İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Albayrak Servet için devreye girdi
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin'i transfer etmek için devrede olduğu belirtildi. Sivasspor ile Trabzonspor arasında 19 Kasım 2006 tarihinde Sivas'ta oynanan maç için bu kente giden Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan defans oyuncusu Servet Çetin'i istediği ortaya çıktı.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, Servet Çetin'in Trabzonspor'a transferi ile ilgili önümüzdeki günlerde bir gelişme yaşanabileceğini söyledi. Sivasspor ile Trabzonspor arasında yaklaşık bir ay önce oynanan maçta Sivas'a gelen Nuri Albayrak'ın başkanları Mecnun Odyakmaz'dan Servet Çetin'i o dönem istediğini bildiğini ifade eden Ünsal, "Ancak Trabzonspor ligin ilk yarısının bitmesi ile birlikte bize resmi bir teklifte bulunmadı. Bordo-mavili kulübün Servet Çetin için bize bir teklifle gelme hazırlığı içinde olduğunu tahmin ediyoruz. Başkanımız bugün İstanbul'a gitti. Bugünden itibaren bu konu ile ilgili bir görüşme, gelişme olabilir" dedi.
Öte yandan Trabzonspor'un, transferleri takas yolu ile yapma düşüncesi çerçevesince disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Fatih Akyel'i takas yolu ile Servet Çetin'in transferinde kullanabileceği öğrenildi.
kaynak:ligtv.com.tr
Yorum
-
Milliyet'ten
"Trabzonspor: Takas yoluyla transfer yapacağız...
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ara transferde takas yoluyla transfer yapacaklarını söyledi.
Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün teknik direktör Ziya Doğan ile bir görüşme yaptıklarını, transfer ve kamp programı doğrultusunda gerekli çalışmaları düzenlediklerini belirtti.
Çok fazla oyuncu sirkülasyonu ara transfer döneminde olmayacağını ifade eden Sayitoğlu, "Takas yöntemiyle transfer yapacağız. Bonservis ücreti ödemeden transfer yapmak istiyoruz" dedi.
Teknik direktör Ziya Doğan’ın hiçbir oyuncunun bırakılmasını istemediğini kaydeden Sayitoğlu, transfer komitesi oluşturmadıklarını ve eski komitenin görevine devam ettiğini sözlerine ekledi."
Bu da vatandaşın yorumu
" [14:47 - garo] Şu meseleyi biraz daha açsanız
Allah Allah!Teknik direktör hiçbir futbolcuyu bırakmayacak, yönetim takas yoluyla bonservissiz futbolcu alacak. Malzemeciyle mi takas edeceksiniz bunları. . Tuhaf adam bunlar yada ben aradaki kurnazlığı farkedemiyorum"
Bense artık bir yorum yapamıyorum.
Yorum
-
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın sezonun ikinci yarısında Kürşat, Devran, Cem Yanık, Djokaj, Jevric ile çalışmayı düşünmediğini yönetime bildirdiği öğrenildi. Bunun üzerine Ankaraspor yönetimi Kürşat, Cem ve Devran'ı satış listesine koyarken, Trabzonspor'dan sezon başından kiralık olarak gelen Djokaj'ın ise geri gönderileceği kaydedildi.(IHA)
Sakarya - SAKARYA (İHA) Sakaryaspor Kulübü Başkan Vekili Rıdvan Duran :Martinez'i satmayı düşünmüyoruz. Martinez bize lazım ifadelerini kullandı.En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 16:22.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
WEDERSON'DAN VAZGEÇİLDİ..
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için harekete geçtiği Ankaraspor'un Brezilyalı oyuncusu Wederson'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği öne sürüldü.. Başkent ekibi, sarı kırmızılılardan Wederson karşılığında 2 milyon 750 bin Euro, Özgürcan ve Ferhat'ı bonservisiyle, Hasan Kabze'yi de kiralık olarak istemişti.
Galatasaray Wederson transferinden vazgeçti.
Ankaraspor'un Wederson'a karşılık Galatasaray'dan 2 milyon 750 Bin Euro, Özgürcan ve Ferhat'ı bonservisi ile birlikte, Hasan Kabze'yi ise sezon sonuna kadar kiralık olarak istemesi transferi çıkmaza getirdi.
Bu talepleri karşılayamayacağını Ankaraspor yönetimine bildiren Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçti.
Kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/163558Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Caner'i Barca da istemiş !..
