haberi yerine Yönetici veya Baskanin açiklamalari beni daha çok ilgilendiriyor açikcasi.

Basarilar

Sevgiler Saygilar
      Basarilar
      Sevgiler Saygilar

Yorum

• Egger Richardinho Ibrahim Akin Gelir Ve Fatih Kalirsa Bu Ligi Mahfederiz.

Bu Tümerde Allahsiizin Tekiymis. Kansiz HerifEdited by: lazmania

Yorum

• Hic tarzim degil ama An-Tu da Fatih'in imza attigi soyleniyor...

Yorum

• UMUTfakirin ekmegidir....

fethetmek istersen göndermek FATIH I

buyurun halil IBRAHIM AKIN sofrasina.....

BILAL I HABESI sampiyonluk diye bagirirken.....

ZIYA SI senlerdirsin gönüllerimizi.....

YABANCI kalmayalim bide YABANCI alalim....

sonrada keyfimize bakalim.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Yako tarafından gönderildi

Hic tarzim degil ama An-Tu da Fatih'in imza attigi soyleniyor...

ordaki eziklere bakarsan ronaldinho zidane henry'de imzayi atmis onlara
              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

UMUTfakirin ekmegidir....

fethetmek istersen göndermek FATIH I

buyurun halil IBRAHIM AKIN sofrasina.....

BILAL I HABESI sampiyonluk diye bagirirken.....

ZIYA SI senlerdirsin gönüllerimizi.....

YABANCI kalmayalim bide YABANCI alalim....

sonrada keyfimize bakalim.....

Super olmus ama ziya haric , o adam mantalite olarak buyuk maclara hazir degil trabzondaki fener ,galatasaray hatta galip geldigimiz besiktas , 2. kiev maci bize gosterdiki korkularinda arinamiyor buyuk takim buyuk oynamali buda buyuk dusunen insanlarla olur suan ziya o durumda degil 9 defans ileriye fatih-gokdenizle trabzondaki bir buyuk maca cikan adam sence ne kadar trabzonspor mantalitesini tasiyor
                Kahpe Bizans;
                Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Konu ile ilgili açiklamada bulunan 2. Baskan Murat Aksu, Tümer Metin'in Besiktas'a yanlis yaptigini belirterek, "Kendisi bizden bir süre istemisti, biz de kendisine bu süreyi verdik. Bugün gelip bizimle masaya oturacakti. Nitekim geldi. Ben kendisine 'Tümer bu gazetelerde seninle ilgili yazilanlar dogru mu?' dedim, kendisi de bana 'Evet abi dogru Fenerbahçe ile görüstüm' dedi. Ben de kendisine 'Fenerbahçe ile masaya oturan Besiktas kaptani ile benim isim olmaz' dedim, kendisiyle para pul hiçbir sey konusmadim. Besiktas'in Tümer'e hiçbir teklifi olmamistir. Tümer'e teklif yapmadim, kovdum, gitti" ifadelerini kullandi.

IHA
                  Eger Fatih'te o ser .ef..siz lerle masaya oturmussa;aynidavranisi bir farkla yapmali Trabzon yönetimi getir parayi sonra ....... . Bir dahada Trabzon'la adi anilmaz kaptanin.Böyle birseye cesaretedecegine inanamiyorum.Ama Gökdeniz içinde bizler iyi niyetli düsünüyorduk.O ise para için türlü rezillik yapmisti geçen sene.Kaptan eger takimi satarsa biter,gerçekten biter.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• insallah her sey kulübümüz için hayirli olur

Yorum

• V. Manisa, Yanal?i Trabzon?a vermedi
                      Teknik Direktör sorununu Ersun Yanal ile çözmek isteyen Trabzonspor'a Baskan Ahmet Zorlu'dan red cevabi geldi.
                      30 Mayis 200613:36
                      Yazi boyutunu büyütmek için

Halil Ibranim Ekiz'in haberi

Teknik direktör Vahid Halilhodzij'in Fransa'ya dönecegi için Trabzonspor'dan ayrilmasinin ardindan teknik adam arayislarina baslayan Bordo - mavili ekibin baskani Nuri Albayrak yerli ve yabanci teknik adamlarla temasa geçmisti. Galatasaray ve Besiktas'i da çalistiran Mircea Lucescu, Galatasaray'in eski teknik direktörü Grehem Souness ve Besiktas'in eski çalistiricisi John Benjamin Toschak'la görüsen ve anlasamayan yönetim Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'la temasa geçmisti.

