Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten bu abramoviç e gıcık oluyorum adam kalktı gitti ingiltereye be saf ayağını uzatsan trabzon da sayılırsın gel bize başkan ol ne vardı chelsea da olmuyor yeni bir milyarder rus beklemek lazım
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eller'den daha iyisini önersene bana?

Aklim almiyor böle düsünenlere.
      ya dostum eller kotu topcu degil tamam ama her futbolcu turkiyeye uyum sagliyamiyo oynayamadiktan sonra oynatsan ne olacak zaten suan 29 yasinda hem piyasada yapmis iyi paraya satilabilir ama oynatacaz diyolarsa buyurusn getirsinler onuda deneriz

Yorum

• syzmek e resmi teklif geldiği yazıyor bir internet sitesinde. bilgisi olan var mı?
        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tek bir şey istiyorum bu yönetimden artık.. Ne olur artık 3 eziklerde forma giyemeyip yedekte kalanları transfer etmesinler.. Yeter ya adam gibi transfer yapsınlar yapamıyolarsa da çıkıp deikanlı gibi "biz transfer yapmıyoruz " desinlerde her sene olduğu gibi bizi kanser etmesinler artık
          Al benden de o kadar.

Yorum

• İstanbul'da hissedilir derecede deprem meydana geldi
            Marmara Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
            Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 21.15'te, merkez üssü Bayramdere açıkları-Balıkesir olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
            Deprem, İstanbul'da da hissedildi.

-----------------------------------------------------------
            Diablo oynuyordum masa gitti geldi. Ulan diyom ne oldu diablo mu hortladı pc den yusuf yusuf
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• allahtan interternational da jun yoktu bide onu geri isterdiniz bi final oynadı diye

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim ZD kalacak gibi görünüyor ,yapacak bir şey yok ama acaba düşündüğü transferler yine kendisi gibi daha önce takımı bırakıp giden meşhurlar mı?Bunu sorarken inanın korku ile karışık ''Yok canım olurmu öyle şey,TS bir daha aynı hataya düşmez.''denmesini dört gözle bekliyorum.
                Yonetimin bu yonde bi aciklamasi oldugunu okudum Haber7.Com da.Eskiler geri alinmayacak diye.Ama simdi bulamadim haberi..

Buldum..
                Tüm Spor - Trabzonspor Yönetimi, Ziya Doğan tarafından istenen Galatasaraylı Tolga, Sakaryasporlu Erdinç ve Ankarasporlu Musa'nın dönmesine sıcak bakmıyor...
                En son Lapina tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 23:10.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul'da hissedilir derecede deprem meydana geldi
                  Marmara Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
                  Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 21.15'te, merkez üssü Bayramdere açıkları-Balıkesir olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
                  Deprem, İstanbul'da da hissedildi.

-----------------------------------------------------------
                  Diablo oynuyordum masa gitti geldi. Ulan diyom ne oldu diablo mu hortladı pc den yusuf yusuf
                  Hissettim ama dedim kendi kendime sanirim kafa goz dondu.

Yorum

• Futbol Federasyonu eski asbaşkanlarından, bir dönem F.Bahçe yönetiminde de görev alan Hadi Türkmen, Milli Takım için şike yapıldığını ileri sürdü...

Futbol Federasyonu eski asbaşkanlarından, bir dönem F.Bahçe yönetiminde de görev alan Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Hadi Türkmen, Milli Takım için şike yapıldığını ileri sürdü.

Haftalık Aktüel Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Hadi Türkmen, 1999 yılında, Türkiye Avrupa Şampiyonası için play-off'a kalmadan gruptan rahat çıkabilmek adına Macaristan-Portekiz maçında, kazanmaları yönünde Macaristan'a para gönderildiğini açıkladı.

Ancak Portekiz'in galip ayrıldığını ve gönderilen paranın da geriye eksik geldiğini söyledi. Türkmen, ayrıca, 2003 yılında 2004 Avrupa Şampiyonası için grupta İngiltere ile çekiştiğimizi, grup birincisi olabilmek için Slovakya'yı Nihat'ın golüyle 1-0 yendiğimiz maçta, rakibe 500 bin dolar verilmesinin kararlaştırıldığını; fakat bu paranın Slovak oyunculara gitmediğini, hatta bir kısmının parayı teslim edecek şahıslar tarafından kumarda kaybedildiğini ifade etti.

valla böylşe bir şey olsaydı ihraç edilebilirdik...

fenerin şikesi de güme gitti.ne güzel şimdi biri çıksa dese ki
                    nasıl da şike yaptık o zamanlar.çatır çatır...hahahahaa ruhunuz bile duymadı diye
                    ne de olsa zaman aşımı
                    En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 23:16.

Yorum

• TRABZON'A GELSENEYAKIN MARKAJ
                      Marce'den Yıldıray'a markaj. Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Marcelinho, Hertha Berlin'deki yakın dostu olan Yıldıray Baştürk'e sürpriz teklif yaptığı belirtildi. H.Berlin'de 'süper ikili' olduğu Yıldıray'a, "Trabzonspor'a gelmeni çok isterim. Birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. H.Berlin'den ayrılacak sezon sonunu bekleme, Ocak'ta Trabzon'a gel" dediği Milli oyuncunun bu sürpriz teklif için, "Neden olmasın. Ancak bana düşünmek için süre ver" dediği öğrenildi.
                      'EVET' DERSE
                      Yıldıray'ın sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle H.Berlin yönetimi ile devre arasında görüşeceği anlaşamaması durumunda öncelikle Marcelinho'nun önerisini değerlendirmeyi düşündüğü belirtildi. Yıldıray'ın teklife 'evet' demesi durumunda Trabzonspor'da yönetimin harekete geçerek, Milli oyuncuya Bordo-Mavili formayı giydirmek için pazarlıklara başlayacağı ifade edildi.

yani olurda bu kadarmı atılır arkadaşlar )

Yorum

• Zİya DoĞana Kamyon Çarpti !!!
                        Desem Yalan Olur..
                        Aslinda Fena Da Olmazdi Hanİ...
                        Gecenİn 23:22 Sİ
                        Ve Zİya DoĞan Hala İstİfa Etmedİ
                        taraf

Yorum

• ya simdi bu Eller 15 milyon Euro edermi ? kac para vermistikki , kira ücreti falan? bu bilgiler varmi kimsede
                          En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 23:28.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TRABZON'A GELSENEYAKIN MARKAJ
                            Marce'den Yıldıray'a markaj. Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Marcelinho, Hertha Berlin'deki yakın dostu olan Yıldıray Baştürk'e sürpriz teklif yaptığı belirtildi. H.Berlin'de 'süper ikili' olduğu Yıldıray'a, "Trabzonspor'a gelmeni çok isterim. Birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. H.Berlin'den ayrılacak sezon sonunu bekleme, Ocak'ta Trabzon'a gel" dediği Milli oyuncunun bu sürpriz teklif için, "Neden olmasın. Ancak bana düşünmek için süre ver" dediği öğrenildi.
                            'EVET' DERSE
                            Yıldıray'ın sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle H.Berlin yönetimi ile devre arasında görüşeceği anlaşamaması durumunda öncelikle Marcelinho'nun önerisini değerlendirmeyi düşündüğü belirtildi. Yıldıray'ın teklife 'evet' demesi durumunda Trabzonspor'da yönetimin harekete geçerek, Milli oyuncuya Bordo-Mavili formayı giydirmek için pazarlıklara başlayacağı ifade edildi.

yani olurda bu kadarmı atılır arkadaşlar )
                            bugun stv de bu yazıyı kelimesi kelimesine okudu
                            demek ki doğru değil

Yorum

• anlamadığım bunlar kimi kandırmaya çalışıyorlar yani vadet mutlu olsunlar hesabı bu iş )

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya simdi bu Eller 15 milyon Euro edermi ? kac para vermistikki , kira ücreti falan? bu bilgiler varmi kimsede

birisi bu kadar para ettiğinimi söylüyormuş eğer böyle bir para veriyorlarsa yanına musampayı,hüseyini,fatihi ekleyelim eşantiyon olarak gerçi bizimkiler bu parayıda farukinyo kancosa verir ve git topçu getir derler oda brezilyada üç ayda hepsini yer geri gelir ağbi gaspedildim der ::

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X