CSKA Moskova ile sözleşme imzalamak üzere Rusya'ya giden Vestel Manisaspor'un genç yıldızı Caner Erkin'i İspanyol devi Barcelona'nın da resmen istediği ortaya çıktı.
Dünyaca ünlü İspanyol kulübünün genç futbolcu için kendilerine, "Önce rezerv takımda oynatalım. Buraya uyum sağlar ve beklediğimiz performansı gösterirse, talep ettiğiniz rakamı veririz" şeklinde bir öneri getirdiğini açıklayan Genel Menajer Mustafa Turgat, "Bize teklif ettikleri rakam çok düşüktü. Ayrıca Türkiye'de A Milli Takım'da forma giyen bir futbolcunun Barcelona'da da olsa rezerv takım için düşünülmesi kafamızı karıştırdı. CSKA Moskova daha iyi bir rakam verince, Rus kulübünü tercih ettik" şeklinde konuştu.
CSKA Moskova ile 4 milyon dolar bonservis ücreti ve daha sonraki transferinden yüzde 25 pay almak koşuluyla anlaştıklarını hatırlatan Mustafa Turgat, "Caner de sanıyorum menajeri ile sözleşme imzalamak üzere Moskova'ya gitti. Orada başarılı olacağına inanıyorum. Fatih Tekke'den sonra bir Türk futbolcusunun daha Rusya Premier Ligi'nde, hem de son iki sezonda şampiyonluk yaşamış, UEFA Kupası'nı kazanmış bir kulüpte oynaması bizlere gurur verir" dedi.
Kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/163561Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Wederson'u bize verir mi Anadolu kulüpleri Allah aşkına yazmayın buraya. Anadolu kulüplerinin en iyi yaptığı şey ucuz futbolcu alıp iyi çıkanları Fenere satmak. Biz hangi Anadolu kulübünden hangi iyi yabancıyı aldık bugüne kadar? Keşke olsa da olsa...'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''
Yorum
-
caner cska ya ne zaman gitti?İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaner'i Barca da istemiş !..
CSKA Moskova ile sözleşme imzalamak üzere Rusya'ya giden Vestel Manisaspor'un genç yıldızı Caner Erkin'i İspanyol devi Barcelona'nın da resmen istediği ortaya çıktı.
Dünyaca ünlü İspanyol kulübünün genç futbolcu için kendilerine, "Önce rezerv takımda oynatalım. Buraya uyum sağlar ve beklediğimiz performansı gösterirse, talep ettiğiniz rakamı veririz" şeklinde bir öneri getirdiğini açıklayan Genel Menajer Mustafa Turgat, "Bize teklif ettikleri rakam çok düşüktü. Ayrıca Türkiye'de A Milli Takım'da forma giyen bir futbolcunun Barcelona'da da olsa rezerv takım için düşünülmesi kafamızı karıştırdı. CSKA Moskova daha iyi bir rakam verince, Rus kulübünü tercih ettik" şeklinde konuştu.
CSKA Moskova ile 4 milyon dolar bonservis ücreti ve daha sonraki transferinden yüzde 25 pay almak koşuluyla anlaştıklarını hatırlatan Mustafa Turgat, "Caner de sanıyorum menajeri ile sözleşme imzalamak üzere Moskova'ya gitti. Orada başarılı olacağına inanıyorum. Fatih Tekke'den sonra bir Türk futbolcusunun daha Rusya Premier Ligi'nde, hem de son iki sezonda şampiyonluk yaşamış, UEFA Kupası'nı kazanmış bir kulüpte oynaması bizlere gurur verir" dedi.
Kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/163561
hayırlısı olsun.inşallah başarılı olur.
Yorum
-
ohoo coktandir beri anlastilar cska yönetimiyleİlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaner cska ya ne zaman gitti?
hayırlısı olsun.inşallah başarılı olur.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Ziya Doğan: “Camianın yüzünü güldüreceğiz”
Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, bugün yaptığı açıklamada ligin ilk yarısında taraftarları ve camiayı çok üzdüklerini belirterek, ikinci yarıya tek yürek, tek bilek olarak hazırlanarak, camianın yüzünü güldürmek istediklerini söyledi.
İki 2 gündür Yönetim Kurulu ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Doğan, “Tek düşüncemiz Trabzonspor'u daha güzel günlere nasıl getireceğimizdir. Bunun için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Yönetim Kurulu toplantısında ligin genel bir değerlendirmesini yaparak transferle ilgili bir de rapor sundum. Bu toplantının çok yararlı geçti ve Trabzonspor açısından oldukça verimli oldu”
“Birlikte kentlendik”
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun, Futbol Şube Sorumluluğu'na getirilmesini idari bir konu olarak yorumlayan Ziya Doğan, “Bizler profesyoneliz. Bu görevi alan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile de bir değerlendirme toplantısı yaptık. Bu toplantı da çok olumlu geçti. İkinci yarıda tek yürek, tek bilek halinde çalışmalarımız sürecek. Kenetlenip en iyi şekli ortaya çıkartacağız. Trabzonspor'u daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Başarıya giden yolda birbirimize fikirlerimizi anlattık ve kenetlendik" diye konuştu.
"Transfer gizli yapılmalı"
Transferlerle ilgili medyada çok sayıda haberin yer aldığını belirten Doğan, "Ben transferlerin gizli yapılmasını savunuyorum. Duyulduğu zaman futbolcuların fiyatı çok yükseliyor. Lig arasında hiç kimse oyuncusunu vermeyebilir. Ona rağmen yapılması gereken neler varsa onları yapacağız. Yurtdışından transfer söz konusu değil, çünkü 7 tane yabancı oyuncumuz var. Eller de Antalya'da yapacağımız kampa katılacak. Orada bir değerlendirme yapacağız. Yabancı oyuncu konusunda asla aceleci davranmayacağız. Ama yerli oyuncular konusunda bazı düşüncelerim var. Onları da yönetim kuruluna sundum. Onlar da çalışma içersindeler" dedi.
“Takımın iskeleti korunacak”
Gidecek oyuncular konusunda da hiçbir rapor vermediğini kaydeden Doğan, "Transferlerden sonra elimizdeki mevcut oyunculara da bakarak bir durum değerlendirmesi yapacağız. Belli mevkilerde kalabalık olursa o zaman ister istemez bazı oyuncuları göndereceğiz. Ama şu anda gidecek oyuncularla ilgili yönetim kuruluna bir isim vermedim. Benim istediğim özellikte oyuncular transfer edilirse ve bazı mevkilerde birikme olursa, bazı oyuncuları gönderebiliriz. Öyle kamuoyunun bahsettiği gibi çok oyuncu göndermeyi düşünmüyoruz. Takımın iskeletini koruyacağız" ifadelerini kullandı.
“Başarılı olmak istiyoruz”
Ziya Doğan şöyle devam etti: "Ligin ilk yarısında taraftar ve camiayı çok üzdük, biz de çok üzüldük. Camianın bize karşı olan güveni karşısında ezildik. Bunu futbolcumuz da biliyor, biz de biliyoruz. İkinci yarıda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor'un hedefi her zaman daha yukarılardır. En üst sıraları zorlamak, Fortis Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak istiyoruz. Bunlar bizim hedeflerimiz. Bu hedefleri yakalamak için de işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Bunu kolaya çevirmek de bizim elimizde. Trabzonspor camiası kenetlendiği zaman birçok sorunun üstesinden gelir. Bu iki günlük süre içinde, bunu net olarak gördüm. Çok iyi bir şekilde kenetleniyoruz. Bu kenetlenme bize çok büyük avantajlar sağlayacak, takımın başarısı için önemli bir etken olacak".
“Herkesin yüzü gülecek”
Bordo-mavili camianın güven ve ilgisinin kendisini gururlandırdığını ve bunun altında kalmak istemediğini belirten Doğan, Trabzon'un çok tepkili bir yer olarak bilinmesine rağmen, inandığı ve güvendiği insana karşı da bir o kadar sevecen ve sahiplenici olduğunun altını çizdi. Doğan, kendilerinin bu camiaya karşı mahcup olmak istemediklerini vurgulayarak, ikinci yarıda herkesin yüzünü güldüreceklerini söyledi.
22.12.2006 17:51:00
Yorum
-
ankaraspor oldukça uçmuş, cimbomdan o kadar topçu bir de çuval dolusu para istemişler....bu kadar partayı biz versek anında kaparız ama değer mi bilinmez...İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWederson'u bize verir mi Anadolu kulüpleri Allah aşkına yazmayın buraya. Anadolu kulüplerinin en iyi yaptığı şey ucuz futbolcu alıp iyi çıkanları Fenere satmak. Biz hangi Anadolu kulübünden hangi iyi yabancıyı aldık bugüne kadar? Keşke olsa da olsa...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum