Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayserispor 1-0 Denizlispor
    Sivasspor 2-1 Ankaragucu
    Konyaspor 2-0 Rizespor

Yorum

• DOĞAN: "ELİMDEKİNİN EN İYİSİ BU"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Bursa karşılaşmasını kaybetmelerinin faturasını ise defansa çıkardı. Doğan yenilen hatalı gollerin önüne bir türlü geçemediklerinin altını çizerek, "Defansif anlamda önemli hatalar yapıyoruz. Gol yiyince bunu telafi etmek için de çok fazla efor sarfediyoruz. Profesyonel bir takımın bu kadar kolay gol yememesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle defans oyuncularının yaptığı hatalar bize çok pahalıya mal oluyor. Suçlu aramıyorum ama elimdeki en iyi savunmayı sahaya çıkarıyorum. Durum ortada" dedi.

ARkadaslar benim dedigimde bu gercekdende yalan dememis arkadaslar bu takim dan olsa olsa ancak bu olur yapmayin adama biraz olsun hak verin.

GONDERILECEK varsa kokunden gonderilecek tek yonetim vede bir kac kisi degil futbolcular yonetim klubde calisanlar vede ziya hoca ve gerisi.......

Yorum

• İlk olarak caykarali_erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        DOĞAN: "ELİMDEKİNİN EN İYİSİ BU"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Bursa karşılaşmasını kaybetmelerinin faturasını ise defansa çıkardı. Doğan yenilen hatalı gollerin önüne bir türlü geçemediklerinin altını çizerek, "Defansif anlamda önemli hatalar yapıyoruz. Gol yiyince bunu telafi etmek için de çok fazla efor sarfediyoruz. Profesyonel bir takımın bu kadar kolay gol yememesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle defans oyuncularının yaptığı hatalar bize çok pahalıya mal oluyor. Suçlu aramıyorum ama elimdeki en iyi savunmayı sahaya çıkarıyorum. Durum ortada" dedi.

ARkadaslar benim dedigimde bu gercekdende yalan dememis arkadaslar bu takim dan olsa olsa ancak bu olur yapmayin adama biraz olsun hak verin.

GONDERILECEK varsa kokunden gonderilecek tek yonetim vede bir kac kisi degil futbolcular yonetim klubde calisanlar vede ziya hoca ve gerisi.......
        Yanlış mı anlıyorum? Elindekinin en iyisi o ise;
        Ufukhan-Step-Çağdaş-Murat en iyi dörtlü demek istiyor.

Öyleyse Celo'yu hangi akla hizmet 2 ay üstüne ilk 11'de sahaya sürdün Gençler maçında? Niye Keçeli'yi seyrettik durduk haftalardır? (Sakatlanmasa onu seyredecektik gerçi)

Ufukhan sağbekte iyi ise niye ona gelinceye kadar Ferhat'tan Musa'ya kadar denemediğin adam kalmadı? "Disiplin disiplin" diye tutturup Fatih'i kadro dışı bıraktın... Şimdi senin disiplin anlayışının bize en az 6 puan kaybettirdiği kesin. Ne kazandırdığını da söyle bilelim... Bu nasıl disiplindir de "dün geldim Trabzon'a" dendiğinde yalanı anlıyor da "sigara içmiyorum" dendiğinde bişey olmuyor...

Trabzonspor'un mevcut kadrosu -bile- gs ve bjk'yi rezil etti, fb'yi sıkıştırdı. İlk 4 hesapları yapan Kayseri ve Vestel'i de görüyoruz işte. Bu kadro yeterlidir-yetersizdir tartışılır. Ama bu kadronun ilk 3'te olmaması başarısızlıktır, o tartışılmaz. Elinde Stephanov, Fatih Akyel, Gökdeniz, Marce, Musampa, Umut, Ersen gibi adamlar varsa bunları oynatırsın ve şansın çok iyi değilse, hakemler hep aleyhine çalışırsa 2-3 maç kaybedersin. 6 maçtır mağlup oluyoruz, takımda değişmeyen adamlar hep aynı.

Yorum

• İlk olarak caykarali_erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          DOĞAN: "ELİMDEKİNİN EN İYİSİ BU"

ben de bu noktada ziya hocaya hak veriyorum.sezon başında stephanov'un yanına iyi bir stoper şartken bjk yedeği çağdaş alındı.sol bek murat ocak,sağ bek ufukhan.bu dörtlünün arasında heryere yetişmeye çalışan,üçünün hatalarını örtmeye çalışan ve bu kadar kötü adamların arasında mecburen hatalar yapan bir stephanov var.ziya değil mourinho olsa bu dörtlüyle ve arkalarındaki jeffersonla bu kadar olur ancak. böyle bir defans dörtlüsünün önüne 3 önlibero az bile kalır.kaldı ki önliberolarımızın da kalitesi ortada.mevcut durumdan baş sorumlu yönetimdir...

Yorum

• ziya dogan ın istifasını kabul etmeyen başkan gitmeli ... tek şansı bu olabilirdi ...

Yorum

• bu takimda STEPANOV GOKDENIZ YATTARA KALSIN A DAN Z BASKANINA KADAR HEPSINI S...R EDICEN
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Ziya Doğan antrenmana çıkmadı
                Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan'ın, bu sabah Bursa'da yapılan çalışmaya katılmadığı öğrenildi.
                Ziya Doğan'ın bu sabah İstanbul'a gittiği ve takımın antrenmanına katılmadığı bildirildi.
                1 saata yakın süren antrenmanı yardımcı antrenörlerin yönettiği ve hafif bir idman yapıldığı kaydedildi.
                Trabzonspor'un Bursa'dan İstanbul'a geçeceği ve oradan da akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a geleceği bildirildi.
                http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• takım öncelikle kaleci sorununa çare bulmalı yalandan yere goller yiyoruz defans sonrasında bocalıyor yanlıs anlamayın defansı övmüyorum gol yiyene kadar çapulcu defansımız yine iyi işler yapıo ama bir kalecimiz var ki evlere şenlik önce jeffersonun gazabından kurtulmamız lazım sonra defansı iyi bir hale sokmamız lazım defans her ne kadar iyi olsa da bu top kaleye elbet gidecek o kalede de jefferson olduktan sonra da telaşlanmamak mumkun değil
                  bir sen varsın şu dünyamda

Yorum

• Coolank sen mümkünse bize haber verme.. her dediğinin tersi oluyor biz de umutlanıyoruz burada.. şimdi de Ziya istifa etmiş,başkan kabul etmemiş diyorsun.. Hay Allah yahu!
                    Keltoşa da hatırlatayım elimdekinin en iyisi bu diyerek kimseye top atmasın korkak mahluk! Geldiğinin ilk günü Trabzonspor'un kadrosu yeterlidir diyen de kendisiydi.. otursun oturduğu yerde de 3-5 önlibero ile maç kazanma taktikleri geliştirmeye devam etsin.. Nefret ettirdi bizi be, gözümüz açık gideceğiz Ersen-Gökdeniz-Marce-Musampa-Şimek i bir arada izleyemeden!
                    #7 King of Kings

Yorum

• Ziya Dogan hala bu takimin basinda mi yaa? Inanamiyorum. Sirf bu, Trabzonspor'un ne hallere dustugunun gostergesi. Baska bir lafa gerek yok. Adam hala "defans" diyor yaa, cildirmamak elde degil. Adam bunlari soylerken bir Allahin kulu da cikip "Ehh be kardesim defans defans diyorsun, al sana Chelsea'nin defansi ama bana bu takim nasil gol atacak bi onu aciklar misin?" demiyor. Bu taktikle en iyi ihtimalle her maci berabere bitirirsin, cok buyuk ihtimalle de kume dusersin. Bu nasil bir mantiktir, bu derece korkakligin sebebi nedir, bu kisisel korkakliga koskoca camianin ortak edilmesine bu yonetim nasil seyirci kalir? Trabzonspor'u hic bu kadar kotu, umutsuz bir durumda hatirlamiyorum. Her gune "Insallah bu adamlar bugun oyle ya da boyle gitmislerdir bu takimin basindan" umidi ile basliyorum; inanin.

Yorum

• şu anda 100 kişilik grup havaalanında protesto yapıyor...takımı başka yerden çıkarıyorlar...polisle çatışma var.otobüsün bi camını kırmışlar..otobüsün peşine gidiyormuş taraftarlar

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kulüp başkanı Nuri Albayrak’ın kendisini çağırdığı için İstanbul’da bulunduğunu ve bu nedenle sabah yapılan idmanda yer alamadığını söyledi.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda Avrupa’da birkaç maç izlemek üzere Bursaspor maçı öncesi bir program yaptığını belirtti.
                          Bugün saat 15.00’te uçak ile Avrupa’ya gitmeyi planladığını ifade eden Doğan, ’’Başkan, Caner Çuvalcıoğlu aracılığıyla ’gelsin bir konuşalım’ dedi. Ben de onun için İstanbul’a geldim. Başkan Albayrak çağırdığı için İstanbul’da bulunuyorum. Bu nedenle sabah yapılan idmana çıkamadım’’ dedi.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Otobüse saldırdılar!
                            Flaş! Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'a da 2-1 mağlup olarak ligdeki kötü gidişine dur diyemeyen Trabzonspor'da taraftarlardan büyük tepki geldi. Bordo - Mavili takımı taşıyan otobüs Trabzon'da taraftarların saldırısına uğradı. Otobüsün camlarını kıran Trabzonspor'lu taraftarlar taşlı - sopalı ve yumurtalı saldırı düzenledi.
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlış mı anlıyorum? Elindekinin en iyisi o ise;
                              Ufukhan-Step-Çağdaş-Murat en iyi dörtlü demek istiyor.

Öyleyse Celo'yu hangi akla hizmet 2 ay üstüne ilk 11'de sahaya sürdün Gençler maçında? Niye Keçeli'yi seyrettik durduk haftalardır? (Sakatlanmasa onu seyredecektik gerçi)

Ufukhan sağbekte iyi ise niye ona gelinceye kadar Ferhat'tan Musa'ya kadar denemediğin adam kalmadı? "Disiplin disiplin" diye tutturup Fatih'i kadro dışı bıraktın... Şimdi senin disiplin anlayışının bize en az 6 puan kaybettirdiği kesin. Ne kazandırdığını da söyle bilelim... Bu nasıl disiplindir de "dün geldim Trabzon'a" dendiğinde yalanı anlıyor da "sigara içmiyorum" dendiğinde bişey olmuyor...

Trabzonspor'un mevcut kadrosu -bile- gs ve bjk'yi rezil etti, fb'yi sıkıştırdı. İlk 4 hesapları yapan Kayseri ve Vestel'i de görüyoruz işte. Bu kadro yeterlidir-yetersizdir tartışılır. Ama bu kadronun ilk 3'te olmaması başarısızlıktır, o tartışılmaz. Elinde Stephanov, Fatih Akyel, Gökdeniz, Marce, Musampa, Umut, Ersen gibi adamlar varsa bunları oynatırsın ve şansın çok iyi değilse, hakemler hep aleyhine çalışırsa 2-3 maç kaybedersin. 6 maçtır mağlup oluyoruz, takımda değişmeyen adamlar hep aynı.
                              Gs ve bjk'yi rezil etmedik,yani takım olarak demek istiyorum,Gökdeniz tek başına rezil etti.bjk maçında Gökhan Zan,gs maçında da genç bi çocuk,ferhat galiba,karşısında tutunamayınca ve Gökdeniz de kariyerinin en iyi ortalarını yapınca Ersen Martine biz kazandık.
                              Yazınca sanki iyi bir kadro gibi gözüküyor ama,F.Akyel,Gökdeniz,Marce,Musampa,Umut,Ersen hiç de iyi oynamıyorlar ki.
                              Hatta bir tane daha yazalım Szymek var.Ben de görmemiş olsam bu günleri böyle bir ortasaha neler yapar be derdim ama maalesef durumumuz ortada.
                              Stepanov dışında top oynayan yok.Kabahatin büyüğü yönetimde.
                              Ziya da suçlu canım,sucsuz demiyorum ama Musa'ya,Keçeli'ye ne yapsın yani.
                              Daha saymıyorum,sayamıyorum.Usandım artık.
                              Birisi yazmıştı,hep kahır hep kahır,bıktım be.
                              Yalan da olsa hosuma gidiyor,bana şampiyon olduğumuzu söyle.
                              When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• +++++++++++++++++++1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X