Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tayfun Cora Kayserispor'da

Kayserispor, Tayfun Cora'yi Trabzonspor'dan 1 yilligina kiraladi.
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• "Trabzonspor Dergisi Üzerine"
      Trabzonspor resmi dergisi yayin hayatina Özkan Sümer döneminde basladi.Basinla iç içe ve basinin önemini çok iyi kavrayan sevgili Ismail Yavuz'un yogun gayretleriyle Haziran 2003 tarihinde deneyimli bir gazeteci olan Bülent Gürkan bu isle görevlendirildi.

Gürkan, vizyonu ve Istanbul medyasi içindeki konumu itibariyle bu is için tercih edilmis çok iyi bir isimdi. Bize göre Mugla nüfusuna kayitli olmasi ve Trabzonspor hastasi kimlikle taninmasi daha bir anlamliydi. Gürkan sanki Trabzonspor'un Anadolu çehresiydi. Trabzonspor'un o tarihten buyana yasadigi zor dönemlere ragmen Gürkan'in çikardigi Trabzonspor Dergisi 6-7 bin trajlara ulasti. Gürkan'in yaptigi haberler özgün ve gazetelerin ilgi odagiydi. Gürkan Trabzonspor tarihine tam 4 bin sayfalik yazili metinle birlikte 34 sayi birakti.

Bülent Gürkan, 1991 yilindan buyana Trabzonspor Dergisi çikariyordu. O dergi 49 sayi çikti. Gürkan Trabzonspor Efsanesi kitabini yayinladi. 1 Adet Trabzonspor yilligi yapti. 60'in üzerinde maç günü dergisi hazirladi.Ama bizim yeni yönetim kurulu üyeleri dergiyi Bülent Gürkan'in uhdesinden alirken, "Kim bu Bülent Gürkan, neden Trabzonspor dergisini o yapiyor?" diye konusmayi ihmal etmedi. Aslinda Gürkan'i tanimayanlar bu camianin son 15 yilinda hiç olmamis demekti. Edindigimiz bilgiye göre dergi konusu yönetim kuruluna hiç gelmedi. Konu iki yöneticinin tasarrufuyla Gürkan'in elinden alindi. Gerekçe ise derginin pahali yapiliyor olmasiydi.Trabzon'dan birileri devreye girmis, dergi Trabzon'a tasinmisti. Yani tipik bir Trabzon klasigi daha tekrar ediyor, iyiyi güzeli, eteginden çekmede yeni bir örnek yasaniyordu! ..

Trabzonspor Dergisi'nin Bülent Gürkan'dan alinmasi bir yana biçimini kabul etmek mümkün degil. Ne bir tesekkür, ne bir görüsme ne de adam yerine koyma. Yangindan mal kaçirir gibi ve adeta klasik bir asagilama. Sanki birileri uzun süredir dergiyi kapma yarisinda... Geride kalan 3 yil içinde Gürkan'in çikardigi Trabzonspor Dergisi her dönemde yönetimin degil, camianin dergisi oldu. Ama birileri derginin kendi kontrolünde olmasini ve kendilerine ait bol bol reklam yapmasini istemis olmali. Dergi Trabzon'da çikinca bu isin daha kolay olacagina inanildi. Bize göre bu konu küçük ama mide bulandirir cinsten... Bize göre bu girisim Trabzonspor'un adeta Trabzon'a hapsedilmesi gibi... Bize göre bu girisim vizyonsuz, ufku dar bir anlayisin girisimi. Yine bize göre bu dergi Trabzonspor'un 3 büyük kulüple yarisan tek markasiydi.Onlarin dergileri kadar kaliteli, onlarin dergileri kadar görkemliydi.

Sevgili Bülent Gürkan'i aradik, konuyla ilgili görüslerini almak istedik. Bir tesekküre bile layik görülmediginden sadece kirgin oldugunu söyledi ve daha fazla spekülasyona meydan vermemek bazi seyleri de görmemek için konusmak istemedigini belirtti. "Anlatmaya gerek yok Agabey siz zaten anliyorsunuz" dedi. Biz onlar gibi olduk dostlar...

(günebakis-Ali Öztürk)

Yorum

• Will Stephen Be Appiah At Arsenal? Arsenal boss Arsene Wenger is rumoured to ready to rescue Ghana captain Stephen Appiah from his Turkish exile and take him to the new Emirates Stadium in North London.

Appiah reportedly came close to signing for Arsenal a year ago as part of the deal that saw Patrick Vieira move to Juventus. Appiah was then a Juve player, but the attacking midfielder opted for Turkish side Fenerbahce in a £5.5 million deal instead.

However, he has not settled in Turkey as well as he'd hoped, and is now said to want a move to England.

Wenger has apparently had scouts checking on his form in Germany and could make an offer.

However, Appiah's excellent form for the Black Stars has probably attracted the interest of several other clubs, and also pushed the asking price higher as far as Fenerbahce are concerned

>>>>adamlar Appiah'in Türkiye'de sürgünde oldugunu yazmislar. bunu fenerbahçe'de sürgünde olarak degistirmek gerekir aslinda.
        burdayim,
        sorunun cevabi içtigi yerde
        http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• Haber niteligi tasimayan son sayfadaki yazilar silinmistir.

Lütfen konu basligindan çikmadan, yorum içermeyen, haber niteligi tasiyan konular için basligi kullanin. Haber yoksa yok. Biri "arkasi gelmez dertlerimin" diyor, altindaki "biktim illallah". Abartmanin anlami yok. Serbest kürsü bu ve benzeri ihtiyaçlar için var.

Yorum

• Kaynak: radyospor.com

Besiktas?in uzun ugraslar sonucunda Isviçre?nin Basel takimindan transfer ettigi Matias Emilio Delgado Istanbul?a geldi.

Arjantinli yildizin transferini gerçeklestirmek için Isviçre?de bulunan Ikinci Baskan Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacioglu Delgado?ya uçakta eslik etti..

Pasaport islemlerinin ardindan Besiktas Ikinci Baskani Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpaci ile birlikte gazetecilerin karsisina geçen Delgado, Istanbul?a ilk defa geldigini ve Besiktas hakkinda herkesten çok iyi sözler duydugunu söyledi.

Arjantinli yildiz Tigana ile ilgili soruyu, "Tigana?nin beni istemesi benim için grur verici bir olay." diye yanitladi...

OMUZLARA ALINDI

Yüzlerce siyah beyazli taraftar tarafindan Havaalaninda karsilanan Delgado taraftarlarin havaalaninda kendisini karsilamasindan son derece memnun oldugunu da belirterek, "Taraftarlarin böyle bir karsilama yapmalari beni çok mutlu ediyor." dedi...

Besiktas taraftarlarinin omuzlarina aldigi futbolcu güçlükle arabasina binerek Swiss Otel?e gitti...

DELGADO EN PAHALI TRANSFER

Matias Emilio Delgado, Besiktas?a transferi ile Isviçre?de bir rekora da imza atti... 5 Milyon Euro ya da bir baska deyisle 7.8 milyon Isviçre Franki bonservis bedeli ile siyah beyazli takima gelen Delgado Isviçre futbol tarihine en yüksek bedelle transfer yapan futbolcu olarak geçti...

Arjantinli oyuncu saat 13.00?te, BJK Nevzat Demir Tesisleri?nde düzenlenecek törende, sözlesme imzalayacak.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• helal olsun adamlara bos durmuyorlar bizimkilerde bi 2.lig topçusuna imza attiramadilar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bu dergi olayi çok dogru bir tespit.açik ve net biçimde derginin kalitesi düsmüstür,ister baski ister haber niteliginde olsun ve dergide ek olarak verilen hiçbir sey yok,sadece lig fikstürü ve takvim arada bir hiç olmazsa bir poster birsey verde adam gibi olsun.
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• ülker olmasaydi biraz zor alirdi kargalar[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• tayfun için insallah hayirli olur bu gencin biraz uzaklasip hatalarini görmesi sartti ve bence bomba gibi dönecek ve taraftarin ve klübün degerini eskisinden daha iyi anliyacak .

Suda var benim gibi birçok taraftarin hala anortosis elenmesini unutamadi bence oda unutamamistir zaten unutmamali bu1 sene onabir terapi olur.
                    sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• ALBAYRAK SÖZLERINI YERINE GETIRMEYECEK BIRI DEGILDIR

EN IYISI ALBAYRAK'TI
                      Trabzonspor eski yöneticisi ve camianin duayen isimlerinden Isadami Ibrahim Cevahir, Baskan Nuri Albayrak ve yönetiminin verdikleri sözleri yerine getirecegine inandigini söyledi. Cevahir, son kongre öncesinde eski Baskan Atay Aktug'un görevi birakmasini hiç istemediginin altini çizerken, "O dönemlerde kendilerine devam etmeleri için ricada da bulundum ama olmadi. Iskender Önal ve Özkan Sümer aday oldu. Sümer, görevi kendi istegiyle birakti. Daha sonra ne oldu da aday oldu, yaptigi güzel (!) islerin devamini mi yapmaya geldi? Bunlari birilerini kötülemek adina söylemiyorum" dedi ve çarpici açiklamalarda bulundu.

Simdi söz Ibrahim Cevahir'de:
                      SÖZLERIN TAKIPÇISIYIZ
                      Bu yönetim kurulu baskaninin, Trabzonspor?a diger iki baskan adayindan daha fazla sahsi maddi katkisi olur, kulübü diger adaylardan daha iyi yönetir. Trabzonspor kulübünün menfaatlerine uygun biri olarak gördügüm için seçilmesi için Albayrak?a destek verdim. Baskan sahsen süper bir futbolcu ve takimin diger eksiklerini yerine getireceginin sözünü vermistir. Sözlerini yerine getirecektir de. Bize verilen sözün karsisinda kimse duramaz. Bu kolay degildir. Bu, Türkiye genelinde de aynidir. Biz de verilen sözleri takip ediyoruz. Yönetim, geç kaliyor ve acele etmesini istiyorum. Albayrak'in verdigi sözleri yerine getirecegine inaniyorum. Kendi bildigini yapip, bilmedigini de ögrenmekten kaçmayan bir arkadasimizdir..
                      PARA VERMEK ALLAH VERGISIDIR!
                      Yönetim kurulu önceki dönemlerde bana 'Baskanimiz sen ol' dedi. Ancak baskasini baskan seçtik. Nedeni; param çok olabilir ama verme kabiliyetim yüksek degildir. Onun için baskan olmayi istemedim. Vermek de bir Allah vergisidir. Bunu Trabzonspor menfaatleri için yaptim.
                      Bunlardan baska sey beklenmezdi!
                      YILMAZ'I ISTEMEMIN SEBEBI VAR
                      Onursal Baskan Mehmet Ali Yilmaz'i, Trabzonspor'un basina istemissem, Trabzonspor'un menfaatleri içindir. Türkiye'de hiçbir kulübün tesisleri yokken, Mehmet Ali Yilmaz Trabzonspor'a tesis kazandirdi, kulübe yillarca para verdi. Sonunda 'Ne verdi?' tartismalari yapildi. Bu nasil vefasizliktir? Simdi ise naklen yayin ve reklam gelirleriyle yönetimler ellerini ceplerine atmadan kulüp idare etmeye çalisiyor.
                      ÖNCE AYAGA KALDIRDILAR
                      Bugünkü Futbol Federasyonu yönetimi, Trabzonspor Onursal Baskani Mehmet Ali Yilmaz'in aldigi mobilyalarda oturuyor, çatal, kasigi ile yemek yiyor. Federasyon Baskanligi için Mehmet Ali Yilmaz'i tesvik edip ayaga kaldirdilar. Sonra da vazgeçtiler. Zaten onlardan da baska sey beklenmezdi

Yorum

• sayin cevahir diyorsa kisaca dogrudur derim ve benim bildigim kadariyla sayin Faruk özak döneminde kulübün para kaynagiydi bence alçakgönüllülük yapmisama su gerçekki eger haber dogruysa bu yildiz transferi öyle veya böyle olacak.

Yorum

• ya içimi su serpildi hayirlisi insallah

Yorum

• Haber Tarihi : 2006-06-29
                            KOMBINELER SON AYAR

Trabzonspor Yönetim Kurulu, yeni sezon öncesinde satisa çikartilacak kombineler için son ayarlamayi yapiyor. Trabzonspor Genel Saymani Emin Kahraman, kombine kartlarin geldigini belirtirken, "Yönetim olarak fiyatlandirma ve yer ayarlamalari konusunda son çalismalarimizi yapiyoruz. Büyük ihtimalle gelecek hafta kombinlere son sekli verip, satisa sunmaya baslariz" dedi.

Yorum

• ama nasil bi yildiz olur orasini bilmem[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi

sayin cevahir diyorsa kisaca dogrudur derim ve
                                benim bildigim kadariyla sayin Faruk özak döneminde kulübün para
                                kaynagiydi bence alçakgönüllülük yapmisama su gerçekki eger haber
                                dogruysa bu yildiz transferi öyle veya böyle olacak.

Yildiz futbolcu,süper futbolcu onlar icin ne anlama geldigi önemli..
                                Örnek:Besiktasa kalsa Delgado süper bi yildiz transferi,bana kalsa sadece iyi bir
                                transferden baska bisey degil, yildizlan falan alakasi yok,besiktasda tutunabilecegide merak
                                konusu örnek John Carew...

Edited by: mission_61
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X