Arkadaşlar yattara bu gece geliyormuş, Karsılama yapsak mı ona ne dersiniz ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Albayrak: Doğan'a ve oyunculara güvenimiz tam
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili oyunculara ve teknik direktör Ziya Doğan'a güvenlerinin tam olduğunu söyledi.
Albayrak, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, bu yıl ligin geçen yıllara oranla çok daha farklı geçtiğini belirterek, ''Ligimizin lideri ile sonuncusu arasında gerek puan gerekse oynanan futbol açısından çok fazla bir fark olmadığı ortadadır. Bir hafta deplasmanda maç kazanan takım, diğer hafta evinde kaybedebilmektedir. Takımımız da derbi olarak nitelenen maçları içeride ve dışarıda aldığı halde çok kolay görülen maçlarda puan kaybetmiştir. Tüm bunlar futbolun içerisinde vardır. Bize düşen takımımızı her hal ve şartta desteklemektir. Oyuncularımıza ve hocamıza olan güvenimiz tamdır'' dedi.
Yönetim olarak teknik heyete ve futbolcularımıza gereken maddi ve manevi desteği artırarak vermeye devam edeceklerini ifade eden Albayrak, şöyle devam etti:
''Trabzonspor'u diğer takımlardan ayıran ve onu büyük yapan unsurların başında, kendi gücü ile sorunların üstesinden geleceğini daha evvel de defalarca göstermiş olması gelmektedir. Bu haftadan itibaren yakalayacağımız çıkış trendi ile arzuladığımız hedeflerimizi elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Tüm camiamıza şu ana kadar gösterdikleri desteği sürdürmeleri konusunda çağrıda bulunuyorum. Saha sonuçlarının çok kısa süre içerisinde lehimize değişmesi de pekala mümkündür. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim.''Taraftarının en büyük itici güçleri olduğunu kaydeden Albayrak, ''Taraftarımızı her zaman olduğu gibi yine takımımızın 90 dakika boyunca hiç susmadan yanında olacağından şüphem yok. İlk günkü heyecanımı ve umudumu muhafaza ediyorum. Her şeyin çok daha güzel olacağına inancımı bir kez daha vurgulayarak, saygılarımı sunuyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Yorum
-
radyospor
İspanya’nın Villarreal takımında ilk sezonunu geçiren Nihat Kahveci, sol dizindeki sakatlığının tekrarlaması yüzünden sezonu kapattı. Real Sociedad’dayken sol dizinden ameliyat geçiren ve 6 aydan fazla sahalardan uzak kalan Nihat, iyileştikten sonra transfer olduğu Villarreal’de de aynı talihsizliği yaşadı.
Türk futbolcunun antrenmanda diz bağlarının koptuğu açıklandı.
Bu arada, İspanyol liginde bu sezon yaşanan yıldız futbolcuların sakatlıkları rekor düzeye çıktı. Barcelona’da Etoo, Messi, İniesta, Vaencia’da Edu, Real Madrid’de Beckham, Ronaldo gibi birçok futbolcu bu sezon sakatlıklar geçiriyor.
La Liga’da geçen 11 haftada 7 lig maçı ve 2 Kral Kupası maçında forma giyen Nihat, ligde 6 kez ilk 11’de, 1 kez de yedekten oyuna girdi. Nihat’ın toplam 436 dakika oynadığı lig maçlarında Villarreal, 3 galibiyet, 3 yenilgi, 1 de beraberlik aldı. Lig maçlarında henüz golü bulunmayan Nihat, Kral Kupası’nda 3 gol attı.
asli yerine dönmüş son dakika haberleri, hayırlı olsun, artık daha özenli olalım
En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.11.2006, 15:12.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzon: Trabzonsporlu Taraftar Seçim İstiyor
Trabzonspor'un 5 Haftadır Aldığı Kötü Sonuçlar Taraftarları Üzerken, Olağanüstü Kongre İstekleri Artmaya Başladı.
Trabzon'dan yayın yapan tek haber portalı olan 'www.habertr61.net' internet sitesinde yapılan 'Trabzonspor Yönetimi Aralık Ayındaki Mali kongreye Seçim Maddesi eklemeli mi, eklememeli mi ?" konulu ankete katılan 2 bin 835 taraftardan yüzde 95'i seçim maddesinin eklenmesini istiyor. Ankete katılan 2 bin 708 Bordo-mavili taraftar, seçime gidilmesini isterken, 130 taraftar (yüzde 4.58) ise seçim maddesinin eklenmesini istemedi.OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Yorum
-
Biletler cuma günü satışa çıkıyor
Biletler cuma günü satışa çıkıyor

Takımımızın 26 Kasım 2006 Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Fenerbahçe'yle yapacağı zorlu müsabakanın biletleri 24 Kasım 2006 Cuma günü satışa çıkacak.
Biletix ve stadyum gişelerinden, Sadri Şener Sosyal Tesisleri içindeki TS Club mağazamızdan ve http://www.biletix.com.tr
temin edilebilecek biletlerin fiyatları şöyle:
Açık Tribün: 5 YTL
Maraton: 10 YTL
Maraton Özel: 15 YTL
Kapalı: 25 YTL
VIP2: 50 YTL
VIP1: 100 YTL
Misafir Takım: 10 YTL
Misafir takım tribünü için biletler ise 10 YTL’den satışa sunulacak.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Stichus yazmış bu metni benceİlk olarak zky_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[B]...Her şeyin çok daha güzel olacağına inancımı bir kez daha vurgulayarak, saygılarımı sunuyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
#7 King of Kings
Yorum
-
arkadaşlar yeni bir site buldum bu youtube olsun lig maçlarının golleri olsun her hafta ekleniyor güzel bir site en azından trabzonsporla alakalı videolara(youtubedeki) direk ulaşıyorsunuz.herkese tavsiye ederim ve bu arada 5 haftadır gol atamadığımız için sadece yediklerimizi koymuşlar kötü niyetli olduklarını zannetmiyorum.
sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Emniyet Müdürü Altay’ın açıklaması
Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay, Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında bin 600 güvenlik görevlisinin görev yapacağını açıkladı.
Karşılaşmanın spor kamuoyuna örnek biçimde geçeceğini umduğunu savunan Altay, “Seyircilerimizden takımlarını spor ve sportmenliğe uygun biçimde desteklemelerini, spor dışı hiçbir davranışa veya eyleme itibar etmemelerini, bunların gerek spor ahlakı, gerek kentimiz açısından hoş olmadığını belirtmek istiyorum” dedi.
Lig başladıktan bu yana geçen sürede Trabzonspor seyircisinin sergilediği örnek taraftarlık anlayışıyla dikkati çektiğini kaydeden Altay, “Bütün olumsuz sonuçlara rağmen takımını gayretle destekleyen ve en ufak bir sportmenlik dışı davranışa yer vermeyen Trabzonspor taraftarı, belki de en örnek seyirci topluluğunu oluşturmuştur. Aynı centilmenlik anlayışının bundan sonraki maçlarda da sürmesi en büyük dileğimiz. Pazar günkü maçın da Türkiye’ye örnek olacak şekilde sakin olarak geçeceğine inanıyorum¨ diye konuştu.
Altay, karşılaşmada 1200 polis, 200 jandarma, 200 özel güvenlik görevlisinin görev yapacağını, Fenerbahçe’yi desteklemek üzere İstanbul ve çevre illerden gelecek taraftarların da il sınırında kurulacak kontrol noktalarında bekletilip, kapsamlı arama yapıldıktan sonra toplu halde stadyuma getirileceğini vurguladı.
Bu arada Fenerbahçe maçıyla ilgili kapsamlı tedbirlerin görüşüleceği İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı da yarın saat 11.00`de Trabzon Valiliği`nde yapılması uygun görüldü.
güvenlik yol ver alayını öpelim güvenlik yol ver alayını öpelim!!
Yorum
-
Ya hiç gerek yoktu ya, biz korurduk hepsiniİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmniyet Müdürü Altay’ın açıklaması
Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay, Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında bin 600 güvenlik görevlisinin görev yapacağını açıkladı...
...Bu arada Fenerbahçe maçıyla ilgili kapsamlı tedbirlerin görüşüleceği İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı da yarın saat 11.00`de Trabzon Valiliği`nde yapılması uygun görüldü.
güvenlik yol ver alayını öpelim güvenlik yol ver alayını öpelim!!
Yorum
-
sanırım gönüllü arkadaşlar çıkar korumak için ben gönüllüyüm her febe maçında gönüllü kormalık yaparım nevar onlar bizim canımız biz onları severiz geldilermiİlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hiç gerek yoktu ya, biz korurduk hepsini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum