İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yönetim, Zico'nun "Kaleci istiyorum" demesi üzerine Kolombiyalı file bekçisi için harekete geçti. Sakarya, Martinez'e karşılık F.Bahçe'den üç futbolcu istedi.
Rüştü'nün sakatlanmasıyla kaleci arayışlarına başlayan F.Bahçe, Ankaraspor'un Hakan Arıkan için 4 milyon dolar gibi yüksek bir rakam talep etmesi üzerine rotayı Martinez'e çevirdi. Kanarya, ara transferde renklerine katmak istediği Kolombiyalı kaleci için Sakaryaspor yönetimiyle bir araya geldi.
Gizli tutulmaya çalışılan buluşmada Sakaryaspor'un
Martinez'i vermeye razı olduğu ancak karşılığında kaleci Serdar ile Serkan, Kerim ve Olcan'dan üçünü istediği öğrenildi. Yabancı kontenjanı dolu olduğu için, Martinez alınırsa, bekleneni veremeyen Deivid gönderilecek.
'Örümcek adam'
Yaptığı kurtarışlar nedeniyle "örümcek adam" lakabı takılan Martinez 24 yaşında ve 1.90 boyunda. Ligde 16 maçta 20 gol yiyen Martinez, Kolombiya Milli Takımı'nın da kalesini koruyor.
kaynak fotomac:
hani trabzona geliyordu hepsi balon haber... ama fenerde almaz volkan var yabanci haklarini kalede kullanmazlar14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Her şey Szymek için
Ziya Doğan’ın ısrarları üzerine takımda kalması kesinleşen Szymek için kelimenin tam anlamıyla bir seferberlik ilan edildi.
22.12.2006
Yönetimin fazla sıcak bakmamasına rağmen teknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarları üzerine takımda kalması kesinleşen Szymek için kelimenin tam anlamıyla bir seferberlik ilan edilecek. Polonyalı oyuncu, kampa katılır katılmaz tecrübeli hocanın futbolcusuyla yakından ilgileneceği ve motivasyonunu artırmak için elinden geleni yapacağı vurgulandı. Bu arada yine Doğan’ın raporu doğrultusunda Szymek’e bir psikolog tutulacağı da öğrenildi. Ziya Doğan’ın bu konuyu yöneticileriyle de konuşarak olumlu yanıt aldığı kaydedildi.
fanatik.com
Galiba birşeyler değişiyor takımda. Biz bunu ne zamandır söylüyorduk.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Taraftarın faturası yönetime
Trabzonsporlu taraftarların sanal alemdeki en önemli buluşma noktalarından biri olan bordomavi.net adlı internet sitesi, başarısız sonuçlarla ilgili olarak bir anket yaptı. Karadeniz ekibine gönül verenlere
‘Trabzonspor’un başarısızlığındaki en büyük pay sahibi sizce kimdir?’ sorusunu yönelten sitenin anketi oldukça fazla ilgi gördü. Oylamaya katılan 11 bine yakın Bordo-Mavili taraftar, yüzde 70.79’luk bir oranla faturayı yönetime çıkardı. İdarecileri, yüzde 16.90 ile futbolcular, yüzde 7.40 ile teknik heyet ve yüzde 4.90 ile taraftarlar takip etti.
fanatik.com.tr
Yorum
-
Trabzonspor kralını alıyor
Kiralık oynadığı Goias'ta 29 maçta 17 gol atan 24 yaşındaki Rodrigo de Souza Cardoso devre arası kampına yetişecek
Yılın transferi
Kiralık oynadığı Goias'ta 29 maçta 17 gol atan 24 yaşındaki Rodrigo de Souza Cardoso devre arası kampına yetişecek.
Trabzonspor ara transferde yılın bombasını patlatmak üzere. Bordo-mavili ekip, Brezilya'nın Goias takımında kiralık olarak oynayan ve bu sezon 29 maçta attığı 17 golle, gol kralı olan Rodrigo de Souza Cardoso'nun işini bitirdi. Bonservisi Portekiz'in Maritimo Kulübü'nde olan De Souza için, görüşmeleri Yunan menajer Moraitis'in
günlerdir Portekiz'e adeta kamp kurduğu ve sonunda Maritimo başkanını ikna ettiği belirtildi.
FİYATI 2 MİLYON EURO
Brezilyalı futbolcunun bonservisinin yüzde 40'ını elinde bulunduran Maritimo ile 2 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bonservisin yüzde 60'lık bölümünü elinde tutan menajerle de el sıkışıldığı kaydedilirken, yıldız futbolcunun da "evet" demesiyle resmi sözleşme imzalanacak. Rodrigo de Souza Cardoso'nun Trabzonspor'un devre arasına kampına yetişeceği açıklandı.
fotomac.com
Yahu fotomac öyle yazmışki transferi yapıldı oldu bitti. Yarın türkiyede diye anlaşıyor.Anlamak zor bu gazeteleri gerçekten.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
bu yazıp çizelenleri bizim yönetimin söylediği ne malum, medyamızın ne halde olduğunu bilmiyormusun, transfer sezonu onlar için bir ganimet dönemi, istediği yazıp çizerler ve bazılarımızda bu yazılıp çizilenlere ciddiye alıp yorum yaparlar...İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBANANE YA KIMI ALIRSALAR ALSINLAR SANKI IKINCI YARI SAMPIYON OLCAZ. HEPSI BOS POLOMIKLER BU YAZILAN CIZILENLER HEPSI YALAN YABANCI TOPCU ALINMIYACAK BURAYA YAZIYORUM ....En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 08:47.TrabZonguldaklı...
Yorum
-
bak burada doğru tespit yapmışsın ama bir önceki mesajında bu fikrine ters düşen bir yazı yazmışsınİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim, Zico'nun "Kaleci istiyorum" demesi üzerine Kolombiyalı file bekçisi için harekete geçti. Sakarya, Martinez'e karşılık F.Bahçe'den üç futbolcu istedi.
Rüştü'nün sakatlanmasıyla kaleci arayışlarına başlayan F.Bahçe, Ankaraspor'un Hakan Arıkan için 4 milyon dolar gibi yüksek bir rakam talep etmesi üzerine rotayı Martinez'e çevirdi. Kanarya, ara transferde renklerine katmak istediği Kolombiyalı kaleci için Sakaryaspor yönetimiyle bir araya geldi.
Gizli tutulmaya çalışılan buluşmada Sakaryaspor'un
Martinez'i vermeye razı olduğu ancak karşılığında kaleci Serdar ile Serkan, Kerim ve Olcan'dan üçünü istediği öğrenildi. Yabancı kontenjanı dolu olduğu için, Martinez alınırsa, bekleneni veremeyen Deivid gönderilecek.
'Örümcek adam'
Yaptığı kurtarışlar nedeniyle "örümcek adam" lakabı takılan Martinez 24 yaşında ve 1.90 boyunda. Ligde 16 maçta 20 gol yiyen Martinez, Kolombiya Milli Takımı'nın da kalesini koruyor.
kaynak fotomac:
hani trabzona geliyordu hepsi balon haber... ama fenerde almaz volkan var yabanci haklarini kalede kullanmazlarTrabZonguldaklı...
Yorum
-
tutayım dedim kendimi yorum yapmayayım dedim sadece haber kopyalayıp üyelerimizi bilgilendireyim dedim ama olmadı en sonunda bende yorum yaptım
En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 08:44.TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Naim
Bu başlık Pis tuzaklarla Doludur Erdinç Kardeşimİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületutayım dedim kendimi yorum yapmayayım dedim sadece haber kopyalayıp üyelerimizi bilgilendireyim dedim ama olmadı en sonunda bende yorum yaptım

Yapmasanda yaptırırlar adama
Oyle olaylar olur ki Yorum yapmazsan çıldırırsın
Hoş Yapıncada çıldırıyoruz ya
Potricusun dediği gibi hepimize bir psikiyatr lazım
Yorum
-
Ulan sallanırda bu kadar sallanmaz.. Bu haberi yazan arkadaş bizim fazla yabancımızı neresine soktu acabaİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kralını alıyor
Kiralık oynadığı Goias'ta 29 maçta 17 gol atan 24 yaşındaki Rodrigo de Souza Cardoso devre arası kampına yetişecek
Yılın transferi
Kiralık oynadığı Goias'ta 29 maçta 17 gol atan 24 yaşındaki Rodrigo de Souza Cardoso devre arası kampına yetişecek.
Trabzonspor ara transferde yılın bombasını patlatmak üzere. Bordo-mavili ekip, Brezilya'nın Goias takımında kiralık olarak oynayan ve bu sezon 29 maçta attığı 17 golle, gol kralı olan Rodrigo de Souza Cardoso'nun işini bitirdi. Bonservisi Portekiz'in Maritimo Kulübü'nde olan De Souza için, görüşmeleri Yunan menajer Moraitis'in
günlerdir Portekiz'e adeta kamp kurduğu ve sonunda Maritimo başkanını ikna ettiği belirtildi.
FİYATI 2 MİLYON EURO
Brezilyalı futbolcunun bonservisinin yüzde 40'ını elinde bulunduran Maritimo ile 2 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bonservisin yüzde 60'lık bölümünü elinde tutan menajerle de el sıkışıldığı kaydedilirken, yıldız futbolcunun da "evet" demesiyle resmi sözleşme imzalanacak. Rodrigo de Souza Cardoso'nun Trabzonspor'un devre arasına kampına yetişeceği açıklandı.
fotomac.com
Yahu fotomac öyle yazmışki transferi yapıldı oldu bitti. Yarın türkiyede diye anlaşıyor.Anlamak zor bu gazeteleri gerçekten.
yarınada bi başka transfer yaparız kesin töbe töbe
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Zelenka'dan şok açıklamalar!
Vestel Manisaspor ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Lukas Zelenka, Çek Gazetesi Sport'a şok açıklamalar yaptı.
Daha önce teknik direktör Ersun Yanal ile tartışıp idmandan kovulan Zelenka, devre arası için gittiği ülkesinde Manisa'ya dönmeyeceğini, Galatasaray, Trabzonspor, B.Mönchengladbach ve Hannover'den aldığı tekliflerden birini değerlendireceğini dile getirdi. Vestel Manisaspor'da psikolojik danışman olarak çalışan Psikolog Dr. Ozanser Uğurlu'yu suçlayan Zelenka "Bizimle yaptığı konuşmaların etik olarak kendisinde kalması gerekiyordu. Ancak o bu konuşmaları teknik heyet ve hatta yönetimle paylaştı. Bunu öğrendim. Benimle evimde görüşmek istediğini söyleyince kendisine 'Sen casussun. Seninle işim olmaz' yanıtını verdim. Bu çıkışımdan sonra yönetim de bana tavır aldı ve ipler koptu. Onu kime benzetebilirim biliyor musunuz? Tıpkı Almanya'nın eski diktatörü Adolf Hitler gibiydi" ifadesini kullandı.
Yorum
-
"Bize de bir De Souza" kampanyası sonucunda basından taze taze aldığım haberi tam kopyalayıp gelmiştimki birde ne göreyim; sevgili kardeşlerim çoktaaaan haberi göndermiş, mevzu tartışılmış, sonuca bile bağlanmış : ))))
Vallahi helal olsun arkadaşlarım, acayip hızlı ve dikatli bir "tarayıcı taraftar" ekibimiz var, benimde biraz hızlanmam lazım demekk, : ))) tez zamanda idmanlara başlıyorum........
Arkadaşlar, gurbette anca bu kadar haber alabiliyoruz, özellikle Trabzon'da ki arkadaşlardan ricam, yönetim-transfer gibi konularda en son gelişmeleri bir an önce bizimle paylaşmaları, malum devre arası, idari olarak (gerçi bu güne kadar olmadı ama) ne yapılırsa ve ne kadar çabuk yapılırsa bu takım da o kadar çabuk ayağa kalkar. Herkese selam ve saygılarımla
Yorum
-
Kardeş,İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePotricus'un dediği gibi hepimize bir psikiyatr lazım
O bir saat önceydi. Şimdi fikrimi değiştirdim:
Bizimle ilgilenecek psikiyatra da bir psikiyatr lazım olacak!En son poetricus tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 10:23.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum