abi cok agir konust=un bee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar,
Forum yönetimimizin çoğu online değilken bir sızıntı olmuş ve tüm forum üyelerimiz de gerekli hassasiyeti göstererek bizlere ulaşıp durumu bildirmişlerdir.
BMN kalitesini bir kere daha göstermiştir. Bunun için hepinize teşekkürler.
Ancak artık varlığı GS'nin şahsiyeti gibi yokluklarda gezen bu vatandaş ile ilgili daha fazla yorum yapmayın.
Bir böcek doğdu ve kelebek olamadan göçtü...
Biz dönelim tekrar kendi gündemimize.
Ceza almamak için lütfen artık sakin olun, küfür etmeyin.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
kardeş bence umut ve adem iyi oyuncular umut çift forvet oynarsa çok faydalı olur.Abdurrahman ve emrenin alınması çok iyi olur.zaten emre ümit milli takım kaptanı.augustine konusunda çok haklısınİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya şu ankaragücünden adam toplamaktan hala akıllanmadık ya. ya hangisi iyi çıktı şimdiye kara ki adem agustin umut erhan bunlar aklıma gelenler
Yorum
-
bende bu ankaragücünden topçu alınması olayında bir iki şey söylüyeyim dedim
Benim hatırladığım Kazım sağ kanatta oynardı fatih terim bunu milli takıma çağırdı bizde aynı murat ocak vakasında olduğu gibi atladık pek takıma faydası olmadı ve zaten son kez milli takıma çağrılışıydı daha sonra bizde gönderdik. Bir Augustine vakası var bunun bonservisi elinde olmasına rağmen ankaragücüne o zaman 800 bin dolar civarı para verdik. Bir trabzon kökenli kanat oyuncusu aldık ve aynı hızla gönderdik hatta 61 giyerdi.
Daha sonra genç yetenek adem koçağı aldık bu iyi topçu ama trabzona tek faydası ankaragücü maçında attığı iki nefis goldür iyi yetenek topçudur tekrar alınsa sevinirim. Umut bu iyi topçudur ama ona vereceğimiz paraya 1milyon daha ekler bence gökhan alınabilirdi bence bize pahallıya sattılar çünkü bir forvet için çok öğreneceği şey var bizim belki o kadar dayanacak gücümüz yok ama iyi topçudur. Ben ankaradayım ankaragüçlü arkadaşlara diyorum bize kakaladınız onlarda bize geri verin diyorlar onlar bu topçuları seviyor ama bize gerçekten iyi topçu lazım biz ankargücü değiliz nkaragücünede zarar veriyoruz kendimizede ben topçu alınacaksa geysenin altyapısını ayartsınlar almanyalı gençlere yönelsinlerali güzeldalı geri getirsinler.
Lütfen tek sezonda başarı gösterdiler diye hadi alalım yapmayalım transfer yapmak için değil ihtiyaca binaen yapılır sağda 4 defans oyuncumuz var bunları denedik ama bir kişi etmediler.Solda transferin bombalı elimizde patladı lütfen kimseyi takımındaki bir kaç maçlık performansı sadece kriter alıp transfer yapılmasın.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Trabzon kaynıyor!
Bordo-mavililerde Başkan Nuri Albayrak'ın kongreyi gündemine almaması camiayı hareketlendirdi. Yönetim kurulunu ibra etmemeyi düşünen muhalefet kanadı, 865 imzayı toplayıp, kulübü seçime götürmeyi planlıyor
ÖMÜR AVCI/DHA
Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın üç gün geciken yönetim kurulu toplantısında muhalefetin kongre beklentilerini boşa çıkaran açıklamaları sonrası camia hareketlendi.
16 Aralık'taki Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurulması için imza toplanması konusundaki çalışmalar hız kazandı. Bunun gerçekleştirilememesi halinde yönetimin genel kurulda ibra edilmemesi için kulis faaliyetleri yapılıyor.
Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezeroğlu seçimin ancak genel kurulda oy kullanma hakkına sahip 4325 üyeden 5'te biri olan 865 üyenin noter onaylı imzasının yönetime sunulması halinde olabileceğini vurguladı. Muhalefetin İstanbul kanadının da imza toplanması için devreye girdiği öğrenildi.
"Vebali kalır"
Başkan Nuri Albayrak ise, muhalefetin bu çabasına karşılık, camiayı birlik içinde takımın başarısı için çalışmaya davet etti. Bazı eski yöneticiler "Destek istenirken, kongre için zorlamaya devam edersek yıkıcı duruma düşeriz" diyerek çekimser kalırken, seçime mutlaka gidilmesini isteyen ve çoğunluğu oluşturan diğer grup aksi görüş bildirdi. Bu grubun, "11 aydır olmayanı 2 ayda yapmak için bizden izin istiyorlar. Kulüp daha kötü duruma düşerse, vebali hepimizin üzerinde kalır" görüşünü dile getirdiği bildirildi.
Mesaiye devam
Trabzonspor, ligde Ankaraspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo-mavili oyuncuların oldukça hırslı olduğu idmanda top ve taktik çalışması üzerinde duruldu. Teknik Direktör Ziya Doğan zaman zaman hata yapmamaları konusunda oyuncularını uyardı.
Albayrak da kampa girdi!
Kötü gidişi nedeniyle alarma geçen yönetim, Ankaraspor'la ligde ve kupada oynanacak iki maç süresince alarma geçti. 16 Aralık'taki Mali Genel Kurul'a kadar Trabzon'da kalma kararı alan Başkan Nuri Albayrak, bu süre içinde teknik kadrodan, futbolculara ve camianın ileri gelenlerine kadar herkesle bir dizi görüşmeler yapacak.
Albayrak'ın öncelikle takımın önümüzdeki Ankaraspor maçını kazanması için gününün büyük bölümünü tesislerde geçireceği, tüm antrenmanları izleyeceği ve başta Hüseyin olmak üzere hemen hemen bütün futbolcularla bire bir görüşmeler yaparak, sorunlarını öğreneceği bildirildi.
Tuncay'a açık davet
Kaptan Hüseyin Çimşir, Cola Turka ayın konuğu köşesinde taraftarlardan gelen soruları yanıtlarken, ilginç açıklamalar yaptı. Hüseyin, takımda görmek istediği oyuncunun kim olduğu sorusuna "Fenerbahçeli Tuncay" yanıtını verdi.
Stilinin beğenilmemesi konusunda içinin rahat olduğunu vurgulayan Trabzonlu oyuncu, "Herkes sevmek zorunda değil. Önemli olan kendimin neler yaptığını bilmem. Herhalde başarılıyım ki, Milli Takım'a seçiliyorum" dedi. Hedefinin yurt dışında oynamak olduğunu belirten Hüseyin, taraftarın tepkisine artık kafasını takmadığını, başarı için yönetim ve teknik heyet konusunda da istikrar gerektiğini sözlerine ekeldi.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Fatih Terim'in de futbol bilgisi konusunda ciddi şüphelerim var ama en azından adam tv'den bir Barca-Real maçı seyrettiğinde eline kalem kağıt alıp bir kenara not düşebiliyordur. Milletin alan savunması ısrarı sürerken sessiz sedasız çift stoper oynatıp Popescu, Hagi, Taffarel gibi "tam isabet" adamlarla başarıya ulaşmasının başka bir açıklaması bende yok.İlk olarak zky_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon: Ziya Doğan'a, Fatih Terim Modeli
Türkcell Süper Ligi'nde......
Ama ZD öyle değil ki, neyine bu destek anlamadım... Arkasında forvetsiz maça çıkan bir Lazaroni örneği olmasa herhalde çoktan isyan bayrağını açmıştık. Sanırım mevlam önce uçurumu gösterip sonra şarampole şükrettiriyor.
Yorum
-
Best Fm i dinliyodum şimdi.
spiker spor haberlerinde dediki , yurtdışında başarısı olmadığı söylenen fenerbahçeyi Suriyenin Halepspor takımı yeni yaptıkları statın açılış maçına davet etti.
ciddi ciddi haber di yani gırgırına demedi
sonrada dediki artık fenerbahçe bi yurtdışı galibiyeti alır heralde
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
son bir kac gündür gazete sayfalarinda hüseyinin aciklamalariyla baslayan oyunculara özellikle de yabanci oyunculara destek ilgi motivasyon gibi kavramlar duyulmaya baslandi ben de kendime soruyorum bu zamana kadar arkadaslik baglarinda ki kopukluk yabanci oyuncularla iliskilerda ki kopukluklar biliniyordu da nedne bu kadar beklendi? sanki birden huseyin efendinin akli basina geldi nuri albayrak iki hafta trabzonda kamp kurmaya karar verdi ve en anlasilmazi da ziya dogandan geldi! artik ankara macini alip taraftari guldurme zamani gelmis ama daha önemlisi yönetime karsi sorumluluklari varmis oyuncularin! yahu bunlar bizimle baya bayagi dalga geciyorlar! yedi haftadir neredeydiniz! hadi yedi haftadir kazanamiyorsunuz ama ondan önce sanki futbol oynuyordu takim! simdi tutmus ziya oyunculara sorumluluklarini anlatiyor! sen önce tkaim yapmayi düzgün bir onbir sahaya cikarmayi becer de ondan sonra bize masal anlat xxx ziya...
düpedüz ilk yarinin bitmesi icin yapilan dua bunun adi!hani sonra uzunca bir ara var ya! orada nasil osla hersey unutulacak yine ligin ilk macinda stadyumn dolacak eee nasil olsa yattara da gelecek ondan sonrasi kolay! takim iki kazanip bir yenilecek bir berabere kalacak ziya da diyecek ki takimi ilkyari bulundugu yerden buralara getirdik!
arkadaslar sakin ola ki bu aptalca oyunun bir parcasai olmayalim! bizim sorunumuz sadece saha sorunu degil bütün bunlarin arkasinda bizlere unutturulan 22 milyon ytl lik borc unutulacak ya da gözden kacirilacak gibi degil! yönetim bu kulübü devralirken kasa artidaydi borsada da isler tikirinda yürüyordu! simdi gelinen noktada mac sonuclarina dayali olarak tv gelirlerinde ki azalmayi da hesaba katarsak mali olarak zor günlere gebe bir trabzonspor var! bu mali tablo da múhalafetin geride durmasinin bir sebebi! takimin profesyonel yönetilmesi kavramini zaten nurinin gelir gelmez o bölümden yaptigi isten cikarmalarla hepten rafa kaldrmak zorunda kaldik!
acik ki huseyin bu yönetimin hasadami ve hüseyinin has adamlari da hasan ve onun etrafinda toplkanan trabzonlu oyuncular ve bunlara ziyanin hasadamlarini eklersek ki bunlarin kim oldugunu hepimiz biliyoruz takimin basarisiz olmasinda ki ana sebeplere ulasmis oluyoruz...
ikinci devreyle birlikte ziya bu takimi acik ki anadolunun cöplügüne cevirecek ve bizlerde maalesef bunlara seyirci kalacagiz! ancak benim bir umudum var ki o da cok aci bir recete! söyle ki bu hafta oynanacak ankara lig maci ve daha sonra ki kupa maci sonucu bizim icin faydali olacak gelismelere gebe olabilir! sorun su ki acaba gercekten bunu kaldirabilecek miyiz! yani trabzonun kupadan elenmesi pahasina ziyadan kurtulma sansi yakalanabilir mi?
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** ********En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 08.12.2006, 14:01.
