Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi niyetli ama baskan birsey bilmiyor yaa. Cok saf.
    Eleştiriyi anlarım. Sn.Başkanın istifa etmesini ve kongre kararı almasını isteyenlerin en başında geliyorum. Ama lütfen şunu atlamayalım. O koltukta oturan kim olursa olsun, saygıyı hak ediyordur. Sn.Nuri ALBAYRAK, TRABZONSPOR'un başkanıdır. Ona, "çok saf" türünden sokak jargonuyla hitap etmek, işgal ettiği koltuğun ait olduğu, yani TRABZONSPOR kulübüne saygısızlıktır...

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.kanalmavi.com/live/index....d=21&Itemid=43

Su an Internet üzerinden Kulübümüzün 55. Olağan Genel Kurulu izlenebilinir.

su an konusan kim ? izleyen varmi , isim falan vermiyor
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

su an konusan kim ? izleyen varmi , isim falan vermiyor
        Serdar Bali.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• yani Baskan hersey cok güzelmis gibi konustu , talihsizliklerden dolayi bu durumlara gelinmistir diye bunlari bize yutturmak diye bir düsüncesi yok öyle düsünüyor gercekten...ben öyle gördüm

ayrica kanalmavi mali kongrenin tamamini tekrar veriyor...link yukarda mevcut...sacmaladilar galiba... program basladi...
          En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 18.12.2006, 01:36.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• alin size transfer!!! adam trabtzondan gideli dünya kupalari kazaniyor brezilya da sampiyonlar ligi kazandi duünya kupasida simdi ronaldinholu barcaya karsi!!!

bu adama nolursununuz alin!! :meşale2:
            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.sport1.de/media/redaktion...rto-alegre.jpg

alin size transfer!!! adam trabtzondan gideli dünya kupalari kazaniyor brezilya da sampiyonlar ligi kazandi duünya kupasida simdi ronaldinholu barcaya karsi!!!

bu adama nolursununuz alin!! :meşale2:

fenerliden dost brezilyalıdan stoper olmazzz
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

ayrica kanalmavi mali kongrenin tamamini tekrar veriyor...link yukarda mevcut...sacmaladilar galiba... program basladi...
                siyaset programi basladi neyse...
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Denizlispor başkanı Ali İpek Telegol'e bağlandı, şu an Cem Papila'yı mora boyuyor

Yorum

• yokmu su cem papila pisligine haddini bildirecek bir trabzonspor yöneticisi.adam federasyaon hakkinda ahkam kesiyor su an.hakemlikte nasil yükseldigin denizli baskani aciklayinca küplere bindi
                    Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
                    rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

• Reklam arasına girdiler hemen, reklam sonrası Ali İpek hatta değildi ne hikmetse. Trabzonspor yönetimi Cem Papila'yı başarılı buluyor(!) ya hani hakemliği bıraktığı için de başkanımız üzüntüsünü açıklamıştı. Tepki mi bekleyeceğiz

Yorum

• suna bak gördükce sinirlerim alt üst oluyor.trabzonu nasil katlettigini yüzüne vuracak bir trabzonspor sever yokmu.
                        En son kagan61 tarafından düzenlendi; 18.12.2006, 02:15.
                        Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
                        rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

• Abilerin sayesinde oraya geldin, Ahmet, bilmemkim dedi bir de Şekip'i hiç söylemiyorum diye bir laf duydum ağzından Denizlispor başkanının, yanlış mı duydum?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• evet eller li internacional barcelona yı 1 - 0 yenerek dünya kulüpler kupasını kazandı. biz ise eller i beğenmemiştik. bu işte bir gariplik var. çünkü bir zamanlar danimarkalı olsen i almıştık ve yine beğenmeyip göndermiştik o da danimarka milli takımının kaptanı olarak euro 2002 kupasını havaya kaldırmıştı.

Yorum

• Doğan: "Musampa ve Szymek kalacak"
                              Trabzonspor’da ligin ilk yarısında beklenen performansı gösteremeyip, sürekli olarak eleştirilen yabancı futbolcular Musampa ve Szymkowiak’a teknik direktör Ziya Doğan’dan destek geldi. İki futbolcunun da kaliteli bir kumaşa sahip olduğunu ifade eden tecrübeli hoca, “İyi bir hazırlık dönemi sonrasında ikisinden de faydalanabiliriz. Musampa’nın geçmişte yaptığı işler ortada, Szymek de daha önce Trabzonspor’a çok yarar sağladı” diye konuştu.

‘Aceleye gerek yok’

Yabancı transferinde aceleci davranmanın çok büyük bir hata olduğunu sürekli olarak tekrarlayan Doğan, “Trabzon’u yakından tanıyan Musampa ve Szymkowiak’ı takımda tutmayı planlıyoruz. Daha doğrusu onlarla devam etmek zorundayız. Yüzde yüz emin olmadan bir oyuncu alamayız. Bu aşamada riske girmemiz mümkün değil” ifadesini kullandı. Tecrübeli hocanın, yabancı konusunda çok ekstra bir gelişme olursa, Musampa’dan vazgeçebileceği öğrenildi.

Kaynak: Superspor
                              En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 18.12.2006, 14:24.

Yorum

• İDMANSIZLIK ETKİLEDİ
                                Trabzonspor'un ilk yarıda hep tartışılan ismi olan Kiki Musampa, suskunluğunu Karadeniz'e bozarak, "Kiki'yi ilk yarıda ben de beğenmedim. Eleştirilmem ve tartışılmam doğal. Ancak ikinci yarıda her şey farklı olacak" dedi. Performansının istenilen seviyede olamamasının en büyük nedenini, geçen sezon sonunda 3 ay idmansız kalmasına bağlayan Musampa, "Fizik olarak yetersizlik beni etkiledi. Takım kötü olunca daha da göze battım" dedi.
                                GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM
                                Musampa, kendisinden beklentilerin büyük olduğunu, buna ilk yarıda karşılık verememenin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, "Ancak söz veriyorum, ikinci yarı benim gibi Trabzonspor da çok farklı olacak. Devre arasında iyi çalışarak, herkese Musampa'nın kalitesini göstermek istiyorum. Ayrılacağım veya gönderileceğimin söylenmesi doğru değil. 2007'de de Trabzonspor'dayım ve herkes bu kez iyi bir Musampa izleyecek" diye konuştu.

Kaynak: karadenizgazete
                                En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 18.12.2006, 14:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X