Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet bunun fatihe karsi ne derdi var anlamadim ama yani garanti degil bu onbir trt böyle olmasini bekliyormus son antrenmanda as takim böyle oynamis bekliyib görelim

Irureta pazarligi

Yabanci hoca arayisini sürdüren bordo-mavililer, Deportivo'yu çalistiran Irureta'ya yeni bir teklifle gidip, görüsmelere basladi.

KARIYERI ÇOK IYI
    Yabanci teknik adam arayislari dolar kuru gibi degisen Trabzonspor'un dün, Deportivo'yu sampiyon yapan Javier Irureta ile görüstügü ögrenildi. Ispanya disinda hiçbir ülkede çalismayan tecrübeli hoca, Deportivo'yu Sampiyonlar Ligi'nde yari finale kadar tasima basarisini göstermisti. Ispanyol hoca ile yapilan görüsmenin bugün de sürecegi dile getirildi.

SANTINI'NIN ISTEGI
    Trabzonspor'un
    , Ispanyol teknik adam Irureta ile görüsmeden önce Santini'ye tekrar haber yolladigi da belirtiliyor. Menajerleri vasitasi ile Santini, bordo-mavililere su yaniti yollamis: "Önce bana yillik 1.5 milyon euro'yu belirterek ön protokolü imzalatip fakslayin. Ondan sonra oturup, ciddi ciddi transfer konusunu konusalim..."

hadi su iruretayi getirin buraya be
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi

Gökdeniz Kartal'a Cordoba Trabzon'a

26 Mayis 2006 09:05

Çagdas'i veren Kartal, Karadeniz ekibinin milli futbolcusuna talip oldu. Baskan Albayrak da sözlesmesi sona eren Kolombiyali kaleciyle anlasti...

Çagdas'i veren Kartal, Karadeniz ekibinin milli futbolcusuna talip oldu. Baskan Albayrak da sözlesmesi sona eren Kolombiyali kaleciyle anlasti.
      Ligin sona ermesiyle start alan transfer harekatinda Besiktas ile Trabzon birbirlerinden futbolcu alma yarisina basladi.

Çagdas'in Trabzonspor'a gitmesiyle baslayan flört, Besiktas'in Gökdeniz'e talip olmasiyla yeni bir boyut kazandi. Besiktas Kulübü Ikinci Baskani Murat Aksu, geçen hafta Çagdas'in transferi için bir araya geldigi Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak'tan Gökdeniz Karadeniz'i istedi. Tek basina karar veremeyecegini söyleyen Albayrak, teklifi yönetim kuruluna ve Gökdeniz'e iletecegini belirtti.

KARTAL ÇOK ISTIYOR
      Gökdeniz Karadeniz'in transferinde israrli olan Besiktas, 4 milyon euro'yu gözden çikartti. Siyah-Beyazli kulüp Gökdeniz'e karsilik Ibrahim Akin basta olmak üzere Ali Günes ve bir futbolcu daha vermeye hazir. Bu gelismeler sürerken Besiktas Ikinci Baskani Murat Aksu, Gökdeniz'le bir araya gelerek fikrini ögrenmek istedi. Gökdeniz Karadeniz, yeni sezonda Istanbul'da futbol oynamak istedigini belirtti ve Trabzonspor'un izin vermesi halinde Besiktas'a gelebilecegini söyledi. Transfer önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

TEPKIDEN ÇEKINIYORLAR
      Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray maçinin son dakikasinda yedigi golün ardindan Besiktas ile baglari kopan kaleci Oscar Cordoba, Trabzonsporlu yöneticilerle büyük ölçüde anlasti. Besiktas'ta forma giyen futbolculara kanca atan Bordo-Mavili yönetim, Kolombiyali Cordoba'nin 'saibeli' gol yedigi söylentileri nedeniyle tepki alabileceklerini düsünerek, bu transferi 'simdilik' açiklamama karari aldi. Yönetim, menajer araciligiyla anlastigi Cordoba'yi teknik direktör belli olduktan sonra Trabzon'a getirmeyi düsünüyor.

Kaynak: Aksam
      Haber: Nurettin Ercan

Fatih TEKKE haberleri bitti simdi sira Gökdeniz de

Yalandan kim ölmüs ki atin atin....[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• gökdenizlen yetinmiyorlar szimek lende az haber yok degil bana bunlar nerde szimeki bulubta röportaj yaptigini diyebilirmi yok celtic e gidebilirmisim....
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• eeeee Fatihten birsey çikmayinca basladilar digerleriyle ugrasmaya [img]smileys/smiley7.gif[/img]

alistik artik [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
          BMN Tsira TRABZON

Yorum

• bunlar yakinda rabzonspor klübüne besiktas talip fener talip yazmasinlar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Çagdas?i renklerine katarak ilk transferini yapan Trabzon'un gündeminde yerli ve yabanci birçok ismin bulundugu bildirildi. Iste Bordo-Mavililer'in hedefindeki isimler.

Çagdas?i renklerine katarak ilk transferini yapan Trabzonspor'un gündeminde yerli ve yabanci birçok ismin bulundugu bildirildi. Yönetimin öncelikli hedefi kaleci ve teknik adam sorununu çözmek.

Ankaragücü?nün golcü futbolcusu Umut imza için beklerken Trabzonspor, Besiktasli Ibrahim Akin, Ali Günes ve Okan Buruk, Ankarasporlu Musa Büyük, Denizlisporlu Musafa Keçeli, Gaziantepspor?un kalecisi Hasagiç ve Faruk Bayer, Sivassporlu Musa Kus, Galatasarayli Tomas ve Besiktas?tan kopan Oscar Cordoba için girisimlere basladi.

GÖRÜSMELER SÜRÜYOR

Yönetim, öncelikle kaleci sikintisi nedeniyle Besiktas'tan ayrilan Oscar Cordoba ve Gaziantepspor'un Bosnak kalecisi Hasagiç'le temasa geçti. Hasagiç'e karsilik kaleci Ahmet ve para teklif edildi, Gaziantepspor ise ayrica Adem ve Mehmet Yilmaz'i da istedi. Iki ekip arasindaki pazarliklarin önümüzdeki hafta içinde netlesecegi belirtildi.

Transfer komitesinin görüsmelerini sürdürdügü Besiktasli Ibrahim Akin, Ankarasporlu Musa Büyük, Sivassporlu Musa Kus ve Denizlisporlu Mustafa Keçeli'yle her konuda anlasmaya vardigi kaydedildi.

BASKANDAN RICARDINHO ATAGI

Baskan Nuri Albayrak'in kongrede, ?Seçilirsem yildiz bir futbolcu transfer edecegim? sözünü gerçeklestirmek için ileriye dönük sol kanat oyuncusu Ricardinho'yla ilgili arastirma baslattigi ögrenildi. Brezilya'nin Corinthians takiminda forma giyen 30 yasindaki Ricardinho'nun oynadigi 273 maçta 66 gol kaydettigi bildirildi.

TARAFTAR YABANCI ANTRENÖR ISTIYOR

Yönetimin görüstügü yabanci antrenörlerden sonuç almamasi üzerine bazi yöneticiler, ?Yerli antrenör konusunu da düsünebiliriz? açiklamasi yaparken kulübün internet sitesinde bir anket düzenlendi. ?Takimimizin yeni teknik direktörü, yerli mi yabanci mi olsun? konulu ankete katilan 6410 kisiden, 4091'i ?yabanci?, 2319'u ise yerli antrenörden yana oy kullandi. Yerli antrenör isteyenlerin orani yüzde 36'da kalirken, yabanci teknik adam yüzde 64'lük bir oran olusturdu.

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• ACABA KIM OLACAK DIYE DÜSÜNMEYE BASLADIM INSALLAH KAZIK YEMEYIZ

GIDIP 30 YASINDAKI BI ADAM ABU KADAR PARA VERMEZLER HERHALDE

RICARDINHO ISMI KONUSULUYO AMA ADAM 30 YASINDA ELIMIZDE PATLAR

Trabzon'un 12 milyon $'lik yildizi...

HASIM SAYITOGLU:

Baskan Nuri Albayrak'in verdigi yildiz sözü de, 4 gün içerisinde netlesecektir. Arjantinli veya Brezilyali iki futbolcuyu renklerimize baglamaya çalisacagiz. Bu futbolculardan birinin kulübe maliyeti 12 milyon Dolar civarinda" diyerek sözlerini tamamladi.
                26.05.2006

Kaynak : DHA

Yorum

• Trabzonspor'da yönetim huzursuz...

26 Mayis 2006 14:18

Albayrak ve Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu?nun, teknik direktör ve transfer konusunda bekleneni gerçeklestirememesi, yönetim kurulunda huzursuzluk yaratti.

Sayitoglu: 'Trabzonspor'da iç çekismeler var'

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ve Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu?nun, teknik direktör ve transfer konusunda bekleneni gerçeklestirememesi, yönetim kurulunda huzursuzluk yaratti.

Asbaskan Hasim Sayitoglu, transfer konusunda izlenen yolun dogru oldugu takdirde herhangi bir sorun olmayacagini belirterek, "Izlenen yol dogru degilse, o zaman sorunlar baslar" dedi.

Trabzonspor?da iç çekismeler oldugunu belirten Sayitoglu, "Bugüne kadar birçok konuda karamsarlik olabilir, ama Trabzonspor iç çekismelerden kaybediyor. Basarisizlikta herkes bunun hesabini verir. Bu çekismelerden dolayi Trabzonspor basari için girdigi bu yolda büyük yaralar alir. Yönetim kurulunun birlikte hareket etmesi lazim. Trabzonspor yönetiminin tek yürek, tek ses olmasi gerekir. Simdilik izlenen politika dogru, ama herkes hata yapabilir. Bizim ilk hatamiz, Djokaj?i transfer etmek oldu. Bazen maya tutmayinca, tas kaba sigmiyor" diye konustu.

Trabzonspor Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu ile aralarinda bir problem oldugu yönünde çikan dedikodulara da cevap veren Asbaskan Sayitoglu, "Onunla aramizda bir sorun yok, ama yönetim içerisinde rahatsizlik olabilir. Iyi niyetle isini yapmaya çalisiyor, ama tecrübesizligi sikinti yaratiyor. Mutlaka yönetim ve ileri gelenlerimiz rahatsiz oluyordur. Onun yapisinda agresiflik var. Bazen herseye çikisiyor. Ben onu her zaman uyariyorum. Ani çikislari ve ferdi davranislari Trabzonspor?a zarar verdigi dogrudur. Ama onun amaci sadece Trabzonspor?a hizmet etmek ve baska bir düsüncesi olamaz. Yönetim kurulunda, yumusak yapida insan da olmali, sert insan da. Onun yapisi da böyle. Iyi polis, kötü polis misali. Fikir ayriligi mutlaka olacaktir, olmalidir da. Yönetimde rahatsizlik olabilir, simdilik izlenen yol dogruysa sorun olmaz. Yanlissa o zaman sorunlar baslar. Basarisizlikta ise herkes bunun hesabini verir" seklinde konustu.

Fatih Tekke?nin transferine de deginen Sayitoglu sunlari söyledi: "Fatih?i, Türkiye içinde bir takima verebilmek için, kulübün yüzde 50 gelirine yakin bir transfer geliri elde etmemiz lazim. Bunun disinda Türkiye içinde bu rakama vermemiz mümkün degil. Taraftarimizin ve muhalefetimizin baskisini hissederiz. Avrupa?dan gelebilecek her türlü teklife haziriz. Böyle bir teklif geldigi takdirde, öncelikle Fatih?e sorariz."

Kulübün iç ve dis transferi nedeniyle yapilan elestrilerde dogruluk payi oldugunu da ifade eden Hasim Sayitoglu, "Özellikle teknik direktör konusunda çok geç kaldik. Transferin gecikme nedenlerinden biri de budur. Baskan Nuri Albayrak?in verdigi yildiz sözü de, 4 gün içerisinde netlesecektir. Arjantinli veya Brezilyali iki futbolcuyu renklerimize baglamaya çalisacagiz. Bu futbolculardan birinin kulübe maliyeti 12 milyon Dolar civarinda" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: Hürriyet

Bu haber toplam 58 defa okunmustur.

Bu haberi yazdir
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• elimizde patlayacaksa ricardinho patlasin. mükemmel bir oyuncu. insaallah dogrudur.
                    :::TS:::

Yorum

• kesinlikle..gelsin, sampiyonluklar yasatsin bize..varsin patlasin..zaten sampiyonluk, samp. ligi kazandiracagini kazandirir...o çok sisirilen alex'lerin top toplayici olarak bile çagrilmadigi kadronun degismezi adam..

insallah gerçeklesir...
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• 12 milyon dolat yaziyor . bence okadar parayi gözden çikarmaz bizim yönetim. keske alabilsek.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• bakalim juna benzemezsinde ne olursa olsun olsun 12 ml dolar baya bi karizma olusturur medyada bu sayede yuriçi transferleri ucuza kolay yapariz

ABANT IZZET BAYSAL ÜNIVERSITESIN\'DEN HI-LAZ

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                            12 milyon dolat yaziyor . bence okadar parayi gözden çikarmaz bizim yönetim. keske alabilsek.

Birinin maliyeti 12 milyon dolar ikisinin ise 24 milyon dolar ederbizim baskan verirmi bu kadar para......
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• zaten hadi agaoglu'nu geçtik baskanin kendi cebinden yildiz hediye sözü vardi..en azindan yarisini versin artik..
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• 12 milyon dolar 31 yasindaki futbolcuya bu mali yapida verilemez bence. Adam sakatlanip futbolu biraksa ne yapacagiz? Aman yönetim dikkat
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X