Yorum
-
Dün gece NTV Spor Haberlerinde Gökhan Ünal'la canlı telefon görüşmesi yapan Burcu Esmersoy Cusimano kızımızın 3-4 kez ısrarala 3 büyükler diye başlayan sorularına Gökhan Ünal'ın her seferinde 4 büyükler diye başlayan cevaplar vermesi hoşuma gitti. Konuyla pek ilgisi yok ama bi yere yazmak istedim. Özellikle başta kendi hocası Ertuğrul Sağlam ve bazı kompleksi futbol adamcıklarının son günlerdeki açıklamalarından sonra bu şekilde konuşması Gökhan Ünal'ı gözümde biraz daha büyüttü.Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Yorum
-
hüseyinin yazısını tamammiyle okudum... onların açısından baktıgımızda haklılar.. ancak bu mağlubiyetlerin sebepleri konusunda hiç bir açıklama yapmamış.. bu kadar mağlubiyetin bir açıklaması yok... olmasın ... yeter ki bundan sonra iyi olsunlar... ve takviye şart..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Trabzonspor'u anlamak için biraz tarih okuyalım. Yakın tarihten kısa notlarla bugünün analizi yapalım.
- 13 Ağustos 2003 tarihinde Avni Aker’de oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Maçın tek golünü Fenerbahçeli Hoojdonk frikikten attı. Maçta hatırlanacak diğer bir olay ise maça gelen Fenerbahçeli taraftarların taşkınlığı oldu. Olayları zamanında bastıramayan polisler, Trabzonsporlu taraftarları coplamakla yetindi. Sonunda alınması gereken karar alındı ve Fenerbahçeli taraftarlar stad dışına çıkarıldı.
- Karşılaşmanın ardından maçın sonucu değil, daha çok maçta çıkan olaylar konuşuldu. Ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe’ye Trabzonspor maçında yaşananlardan dolayı 1 maç saha kapama cezası verdi.
- Karar Tahkim kurulundayken, CNN Türk'te yayımlanan 'Eğrisi-Doğrusu Özel' programına katılan ve Taha Akyol'un sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, "Trabzonspor maçında yaşananlardan ötürü Fenerbahçe Kulübü'ne verilen bir maç saha kapatma cezası adil değil. Tahkim Kurulu, bu kararı bozabilir" görüşünü dile getirdi.
- Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, "Sayın Başbakan'ın böyle bir açıklama yapmasını anlayamadık. Herkesten çok ben şaşırdım. Böyle bir yaklaşıma tek başıma karşılık vermeyeceğim” dedi.
- CHP Trabzon İl Başkanı Hazaroğlu, Erdoğan'ın, açıklamalarıyla ilgili olarak, "Tarafsız olması gereken Başbakan, futbola siyaset karıştırmanın ötesinde, büyük bir adaletsizlik ve haksızlık örneği göstermiştir, Başbakan, Trabzon'a önyargılı bakışını bir kez daha ortaya koymuştur. Suçluları, futbol fanatiği görüntüsü ile savunan Başbakan, ne zaman Trabzon'la ilgili sorun olsa, aynı tavrı göstermiştir." diye konuştu.
·Ve Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, 04. 09. 2003 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe'ye verdiği 1 maç saha kapama cezasını kaldırdı.
·Bu karardan birgün sonra Trabzonspor başkanı Özkan Sümer istifa etti. Sümer, Tahkim Kurulu'nun, Fenerbahçe'nin 1 maçlık saha kapatma cezasını kaldırmasından dolayı istifa ettiğini açıkladı.
·22 Aralık 2003’de yapılan genel kurulda Atay Aktuğ, Trabzonspor’un yeni başkanı oldu.
·Şimdi burada futbola kısa bir ara verelim ve siyasete geçelim.
·Trabzonspor taraftarları ve Trabzonlular Başbakan Erdoğan’ın bu açıklamasını hiç unutmadı. Bu hesaplaşma maçtan yaklaşık 6 ay sonra gerçekleşen yerel seçimde de devam etti. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Ak Parti, Türkiye genelinde % 41 oranında oy almasına rağmen daha önce Fazilet Partisi’nde bulunan Trabzon belediye başkanlığını, CHP’ye kaptırdı.
·Ak Parti Trabzon’u tekrar kazanmaya Trabzonspor’dan başlamak istedi. Bir önceki senenin ikinci olan takımı bir anda kötü sonuçlar almaya başladı. Şampiyonlar liginin ön elemesinde bir Güney Kıbrıs takımına elendi, ligde kötü sonuçlar almaya başladı. Atay Aktuğ ne yapsa Trabzonspor’da başarıyı yakalayamadı. Trabzon’da sağın hedefi, sol cenahta nitelendirilebilecek Atay Aktuğ’u devirmekti. Bunun için bazı futbolcular formdan düştü, takım ikiye bölündü. Teknik direktör değişiklikleri de Trabzonspor’u değiştiremedi.
·Ve Trabzonspor 19 aralık 2005’te gittiği genel kurulda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un eski başkanı, Yeni Şafak gazetesinin ortaklarından Nuri Albayrak’ı yeni başkan seçti. Trabzonspor’da sol cenah kaybetti, sağ cenah kazandı.
·AKP’nin Trabzon’u Trabzonspor’dan kazanma planı henüz başarıya ulaşamadı. Yine Trabzonspor’da kongre hazırlıkları var. Sol cenah kaybedilen bir maçın rövanşını istiyor. Takım yine ikiye bölünmüş durumda. Trabzonspor, başını yazar Nihat Genç’in çektiği bir muhalefetle yeni kongreye hazırlanıyor. Trabzonspor’un yeni başkanı Trabzon’un solundan gelirse kimse şaşırmasın...
ENSONHABER.COM ÖZEL
hep söylediğim bişeydi..bazı kesimler Trabzonsporu araç olarak kullanıyorlar diye...Trabzonsporu yönetmeye çalışanların talip olanların ve yönetlerin birçoğu 1. amaç olarak pirim peşinde, hizmet değil...
.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
evet bende izledim ve aynı şekilde özellikle dikkat ettim hatta o sırada bir arkadaşımla msn de bir konu hakkında yazışıyorduk, bu diyalogları duyduktan sonra bana hatırlat sana bişey söylicem konu bitince demiştim ve bu olayı anlatacaktım. Gökhan Ünalı parasını ver al iş bu kadar basit kadın her seferinde 3 büyüklere oynaman vizyon prestij vs. geyikleri yaparken, adam özellikle 4 büyükler diyerek sorularına cevap verdi ve gerçekten baya hoş oldu hanım kızımız biraz şey oldu hmmm hani nası derler ...İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece NTV Spor Haberlerinde Gökhan Ünal'la canlı telefon görüşmesi yapan Burcu Esmersoy Cusimano kızımızın 3-4 kez ısrarala 3 büyükler diye başlayan sorularına Gökhan Ünal'ın her seferinde 4 büyükler diye başlayan cevaplar vermesi hoşuma gitti. Konuyla pek ilgisi yok ama bi yere yazmak istedim. Özellikle başta kendi hocası Ertuğrul Sağlam ve bazı kompleksi futbol adamcıklarının son günlerdeki açıklamalarından sonra bu şekilde konuşması Gökhan Ünal'ı gözümde biraz daha büyüttü.
0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u anlamak için biraz tarih okuyalım. Yakın tarihten kısa notlarla bugünün analizi yapalım.
- 13 Ağustos 2003 tarihinde Avni Aker’de oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Maçın tek golünü Fenerbahçeli Hoojdonk frikikten attı. Maçta hatırlanacak diğer bir olay ise maça gelen Fenerbahçeli taraftarların taşkınlığı oldu. Olayları zamanında bastıramayan polisler, Trabzonsporlu taraftarları coplamakla yetindi. Sonunda alınması gereken karar alındı ve Fenerbahçeli taraftarlar stad dışına çıkarıldı.
- Karşılaşmanın ardından maçın sonucu değil, daha çok maçta çıkan olaylar konuşuldu. Ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe’ye Trabzonspor maçında yaşananlardan dolayı 1 maç saha kapama cezası verdi.
- Karar Tahkim kurulundayken, CNN Türk'te yayımlanan 'Eğrisi-Doğrusu Özel' programına katılan ve Taha Akyol'un sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, "Trabzonspor maçında yaşananlardan ötürü Fenerbahçe Kulübü'ne verilen bir maç saha kapatma cezası adil değil. Tahkim Kurulu, bu kararı bozabilir" görüşünü dile getirdi.
- Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, "Sayın Başbakan'ın böyle bir açıklama yapmasını anlayamadık. Herkesten çok ben şaşırdım. Böyle bir yaklaşıma tek başıma karşılık vermeyeceğim” dedi.
- CHP Trabzon İl Başkanı Hazaroğlu, Erdoğan'ın, açıklamalarıyla ilgili olarak, "Tarafsız olması gereken Başbakan, futbola siyaset karıştırmanın ötesinde, büyük bir adaletsizlik ve haksızlık örneği göstermiştir, Başbakan, Trabzon'a önyargılı bakışını bir kez daha ortaya koymuştur. Suçluları, futbol fanatiği görüntüsü ile savunan Başbakan, ne zaman Trabzon'la ilgili sorun olsa, aynı tavrı göstermiştir." diye konuştu.
·Ve Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, 04. 09. 2003 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe'ye verdiği 1 maç saha kapama cezasını kaldırdı.
·Bu karardan birgün sonra Trabzonspor başkanı Özkan Sümer istifa etti. Sümer, Tahkim Kurulu'nun, Fenerbahçe'nin 1 maçlık saha kapatma cezasını kaldırmasından dolayı istifa ettiğini açıkladı.
·22 Aralık 2003’de yapılan genel kurulda Atay Aktuğ, Trabzonspor’un yeni başkanı oldu.
·Şimdi burada futbola kısa bir ara verelim ve siyasete geçelim.
·Trabzonspor taraftarları ve Trabzonlular Başbakan Erdoğan’ın bu açıklamasını hiç unutmadı. Bu hesaplaşma maçtan yaklaşık 6 ay sonra gerçekleşen yerel seçimde de devam etti. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Ak Parti, Türkiye genelinde % 41 oranında oy almasına rağmen daha önce Fazilet Partisi’nde bulunan Trabzon belediye başkanlığını, CHP’ye kaptırdı.
·Ak Parti Trabzon’u tekrar kazanmaya Trabzonspor’dan başlamak istedi. Bir önceki senenin ikinci olan takımı bir anda kötü sonuçlar almaya başladı. Şampiyonlar liginin ön elemesinde bir Güney Kıbrıs takımına elendi, ligde kötü sonuçlar almaya başladı. Atay Aktuğ ne yapsa Trabzonspor’da başarıyı yakalayamadı. Trabzon’da sağın hedefi, sol cenahta nitelendirilebilecek Atay Aktuğ’u devirmekti. Bunun için bazı futbolcular formdan düştü, takım ikiye bölündü. Teknik direktör değişiklikleri de Trabzonspor’u değiştiremedi.
·Ve Trabzonspor 19 aralık 2005’te gittiği genel kurulda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un eski başkanı, Yeni Şafak gazetesinin ortaklarından Nuri Albayrak’ı yeni başkan seçti. Trabzonspor’da sol cenah kaybetti, sağ cenah kazandı.
·AKP’nin Trabzon’u Trabzonspor’dan kazanma planı henüz başarıya ulaşamadı. Yine Trabzonspor’da kongre hazırlıkları var. Sol cenah kaybedilen bir maçın rövanşını istiyor. Takım yine ikiye bölünmüş durumda. Trabzonspor, başını yazar Nihat Genç’in çektiği bir muhalefetle yeni kongreye hazırlanıyor. Trabzonspor’un yeni başkanı Trabzon’un solundan gelirse kimse şaşırmasın...
ENSONHABER.COM ÖZEL
hep söylediğim bişeydi..bazı kesimler Trabzonsporu araç olarak kullanıyorlar diye...Trabzonsporu yönetmeye çalışanların talip olanların ve yönetlerin birçoğu 1. amaç olarak pirim peşinde, hizmet değil...
herkes siyaset karıştırmayalım filan diyor ama maalesef klübümüz siyasi oyunların rant merkezi haline geldi.....
yukarda yazılanlara yalan diyecek olan yoktur.. çünkü hiç birisi uydurma değil olan gerçek olaylarlardır..... bu nedenle siyasete bulaşmış insanların her nedenle olursa olsun klüpte görev almamaları gerekir....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum