Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    baba onemli degilde yanlis anlama sakin ben serkan balcinin alinmasini kesinlikle istemiyorum oyuzden yazmadim bu yaziyi sonuna kadar karsiyim trabzon serkan balciya kalacak takim degildirr
    Neden neden? cünki o bir ezik o...
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Serkan Yattara'nın açığını kapatacak oyuncu iyi transfer olur.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serkan Yattara'nın açığını kapatacak oyuncu iyi transfer olur.
        Iyi bi oyuncu olabilir ama biz eziklerden oyuncu alamayiz.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Serkan Yattara'nın açığını kapatacak oyuncu iyi transfer olur.
          ne anlamda kapata bilir???
          defansif mi?
          yoksa onun sakat oldugu zaman mi?

Yorum

• Sayın yönetim lütfen beni anlayın...

Bir iki cümle söylemek istiyorum.. Tekrar ediyorum lütfen...

148 tane gayri müslim için saddamı idam ettiler...ama 30 bin müslüman için, türk için, vatansever için, çocuk için kadın için apoyu asamıyorlar... lanet olsun yaaa (( sesimi çıkarmıyacaktım ama az önce tv den aldığım haber beni yıktı ( kürtlerin şiiilerin kutlamaları yüzünden bir türk öldürüldü :(( saddam öldü diye bayram eden şiiiler kürtler bir türkün canına mal oldu o vatandaşımızın ailesi vardı kimbilir çocuğu vardı sevdiği vardı (( lanet olun ne kadar şiii ve kürt varsa (( hepinize lanet olsun...(( atın suçlayın ceza verin ama msjımı silmeyin (( ne diyeceğimi bilmiyorum ((

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi bi oyuncu olabilir ama biz eziklerden oyuncu alamayiz.
              Futbolcu Trabzonspora yararlıysa uzayda olsa uzaydan bile alırım. Fenerbahçedende alırım Galatasaraydanda alırım Beşiktaştanda alırım. Bu kadar basit.
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 31.12.2006, 23:04.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Futbolcu Trabzonspora yararlıysa uzayda olsa uzaydan bile alırım. Fenerbahçedende alırım Galatasaraydanda alırım Beşiktaştanda alırım. Bu kadar basit.

^
                |
                |
                |
                | Senin yorumundur, Saygi duyarim ama benim görüs acim baskadir.

Yorum

• bi kere serkan balci sag kanat degil önliberodur arkadaşlar.beygır gıbı koşmaktan başka ne işe yaradığını bugune kadar çözmüş değilim daum onu sağ bekte oynatıyodu aynı bizim marceden sol açık yapmaya çalışan hocamız gibi illada beygir gibi koşcak adam lazımsa zaten hasan var gereksiz transfer ama alır atletizm takımında 100 metreci yaparsak o zaman bişeler olabilir

Yorum

işte çağdaş düşünce katılıyorum sana kelimesi kelimesine

Yorum

• şampiyon takım

şampiyon olacağım diyen bir takım en önemli rakibinin kadroya giremeyen topçusunu alabilmek için kırk takla atıyorsa maalesef o takım şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şampiyon olacağım diyen bir takım en önemli rakibinin kadroya giremeyen topçusunu alabilmek için kırk takla atıyorsa maalesef o takım şampiyon olamaz.
                        iste olay burda biter

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kamp Günlüğü

Kampa geç katılan iki futbolcumuz Marcelinho ve Jefferson yardımcı antrenörümüz Turgut Kural tarafından çalıştırıldı.
                          Isınmayı teknik alıştırmalarla yapan Jefferson ve Marcelinho, kuvvet çalışmasıyla antrenmanı sürdürdüler.Son bölümde ise dayanıklılığa dayalı şut çalışması yaptılar.Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda her iki oyuncumuda hırslarıyla dikkat çektiler.

Kaynak:
                          Resmi Site
                          ya benim anlamadigim bir olay var bu futbolcularimiz ta brezilyadan gelmisler ve antremana baslamislar öbür yabancilarin özelligi neymis te daha gelmemisler.ben bu yönetimin.....yoksa musampa ve stepanov ilk yari cok iyi maclar cikardilar da ben görmeden onun icin mi hakettiler uzun tatili,yoksa sirbistan ve hollanda brezilyadan uzaktami gelmeleri zor olur diye onun icinmi izinleri daha uzun.lütfen arkadaslardan biri beni aydilatirsa cok sevinirim.tabi beni aydinlatan yönetimden olursa daha cok sevinirim.

Yorum

• Başkanımızdan Kurban Bayramı ve yeni yıl mesajı

Başkanımız Nuri Albayrak bir mesaj yayınlayarak camiamızın mübarek Kurban Bayramını ve yeni yılını kutladı.

2007 yılının tüm Trabzonsporlulara ve camiamıza mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulunan Albayrak, “Bütün Trabzonsporlular el ele vererek zorlukları aşma ve istenen hedeflere ulaşma doğrultusunda gönül birliği içerisinde yürürsek ortadan kaldıramayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. 2007 yılının ayrıca tüm spor camiasına fair-play ruhu içerisinde centilmence mücadelelere sahne olması da kulüp olarak en büyük dileğimizdir. Bu görüşler doğrultusunda bir kez daha camiamızın ve halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl dileriz” diye konuştu
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• serkan balci yi mi almisiz,?
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Adnan ısrarı

1 milyon dolar istenen sağ kanat oyuncusu için yöneticiler Samsunspor'a 300 bin dolar ve 2 oyuncu teklifini sunacak.

Trabzonsporsezon sonu olarak anlaştığı Adnan'ı ara transferde renklerine katmak için Samsunspor'un kapısını son bir kez daha çalmaya hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı kulübün 1 milyon dolar önerisinin ardından geri adım atan Trabzonspor yönetimi yeni bir teklif hazırladı.

PAZARLIK ZAMANI
                                Bordo-mavililer,
                                Samsunspor'a 300 bin dolar artı iki futbolcu önerisini sunacak. Sezon sonunda serbest kalacak Adnan için kırmızıbeyazlılarla sıkı bir pazarlığa girecek olan Trabzon, önereceği iki oyuncuyla Samsun'u ikna etmeye çalışacak. Bu teklif kabul görmezse Adnan yeni sezonda gelecek.

ALTERNATİF M. AKİF
                                Öte yandan bordo-mavililer, Adnan Güngör'ün ara transferde gelememesi durumunda Eskişehirsporlu Mehmet Akif Tatlı'yı renklerine katmayı düşünüyor. 1 milyon dolar isteyen Eskişehirspor'dan bu futbolcudan bonservisinde indirim istenecek.

Musampa ülkesinde çalışıyor

Trabzon'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Musampa, kampa hazır gelmek için ükesinde çalışıyor. Teknik direktör Ziya ya Doğan, bordo- mavili oyuncunun verdikleri programı uyguladığını belirterek, "Musampa hazır dönecek" diye konuştu.

////

Adnan'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Sağ kanat oyuncusu diyor. Sağ bek mi acaba? Acelesi yoksa şimdi gelecek sene için sözleşme yapılsın. Boş yere neden para+2 futbolcu veriyorlar?

Musampa da yine ülkesinde kendi başına çalışıyormuş inanalım mı Bunlar fotomaç haberi belirtmekte yarar var. Kızmayın yalan haber yapıyorlar diye. Yönetim yalan haber demedikçe, bunların üstesinden gelmedikçe ulusal basın bizi ilgilendirir
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X