Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugunki yerel Taka gazetesinin başlığı Serkan Balcı TRABZONSPOR da
    BMN I TRABZON
    7 geliyor 7

Yorum

• Bügün istanbulda taraftar protesto gösterisine hazırlanıyormuş. İşten kaçabilirsem ordayım kısmetse.. Ancak yinede en etkili protestoyu Trabzondaki arkadaşlar yapar burdakinin pek ses getireceğine inanmıyorum ama hayırlısı... Bu arada eminim yönetim seyircisiz oynama cezasına çok ama çok sevinmiştir bu hafta seyirci yok haftaya deplasman ohhh 2 hafta daha rahatlar sonrası allah kerim..
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugunki yerel Taka gazetesinin başlığı Serkan Balcı TRABZONSPOR da
        Eğer doğru ise desenize eziklerin artıklarını toplamaya devam...
        geliyorlar sağdan sağdan......

Yorum

• Trabzon konseyi toplanıyor Trabzonspor’un eski başkanlarının yarın İstanbul’da yönetime, teknik heyete ve futbolculara destek vermek üzere bir araya geleceği öğrenildi. 06.12.2006
          fanatik.
          ben bu futbolcuya, teknik heyete nasıl destek vereyim 7 maçta bi galibiyet alıp ışık mı verdiler. en azından bi td. değişse hadi alışcaktı falan derken bi 7 maç daha katlanırım.
          ama şimdi kusura bakmayın bu halde 1 maç daha katlanamam.(Trabzonsporluluğumla ilgili değil)
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Serkan Balcıyı alırlarsa bir daha trabzonspor macı izlemem (gidene kadar)!!!

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
            » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
            » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
            » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
            » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
            Forum kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım...
            En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 12:54.

Yorum

• Türkiye ligindeki üst düzey futbolcular büyük takımlarda genelde. Bence serkan balcı nın alınması bizim takım için büyük bir katkıdır. Bu adamın ben hiç bir taşkınlığını görmedim. Fatih Akyelin vardı dier takımlarda bu tarz taşkınlıkları. Ama Serkan Balcı sakin bir oyuncu. Takıma katkısı olur.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Biz en büyüğüz
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• aklim almiyor bir türlü yasanan olaylari!
                  transfer listesi diye önümüze atilan listeye baktigimda diyorum ki kendi kendime hadi bu listeler gercek olsun! mesela serkan balci ve diger oyuncular!bunlardan yola cikarak düsünürsek doganin trabzonsporu tipik bir anadolu takima cevirmeye calistigi gün gibi ortada! efendi istiyr ki takim kontraatak futbola dayali defansif bir oyun anlayisi benimsesin denk gelirse gökdeniz kanattan insin ortalasin ersna da kafayla vursun gol olsun! bir de yattara gelirse demeyin keyfine ziyanin!
                  bakin arkadaslar herseyi bir yana birakalim ve ziyanin ilk geldiginde oynattigi futbolu hatirlayalim! orada onun yaptigi gökdeniz ve fatihe dayali bir kontra-atak futbolu oynatmakti takima ve dogrusu ya bunda da gayet basarili oldu ancak cok acik ki gecen iki yil icinde futbol dogal degisimiyle yeni bir boyut kazandi ve bu sistem islemez oldu! bunu ornekle kanitlamak gerekirse avrupa sampiyonu yunanistan ya da bir zamanlar dünya ücüncüsü olmus isvec! bu takimlar da o turnuvada aldiklari basariyi buna benzer taktiklerle almislar ancak onlarin taktiklerinin cözülmesi cok gecikmemis ve isvec olsun norvec olsun bir sonraki turnuvada yeralamamislar! buna benzer bir sorunu da dünya ücüncüsü olan türkiye sonraki avrupa sampiyonasina katilamayarak yasamis.
                  tekrar geri dönecek olursak! ziyanin futbol bilgisi görüldügü üzere gercekten cok zayif!" bu adamin yapipta yapabilecegi altlarinda claistigi yabanci hocalarin taktiklerinin kopyalari pretmek ! ziyanin herhangi birsekilde takimin oyun sistmeini oyun icerisinde degistirebildigine dair bir kanit varsa elinizde onu yazin ama snairim böyle bir olanak yok!en fazla hoca aksayan defasi güclendirmeye calisacak ikinci yari!
                  ancak aksayna defansin sorunu bizim defans oyuncularimizin kalitesiz olusundna kaynaklanmiyor hocanin onlara gerekli taktigi verememesin onlari iyi calistiramamasinin bir sonucu bu hüsran!
                  bizler burada ondan nefret ettigimizi yazdigimizda ceza aliyoruz ancak o tkaima 7 haftada 6 yenilgi bir beraberlik aldigi icin cezalandirilmiyor!adam diyor ki ben kovulmadan gitmem cünkü bir defa gitmeyeceigm dedim diyor! yani rasyonel bir aciklamasi yok efendinin! derdi tükürdügünü yalamamak ancak olan arada trabzonspora oluyor!

umarim bu yasadigimiz kabus cok uzun sürmez! cünkü sürecegi kadar sürdü zaten! ne demek 7 haftadir glaip gelememek! birakin galip gelmeyi attigimiz gol sayisina bakinca utanir insan biraz! ama utanma ve ar dyugusu yok doganda anlasilan!

cok önemli diger bir konu ise bu takimin maalesef refah partisinin bir oyuncagi haline geldigi!n burada yazilari görünce kahroluyorum ve kimi insnalarin art niyetlerini gördükce de satir aralarinda futboldan soguyorum! bir örnekle aciklarsak! gecen yil vahid 11 mac yenilmedi beraberlikler ve galibiyetler alindi ve buna ragmmen ona yapilan elestiriler hep onda kaldi ynai yönetime ynasiyan bir elestiri olmadi cünkü onu getiren eski yönetim diancak bu yil bakiyorum da bunca rezillige yneilgilere utanc verici futbola ragmen kimi arkadaslar maalesef doganin kalmasini savunuyorlar ve bu düsünceyi savunurken de araya albayrak yönetiminin de kalmasi gerketiginden dem vuruyorlar! acikcasi bir kaleinin nasil icten fethedilecebilecegini yasiyoruz su an da!trabzonu trabzonlular yikiyor maalesef! yillardir istanubl basininin ve onlarin destekledigi uc buyuklerin yapamadigini kendi insanimiz kendi politik oyunlari ugruna yasama geciriyorlar! ayni insanlar özkan sümere kudurmuscasina saldirirken bugün yönetimin tüm basarisizligina ragmen hala doganda ve yönetimde israr ediyorlar...

Yorum

• Çek Cumhuriyeti'nde bir Trabzonspor aşığı...

Çek Cumhuriyeti'nde yaşayan Macar Dalmadi Zsolt, gezmek için geldiği Türkiye'de Trabzonspor aşığı oldu.
                    Ankara, Nevşehir, İstanbul ve Trabzon gibi şehirleri 2001 yılındaki gezen ve Türkiye'yi çok beğendiğini anlatan Zsolt, ''Trabzon'u gezerken, bordo-mavili renklere aşık oldum. Daha sonra da Trabzonspor Kulübü'nün ürünlerinin satıldığı mağazadan alışveriş yaptım'' dedi.
                    Şehirde gezerken, Trabzonspor'un stadını gördüğünü ve gezme fırsatı bulduğunu da anlatan Zsolt, ''Şehir de, statta çok güzeldi. Renkleri de çok beğendim. O yıldan bu yana Trabzonspor aşığıyım ve tüm maçlarını takip ediyorum. Şu an ligde de kötü bir durumda. Buna da üzülüyorum'' diye konuştu.
                    Dalmadi Zsolt, Çek Cumhuriyeti'nin Cheb kentinde düzenlenen 18. Dünya Bayanlar Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri maçlarında ev sahibi ekibin tüm maçlarında salondaki yerini aldı ve takımına destek verdi.
                    Türklere sempatisi olduğu için (A) Milli Takım'ın karşılaşmalarını da izleyen Zsolt, Türkiye'nin, Çek Cumhuriyeti'ni yenerek, büyük bir sürpriz yaptığını söyledi.
                    Macar Dalmadi, Normal şartlarda Çeklerin grupta bir olması gerektiğini, ancak Türkiye'nin kendi maçlarında çok iyi oynadığını ve birinciliği hak ettiğini de sözlerine ekledi.
                    Dalmadi Zsolt, elektronik posta olarak da trabzonspor@..... adresini kullanıyor.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu ezik beşiktaşlı ziya doğan bu takımın başında kaldıği için ve nuri utanmadan göreve devam ettiği için ankaraspor maçının kaybedilmesini istiyorum yoksa kazanırsak bunlar bu takımı mahvedecekler kaleci arıyoruz diye seviniyoruz şöyle pletikosa martinez falan adamlar hasagiç diyor stoper diyoruz adamlar erdinçi geri gönderiyor marcelinhodan daha verim alamdan gönderelim diyorlar ALLAH aşkına şu ziyayı kovun kaç gündür bu haberi bekliyorum bu adam kendini düşünüyor bjk de bir maç oynamaış ali güneş diyorlar yeter bee
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Serkan Balcı fiyaskosunu unutmuşsun???

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serkan Balcı fiyaskosunu unutmuşsun???
                          evet abi ya unutmuşum abi vallahi uatanıyorum cuma günü maç oyanadık bugün çarşamba tam beş gün ne bir açıklama var nede bir karar bjk nin mal başkanı bile iki yenilgi sonrası verdi 50000 dolar cezayı bu kadar komik olur mu abi karar almişlar ziya doğan la devam bilmem nuri ile devam marceyi gönderecegiz sevet ali güneş syzmek gidecek vallahi insan yüzüne çıkacak halimiz yok futbol konuşulan ortamdan uzaklaşıyorum oysa nasıl başlamıştı lig istemiyorum abi ne ahmet suat özyazıcı ne özkan sümer ne ziya ne erdinç ben yeni yüzler istiyorum bıktım musadan keçeliden celaleddinden
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzon'un taraftarı zarar veriyor!

Trabzonspor, geçen sezondan bu yana taraftarlarının sebep olduğu olaylar nedeniyle oynadığı resmi müsabakalarda toplam 386 bin 500 YTL para cezası aldı.

Bordo-mavili ekip geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle en çok canı yanan kulüplerden biri oldu. Bordo-mavili takım, Türkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarında taraftarlarının yol açtığı olaylar sebebiyle toplam 386 bin 500 YTL ceza alırken, 1 maç saha kapama ve UEFA ve TFF tarafından da birer maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı.

Ligin 15. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bordo-mavili kulübe Ankaraspor maçını seyircisiz oynama cezası verdi.
                            Trabzonspor, bu sezon oynadığı resmi karşılaşmalarda ise 133 bin YTL para cezası aldı. Geçtiğimiz sezon ise bu rakam 253 bin YTL olarak gerçekleşti.

2005-2006 sezonunda Trabzonspor'un aldığı cezalar:

"1. Hafta: Trabzonspor-Kayserispor: 5 bin YTL, 5. Hafta: Trabzonspor-Gaziantepspor: 15 bin YTL, 6. Hafta: Sivasspor-Trabzonspor: 5 bin YTL, 7. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manisaspor: 5 bin YTL, 8. Hafta: Galatasaray-Trabzonspor: 12 bin 500 YTL, 9. Hafta: Samsunspor-Trabzonspor: 15 bin YTL , 10. Hafta: Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor: 30 bin YTL, Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Kayserispor: 15 bin YTL, 12. Hafta: Trabzonspor Gençlerbirliği: 20 bin YTL, 14. Hafta: Trabzonspor-Çaykur Rizespor: 6 bin YTL, 15. Hafta: Fenerbahçe-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL, 16. Hafta: Trabzonspor-Ankaraspor: 7 bin 500 YTL, Fortis Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük-Trabzonspor: 3 bin YTL, 20. Hafta: Trabzonspor-Malatyaspor: 3 bin YTL, Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Denizlispor: 7 bin YTL, 22. Hafta: Trabzonspor-Sivasspor: 5 bin YTL, 24. Hafta: Trabzonspor-Galatasaray: 7 bin YTL, 29. Hafta: Gençlerbirliği-Trabzonspor: 5 bin YTL, 30. Hafta: Trabzonspor-Diyarbakırspor: 5 bin YTL, 31. Hafta: Çaykur Rizespor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL ve 1 maç saha kapatma cezası, 32. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe: 70 bin YTL, 33. Hafta: Ankaraspor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL, 34. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş: 5 bin YTL"

2006-2007 Sezonu:
                            "2. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manisaspor: 50 bin YTL (Nuri Albayrak'a 10 bin YTL ve 1 ay hak mahrumiyeti cezası), UEFA Kupası maçı: Trabzonspor-Apoel: 10 bin İsviçre Frangı ve 1 maç seyircisiz oynama cezası, 5.Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor: taraftarın çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle kulübe toplam 32 bin 500 YTL para cezası, 7. Hafta: Trabzonspor-Galatasaray maçı 2 bin 500 YTL, UEFA Kupası maçı Osasuna-Trabzonspor 1. tur rövanş maçı 10.000 İsviçre Frangı 15. Hafta. Trabzonspor-Fenerbahçe bir maç seyircisiz oynama cezası."

kaynak:http://www.superspor.com
                            Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Teknik heyetin de itiraf ettiği gibi, savunmasında çok ciddi sıkıntılar yaşayan Karadeniz temsilcisinin Gaziantepspor’da top koşturan Faruk Bayar ile ilgilendiği öğrenildi. Sol kanatta görev yapan tecrübeli futbolcu için araştırmaların yapıldığı belirtilirken, Hasagiç’in de listedeki isimlerden biri olduğu kaydedildi. Bosna Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Hasagiç’in de şartlarının incelendiği bildirildi. Ziya Doğan’ın listesindeki tüm isimleri en kısa zamanda yönetime verip düğmeye basılacağı ifade edildi.

Yorum

• İlk olarak volkanferhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'un taraftarı zarar veriyor!

Trabzonspor, geçen sezondan bu yana taraftarlarının sebep olduğu olaylar nedeniyle oynadığı resmi müsabakalarda toplam 386 bin 500 YTL para cezası aldı.

Bordo-mavili ekip geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle en çok canı yanan kulüplerden biri oldu. Bordo-mavili takım, Türkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarında taraftarlarının yol açtığı olaylar sebebiyle toplam 386 bin 500 YTL ceza alırken, 1 maç saha kapama ve UEFA ve TFF tarafından da birer maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı.

Ligin 15. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bordo-mavili kulübe Ankaraspor maçını seyircisiz oynama cezası verdi.
                                Trabzonspor, bu sezon oynadığı resmi karşılaşmalarda ise 133 bin YTL para cezası aldı. Geçtiğimiz sezon ise bu rakam 253 bin YTL olarak gerçekleşti.

2005-2006 sezonunda Trabzonspor'un aldığı cezalar:

"1. Hafta: Trabzonspor-Kayserispor: 5 bin YTL, 5. Hafta: Trabzonspor-Gaziantepspor: 15 bin YTL, 6. Hafta: Sivasspor-Trabzonspor: 5 bin YTL, 7. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manisaspor: 5 bin YTL, 8. Hafta: Galatasaray-Trabzonspor: 12 bin 500 YTL, 9. Hafta: Samsunspor-Trabzonspor: 15 bin YTL , 10. Hafta: Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor: 30 bin YTL, Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Kayserispor: 15 bin YTL, 12. Hafta: Trabzonspor Gençlerbirliği: 20 bin YTL, 14. Hafta: Trabzonspor-Çaykur Rizespor: 6 bin YTL, 15. Hafta: Fenerbahçe-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL, 16. Hafta: Trabzonspor-Ankaraspor: 7 bin 500 YTL, Fortis Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük-Trabzonspor: 3 bin YTL, 20. Hafta: Trabzonspor-Malatyaspor: 3 bin YTL, Fortis Türkiye Kupası: Trabzonspor-Denizlispor: 7 bin YTL, 22. Hafta: Trabzonspor-Sivasspor: 5 bin YTL, 24. Hafta: Trabzonspor-Galatasaray: 7 bin YTL, 29. Hafta: Gençlerbirliği-Trabzonspor: 5 bin YTL, 30. Hafta: Trabzonspor-Diyarbakırspor: 5 bin YTL, 31. Hafta: Çaykur Rizespor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL ve 1 maç saha kapatma cezası, 32. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe: 70 bin YTL, 33. Hafta: Ankaraspor-Trabzonspor: 2 bin 500 YTL, 34. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş: 5 bin YTL"

2006-2007 Sezonu:
                                "2. Hafta: Trabzonspor-Vestel Manisaspor: 50 bin YTL (Nuri Albayrak'a 10 bin YTL ve 1 ay hak mahrumiyeti cezası), UEFA Kupası maçı: Trabzonspor-Apoel: 10 bin İsviçre Frangı ve 1 maç seyircisiz oynama cezası, 5.Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor: taraftarın çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle kulübe toplam 32 bin 500 YTL para cezası, 7. Hafta: Trabzonspor-Galatasaray maçı 2 bin 500 YTL, UEFA Kupası maçı Osasuna-Trabzonspor 1. tur rövanş maçı 10.000 İsviçre Frangı 15. Hafta. Trabzonspor-Fenerbahçe bir maç seyircisiz oynama cezası."

kaynak:http://www.superspor.com
                                Bende bundan bahsediyorum. Klubümeze albayrak zarar verdi diyorlarda Taraftarın verdiği zararın yanında albayrak masum bir bebek kalıyor. Bunun hesabını kimse sormuyor. Çıkın bunun hesabını sorun.
                                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X