Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kurtefe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hasan kabze olsaydı yinede gıcık olurmuydunuz acaba

bordo mavili olmayanların alayına gıcığım

haa birde nuri ve ziyaya bu ikisine ilk geldikleirnden beri gıcıktım zaten çünkü bunlara kapasite vizyon bilgi felsefe gönülverdikleri değerler takımlar bakımından hiç güvenemedim
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Ne olacak bu halimiz

Selam arkadaşlar, Dünkü maçıda kaybettik daha doğrusu kazanmayıda beklemiyordum. Neler yapacağız da takımımızı bu hezimet tablosundan kurtaracağız. Trabzonda yürüyüşden bahsediliyor ben istanbulda olan birçok hemşerim gibi trabzonla eş zamanlı bir protesto yapmayı öneriyorum. lütfen toplayacı özelliği olan büyüklerimiz trabzonla eş zamanlı bir organizasyon yapın. eskiden takım top oynardı ruh vardı ama hersene geçtikçe bu ruhu kaybettik. kaybettiğimiz yetmiyormuş gibi bunun sormluları hala elleri kolları bağlı oturuyor. hiç bir futbolcu trabzon halkı ve trabzonspor dan üstün değil hepsinin becerisi ortada gerekirse paf takımı çıkartacak cesaretli yöneticiler istiyorum. kafam önde yürümek istemiyorum, bütün memlekete madara olduk adamlar kümeye kümeye diye tempo tutuyorlar bizim gibi şanlı geçmişi olan bir takıma. bizi bu hala getirenler kese doldurmayı bırakın en kötü zamanımızı yaşıyoruz. YA BIRAKIN YA BIRAKIN .... BECEREMEDİNİZ.. BU İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRBELEDİYE SPORU YÖNETMEYE BENZEMEZ BURASI TRABZONSPOR
      En son esezgun tarafından düzenlendi; 02.12.2006, 14:17.
      Hersey Trabzonspor Için,

Yorum

• Trabzon'da sular ısınıyor
        Trabzonspor'un Bursaspor' a da yenilerek son 7 maçında 6' ıncı mağlubiyetini alması sabırları taşırdı. Camiada Doğan' ın gönderilmesi ve yönetimin istifa ederek 16 Aralık' taki Mali Genel Kurul' a seçim maddesi konulması için baskılar artarken, Başkan Nuri Albayrak' ın devam etme kararında olduğu, Ziya Doğan' ın durumunun ise hafta başına kadar netleşeceği vurgulandı. Albayrak' ın Doğan' la devam etmek istemesine rağmen, yönetimin Başkan' a Doğan' ın gönderilmesi yönünde baskı yaptığı Başkan' ı bu konuda ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

YÖNETİM GÖNDERSİN

Trabzonspor' da 10. haftadaki Gençlerbirliği maçıyla başlayan çöküş sürecine çare bulamayan, bordo - mavililerin son 7 maçında sadece bir puan alıp, 2 gol atabilmesine rağmen bir türlü toparlanma sürecine sokamayan Teknik Direktör Ziya Doğan' ın, Bursa maçından sonraki tutumu merakla bekleniyor. İkinci kez geldiği Trabzonspor' dan yine istifa ederek gitmek istemediği bilinen Doğan' ın, daha önce "Yönetim beni kovmadan gitmem" sözlerinin de istifa etmemesinin en büyük sebebi olduğu ifade edildi. Doğan' ın, istifa etmeyi düşündüğü ancak daha önce söylediği sözlerin kendisini bağlaması nedeniyle yönetimin kendisiyle ilgili bir tasarrufta bulunmasını beklediği vurgulandı. Başkan Nuri Albayrak' ın, şahsi olarak Doğan' ın gönderilmesinden yana olmadığı ancak yönetimin büyük çoğunluğunun tecrübeli teknik adamın görevine son verilmesi yönünde camiadan gelen baskıları Başkan' a ileterek, neşterin vurulmasının gerekliliğini vurguladıkları öğrenildi. Bu arada yönetimin büyük kısmının da Ziya Doğan' ın gönderilmesinden yana tavır koyduğu ve Başkan Nuri Albayrak' ı bu yönde ikna etmeye uğraştıkları sızan haberler arasında yer aldı.

İKİ SEÇENEK VAR

Yaklaşan kongre öncesi Başkan Nuri Albayrak' ın, camianın tansiyonunu düşürmek için önünde iki seçenek bulunuyor. Albayrak, ilk senaryoya göre Ziya Doğan' ın görevine son verecek ve camiada ismi geçen teknik adamlardan biriyle anlaşarak yoluna devam edecek. Bu isimler arasında yönetim tarafından yalanlanmasına rağmen Samet Aybaba, Giray Bulak, Rıza Çalımbay' ın bulunduğu, Şenol Güneş' in de sürpriz bir kararla göreve yeniden getirilebileceği konuşuluyor. Fakat Güneş' in, teknik direktörlük görevinden çok kulübün futbolla ilgili tüm inisiyatiflerini elinde tutabileceği bir göreve gelmeyi düşündüğü, ancak bunun zamanına karar vermediği vurgulandı. Güneş' in bir süre önce Lemi Çelik' i futbolcu izlemek üzere Brezilya' ya göndermesi de bu göreve hazırlık olarak yorumlandı. Başkan Nuri Albayrak' ın önündeki ikinci seçenek ise, 16 Aralık' taki Mali Genel Kurul' da veya bir süre sonra seçim yapılacağını açıklayarak yeniden aday olmak. Albayrak' ın, bu kararı almasının ardından, "Kulübü bu hale biz getirdik, bu halde bırakıp gidemeyiz" düşüncesinden hareketle yönetimini yenileyerek yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DEFANS KAYIPLARDA

Trabzonspor' da Bursaspor maçında alınan mağlubiyetin ardından defans ve kaleci Jefferson yine tepki çekti. Jefferson' un yediği iki golde de hatalı olması, Murat Ocak, Stepanov ve Ufukhan' ın müdahalelerde gecikmesi, defans sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Ligde oynadığı 16 karşılaşmada attığı 17 gole karşılık 21 gol yiyen Trabzonspor, 14 karşılaşmada kalesinde gol gördü. Sadece 4. haftada Avni Aker' de 1 - 0 kazanılan Denizlispor ve 13. haftada yine Avni Aker' de golsüz biten Antalyaspor karşılaşmalarında kalesinde gol görmeyen bordo - mavililer, en farklı mağlubiyetini ise 3 - 0' la 10. haftada deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçıyla aldı. Bordo - mavililer deplasmanda oynadıkları tüm maçlarda ise gol yedi.

DOĞAN: "ELİMDEKİNİN EN İYİSİ BU"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Bursa karşılaşmasını kaybetmelerinin faturasını ise defansa çıkardı. Doğan yenilen hatalı gollerin önüne bir türlü geçemediklerinin altını çizerek, "Defansif anlamda önemli hatalar yapıyoruz. Gol yiyince bunu telafi etmek için de çok fazla efor sarfediyoruz. Profesyonel bir takımın bu kadar kolay gol yememesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle defans oyuncularının yaptığı hatalar bize çok pahalıya mal oluyor. Suçlu aramıyorum ama elimdeki en iyi savunmayı sahaya çıkarıyorum. Durum ortada" dedi.

ÇERNOBİL BENZETMESİ

Bordo - mavili takımda Fenerbahçe yenilgisi sonrası bile Teknik Direktör Ziya Doğan' a fazla tepki göstermeyen ve eleştirilerini Başkan Nuri Albayrak ve yönetim üzerinde yoğunlaştıran taraftar ve yerel basın, Bursa yenilgisi sonrası Teknik Direktör Ziya Doğan' ı da hedef aldı. Bursa' da takım otobüsünün önünü keserek futbolculara tepki gösterip Doğan' ı istifaya davet eden taraftarların ardından yerel gazeteler de yönetim ve Doğan' ın hemen istifa etmesi gerektiği görüşünde birleşti. Günebakış Gazetesi "Bir Şanlı tarih ağlıyor" başlığıyla verdiği haberde, Doğan ve Albayrak' ın fotoğraflarının yanına "Rezil Ettiniz" manşetini atarken, Karadeniz, "Gereğini yapın" başlığıyla yönetime açık mektup sundu ve istifa etmeleri gerektiğini vurguladı. Aynı gazetenin spor eki ise, futbolcuların fotoğraflarının yanına "40 yıllık efsane, rezil oluyor sizinle" başlığını çekti. İlkhaber, Yattara' nın büyük bir fotoğrafını maç haberinde kullanarak, "Neredesin sen" yazdı. Gazete, spor ekinde ise yönetim ve takımın fotoğraflarıyla süslediği sayfasına, "Devam devam dediniz, ömrümüzü yediniz, işte eseriniz, lütfen gidiniz" başlığını attı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise spor sayfasını "Bu işte bir terslik var" başlığıyla tersten basarken, takımın içinde bulunduğu durumla camiayı yeni bir Çernobil faciasıyla karşı karşıya getirdiği yorumunda bulundu.
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• Tekke’den Pavel önerisi

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, devre arasındaki transfer döneminde takımı güçlendirmenin yollarını ararken, eski futbolcusu Fatih Tekke, Bordo-Mavili yönetime Rusya’dan bir oyuncu önerdi. Zenit forması giyen milli futbolcu, Rusya Birinci Lig takımı Tomszk’da oynayan Pavel Pogrenbnyak’ı Trabzonzon’a tavsiye ettiği öğrenildi. Trabzonsporlu kurmayların da geçen hafta Zetin-Tomszk takımları arasında oynanan maçı izledikleri ve Pogrebnyak’ı çok beğendikleri bildirildi. 23 yaşında ve 1.83 boyunda olan Pavel Pogrebnyak’ın transferi için girişimlere başlanacağı belirtildi. Bu arada Fatih Tekke, önceki akşam Bursa’da bulunan Bordo-Mavili takımın kampını ziyaret etti. Futbolcularla sohbet eden golcü futbolcu eski takım arkadaşlarıyla hasret giderip, Bordo-Mavili oyunculara moral verdi. Ziya Doğan’la da görüşen Fatih Tekke, Trabzonspor’un bu zorlu günleri atlatacağını ve en kısa zamana eski gücüne kavuşacağını vurguladı.

Yorum

• Doğan, yaptığı açıklamada, hafta sonunda Avrupa'da birkaç maç izlemek üzere Bursaspor maçı öncesi bir program yaptığını belirtti.

Bugün saat 15.00'te uçak ile Avrupa'ya gitmeyi planladığını ifade eden Doğan, ''Başkan, Caner Çuvalcıoğlu aracılığıyla 'gelsin bir konuşalım' dedi. Ben de onun için İstanbul'a geldim. Başkan Albayrak çağırdığı için İstanbul'da bulunuyorum. Bu nedenle sabah yapılan idmana çıkamadım'' dedi.

Yorum

• başkanın dengesi hepten sıfırladı kabul etsene
              istifayı başkan ne konuşması hala neyi bekliyorsun amma inatsın ya

Yorum

• Nuri Albayrak, teknik direktör Ziya Doğan ile bir toplantı yapıp “Sonuna dek arkandayız. İstediğin transferleri yapacağız. Takımı başarıya taşıyacağız” dedi

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, teknik direktör Ziya Doğan’la gerçekleştirdiği görüşmede “Yapacağın her türlü icraatın arkasında duracağız. Konuşan bazı isimlere kulak verme. Görevine son verme düşüncemiz de asla olmadı. Burada olduğumuz sürece sen de burada olacaksın” dedi. Albayrak’ın özellikle son günlerde alınan kötü sonuçlar nedeniyle Samet Aybaba ve Şenol Güneş isminin ortaya atılmasından rahatsızlık duyan Ziya Doğan’ın arkasında her şartta duracaklarını ilettiği belirtildi

TRANSFER GARANTİSİ
                Başkan Nuri Albayrak’ın görüşmede devre arasında takıma yapılacak transferler konusunda da Ziya Doğan’ın içini rahatlattığı ve “İstediğin mevkilere gereken takviyeleri gerçekleştirmek için yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Kendi aklındaki ekibi kurmanı ve bize vaadettiğin takımı yaratman için her türlü desteği vereceğiz. Söylentilere kesinlikle kulaklarını tıka. Biz burada olduğumuz sürece, sen de burada olacaksın. Medyada ya da camiada adı geçen isimlerle hiç bir şekilde görüşme yapmadık. Sen sadece takımı ve gerçekleştireceğin değişiklikleri düşünerek, iyi konsantre ol” şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi

RAPOR HAZIRLANIYOR
                Teknik direktör Ziya Doğan’ın, Nuri Albayrak’la yaptığı görüşmenin ardından, devre arasındaki takviyeler için hazırladığı raporu son aşamaya getirdiği ve önümüzdeki hafta içinde başkan ve yönetimin onayına sunacağı da bildirildi. Bu arada Nuri Albayrak ise devre arasında gerçekleştirilecek kamp çalışmalarının takım için son derece yararlı geçeceğine inandığını da vurgulayarak “Sakat futbolcularımız iyileşecek. Bu dönemde takımın iyi bir yola girip, performansını yükselteceğine gönülden inanıyoruz.

‘ELBİRLİĞİ YAPACAĞIZ’
                Transfer çalışmaları konusunda ise hocamız Ziya Doğan’ın bize sunacağı rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Önümüzdeki hafta bu konudaki raporunu verecek. Bundan sonra da hemen harekete geçerek, Trabzonspor’un hak ettiği yere tırmanması için elbirliğiyle çalışacağız” yorumunu yaptı
                "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• bu adam hala konuşuyormu yaw o hala o tkımın başkanımı
                  medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nuri Albayrak, teknik direktör Ziya Doğan ile bir toplantı yapıp “Sonuna dek arkandayız. İstediğin transferleri yapacağız. Takımı başarıya taşıyacağız” dedi

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, teknik direktör Ziya Doğan’la gerçekleştirdiği görüşmede “Yapacağın her türlü icraatın arkasında duracağız. Konuşan bazı isimlere kulak verme. Görevine son verme düşüncemiz de asla olmadı. Burada olduğumuz sürece sen de burada olacaksın” dedi.
                    Evet Coolank
                    şimdi söyle bakalım

Kimi Göndermek gerekiyormuş??
                    Sadece Ziyayımı
                    ziyanın Kıçına yapışanları mı??

Yorum

• Yakla$ik bir yil önce Nihat Genc aynen $öyle demi$ti: Ben Trabzonspor taraftari yerinde olsam Atay Aktugun ömür boyu takimin ba$inda ba$kan olarak kalmasini saglarim. Bizim taraftar ve kongre üyeleri ne yapti? Istanbul takimlarinin yaptigi transferler kar$isinda ezilen Trabzonsporu kurtarmak icin, 2 yildiz sözü veren yönetmekten aciz yöneticileri secti, takimin kurulu bir iskeleti varken öyle transferler yaptilarki, iskeletten vazgectik takimda kemik erimesi ba$ladi. Yildiz görmek isteyen gökyüzüne baksin diyen diger aday oy alamazken, taraftar her mactan önce gökyüzüne bakarak yildiz aramiyor, fakat, Allahim yardim ette bu maci alalim diye gökyüzüne bakarak dua ediyor, cünkü i$imiz gercekten Allaha kaldi. Ne gariptirki care aranirken hala akillanmayan taraftar, bunlari istemiyor fakat bunlarin devami olan diger isimleri ortaya atiyorlar. Onlarida deneyelim zihniyeti Trabzonsporu rezil durumlara dü$ürüyor. Ba$kanimiz cikip diyor ki, $imdiye kadar yaptiklarimizin daha iyisini yapacagiz, hey Allahin adami, senin yönetme kabiliyetin bundan öteye gecemiyecek mi? Senin nasil zengin olduguna hayret ediyorum, gökten üzerine para mi yagdida biz göremedik? Kendi takimlarinda dogru düzgün oynamayan oyunculari aldin, takimi dü$me potasina soktular, bizden gidenlerde takimlarinda kurtarici oldular. Bu giden oyuncularda Fatih Tekkenin di$indakilerin cogu taraftar baskisindan gönderildi. Taraftar futbolu biliyormu$, hayir efendim bende bilmiyor diyorum, zaten bu laf ortaya atilti atilali Trabzonda i$ler hep ters gitti, cünkü herkes bu i$i biliyoruz diye her $eye müdahale hakkini kendinde buldu ve müdahalede etti, ayrica bu futbolu bilme lafinida ilk ortaya atan ki$ide Ali $entir. O lafi ortaya atarak kendi i$lerini kolayla$tirdi. Ziya Dogan 3 ön libero oynatiyormu$, yok efendim korkak oynatiyormu$ta ondan yeniliyoruz, adamin elindeki malzeme bu kadarina müsaade ettigi icin böyle oynatiyor adam, ayrica cesur futbolu bilmeyen adam korkak futbol oynatamaz. Ziya dogan gidecek veya gitmeyecek, hic umurumda deyil, benim derdim Trabzonspor, dü$mekten ve bunlarin elinden kurtulsunda nasil kurtulursa kurtulsun.
                      En son salihismet tarafından düzenlendi; 03.12.2006, 01:57.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Arkasindalarmis hala Ziya hocanin. Bozacinin sahidi siraci. Bravo! Bulunmaz Hint kumasi, ulu insan, buyuk teknik direktor Z.D. ile aynen devam aynen kumeye. Yuh ulan! Yuh olsun be!

Yorum

• Birde şu haberlerin kaynaklarını, nereden alındığını yazsak çok güsel olacak gibime geliyor
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• ya şunu küpten döverek talım ya yoksa bu gitmeyecek böyle birisini görmedim

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tekke’den Pavel önerisi

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, devre arasındaki transfer döneminde takımı güçlendirmenin yollarını ararken, eski futbolcusu Fatih Tekke, Bordo-Mavili yönetime Rusya’dan bir oyuncu önerdi. Zenit forması giyen milli futbolcu, Rusya Birinci Lig takımı Tomszk’da oynayan Pavel Pogrenbnyak’ı Trabzonzon’a tavsiye ettiği öğrenildi. Trabzonsporlu kurmayların da geçen hafta Zetin-Tomszk takımları arasında oynanan maçı izledikleri ve Pogrebnyak’ı çok beğendikleri bildirildi. 23 yaşında ve 1.83 boyunda olan Pavel Pogrebnyak’ın transferi için girişimlere başlanacağı belirtildi. Bu arada Fatih Tekke, önceki akşam Bursa’da bulunan Bordo-Mavili takımın kampını ziyaret etti. Futbolcularla sohbet eden golcü futbolcu eski takım arkadaşlarıyla hasret giderip, Bordo-Mavili oyunculara moral verdi. Ziya Doğan’la da görüşen Fatih Tekke, Trabzonspor’un bu zorlu günleri atlatacağını ve en kısa zamana eski gücüne kavuşacağını vurguladı.
                              kendi gitti rusyaya şimdide futbolcumu öneriyo bize..

Yorum

• Gecmis Olsun Gattuso Hasan

Hasan Üçüncü taburcu oldu
                                Bursaspor-Trabzonspor maçında yüzüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Trabzonsporlu oyuncu Hasan Üçüncü'nün, taburcu edildiği bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, karşılaşmanın 14. dakikasında Bursasporlu oyuncu Frasineanu'nun ayağının yüzüne çarpması sonucu ambulansla Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Üçüncü, geceyi doktor kontrolünde geçirdi.
                                Oyuncunun, sabah erken saatlerde yeniden doktor muayenesinden geçirildikten sonra taburcu edilmesine karar verildiği belirtildi.

Üçüncü'nün dün akşam yapılan muayenesinde, ''Künk travmaya bağlı göz içi travması'' geçirdiği bildirilmişti
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X