Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pamuk 'Eller' cebe

Trabzon’dan Internacional’e kiralandı, önce Libertadores’i, önceki gün de Dünya Kulüpler Kupası’nı kaldırdı. Piyasası tavan yapan Fabiano Eller için birçok Brezilya kulübü ve Avrupa’dan da Anderlecht sıraya girdi.

19.12.2006

bu haber fanatikten ve devami haburada http://www.ekolay.net/fanatik/Futbol...HaberID=429079

balon mu gercekmi pek önemli degil ama piyasasi tavan yapmis olasiligi büyük. Fakat yönetim israr ediyor kampa katilmasi icin. Bu yönetim olasi bir satista bu parayi nerelere harcardi ? Eger iyi kullanabilirse satsin diyorum , yabanci kontenjan sorunuda var, Szymekte israr etmek cok dogru olurmu ... gercekten biraz zor karar...
    Yani anliyacaginiz Yönetimde hocanin isine karisiyor...iyimi kötümü görecegiz...
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• PFDK Beşiktaş'a Bursaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Yorum

• Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın dün gece karıştığı trafik kazasında yaralanan yaya Lütfü Dikmen (56) vefat etti.

Kaza sonrasında dün gece Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Dikmen'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Aynı kazada Lütfü Dikmen'in kızı Minciye Dikmen (32) de yaralanmıştı.

Cavcav, dün gece Konya Yolu AŞTİ yönünde yol kenarında duran Lütfü Dikmen ve kızı Minciye Dikmen'e özel aracının aynasıyla çarparak yola düşmelerine neden olmuş, daha sonra yayalara arkadan gelen Ahmet Esmeray yönetimindeki başka bir araç tekrar çarpmıştı.

Başkan Cavcav'ın olay sonrasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Yorum

• Eller'in bizde başarılı olacağına inanmıyorum. Zaten yabancı kontenjanımızda dolu. Çok iyi para verildiği takdirde Avrupa'dan bir takıma satılıp gelen parayla yıl sonu açılcak yabancı kontenjanıyla daha iyi yabancı alınması taraftarıyım. Uzun vadeli düşünmek gerekir zaten hep burda hata yapıyoruz.
          '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Kupayı alınca; her futbolcusu değere binmiştir. ama eller maçta güzel oynamış..

Yorum

• İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kupayı alınca; her futbolcusu değere binmiştir. ama eller maçta güzel oynamış..
              macin büyük bölümünü izledim ...takimi sirf defans oynadi baskada sanslari yoktu yani bastiran Barcelonaydi geriye cekilip kontradan fazla gol pozisyonlarida yoktu ikinci yarida inter hocasinin oyuna soktugu adam golü atti. mac öyle bitti. Elleri yarim saat aradik acaba bumudur bumudu diye oyun sonunda bir kac kritik müdahaleleri vardi.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Zenit transfere doymuyor !
                Fatih Tekke’nin de formasını giydiği Rus ekibi Zenit, Dominguez'e imza attırdı

Rusya Premier Ligi'nde milli futbolcu Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit St. Petersburg, Arjantinli golcü Alejandro Dominguez'i transfer etti.

Eski Trabzonsporlu milli futbolcu Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg, bir başka Rusya Ligi takımı olan Rubin Kazan'dan golcü oyuncu Arjantinli Alejandro Dominguez'i rekor bir ücretle renklerine bağladı.

25 yaşındaki golcü futbolcuyla, 3 yıllığına, 7 milyon dolara, anlaşan Zenit, böylece, Rusya Ligi içerisinde en pahalı transfere imzasını atmış oldu.

Zenit'in yeni transferi Arjantinli Dominguez, geçtiğimiz sezon 13 gole imzasını atmış ve takımının en iyi futbolcusu seçilmişti.

Zenit, Fatih Tekke'yi de yaklaşık 20 milyon YTL ödeyerek renklerine bağlamıştı.

Yeni sezonda hedef büyüten Zenit, son olarak ise, Rusya Milli Takımı'nın da golcüsü olan Pavel Pogrebnyak'ı geçtiğimiz haftalarda 5 milyon dolara renklerine bağlamıştı.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• zenit çok para harcıyor yaaa.acaba bu ruslar bu paraları nerden buluyorlar....

Yorum

• gazprom ya zenitin sponsoru ...
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bizim ZD kalacak gibi görünüyor ,yapacak bir şey yok ama acaba düşündüğü transferler yine kendisi gibi daha önce takımı bırakıp giden meşhurlar mı?Bunu sorarken inanın korku ile karışık ''Yok canım olurmu öyle şey,TS bir daha aynı hataya düşmez.''denmesini dört gözle bekliyorum.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Tek bişey istiyorum bu yönetimden artık.. Ne olur artık 3 eziklerde forma giyemeyip yedekte kalanları transfer etmesinler.. Yeter ya adam gibi transfer yapsınlar yapamıyolarsada çıkıp deikanlı gibi "biz transfer yapmıyoruz " desinlerde her sene olduğu gibi bizi kanser etmesinler artık
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eller'in bizde başarılı olacağına inanmıyorum. Zaten yabancı kontenjanımızda dolu. Çok iyi para verildiği takdirde Avrupa'dan bir takıma satılıp gelen parayla yıl sonu açılcak yabancı kontenjanıyla daha iyi yabancı alınması taraftarıyım. Uzun vadeli düşünmek gerekir zaten hep burda hata yapıyoruz.

Eller'den daha iyisini önersene bana?

Aklim almiyor böle düsünenlere.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zenit çok para harcıyor yaaa.acaba bu ruslar bu paraları nerden buluyorlar....

eee arkalarinda koskoca Abrahamovic var.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gazprom ya zenitin sponsoru ...
                              Ya Kaptan sunlarla bir konussa da Gazprom bizimde sponsorumuz olsa
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Zaten bu abramoviç e gıcık oluyorum adam kalktı gitti ingiltereye be saf ayağını uzatsan trabzon da sayılırsın gel bize başkan ol ne vardı chelsea da olmuyor yeni bir milyarder rus beklemek lazım
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X