Ziya Dogan ve Samed Aybaba ile de görüsen, ancak Ersun Yanal olmazsa siz diyen Bordo - mavili yönetimini bu tutumuna Samed Aybaba ve Ziya Dogan tepki göstermisti. Ersun Yanal'a odaklanan Baskan Nuri Albayrak, Trabzonspor'un eski baskanlari Mehmet Ali Yilmaz ve Faruk Özak'i da devreye soktu ama bir sonuç alamadi.

Mehmet Ali Yilmaz'in fazla ilgi göstermedigi teknik adam arayisina eski baskanlardan ve ayni zamanda Imar ve Iskan Bakani olan Faruk Özak büyük ilgi gösterdi. Ersun Yanal'in birakip kaçan adam olmak istemedigini belirterek, "Ben seve seve gelirim. Siz yeterki Vestel Manisaspor'u ve Sayin Ahmet Zorlu'yu ikna edin. Birakip kaçti dedirtmek istemiyorum" demesi üzerine Bakan Özak'in Vestel Manisaspor Baskani Ahmet Zorlu ile birkaç kez telefonla görüstügü ve ikna etmeye çalistigi belirtildi.

Bakan Özak'in israrina ve telefon trafigine ragmen Vestel Manisaspor Baskani Ahmet Zorlu'nun ikna olmadigi, Trabzonspor'un da Ersun Yanal'dan vazgeçtigi belirtildi.

Bu gelismeler üzerine Bordo - mavili yönetimin Galler Milli Takimi'ni çalistiran ve 2009 yilina kadar da sözlesmesi olan John Benjamin Toschak'la yeniden temasa geçtigi ögrenildi. Trabzonspor yönetiminin israri üzerine Toschak'in önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

(Cihan)

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Ibrahim Akin Trabzonspor'da
                        Trabzonspor'un Besiktasli Ibrahim Akin'la prensipte anlasma saglandigi açiklandi. Kulübün basin sözcüsü Zeyyat Kafkas yapigi açiklamada ?Besiktas'in milli futbolcusu Ibrahim Akin'la her konuda prensipte anlastik. dedi.
                        30 Mayis 200613:19
                        Yazi boyutunu büyütmek için

Ibrahim Akin Trabzonspor ile anlasti!
                        Trabzonspor'un Besiktasli Ibrahim Akin'la prensipte anlasma saglandigi açiklandi. Kulübün basin sözcüsü Zeyyat Kafkas yapigi açiklamada ?Besiktas'in milli futbolcusu Ibrahim Akin'la her konuda prensipte anlastik. Transferinin gerçeklesebilmesi için de siyah beyazli ekibin teknik direktörü Jean Tigana'dan cevap bekliyoruz? dedi.

Bu haber 2119 defa okunmustur.

Yorum

• Ibrahim Akin olursa çok sevinirim Ibrahim bir tv kanalinda,Ailesinin Fanatik Trabzonspor taraftari oldugunu ve kendisinin de Trabzonsporlu oldugunu söylemisti.Hemde sol kanatta büyük bir bosluk doldurur.BJK daki hirsinin 2 katini bizde gösterir.çünkü o BIR TRABZONSPORLU

Yorum

• sakin olalim medya bizi istedigi kivama getirdi sonunda, giden gider kalan kalir, biz hep burdayiz askimiz TRABZONSPOR'da.
                            BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                            ÜLKERE HAYIR

Yorum

• yaw tigana ben bu oyuncuyu birakmam diyordu yasi genç falan haberleri çikiyordu
                              daha 2 gün önce
                              ne degisti?

Yorum

• hayirlisi imza atmadan inanmamali...
                                HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X